Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Viper 1000 ευχαριστώ πραγματικα! Θα τα τσεκαρω αναλυτικά απ το pc μου Τίποτα φίλε μου. Το κράνος είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία πάνω σε μια μηχανή. Καλό είναι να πέρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ελπίζω να βολευτείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 το απ εξω ναι δεν παθαινει κατι το μεσα ομως... αφου ειναι ετσι γιατι τα βγαζουν προσφορα...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 το απ εξω ναι δεν παθαινει κατι το μεσα ομως... αφου ειναι ετσι γιατι τα βγαζουν προσφορα...? Ούτε το από μέσα. Δεν λήγουν αυτά τα κράνη. Τα αλλάζεις όταν πέσεις ή όταν γρατζουνιστούν τόσο πολύ που απλά δεν τα γουστάρεις πλέον. Προσφορά βγαίνουν για τον ίδιο λόγο που βγαίνει το οτιδήποτε προσφορά. Στην αρχή είχαν πχ 100 κράνη, όταν έχουν πουληθεί τα 90 και έχουν μείνει καμιά δεκαριά πχ που είναι όλα XL που δεν φεύγει εύκολα ή XS τα σκουντάνε για να φύγουν. Πάγια τακτική στο εξωτερικό. Επίσης όταν βγει την επόμενη χρονιά το ίδιο κράνος με νέα γραφικά, πλέον το πιο παλιό πέφτει σε τιμή, όταν σπάσουν και τα νούμερα τότε το πουλάνε με πολύ σημαντική έκπτωση... Αυτό συμβαίνει όχι μόνο στα κράνη αλλά σε όλα τα είδη. Στο Ελλάντα όμως ο έμπορος έχει άλλη άποψη... θα κρατήσει το κράνος με τα παλαιά γραφικά μέχρι να τα πουλήσει όλα στην αρχική τιμή χωρίς κανένα σκόντο, ακόμα και όταν έχουν μείνει 2-3 κράνη ή και ένα μόνο. Τρελαίνομαι όταν βλέπω σε ελληνικά site εκπτώσεις τύπου 5-10%. Νιώθω ότι με κοροϊδεύουν!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Βασικά πουθενά δεν έκανες κάποια πρόταση απ όσο θυμάμαι. Εντάξει, πες μας απο την αρχή οτι πιστευεις οτι ένα Flip Up είναι πιο πρακτικό στην πόλη απο ένα Full face. Tί μας αρχίζεις και μας πηγαίνεις προς αεροδυναμική και εσωτερικά και γραφικά και κράνη MX και τιμή κλπ κλπ. Και δεν ταιριάζει κλπ κλπ. Εντάξει, κι εγώ είχα 5 χρόνια ένα HJC FSMAX Flip Up και με εσωτερική ζελατίνα ηλίου. Πράγματι είναι πολύ πρακτικά στα εξής 2: -Κάπνισμα (αν δεν μπορείς να περιμένεις με τίποτα) -γρήγορες αγορές (π.χ. περίπτερο) που σηκώνεις το κράνος και δεν σε περνάνε για τρομοκράτη. Κατα τα άλλα δεν βλέπω κάποια άλλη σημαντική διαφορά καθότι όπως θα γνωρίζεις απαγορεύεται να οδηγείς με ανοιχτό το κράνος γιατί άμα πέσεις θα έχεις σοβαρό πρόβλημα. ΚΑΙ επιπλέον μειονέκτημα οτι τα ανοιγόμενα είναι πιο βαριά και λιγότερο ασφαλή. εγω αλλα γραφω εσυ αλλα διαβαζεις. Δεν πειραζει θα μαθω καποια στιγμουλα και κινεζικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) εγω αλλα γραφω εσυ αλλα διαβαζεις. Δεν πειραζει θα μαθω καποια στιγμουλα και κινεζικα. ντάξει, βάλε εκεί το δάχτυλο σου μπροστά και κρύψου απο πίσω γιατί κανείς δεν σε έχει καταλάβει εδω μέσα τί θες να πεις αλλά έχεις δίκιο. άντε και καλόν ύπνο,ξημέρωσε. 4 το βράδυ έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να καταλάβεις Ελληνικά, μίλα με κάνα Κινέζο. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 από τον TC-drift 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 εχετε δικαιο παιδια δεν κανω για προταση... ας παρει ο φιλος οτι θελει βασικα οτι του προτεινεται εσεις που εχετε γραψει χιλιομετρα που το flip up δεν προσφερει ανεση (το βγαζουν ετσι για να το φορανε οι διας μονο) που ισως και να μην εχω καβαλησει και ποτε μου μηχανη (ναι αγελαδα οδηγω) ισως να ειμαι και καποιος που να μη με ξερω... Ισως πολλα αλλα το τι λεω ΕΓΩ δεν εχει πολυ σημασια, σημασια εχει το τι λες ΕΣΥ και το τι λεει ο ΑΛΛΟΣ . Παω να κλαψω. Sorry ρε φιλαράκι αλλά δεν έχω μυρίσει τα νύχια μου για το τι καβαλάς και σε τι έχεις δοκιμάσει τα κράνη σου! Γιαυτό και έχουμε την μπάρα πάνω να το δηλώνουμε.... Κλάιν όμως, πριν κλάψεις σκέψου ότι έχει ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ένα κράνος στον θόρυβο και την σταθερότητα του εάν φορεθεί στο Typhoon του rent a car και σε ένα SS.... that's my two cents... τώρα από εκεί και πέρα εάν θα κλάψεις ή όχι δική σου επιλογή.... Βασικά πουθενά δεν έκανες κάποια πρόταση απ όσο θυμάμαι. Εντάξει, πες μας απο την αρχή οτι πιστευεις οτι ένα Flip Up είναι πιο πρακτικό στην πόλη απο ένα Full face. Tί μας αρχίζεις και μας πηγαίνεις προς αεροδυναμική και εσωτερικά και γραφικά και κράνη MX και τιμή κλπ κλπ. Και δεν ταιριάζει κλπ κλπ. Εντάξει, κι εγώ είχα 5 χρόνια ένα HJC FSMAX Flip Up και με εσωτερική ζελατίνα ηλίου. Πράγματι είναι πολύ πρακτικά στα εξής 2: -Κάπνισμα (αν δεν μπορείς να περιμένεις με τίποτα) -γρήγορες αγορές (π.χ. περίπτερο) που σηκώνεις το κράνος και δεν σε περνάνε για τρομοκράτη. Κατα τα άλλα δεν βλέπω κάποια άλλη σημαντική διαφορά καθότι όπως θα γνωρίζεις απαγορεύεται να οδηγείς με ανοιχτό το κράνος γιατί άμα πέσεις θα έχεις σοβαρό πρόβλημα. ΚΑΙ επιπλέον μειονέκτημα οτι τα ανοιγόμενα είναι πιο βαριά και λιγότερο ασφαλή. Με κάλυψες πλήρως..... Αυτά ήθελα να πω και εγώ.. Με την ίδια σειρά μην σου πω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Να ρωτήσω και εγώ κάτι??? Τα 150 ευρώ τα υπολογίζεις με ΦΠΑ ή χωρίς?? Γιατί διάβασα σε ένα forum για μηχανές, οτι το ΦΠΑ στα κράνη έιναι κακό πράμα, και τώρα που ο Υπουργός Οικονομικών είναι μηχανόβιος, θα τον καταργήσει. Επίσης, ένας άλλος Υπουργός, δεν θύμαμαι σε ποιό Υπουργείο όμως, που του αρέσει το ψάρεμα, θα μειώσει τις τιμές στα δολώματα και τα καλάμια, επίσης όλοι οι μαθητές δημοτικού θα παίρνουν δώρο ενα tablet και μία απόχη για τις τσούχτρες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Με κάλυψες πλήρως..... Αυτά ήθελα να πω και εγώ.. Με την ίδια σειρά μην σου πω... δες και τα ls2 πχ http://www.stelpet.g...s-ls2-3861-ride Βασικα εγω φταιω που σας βαζω Γκολ απο τα αποδυτηρια εγω φταιω; Μεταφραση στα κινεζικα: Τσιν τσον τσαν τσιν τσιν τσον τσουν τσον τσιν τσαν. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 από τον Vamire Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Βασικα εγω φταιω που σας βαζω Γκολ απο τα αποδυτηρια εγω φταιω; Μεταφραση στα κινεζικα: Τσιν τσον τσαν τσιν τσιν τσον τσουν τσον τσιν τσαν. Τελικά η πρόταση σου στον τομέα της ασφάλειας του κεφαλιού για έναν μοτοσυκλετιστή στα 150€ είναι ένα LS2 κράνος ανοιγόμενο? Και εντάξει ανοιγόμενο να το καταπιώ.. αλλά LS2?? Επίσης να μας πεις το σύστημα που θα πας εσύ σε μεγάλο μαγαζί Stelpet π.χ. και θα μπεις μέσα μαγκιά και θα σου χαρίσουν και το φπα, μή κόβωντας απόδειξη, ρισκάρωντας να φάνε πρόστιμο και ΦΥΣΙΚΑ στα μπαλάκια σου οτι θα κλέψεις το φπα απο το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Εξάλλου αυτοί είναι κλέφτες όχι εμείς (ή μήπως είμαστε?)Και εντάξει να το κάνεις, θα το διαφημίσεις τώρα και σε φόρουμ? Και όλα αυτά γιατί ένα Full Face κράνος δεν προσφέρει άνεση?? Πες μου τώρα την αλήθεια μεταξύ μας?Γουστάρεις να καπνίζεις και να μιλάς στο κινητό πάνω στο μηχανάκι? Δεν είναι ντροπή αλλά μερικοί δεν γουστάρουν ρε παιδάκι μου, απλά οδηγάνε, έτσι απλά το λέω, μην παρεξηγήσεις έτσι, πάντα φιλικά.. Σου λέω είχα ανοιγόμενο 5 χρόνια και καλό και το άλλαξα με Full Face γιατί ήταν θεόβαρο. Και ήταν θεόβαρο γιατί για να είναι ασφαλές σαν ανοιγόμενο έπρεπε να έχει στιβαρό μηχανισμό και ενισχυμένο κορμό. Και ζύγιζε 1800gr. και γι αυτό το πήρα και ας είναι θεόβαρο. Και εντάξει καμιά φορά κάπνιζα και κάνα στριφτό άμα βαριόμουνα και τώρα δε μπορώ, αλλά κατα τα άλλα μόνο σβέρκο έκανα, δεν ένιωθα και πολύ άνετα λέμε! Και το LS2 που έβαλες στο Link ζυγίζει 1450gr!! Ούτε θέλω να φανταστώ τί κατασκευή είναι αυτή σε ανοιγόμενο κράνος 1450γρ. Σε μια μετωπική με μια κολώνα αυτοκινήτου που πέρασε το Stop να υποθέσω πως δεν θα γίνει κιμάς η μούρη? Γιατί στο κρατικό της Νίκαιας έχω δει ανοιγόμενο της πλάκας σπασμε΄νο μεσα στα αίματα και σε ένα φορείο δίπλα ο περήφανος αλλά ΣΥΝΑΜΑ ΑΝΕΤΟΣ και χαλαρός ιδιοκτήτης με λίγο στραβωμένη μούρη και με βελτιωμένη αναλογία κιλών ανα ίππο με την απώλεια μερικών δοντιών και φυσικά φίλος της μελιτζάνας με μία μύτη που ήταν φτυστή λέμε. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 από τον TC-drift 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Awaker 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Που την ειδες την διαφορα 10-20 ευρω? Και λες μαλιστα να μην το παρει απ'εξω με τιποτα.....οταν πηρα εγω το δικο μου η διαφορα ηταν 200 ευρω,φυσικα αν ηταν 10-20 ακομα και 30 θα το επαιρνα απο εδω.....αλλα οχι 200 ρε φιλε,παραπαει....νοιωθω οτι σε πιανουν μ@λ@κ@ με τετοιες τιμες. Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη σε συγκεκριμένα μοντέλα που δεν τα έχουν πολλά καταστήματα εδώ και τα έχουν μόνο κάτι κλεφταράδες που πουλάνε όλα τα κράνη έτσι κι αλλιώς 2 φορές πιο ακριβά. Έχω παρατηρήσει οτι αυτό γίνεται και με τα πιο ακριβά μοντέλα, π.χ ένα κράνος των 400+ ευρώ ναι το βρίσκεις χαλαρά πιο φτηνά στο εξωτερικό, αλλά όταν έχεις να κάνεις με κράνη της κατηγορίας των 150 ευρώ εκεί η διαφορά είναι 10-20 ευρώ. Εγώ όσο και αν έψαξα το Nolan που έχω, δεν υπήρχε πιο φτηνό στο εξωτερικό, μάλιστα έβγαινε και αρκετά πιο ακριβά απο ότι κοστίζει εδώ. Το ίδιο και με τα entry level της Agv π.χ k3 & k4 και τα 2 άντε να τα βρεις στην καλύτερη 30 ευρώ πιο φτηνά. Με τα Hjc δεν το έχω ψάξει πολύ για το αν βγαίνουν αρκετά πιο φτηνά απο εξωτερικό, γιατί τα 2 βασικά που είχα κοιτάξει (is-17 και fg-17) ήταν ίδια τιμή με εδώ, μόνο συγκεκριμένες version απο αυτά τα κράνη ήταν πιο φτηνά, συγκεκριμένα σχέδια, limited edition κλπ. Τι να πω τώρα, σορρυ για τη γενίκευση αλλά επειδή εγώ όταν έψαχνα και fc-moto και σε άλλα τα πιο hot deals ποτέ δεν βρήκα κάτι στα 150 (σύνολο και με τα μεταφορικά) που να κοστίζει εδώ πολύ περισσότερο (200+), επομένως λοιπόν και βασιζόμενος στο budget του και στην έρευνα αγοράς που είχα κάνει πίστεψα και πιστεύω οτι για τέτοια budget αξίζει το εσωτερικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη σε συγκεκριμένα μοντέλα που δεν τα έχουν πολλά καταστήματα εδώ και τα έχουν μόνο κάτι κλεφταράδες που πουλάνε όλα τα κράνη έτσι κι αλλιώς 2 φορές πιο ακριβά. Έχω παρατηρήσει οτι αυτό γίνεται και με τα πιο ακριβά μοντέλα, π.χ ένα κράνος των 400+ ευρώ ναι το βρίσκεις χαλαρά πιο φτηνά στο εξωτερικό, αλλά όταν έχεις να κάνεις με κράνη της κατηγορίας των 150 ευρώ εκεί η διαφορά είναι 10-20 ευρώ. Εγώ όσο και αν έψαξα το Nolan που έχω, δεν υπήρχε πιο φτηνό στο εξωτερικό, μάλιστα έβγαινε και αρκετά πιο ακριβά απο ότι κοστίζει εδώ. Το ίδιο και με τα entry level της Agv π.χ k3 & k4 και τα 2 άντε να τα βρεις στην καλύτερη 30 ευρώ πιο φτηνά. Με τα Hjc δεν το έχω ψάξει πολύ για το αν βγαίνουν αρκετά πιο φτηνά απο εξωτερικό, γιατί τα 2 βασικά που είχα κοιτάξει (is-17 και fg-17) ήταν ίδια τιμή με εδώ, μόνο συγκεκριμένες version απο αυτά τα κράνη ήταν πιο φτηνά, συγκεκριμένα σχέδια, limited edition κλπ. Τι να πω τώρα, σορρυ για τη γενίκευση αλλά επειδή εγώ όταν έψαχνα και fc-moto και σε άλλα τα πιο hot deals ποτέ δεν βρήκα κάτι στα 150 (σύνολο και με τα μεταφορικά) που να κοστίζει εδώ πολύ περισσότερο (200+), επομένως λοιπόν και βασιζόμενος στο budget του και στην έρευνα αγοράς που είχα κάνει πίστεψα και πιστεύω οτι για τέτοια budget αξίζει το εσωτερικό. Όταν έχεις τέτοιο budget του στυλ 150 ευρώ τότε το εξωτερικό είναι μονόδρομος... Εδώ σοβαρό κράνος με αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις. Θα είναι όλα από θερμοπλαστικό. Από έξω όμως σε αυτά τα λεφτά θα βρεις αρκετά κράνη της τάξης των 300+ ευρώ από πολύ καλύτερα υλικά που λόγω σπασμένων μεγεθών, στοκ κλπ θα τα έχουν ρίξει στα 100-150 ευρώ... Αν ψάχνεις ένα συγκεκριμένο κράνος μόνο σε συγκεκριμένο χρωματισμό τότε δεν είναι σίγουρο ότι θα το βρεις πολύ φθηνότερα. Αν ψάχνεις όμως ένα ποιοτικό κράνος (και αυτό πρέπει να είναι το κριτήριο) τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το βρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Awaker 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Πριν 5 λεπτά παρήγγειλα το κράνος μου από το εξωτερικό. Το HJC R-Pha 10 plus. Εδώ η τιμή του είναι 400+ ευρώ και εγώ το παρήγγειλα με 166... Σου φαίνονται για 10-20 ευρώ διαφορά;; Το κράνος που έχω τώρα το UVEX Wing Rs 745, στην Ελλάδα το έβρισκα 390-410 ευρώ και το πήρα από Γερμανία με 116 ευρώ. Σου φαίνονται ψίχουλα; Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε ελληνικό κατάστημα να κάνει έκπτωση 50-60% σε κράνη; Δεν λέω σε όλη την γκάμα τους; αλλά όταν σπάνε τα νούμερα επιβάλλεται να τα δίνουν. Τα ελληνικά καταστήματα όμως δεν φέρνουν καν όλα τα νούμερα... Φέρνουν ένα δυο συνήθως medium και σου λένε να σου παραγγείλουν άλλο μέγεθος αν θες...Καλά μην φας, έχουμε γλάρο! Απάντηση έδωσα και απο πάνω πιο αναλυτικά για να μην τα ξαναγράφω.. Η αλήθεια είναι οτι στο ebay είχα δει μόνο τις πρώτες σελίδες και δεν είχα πέσει πάνω στον συγκεκριμένο που είναι ο μοναδικός με τόσο χαμηλές τιμές, πράγμα λίγο ύποπτο αφενός, αφετέρου βέβαια έχει πολύ καλό feedback, οπότε πάσο. Πάντως σε όλα τα υπόλοιπα site πέρα απο ebay και εκεί οι τιμές κοντά στις ελληνικές είναι π.χ http://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_cat/1427 http://www.revzilla.com/motorcycle/hjc-rpha-10-cage-helmet http://www.fc-moto.de/HJC-Helmets/HJC-R-PHA-10-Plus Και όσο για την ελληνική τιμή, οι έλληνες έχουν αυτή την έκδοση του κράνους http://www.skroutz.gr/s/5713667/HJC-RPHA-10-Plus-Lorenzo-Replica-II.html που η πιο φτηνή απο εξωτερικό είναι αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/FULL-FACE-HELMET-HJC-RPHA10-PLUS-II-REPLICA-JORGE-LORENZO-MC1-SIZE-L-59-60-cm-/201268373731?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2edc87a8e3 Συμπέρασμα? Για τη συγκεκριμένη έκδοση αμα κάτσεις και ψάξεις πόσο βγαίνει σύνολο μεταφορικά και απο λίρες/δολάρια σε ευρώ βγαίνει το ίδιο με εδώ και πιο ακριβά! Άρα ο αρχικός ισχυρισμός είναι λάθος διότι συγκρίνεις διαφορετικές εκδόσεις. Υ.Γ: Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν κλεφταράδες εδώ και οτι σίγουρα βρίσκεις πολύ καλύτερες προσφορές μερικές φορές απο εξωτερικό που αξίζουν. Όταν έχεις τέτοιο budget του στυλ 150 ευρώ τότε το εξωτερικό είναι μονόδρομος... Εδώ σοβαρό κράνος με αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις. Θα είναι όλα από θερμοπλαστικό. Από έξω όμως σε αυτά τα λεφτά θα βρεις αρκετά κράνη της τάξης των 300+ ευρώ από πολύ καλύτερα υλικά που λόγω σπασμένων μεγεθών, στοκ κλπ θα τα έχουν ρίξει στα 100-150 ευρώ... Αν ψάχνεις ένα συγκεκριμένο κράνος μόνο σε συγκεκριμένο χρωματισμό τότε δεν είναι σίγουρο ότι θα το βρεις πολύ φθηνότερα. Αν ψάχνεις όμως ένα ποιοτικό κράνος (και αυτό πρέπει να είναι το κριτήριο) τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το βρεις. Το δικό μου το κράνος που σε αξιοπιστία είναι ίσο με τα Hjc που προτείνεις και γενικά έχει άριστες επιδόσεις σε όλους τους τομείς, το αγόρασα με 139 ευρώ με δώρο φυμέ ζελατίνα. Και όχι, δεν είναι θερμοπλαστικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Απάντηση έδωσα και απο πάνω πιο αναλυτικά για να μην τα ξαναγράφω.. Η αλήθεια είναι οτι στο ebay είχα δει μόνο τις πρώτες σελίδες και δεν είχα πέσει πάνω στον συγκεκριμένο που είναι ο μοναδικός με τόσο χαμηλές τιμές, πράγμα λίγο ύποπτο αφενός, αφετέρου βέβαια έχει πολύ καλό feedback, οπότε πάσο. Πάντως σε όλα τα υπόλοιπα site πέρα απο ebay και εκεί οι τιμές κοντά στις ελληνικές είναι π.χ http://www.sportsbik...ontent_cat/1427 http://www.revzilla....-10-cage-helmet http://www.fc-moto.d...C-R-PHA-10-Plus Και όσο για την ελληνική τιμή, οι έλληνες έχουν αυτή την έκδοση του κράνους http://www.skroutz.g...Replica-II.html που η πιο φτηνή απο εξωτερικό είναι αυτή http://www.ebay.co.u...=item2edc87a8e3 Συμπέρασμα? Για τη συγκεκριμένη έκδοση αμα κάτσεις και ψάξεις πόσο βγαίνει σύνολο μεταφορικά και απο λίρες/δολάρια σε ευρώ βγαίνει το ίδιο με εδώ και πιο ακριβά! Άρα ο αρχικός ισχυρισμός είναι λάθος διότι συγκρίνεις διαφορετικές εκδόσεις. Υ.Γ: Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν κλεφταράδες εδώ και οτι σίγουρα βρίσκεις πολύ καλύτερες προσφορές μερικές φορές απο εξωτερικό που αξίζουν. Το δικό μου το κράνος που σε αξιοπιστία είναι ίσο με τα Hjc που προτείνεις και γενικά έχει άριστες επιδόσεις σε όλους τους τομείς, το αγόρασα με 139 ευρώ με δώρο φυμέ ζελατίνα. Και όχι, δεν είναι θερμοπλαστικό! Αν συγκρίνεις το Nolan N64 με το R-Pha τότε τι να πω... Όσο για την διαφορά στα χρώματα που λες, σημασία έχει αν μπορώ στην ελλάδα να βρω με 150 ευρώ κέβλαρ-κάρμπον κράνος... μπορώ; Όχι. Από έξω όμως βρίσκεις! Για να μην αναφέρω την τεράστια διαφορά στις τιμές των ρούχων... (Ενδεικτικά το μπέριγνκ δερμάτινο μπουφάν μου εδώ μου το έδιναν 400 ευρώ και το πήρα από έξω με δώρο τα μεταφορικά 160! τι να λέμε τώρα; ) Οι αρχικές τιμές που έχουν στα μαγαζιά πάνω κάτω είναι οι ίδιες και Ελλάδα και έξω. Η διαφορά είναι πως τα έξω μαγαζιά κάνουν ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ όταν μείνουν λίγα κομμάτια, έτσι μπορείς να βρεις κάτι πολύ πιο φθηνά αν ψάξεις! Στην Ελλάδα η "προσφορά" θα είναι αστεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Awaker 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Αν συγκρίνεις το Nolan N64 με το R-Pha τότε τι να πω... Όσο για την διαφορά στα χρώματα που λες, σημασία έχει αν μπορώ στην ελλάδα να βρω με 150 ευρώ κέβλαρ-κάρμπον κράνος... μπορώ; Όχι. Από έξω όμως βρίσκεις! Για να μην αναφέρω την τεράστια διαφορά στις τιμές των ρούχων... (Ενδεικτικά το μπέριγνκ δερμάτινο μπουφάν μου εδώ μου το έδιναν 400 ευρώ και το πήρα από έξω με δώρο τα μεταφορικά 160! τι να λέμε τώρα; ) Οι αρχικές τιμές που έχουν στα μαγαζιά πάνω κάτω είναι οι ίδιες και Ελλάδα και έξω. Η διαφορά είναι πως τα έξω μαγαζιά κάνουν ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ όταν μείνουν λίγα κομμάτια, έτσι μπορείς να βρεις κάτι πολύ πιο φθηνά αν ψάξεις! Στην Ελλάδα η "προσφορά" θα είναι αστεία! Δεν συγκρίνω τα 2 κράνη, η σημείωση για το κράνος μου ήταν απάντηση στον ισχυρισμό σου οτι δεν βρίσκεις με 150 κάτι άλλο πέρα απο θερμοπλαστικό. Δεν είπα ότι είναι καλύτερο απο το R-Pha, το σύγκρινα ή μάλλον είχα ως σκοπό να το συγκρίνω με κράνη της Hjc σε αυτά τα χρήματα. Κατά τα άλλα πιστεύω οτι συμφωνούμε οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος διαφωνίας. Καλά κράνη είναι και τα 2, το ένα είναι καλύτερο ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι το Nolan δεν είναι όσο αξιόπιστο όσο το/τα Hjc, και τα 2 την κάνουν την δουλειά τους. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τελικά η πρόταση σου στον τομέα της ασφάλειας του κεφαλιού για έναν μοτοσυκλετιστή στα 150€ είναι ένα LS2 κράνος ανοιγόμενο? Και εντάξει ανοιγόμενο να το καταπιώ.. αλλά LS2?? Επίσης να μας πεις το σύστημα που θα πας εσύ σε μεγάλο μαγαζί Stelpet π.χ. και θα μπεις μέσα μαγκιά και θα σου χαρίσουν και το φπα, μή κόβωντας απόδειξη, ρισκάρωντας να φάνε πρόστιμο και ΦΥΣΙΚΑ στα μπαλάκια σου οτι θα κλέψεις το φπα απο το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Εξάλλου αυτοί είναι κλέφτες όχι εμείς (ή μήπως είμαστε?)Και εντάξει να το κάνεις, θα το διαφημίσεις τώρα και σε φόρουμ? Και όλα αυτά γιατί ένα Full Face κράνος δεν προσφέρει άνεση?? Πες μου τώρα την αλήθεια μεταξύ μας?Γουστάρεις να καπνίζεις και να μιλάς στο κινητό πάνω στο μηχανάκι? Δεν είναι ντροπή αλλά μερικοί δεν γουστάρουν ρε παιδάκι μου, απλά οδηγάνε, έτσι απλά το λέω, μην παρεξηγήσεις έτσι, πάντα φιλικά.. Σου λέω είχα ανοιγόμενο 5 χρόνια και καλό και το άλλαξα με Full Face γιατί ήταν θεόβαρο. Και ήταν θεόβαρο γιατί για να είναι ασφαλές σαν ανοιγόμενο έπρεπε να έχει στιβαρό μηχανισμό και ενισχυμένο κορμό. Και ζύγιζε 1800gr. και γι αυτό το πήρα και ας είναι θεόβαρο. Και εντάξει καμιά φορά κάπνιζα και κάνα στριφτό άμα βαριόμουνα και τώρα δε μπορώ, αλλά κατα τα άλλα μόνο σβέρκο έκανα, δεν ένιωθα και πολύ άνετα λέμε! Και το LS2 που έβαλες στο Link ζυγίζει 1450gr!! Ούτε θέλω να φανταστώ τί κατασκευή είναι αυτή σε ανοιγόμενο κράνος 1450γρ. Σε μια μετωπική με μια κολώνα αυτοκινήτου που πέρασε το Stop να υποθέσω πως δεν θα γίνει κιμάς η μούρη? Γιατί στο κρατικό της Νίκαιας έχω δει ανοιγόμενο της πλάκας σπασμε΄νο μεσα στα αίματα και σε ένα φορείο δίπλα ο περήφανος αλλά ΣΥΝΑΜΑ ΑΝΕΤΟΣ και χαλαρός ιδιοκτήτης με λίγο στραβωμένη μούρη και με βελτιωμένη αναλογία κιλών ανα ίππο με την απώλεια μερικών δοντιών και φυσικά φίλος της μελιτζάνας με μία μύτη που ήταν φτυστή λέμε. Καταρχην το να φτιαχνεις ιστοριες και να βαζεις λογακια που δεν εχω πει δεν βοηθαει τη συζητηση. Αν ειναι να κανεις διαλογο καντο εντιμα και τιμια. Δεν προτεινα κανενα steplet να παει να του κοψει το φπα. Στο link που του εδωσα του εδειξα το κρανος οχι το καταστημα. Οταν του εγραψα για το φπα του μιλησα γενικα για ενα κρανος τις επιλογης του στα 250- 200 ευρω. Ενα κρανος ανοιγομενο προσφερει την "ιδια" ασφαλεια με ενα κλειστο κρανος εκτος αν μιλας για ανοιγομενο διχως ασφαλεια. Εχεις να μας πεις κατι για τα ls2? κατι αρνητικο επισημα ρε παιδι μου γιατι να γραφεις αερολογιες και τη γνωμη σου λες και ειναι κατι επισημο και κατι που στεκει παλι δεν βοηθαει κανεναν. Το οτι για σενα ειναι κατι θεοβαρο σε καποιον αλλο μπορει να μην ειναι. Σε μια μετωπικη με κολωνα δεν σε σωζει ουτε το κρανος πετρας. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 από τον Vamire Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Ενα κρανος ανοιγομενο προσφερει την "ιδια" ασφαλεια με ενα κλειστο κρανος εκτος αν μιλας για ανοιγομενο διχως ασφαλεια. Ε όπως και να το κάνουμε οι κατανομές των δυνάμεων που θα ασκηθούν σε ένα flip up κράνος δεν θα είναι οι ίδιες όπως σε ένα full face που έχει ενιαίο σώμα! Το ένα κράνος αποτελείται από 2 μέρη, ενώ το άλλο από 1! Και τον καλύτερο μηχανισμό να έχει δεν συγκρίνεται flip up με full face! Μην λέμε τα αυτονόητα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να σου θυμισω επισης το ιδια με το "ιδια" εχει μια μικρη διαφορα. Να σου θυμισω επισης πως σε περιπτωση πτωσης το τελευταιο σημειο που θα σκασει καποιος στο εδαφος θα ειναι το προσωπο του καθως αντανακλαστικα και μονο το κεφαλι θα γυρισει προς αλλη κατευθυνση. Να σου θυμισω επισης πως η ζελατινα δεν προσφερει καμμια προστασια σε περιπτωση πτωσης αρα μιλαμε για half face protection. Αφου ξεπερασουμε το παραγοντα τις τυχης (ατυχια) να σου σκασει κατι μπροστα στα μουτρα σου θα πρεπει να ασκηθουν τεραστια g στο κρανος για να σπασει και αν αυτο συμβει τοτε μιλαμε για σιγουρο θανατο ασχετως τι κρανος φορας. Το κρανος δεν φτιαχτηκε για να σκαει με μετωπικη φτιαχτηκε για να προστατευει σε καποιες περιπτωσεις και μεχρι καποια ταχυτητα το 1ο χτυπημα στο εδαφος και οχι για απευθειας προσκρουση με αντικειμενο αθραυστο. Οποτε αν αναλογιστης ολα τα παραπανω μπορουμε να μιλαμε για μια μικρη διαφορα τις ταξης 1-2% για να επωφεληθει καποιος απο ενα κελυφος ενιαιο. Αντιθετος αν ανολογιστουμε πως οι περισοτεροι αναβατες θα βγαλουν το κρανος πχ λογου ζεστης για να διανυσουν μια μικρη αποσταση ειτε για να καπνισουν οδηγοντας ειτε για καποιον αλλο λογο εκει μπορεις να δεις πως το flip up κρανος ξεκαθαρα υπερτερει. Ακομα και σταματημενος να εισαι για να μιλησεις με καποιον για 5-10 λεπτα δεν θα χρειαστει να το βγαλεις απλα θα το σηκωσεις και θα συνομιλησεις face 2 face με καποιον σε ενα κανονικο κρανος θα το εβγαζες και κατα τη διαρκεια τις συνομιλιας σου σκαει ενας μαλακας ισα ισα και σε "φιλαει" πεφτεις και σκας με το κεφαλι στο πεζοδρομιο.... μαντεψε σε ποια περιπτωση θα εισαι περισσοτερο προστατευμενος. Αν θες πες μου να σου γραψω και σε περιπτωση τρακαρισματος και λιποθυμιας κλπ τι συμβαινει με ενα κλειστο τυπου κρανος και ενα με flip up. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 από τον Vamire 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Να σου θυμισω επισης το ιδια με το "ιδια" εχει μια μικρη διαφορα. Να σου θυμισω επισης πως σε περιπτωση πτωσης το τελευταιο σημειο που θα σκασει καποιος στο εδαφος θα ειναι το προσωπο του καθως αντανακλαστικα και μονο το κεφαλι θα γυρισει προς αλλη κατευθυνση. Να σου θυμισω επισης πως η ζελατινα δεν προσφερει καμμια προστασια σε περιπτωση πτωσης αρα μιλαμε για half face protection. Αφου ξεπερασουμε το παραγοντα τις τυχης (ατυχια) να σου σκασει κατι μπροστα στα μουτρα σου θα πρεπει να ασκηθουν τεραστια g στο κρανος για να σπασει και αν αυτο συμβει τοτε μιλαμε για σιγουρο θανατο ασχετως τι κρανος φορας. Το κρανος δεν φτιαχτηκε για να σκαει με μετωπικη φτιαχτηκε για να προστατευει σε καποιες περιπτωσεις και μεχρι καποια ταχυτητα το 1ο χτυπημα στο εδαφος και οχι για απευθειας προσκρουση με αντικειμενο αθραυστο. Στον μοτοσυκλετισμό παίζεις με τις πιθανότητες όπως και σε πολλά πράγματα στην ζωή! Όποιος προσπαθεί να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες ατυχήματος θα πάρει full face! Οποτε αν αναλογιστης ολα τα παραπανω μπορουμε να μιλαμε για μια μικρη διαφορα τις ταξης 1-2% για να επωφεληθει καποιος απο ενα κελυφος ενιαιο. 1-2 % έχει διαφορά full face με flip up? Αν πάρουμε την περίπτωση που χτυπάς σε ένα εμπόδιο καθώς σέρνεσαι και βρει το κράνος στην περιοχή του σαγονιού το flip up θα σπάσει και θα φύγει, και αν βρεις σε ακόμα ένα εμπόδιο στο ίδιο σημείο θα φύγει και το σαγόνι μαζί! Το full face έχει περισσότερες πιθανότητες να αντέξει γιατί πολύ απλά είναι ενιαίο σώμα. Μπορεί να σπάσει και αυτό, αλλά το "όριο αντοχής και διαρροής" είναι πολύ μεγαλύτερο από του flip up! Αντιθετος αν ανολογιστουμε πως οι περισοτεροι αναβατες θα βγαλουν το κρανος πχ λογου ζεστης για να διανυσουν μια μικρη αποσταση ειτε για να καπνισουν οδηγοντας ειτε για καποιον αλλο λογο εκει μπορεις να δεις πως το flip up κρανος ξεκαθαρα υπερτερει. Δεν δέχομαι αυτήν την εκδοχή! Πιο πάνω μιλάω για ελαχιστοποιήση πιθανοτήτων. Το να οδηγείς με βγαλμένο το κράνος επειδή κάνει ζέστη ή επειδή καπνίσεις αμέσως αμέσως σε βγάζει εκτός στατιστικής και εκτός προστασίας! Ακομα και σταματημενος να εισαι για να μιλησεις με καποιον για 5-10 λεπτα δεν θα χρειαστει να το βγαλεις απλα θα το σηκωσεις και θα συνομιλησεις face 2 face με καποιον σε ενα κανονικο κρανος θα το εβγαζες και κατα τη διαρκεια τις συνομιλιας σου σκαει ενας μαλακας ισα ισα και σε "φιλαει" πεφτεις και σκας με το κεφαλι στο πεζοδρομιο.... μαντεψε σε ποια περιπτωση θα εισαι περισσοτερο προστατευμενος. Αν έχεις σταματήσει παύει η προστασία του κράνους. Επίσης εκεί που είσαι σταματημένος μπορεί να σου πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι! Αυτοί οι παράγοντες δεν συμπεριλαμβάνονται στο κεφάλαιο προστασία! Προστασία εννοούμε σε περίπτωση πτώσης! Το αν είσαι σταματημένος και έρθει και σου σκάει κάποιος, ή γίνει τσουνάμι, ή ανοίξει η γη και σε καταπιεί και καθώς πέφτεις προς το κέντρο της γης χτυπάς στα τοιχώματα δεξιά και αριστερά φεύγει κατά πολύ από τις δυνατότητες του κράνους να σου προσφέρει προστασία! Αν θες πες μου να σου γραψω και σε περιπτωση τρακαρισματος και λιποθυμιας κλπ τι συμβαινει με ενα κλειστο τυπου κρανος και ενα με flip up. Επίσης μία περίπτωση που δεν έγκειται στις παροχές ενός κράνους! Θα εισηγηθώ πάντως στην εταιρία του κράνους μου να κάνουν κάτι γιατί όταν κάθομαι για καφέ στην καφετέρια δεν μπορώ να περάσω το καλαμάκι από κάτω γιατί χτυπάει στο επιρρίνιο! Βέβαια όλοι μου λένε να το βγάλω, αλλά εγώ δεν θέλω γιατί φοβάμαι μην πέσει η πολυκατοικία που στεγάζεται η καφετέρια στο κεφάλι μου και φύγω απροστάτευτος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καταρχην το να φτιαχνεις ιστοριες και να βαζεις λογακια που δεν εχω πει δεν βοηθαει τη συζητηση. Αν ειναι να κανεις διαλογο καντο εντιμα και τιμια. Δεν προτεινα κανενα steplet να παει να του κοψει το φπα. Στο link που του εδωσα του εδειξα το κρανος οχι το καταστημα. Οταν του εγραψα για το φπα του μιλησα γενικα για ενα κρανος τις επιλογης του στα 250- 200 ευρω. Ενα κρανος ανοιγομενο προσφερει την "ιδια" ασφαλεια με ενα κλειστο κρανος εκτος αν μιλας για ανοιγομενο διχως ασφαλεια. Εχεις να μας πεις κατι για τα ls2? κατι αρνητικο επισημα ρε παιδι μου γιατι να γραφεις αερολογιες και τη γνωμη σου λες και ειναι κατι επισημο και κατι που στεκει παλι δεν βοηθαει κανεναν. Το οτι για σενα ειναι κατι θεοβαρο σε καποιον αλλο μπορει να μην ειναι. Σε μια μετωπικη με κολωνα δεν σε σωζει ουτε το κρανος πετρας. Άκου συνάδελφε, Όταν αρχίζεις και μιλάς μιλαςγια κινέζους, τσιν τσαν τσον κλπ έχεις απωλέσει εξαρχής όποιο επίπεδο σοβαρότητας μπορεί να είχε αποκτήσει αυτή η συζήτηση. Απο εκεί και έπειτα και εφόσον χρησιμοποιείς ειρωνία θα σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Άμα δεν σου αρέσει μην το δουλεύεις το σύστημα. Στη δράση υπάρχει και η αντίδραση. Έχεις όμως άγνοια της σημασίας των λέξεων που χρησιμοποιείς. Θες να μου εξηγήσεις τί ακριβώς εννοείς οτι δεν μιλάω έντιμα και τίμια (άσε που είναι το ίδιο πράγμα ουσιαστικά αλλά είπες να χρησιμοποιήσεις 2 λέξεις ίδιες για να δημιουργήσεις αίσθηση!)?? διάβασες σε κάνα λεξικό 2 βαρύγδουπες λέξεις και είπες να τις χρησιμοποιήσεις? σεβαστό αλλα δυστυχώς άστοχο. Το ΄έκανε και ο Τζόι στα φιλαράκια και είχε πλάκα αλλά αυτός τουλάχιστον είχε και επίγνωση. Χρειάζεται σε ένα φορουμ μοτοσυκλετών να σου εξηγήσω τί διαφορά έχει ένα Full Face κράνος στον τομέα ασφάλεια απο ένα σπαστό? Σου απάντησα για τον συνάδελφο μοτοσυκλετιστή που βρήκα στο Κρατικό της Νίκαιας και επειδή φόραγε κράνος σπαστό και υποχώρησε ο μηχανισμος σε μετωπική κρούση με κολώνα αυτοκινήτου (σπάνια πραγματικά περίπτωση, συνήθως τα ατυχήματα γίνονται στη λαχαναγορά και πέφτεις πάνω στις ντομάτες!!) έσπασε τη μούρη του. Με ένα Ful face ή ίσως ένα κορυφαίο σπαστό δεν θα είχε πάθει τίποτα. και τί διαφορά έχει η LS2 απο την AGV και την Suomy? Αλήθεια χρειάζεται? Κάποιος μπορεί να επιλέξει να εμπιστευτεί το κεφάλι του σε μια εταιρεία που έχει τεχνογνωσία δεκαετιών σε αγώνες και σε ερευνα και κάποιος μπορεί να επιλέξει να το εμπιστευτεί σε μια πιο καινούργια κινέζικη εταιρεία μαζικής παραγωγής κρανών. Ακόμα και ψυχολογικά να το δεις, έχει διαφορά. Αν θες εσύ να μιλάς έντιμα αλλά και τίμια (γιατι όχι?) να υποστηρίζεις αυτά που γράφειςκαι όχι να κάνεις κωλοτούμπα. Πριν απο 10 Post ¨εγραφες οτι προτείνεις σε κάποιον να ψωνίσει σε Ελληνικό μαγαζί και να ζητήσει να μην πληρώσει το ΦΠΑ (να παρανομήσει δηλαδή) και πριν 2 post κάνεις κωλοτούμπα και λές: Εγώ δεν είπα σε κανένα να πάει στο Stelpet και να ζητήσει να μην πληρώσει φπα!! Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης! και τότε που να πάει?Άμα μας δίνεις ένα link να μας λες και που ο ιδιοκτήτης είναι ανοιχτός στη παρανομία να παμε να ψωνίσουμε φτηνότερα. Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αν θες να μιλάς έντιμα και τίμια, μπορείς να μας εξηγήσεις τί εννοούσες σε αυτό που είπες πιο πριν οτι ένα κράνος σπαστό είναι πιο άνετο?? Γιατί με κατηγόρησες οταν σου είπα οτι το θες για να καπνίζεις και να μιλάς στο κινητό οτι φτιάχνω ιστορίες. Απάντησε λοιπόν σε αυτό αλλιώς η κουβέντα δεν έχει άλλο νόημα παρα μόνο για ξεκατίνιασμα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 από τον TC-drift 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 2 φορές αγόρασα το shoei XR-1100 απο εξωτερικό 100 και 150 ευρώ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ απο την καλύτερη τιμή που μπορούσαν να μου κάνουν σε κατάστημα εδώ που τους έχω αφήσει εναμιση χιλιάρικο σε ρουχισμό...και τους πάω και πελάτες και και και... εννοείται το τσιμπάς απο έξω όταν η διαφορά είναι τόσο μεγάλη (και μιλάω για τόση διαφορά ακόμα και με τα μεταφορικά μέσα!). αν πραγματικά έχει το κασέρι στην άκρη καραδοκείς και 4-5 μεγάλα site του εξωτερικού και τσιμπάς σε προσφορά κρανάκια Α κλάσης των 400 ευρώ με 200! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 παράδειγμα αυτή την στιγμή στο motocard έχει το shoei XR-1100 απο 215 ευρώ σε xs σε πολλά χρώματα. σε αυτά τα χρήματα π.χ αν ψάχνεις κράνος για μια κοπέλα που έχεις συνεπιβάτη είναι απο τα κορυφαία που μπορείς να πάρεις! όταν αγόρασα την μηχανή το 2011 η τότε κοπέλα μου έδωσε 150+ για το agv k3, χίλιες φορές να μπορούσε τότε να πάρει με 215 το 1100. έχει και σε xl κάποια κομμάτια για άντρες κυρίως. αυτές είναι όντως καλές τιμές για κράνη των 400+ ευρώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Άκου συνάδελφε, Όταν αρχίζεις και μιλάς μιλαςγια κινέζους, τσιν τσαν τσον κλπ έχεις απωλέσει εξαρχής όποιο επίπεδο σοβαρότητας μπορεί να είχε αποκτήσει αυτή η συζήτηση. Απο εκεί και έπειτα και εφόσον χρησιμοποιείς ειρωνία θα σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Άμα δεν σου αρέσει μην το δουλεύεις το σύστημα. Στη δράση υπάρχει και η αντίδραση. Διαβαζω δεν ακουω. Το επιπεδο τις σοβαροτητας τις οποιας συζητησης το οριζει ο σεβασμος κατι που χαθηκε στη πρωτη σου απαντηση. Η ειρωνια επιβαλλεται στους αδυναμους. Οταν σε μια συζητηση ξεφυτρωνεις σαν μανιταρι για να τρολλαρεις και να περασεις την αποψη σου στον αλλο πολυ απλα δειχνεις την αδυναμια σου για σοβαρο διαλογο. Έχεις όμως άγνοια της σημασίας των λέξεων που χρησιμοποιείς. Θες να μου εξηγήσεις τί ακριβώς εννοείς οτι δεν μιλάω έντιμα και τίμια (άσε που είναι το ίδιο πράγμα ουσιαστικά αλλά είπες να χρησιμοποιήσεις 2 λέξεις ίδιες για να δημιουργήσεις αίσθηση!)?? διάβασες σε κάνα λεξικό 2 βαρύγδουπες λέξεις και είπες να τις χρησιμοποιήσεις? σεβαστό αλλα δυστυχώς άστοχο. Το ΄έκανε και ο Τζόι στα φιλαράκια και είχε πλάκα αλλά αυτός τουλάχιστον είχε και επίγνωση. Δεν σου εξηγω τιποτα ανοιξε βιβλιο να μορφωθεις τι εστι εντιμα και τι εστι τιμια. Και ναι τις εβαλα για να δημιουργησω αισθηση μπας και μαθεις την Ελληνικη και ανοιξεις κανενα λεξικο γιατι με τα κινεζικα θα παρει καιρο να τα μαθω. Χρειάζεται σε ένα φορουμ μοτοσυκλετών να σου εξηγήσω τί διαφορά έχει ένα Full Face κράνος στον τομέα ασφάλεια απο ένα σπαστό? Σου απάντησα για τον συνάδελφο μοτοσυκλετιστή που βρήκα στο Κρατικό της Νίκαιας και επειδή φόραγε κράνος σπαστό και υποχώρησε ο μηχανισμος σε μετωπική κρούση με κολώνα αυτοκινήτου (σπάνια πραγματικά περίπτωση, συνήθως τα ατυχήματα γίνονται στη λαχαναγορά και πέφτεις πάνω στις ντομάτες!!) έσπασε τη μούρη του. Με ένα Ful face ή ίσως ένα κορυφαίο σπαστό δεν θα είχε πάθει τίποτα. Τι να κανουμε και σε μενα ενα γνωστο μου προσωπο στο παρελθον επεσε και εσκασε σε παρκαρισμενο αυτοκινητο με fullface κρανος και του μπηκε η εξατμηση στο ματι τρυποντας τη ζελατινα, Αρα μηδεν προστασια το fullface κρανος βαση τις λογικης σου. και τί διαφορά έχει η LS2 απο την AGV και την Suomy? Αλήθεια χρειάζεται? Κάποιος μπορεί να επιλέξει να εμπιστευτεί το κεφάλι του σε μια εταιρεία που έχει τεχνογνωσία δεκαετιών σε αγώνες και σε ερευνα και κάποιος μπορεί να επιλέξει να το εμπιστευτεί σε μια πιο καινούργια κινέζικη εταιρεία μαζικής παραγωγής κρανών. Ακόμα και ψυχολογικά να το δεις, έχει διαφορά. Καμια διαφορα δεν εχουν. Κολλας σε μαρκες και ονοματα και φυσικα για καποιον μη γνωστη του αντικειμενου λειτουργει θετικα η αξια ενος ονοματος απο την αλλη το ονομα ειναι μονο ονομα εκτος αν θεωρεις πως ολα τα μοντελα τις honda,kawa κλπ ειναι ιδια σε ποιοτητα. Ξεχνας επισης πως η τεχνογνωσια καθε 3ης και λιγο αλλαζει. Αλλα στανταρ ειχαν τα κρανη πριν 50 χρονια αλλα του σημερα. Επισης το να εμπιστευτει καποιος το κεφαλι του στα ευρωπαικα στανταρ παει περιπατο να φανταστω ε Αν θες εσύ να μιλάς έντιμα αλλά και τίμια (γιατι όχι?) να υποστηρίζεις αυτά που γράφειςκαι όχι να κάνεις κωλοτούμπα. Πριν απο 10 Post ¨εγραφες οτι προτείνεις σε κάποιον να ψωνίσει σε Ελληνικό μαγαζί και να ζητήσει να μην πληρώσει το ΦΠΑ (να παρανομήσει δηλαδή) και πριν 2 post κάνεις κωλοτούμπα και λές: Εγώ δεν είπα σε κανένα να πάει στο Stelpet και να ζητήσει να μην πληρώσει φπα!! Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης! και τότε που να πάει?Άμα μας δίνεις ένα link να μας λες και που ο ιδιοκτήτης είναι ανοιχτός στη παρανομία να παμε να ψωνίσουμε φτηνότερα. Πριν λιγο σου απαντησα σε αυτο αλλα παμε αλλη μια 1ον Το στεπλετ το προτεινα γιατι το συγκεκριμενο κρανος μονο εκει το βρηκα online απο skroutz.gr. 2ον Το παλικαρη ειναι Θεσ/νικη δεν το βλεπεις λιγο δυσκολο να κατεβει αθηνα για ενα ls2? 3oν Το οτι θεωρεις εσυ παρανομο να αγοραζεις κρανος διχως αποδοση φπα οταν αυτο βρισκεται στο 23% για ειδος βασικης αναγκης που σου κοβουν και προστιμο αν δεν το φορας τοτε κατι πρεπει να αναλογιστεις ξανα γιατι καποιο λαθος κανεις στην εξισωση. 4ον Ακομα δεν καταλαβα που και πως εκανα τη κωλοτουμπα. 5ον Δεν θα ξανα βαλω λινκ τι ειπα και πως το να παρερμηνευεις τα γραφομενα μου (παλι καλα) δειχνουν και το επιπεδο τις νοημοσυνης σου. Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αν θες να μιλάς έντιμα και τίμια, μπορείς να μας εξηγήσεις τί εννοούσες σε αυτό που είπες πιο πριν οτι ένα κράνος σπαστό είναι πιο άνετο?? Γιατί με κατηγόρησες οταν σου είπα οτι το θες για να καπνίζεις και να μιλάς στο κινητό οτι φτιάχνω ιστορίες. Απάντησε λοιπόν σε αυτό αλλιώς η κουβέντα δεν έχει άλλο νόημα παρα μόνο για ξεκατίνιασμα. Ειναι πιο ανετος διοτι προσφερει "γυαλι ηλιου" γιατι ανοιγεις και μπαινεις μεσα στο φουρνο να παρεις λουκανικοπιτα και μιλκο ανοιγεις και μασουλας τη λουκανικοπιτα στο φαναρι που αγορασες πριν λιγο στο φουρνο, γιατι μπορεις να στελνεις φιλακια στα πιπινια που βλεπεις στο δρομο διχως να εισαι παρανομος,γιατι το ανοιγεις και αεριζεσαι στη μαπα οταν κανει ζεστη,γιατι το ανοιγεις να βγαλεις selfie,γιατι αν θες να φιλησεις τη γκομενα σου το κανεις διχως να το βγαλεις γιατι μπορει να θες να καπνισεις/ατμισεις,γιατι μπορει να θελεις να φτυσεις τον μαλακα που σου πεταχτηκε στη μαπα και πολλα ακομα. Ακομα ειναι και πιο ανετο οταν θα σου προσφερθουν οι πρωτες βοηθειες απο αγνωστους/εκαβ διχως να κυνδινευεις να πεθανεις (επειδη σου γυρισε η γλωσσσα) ή να μεινεις παραλυτος (επειδη καποιοι ανιδεοι αποφασισαν να σου βγαλουν το κρανος για να σου προσφερουν νερο) Νοημα δεν εχει ετσι και αλλιως Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 από τον Vamire Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Απανταω κατευθειαν στον τιτλο του θεματος, δε με νοιαζει να διαβασω τα σεντονια που βλεπω παραπανω. Στα 150 εγω αγορασα το agv k3 με σχεδιο top 46 Δεν μου δημιουργει πολυ θορυβο στις μεγαλες ταχυτητες ουτε αντισταση, δεν ακουω σφυριγμα, ειναι στο +- 1,5 κιλο (κλασσικο βαρος απλου full face) Το μονο θεματακι που εχω ειναι το υποσιαγωνιο (το δυχτακι δηλαδη) που ακουμπαει στο σαγονι μου και βγαινει απο τη μια πλευρα. Αυτο το εχω απο τη μερα που το αγορασα, ισως το ξεχιλωσω λιγο το λαστιχακι ωστε να μην ειναι "τσιτα" και βγαινει, και να αγκαλιαζει το σαγονι μου. Κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Zentakia! Το Κ3 είναι πολύ όμορφο κρανάκι, έχω μόνο ένα μικρό ενδοιασμο για την αντοχή του στο πέρασμα του χρόνου... κουμπώματα ζελατίνας, υποσιάγωνο κλπ κλπ λογω αυτων των προβληματων που εμφανιστηκαν σε Κ3 φιλου με τον καιρο... Παντως μια ματια θα του ριξω και απο κοντά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Απο τον σεπτεμβρη το εχω εγω. Η ζελατινα ανοιγοκλεινει ακομα σαν να ειναι καινουργια, σφιχτη. Το υποσιαγωνιο στου φιλου σου κανει οπως το δικο μου? δηλαδη βγαινει συχνα οπως σε εμενα? μακαρι αυτο να ειναι το μοναδικο θεματακι στο κρανος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες