Jump to content
Sign in to follow this  
stroumfas

Yamaha X-city

Recommended Posts

Καλησπερα ρε τρελοπαιδα....ονομαζομαι Βασιλης και ειμαι καλα...καταρχας ελπιζω να εχω αναρτησει το νεο μου θεμα στην σωστη ενοτητα της ιστοσελιδας...κατα δευτερον αυτο που θελω να ρωτησω αφορα το μηχανακι Yamaha X-city..το λοιπον....εγω γενικα ειμαι street-ακιας...δηλαδη R1 και ξερο ψωμι..δεν υπηρχε και εξακολουθει να μην υπαρχει αλλη μηχανη για εμενα....επειδη ομως συντομα θα χορεψω τον χορο του ησαια και γενικα επειδη ανοιγω σπιτικο,το R1 πουληθηκε (με βαρια καρδια...ειλικρινα απορω που δεν εχω πεσει σε καταθληψη) και την εχω βολεψει με ενα XT600e αλλα δεν μου αρεσει καθολου και θελω να το στειλω και αυτο και να παρω κατι πιο ''φλωρικο''..ετσι μου περασε απο το μυαλο το X-city 250...απλα επειδη το μηχανακι δεν το ξερω καθολου θελω την γνωμη σας..το μονο που ξερω ειναι πως ειναι οικονομικο και οτι πρεπει για μεσα στην πολη...αλλα εμενα ομως και της μελουσας γυναικας μου μας αρεσουν οι αυθορμητες εξορμησεις εκτος Αθηνας (Σουνιο,Χαλκιδα,Ναυπλιο,Κορινθο κτλ κτλ)....πιστευετε πως θα με βολευε αυτο το μηχανακι και για μεσα στην πολη αλλα και για εκδρομουλες???ειναι αξιοπιστα???βγαζουν ζημιες με ρευματα???ανεβαζει θερμοκρασια σε μακρυνες αποστασεις???γενικα δωστε μου τα φωτα σας......

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.....

Φιλικα παντα Βασιλης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γεια σου βασιλη.

Ωραιο scooter το x-city.Καλη συμπεριφορα καλα φρενα και γενικα μια χαρα ειναι.Αλλα...αν εισαι πανω απο 1,90 δε θα σε βολεψει καθολου.Εχει πολυ μικρη αποσταση η σελα του οδηγου απο το εμπρος ντουλαπακι με αποτελεσμα να μην καθεσαι ανετα,δηλαδη να μην χωρας.

Το βασικο του ομως μοιονεκτημα ειναι ο ανυπαρκτος χωρος κατω απο τη σελα.Δε χωραει τιποτα.Κατα η γνωμη μου scooter χωρις χωρο κατω απο τη σελα=τιποτα.

Εγω στη θεση σου θα κοιτουσα το αδελφακι Χ-ΜΑΧ το οποιο και περισσοτερο χωρο εχει για τα ποδια(αν εισαι ψηλος) και χωραει δυο full face κρανη κατω απο τη σελα.Τα ειχα και τα δυο και τα ξερω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου βασιλη.

Ωραιο scooter το x-city.Καλη συμπεριφορα καλα φρενα και γενικα μια χαρα ειναι.Αλλα...αν εισαι πανω απο 1,90 δε θα σε βολεψει καθολου.Εχει πολυ μικρη αποσταση η σελα του οδηγου απο το εμπρος ντουλαπακι με αποτελεσμα να μην καθεσαι ανετα,δηλαδη να μην χωρας.

Το βασικο του ομως μοιονεκτημα ειναι ο ανυπαρκτος χωρος κατω απο τη σελα.Δε χωραει τιποτα.Κατα η γνωμη μου scooter χωρις χωρο κατω απο τη σελα=τιποτα.

Εγω στη θεση σου θα κοιτουσα το αδελφακι Χ-ΜΑΧ το οποιο και περισσοτερο χωρο εχει για τα ποδια(αν εισαι ψηλος) και χωραει δυο full face κρανη κατω απο τη σελα.Τα ειχα και τα δυο και τα ξερω.

κοιτα γκαντεμια.....ειμαι 1.97....αρα φανταζομαι πως δεν θα με βολευει καθολου.....το Χ-ΜΑΧ???ποσο βγανει αυτο καινουριο???γιατι για καινουριο ενδιαφερομαι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψαξτο φιλε βασιλη.Δε θυμαμαι απ'εξω τις τιμες.Καλυτερα ακομα πηγαινε σε μια εκθεση να ανεβεις πανω και στα δυο και θα διαπιστωσεις αυτα που σου λεω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν βγαίνουν τα λεφτά για το X-Max, το οποίο είναι σίγουρα καλύτερο από το X-City, άσε το Beverly και κοίτα κανένα αντίστοιχο του X-Max σκούτερ της SYM ή της KYMCO.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα