aspino 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα συνάδελφοι, Εαν γνωρίζει κάποιος (στις υπηρεσίες δεν σηκώνουν τηλέφωνα για κανένα λόγο, μπορεί και να είναι busy δεν ξέρω). Εγώ είμαι ο αγοραστής, την μεταβίβαση μπορώ να την κάνω στις περιφεριακές υπηρεσίες (χολαργό κλπ) ή μόνο σε κεπ? Έχω όφελος να πάω σε περιφέρεια, βγένει έπι τόπου η άδεια ή απλά κάνεις αίτηση όπως στα κεπ? Τα παράβολα στην περιφέρεια μπορώ να τα πληρώσω εκεί ή πάλι πρέπει να πάω σε εθνική? Έχω μόνο τις αποδείξεις για τα τέλη όχι βεβαίωση από εφορία. Θα φάω πόρτα ή θα κάνω δουλιτσα άμα αρχίσω τα ‘για τα παιδάκια μου που πεινάνε’ και τέτοια? Με την αίτηση στα κεπ είναι δική μου η μηχανή μέχρι να βγει η άδεια, μπορώ να την κυκλοφορώ και να την ασφαλίσω? Many thanks, Αργύρης Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 από τον aspino Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Οι μεταβιβάσεις πλέον δεν γίνονται στα ΚΕΠ, σε περιφέρεια ακούγεται γενικά ότι βγαίνει πιο γρήγορα δεν γνωρίζω προσωπικά πάντως... Οι αποδείξεις μετράνε. Για την ασφάλιση θα σου δώσουν λογικά προσωρινή άδεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Οι μεταβιβάσεις πλέον δεν γίνονται στα ΚΕΠ, σε περιφέρεια ακούγεται γενικά ότι βγαίνει πιο γρήγορα δεν γνωρίζω προσωπικά πάντως... Οι αποδείξεις μετράνε. Για την ασφάλιση θα σου δώσουν λογικά προσωρινή άδεια... Γιατί δεν γίνονται πια σε ΚΕΠ? Εγώ το αντίθετο ξέρω. Καλημέρα συνάδελφοι, Εαν γνωρίζει κάποιος (στις υπηρεσίες δεν σηκώνουν τηλέφωνα για κανένα λόγο, μπορεί και να είναι busy δεν ξέρω). Εγώ είμαι ο αγοραστής, την μεταβίβαση μπορώ να την κάνω στις περιφεριακές υπηρεσίες (χολαργό κλπ) ή μόνο σε κεπ? Και στα δύο Έχω όφελος να πάω σε περιφέρεια, βγένει έπι τόπου η άδεια ή απλά κάνεις αίτηση όπως στα κεπ? Τα παράβολα στην περιφέρεια μπορώ να τα πληρώσω εκεί ή πάλι πρέπει να πάω σε εθνική? Βγαίνει επιτόπου χωρίς αίτηση. Κατά 99% σε τράπεζα τα παράβολα. Έχω μόνο τις αποδείξεις για τα τέλη όχι βεβαίωση από εφορία. Θα φάω πόρτα ή θα κάνω δουλιτσα άμα αρχίσω τα ‘για τα παιδάκια μου που πεινάνε’ και τέτοια? Με την αίτηση στα κεπ είναι δική μου η μηχανή μέχρι να βγει η άδεια, μπορώ να την κυκλοφορώ και να την ασφαλίσω? Many thanks, Αργύρης Θα πάρεις κάποιο χαρτί λογικά απλά δεν θα μπορείς να κυκλοφορείς την μηχανή για 1 εβδομάδα μέχρι να πάρεις επίσημα την άδεια στα χέρια σου. ( Κάπως έτσι μου τα είχε πει αστυνομικός αν θυμάμαι καλά ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Γιατί δεν γίνονται πια σε ΚΕΠ? Εγώ το αντίθετο ξέρω. Έχει αλλάξει 500 φορές, η τελευταία φορά ήταν αυτή που το αφαιρούσαν από τις αρμοδιότητες των ΚΕΠ... ναι ναι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Εγώ είμαι ο αγοραστής, την μεταβίβαση μπορώ να την κάνω στις περιφεριακές υπηρεσίες (χολαργό κλπ) ή μόνο σε κεπ? Στις υπηρεσίες. Τα ΚΕΠ επίσης μεσολαβούν για μεταβίβαση, αλλά πότε κάνουν και πότε δεν κάνουν δουλειά τελευταία και μας έχουν μπερδέψει, μπες σε ένα ΚΕΠ και ρώτα. Έχω όφελος να πάω σε περιφέρεια, βγαίνει έπι τόπου η άδεια ή απλά κάνεις αίτηση όπως στα κεπ; Ναι έχεις το όφελος ότι γίνεται πιο άμεσα η δουλειά, στο συγκοινωνιών ας πούμε στην Κλεισθένους στον Σταυρό, σου λένε έλα σε μια ώρα ή την επόμενη μέρα, να πάρεις την νέα άδεια. Το ΚΕΠ μεσολαβεί, δλδ πάει αυτό τα χαρτιά αντί για εσένα, και μπορεί να περιμένει το κάθε ΚΕΠ να μαζευτουν κάποιες μεταβιβάσεις να τις πάει όλες μαζί, μην πηγαίνει και κάθε μέρα, οπότε το 10ημερο τουλάχιστον το έχεις με το ΚΕΠ Τα παράβολα στην περιφέρεια μπορώ να τα πληρώσω εκεί ή πάλι πρέπει να πάω σε εθνική; Στις τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται η κάθε υπηρεσία. Δεν είναι στάνταρ, κάθε υπηρεσία έχει τους δικούς της λογαριασμούς. Έχω μόνο τις αποδείξεις για τα τέλη όχι βεβαίωση από εφορία. Θα φάω πόρτα ή θα κάνω δουλιτσα άμα αρχίσω τα ‘για τα παιδάκια μου που πεινάνε’ και τέτοια; Θα φας πόρτα. Αναγκαίο το χαρτί της εφορίας. Να πεις του πωλητή να πάει μια μέρα στο τμήμα οχημάτων μιας ΔΟΥ, καλύτερα της ΔΟΥ του. Με την αίτηση στα κεπ είναι δική μου η μηχανή μέχρι να βγει η άδεια, μπορώ να την κυκλοφορώ και να την ασφαλίσω; Ναι είναι δική σου, μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις. Στο ΚΕΠ, συμπληρώνονται τα στοιχεία του αγοραστή στην παλιά άδεια, και στην συνέχεια παίρνεις μαζί σου φωτοαντίγραφο αυτής με σφραγίδα και ημερομηνία, μαζί με την αίτηση που έκανες στο ΚΕΠ. Αυτό έχει ισχύ άδειας μέχρι να έρθει η νέα. Η μεταβίβαση στα αρχεία των υπουργείων θα γίνει όταν πάει το ΚΕΠ τα χαρτιά αλλά με την ημερομηνία που πήγες εσύ στο ΚΕΠ, όχι πότε πήγε το ΚΕΠ τα χαρτιά στο υπουργείο, αλλά εσύ είσαι πια καλυμένος με σφραγίδα ιδιοκτήτης, με χαρτιά στα χέρια του. (εκτός κι αν, όταν πάνε τα χαρτιά στο υπουργείο, διαπιστωθεί λάθος ή λόγος που δεν μπορεί να γίνει η μεταβίβαση, π.χ. η μοτο έχει δηλωθεί κλεμένη, οπότε και τα χαρτιά γυρνάνε στο ΚΕΠ και ειδοποιείσαι ότι απέτυχε η διαδικασία, σε αυτήν την περίπτωση ακυρώνονται όλα) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aspino 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Ευχαριστώ φίλοι. Θα κάνω μια προσπάθεια στην υπηρεσία με τις αποδείξεις μόνο μπας τελειώσω. Θα πάω στον γκισέ και θα βαρυγκομάω μπας και πιάσει (είναι επαρχία ο πωλητής). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Έκανα την περασμένη βδομάδα άλλη μία μεταβίβαση, υπουργείο να πας. Και σε κεπ γίνεται, απ'ότι μας είπαν στο κεπ, αλλά το χαρτί θα το πάρεις σε κάνα μήνα και μέχρι τότε δεν κυκλοφορείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Έκανα την περασμένη βδομάδα άλλη μία μεταβίβαση, υπουργείο να πας. Και σε κεπ γίνεται, απ'ότι μας είπαν στο κεπ, αλλά το χαρτί θα το πάρεις σε κάνα μήνα και μέχρι τότε δεν κυκλοφορείς. Πες τα ρε Τσακ πες τα...:-P μια και επεσε τετοια ερωτηση κλαι ειμαι σε φαση αγορας μηχανης. με την εφορια τι γινετε? μιλαω γιατο 950sm κανεις κανα χαρτι που να δηλωνει την αγορα της και την περνας στη δηλωση τον πρωτο χρονο? παλια θυμαμαι δεν ασχολιοσουν καν αλλα εμαθα οτι τα αλλαξανε. πιανει τεκμηριο και τετοια? Δεν νομιζω να περνάνε στην δήλωση οι μηχανές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Έκανα την περασμένη βδομάδα άλλη μία μεταβίβαση, υπουργείο να πας. Και σε κεπ γίνεται, απ'ότι μας είπαν στο κεπ, αλλά το χαρτί θα το πάρεις σε κάνα μήνα και μέχρι τότε δεν κυκλοφορείς. Το εδωκες το καζερι τελικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) μια και επεσε τετοια ερωτηση κλαι ειμαι σε φαση αγορας μηχανης. με την εφορια τι γινετε? μιλαω γιατο 950sm κανεις κανα χαρτι που να δηλωνει την αγορα της και την περνας στη δηλωση τον πρωτο χρονο? παλια θυμαμαι δεν ασχολιοσουν καν αλλα εμαθα οτι τα αλλαξανε. πιανει τεκμηριο και τετοια? Δηλώνονται, δεν φορολογούνται (ακόμα). Μια κλασσική υπεύθυνη δήλωση, πήρε από τον τάδε το εργαλείο με τον τάδε αριθμό πινακίδας για τόσα. Το εδωκες το καζερι τελικα? Ναι, περιμένω για το επόμενο τον γνωστό μου, να κάνει κάτι χαρτούρες γιατί έλειπε και δεν έχει κτέο,τέλη κλπ, από Μάρτη το πολύ θα το'χω. Πες τα ρε Τσακ πες τα...:-P Τσαχ* Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 από τον CrazyTsach 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
UpToDate_ 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Kανονικα κυκλοφορεις και κανονικα το ασφαλιζεις με το χαρτι απο τα κεπ μεχρι να σου δωσουν την αδεια. Απλα προς αποφυγην.. εμενα πανε 2 μηνες και ακομα να φερουν την αδεια! (κεπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Excuse moi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Kανονικα κυκλοφορεις και κανονικα το ασφαλιζεις με το χαρτι απο τα κεπ μεχρι να σου δωσουν την αδεια. Απλα προς αποφυγην.. εμενα πανε 2 μηνες και ακομα να φερουν την αδεια! (κεπ) Εμένα τα κεπ στο Χαϊδάρι μου'παν αυτό που έγραψα πάντως. Excuse moi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 -- Πριν 2 βδομαδες πουλησα ενα δικο μου , και εκανα τη μεταβιβαση στο υπουργειο (Αγιο Δημητριο). Ο αγοραστης πηρε προσωρινο χαρτι που τον καλυπτει για να το ασφαλισει και να το κυκλοφορησει, και σε 3 εργασιμες του ειπαν να περασει να παρει την κανονικη αδεια. -- Την προηγουμενη βδομαδα ενας φιλος αγορασε ενα σε ΚΕΠ. Για την ωρα δε μπορει να το ασφαλισει και να το κυκλοφορησει, καθοτι η μηχανη ανηκει ακομα τυπικα στον προηγουμενο ιδιοκτητη ακομα, και μπορει να παρει και ενα μηνα να ολοκληρωθει το αιτημα. Οποτε καλυτερα απεφυγε τα ΚΕΠ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Ναι, περιμένω για το επόμενο τον γνωστό μου, να κάνει κάτι χαρτούρες γιατί έλειπε και δεν έχει κτέο,τέλη κλπ, από Μάρτη το πολύ θα το'χω. Και για πεεεεες..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Και για πεεεεες..... Κουλ, ένα 250 θα'ναι, για εδώ τριγύρω + χώμα, 4τ, πριονάκι (20ετίας), δεν λέω παραπάνω μέχρι να το πάρω. Μεγάλο για καλοκαίρι και μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες