Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Παρακαλω να ψηφισουν οσοι πραγματικα θελουν να συμμετεχουν και οχι να ψηφισουν για χαβαλε και να ειχαμε να λεγαμε. Πρεπει να εχουμε καταληξει στην ψηφοφορια εως τις 31/1 ημερα σαββατο και ωρα 15+00 το μεσημερι ,ωστε να γινουν οι απαραιτητες προετοιμασιες για την εκδηλωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 σου κανα σεφτε Καταχας απο μενα στις 15/2 και το προηγουμενο δεν εχω θεμα. το τριημερο θα λειπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Δεν έχω πρόβλημα με μέρος και ημερομηνίες. Ψήφισα Σέρρες για να κάνουμε και εκδρομούλα και από ημερομηνίες απλά δε με βολεύει το τριήμερο. 15 του μηνός είναι καλά. Ερώτηση για Καταχά: Τον Πέτρο το ρωτήσαμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Σερρες και απο εμενα, εαν και εφοσον βρουμε χωρο. Οσο αναφορα τις ημερομηνιες ειτε στις 8 ειτε στις 15. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jordano 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 ψήφισα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Σέρρες στην περιοχή του ΜΟΣ από μένα, και μπορώ οποιαδήποτε ημερομηνία εκτός από το τριήμερο της Κ. Δευτέρας, με προτίμηση όσο πιο αργά γίνεται λόγω καιρού, οπότε από τις 3 επιλογές επέλεξα την Κυριακή 15 Φλεβάρη. Πιστεύω βέβαια πως 29 Φλεβάρη (δύσεκτο φέτος) θα ήταν ακόμα καλύτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Σέρρες στην περιοχή του ΜΟΣ από μένα, και μπορώ οποιαδήποτε ημερομηνία εκτός από το τριήμερο της Κ. Δευτέρας, με προτίμηση όσο πιο αργά γίνεται λόγω καιρού, οπότε από τις 3 επιλογές επέλεξα την Κυριακή 15 Φλεβάρη. Πιστεύω βέβαια πως 29 Φλεβάρη (δύσεκτο φέτος) θα ήταν ακόμα καλύτερα Μιχαλη μπερδευτηκες του χρονου ειναι δισεκτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Μιχαλη μπερδευτηκες του χρονου ειναι δισεκτο Δίκιο έχεις! (μα πόσο μπροστά είμαι επιτέλους;;; :P ) Στη 1 Μάρτη τότε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Ψηφίζω ΜΟΣ γιατί έχει πολύ καλύτερο καλυμμένο χώρο σε περίπτωση "δροσερού" καιρού. 15/2 για να έχουμε λίγη βαρβατίλα, να στρώσουμε, μετά τα κωλομεγλυφάτα σαλιαρίσματα που θα προηγηθούν του Αγίου Βαλεντίνου. Μιχαλη μπερδευτηκες του χρονου ειναι δισεκτο Παραντούρησε τελείως ετούτος..... Ρε πούλα το Σουτζούκι σΕ έχει σαλέψει το νιονιό........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) ΜΟΣ στις Σέρρες και από μένα με αγάπη .Και 15/2 Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2015 από τον Toni Shark 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σέρρες ΜΟΣ και 15 Φλεβάρη. ..... Να το κλείσω μπάρμπα ;;;;; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2015 από τον ΑΛΛΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Margi 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 ΜΟΣ στις Σέρρες και από μένα με αγάπη .Και 15/2 Το αυτό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Μαρτιο για να ειμαι και εγω χαχαχαχαχα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Το αυτό Αν ήθελες ας έλεγες και τίποτε άλλο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Σέρρες και 15/2 από εμένα Σέρρες ΜΟΣ και 15 Φλεβάρη. ..... Να το κλείσω μπάρμπα ;;;;; Κλείστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Προσωπικα θεωρω τον ΚΑΤΑΧΑ , ιδανικοτερη επιλογη απο ολες τι πλευρες δλδ θερμανση,ποικοιλια ψητων,γλυκων,πιτων,ορεκτικων,καλυτερος χωρος, με ασφαλτο στο περιββαλον χωρο και στην προσβαση του(τουλαχιστον σε σχεση με την φωτο που ειδα απο τον χωρο του ΜΟΣ),πιο παρειστικο κλιμα ,προστασια απο κρυο και καιρικα φαινομενα. Σε καθε περιπτωση παντως οτι βγαλει η καλπη ,αυτο και θα γινει. Αυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ Μ.Ο.Σ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Υπάρχει περίπτωση να λείπω σε ρομαντικό, ερωτικό, αγιοβαλεντινιάτικο διήμερο 15 Φλεβάρη. Δεν αλλάζω την ψήφο μου αλλά αν γίνει πιο πριν, θα είμαι σίγουρα. Αν δε λείψω, θα είμαι εκεί στις 15 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 άρα έκλεισε για ΜΟΣ και 15 Φλεβάρη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 άρα έκλεισε για ΜΟΣ και 15 Φλεβάρη; 31/1 τα αποτελέσματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) άρα έκλεισε για ΜΟΣ και 15 Φλεβάρη; Mη βιάζεσαι, θα φας πιτούλα τζουτζούκο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2015 από τον Toni Shark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Mη βιάζεσαι, θα φας πιτούλα τζουτζούκο Και πιτούλα θα φάω, και το φλουρί θα τύχω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Κατ' αρχήν, νομίζω πως τα ερωτήματα της ψηφοφορίας είναι λίγο βιαστικά διατυπωμένα, μιας και η ιδέα ήταν να πάμε για καφέ και για να κόψουμε πίτα στο αυτοκινητοδρόμιο και μετά στον χώρο του ΜΟΣ για ψήσιμο, το οποίο φυσικά ακόμη μπορούμε να το κάνουμε ικανοποιώντας τους "ψηφοφόρους" και της 2ης και της 4ης επιλογής. Τώρα, για τις επιφυλάξεις του θείου Ντένη, πήγα βράδυ, αλλά είμαι 100% σίγουρος πως ο χώρος έχει σίγουρα άσφαλτο μέχρι τα κτίρια, μετά νομίζω πως έχει δέκα - είκοσι μέτρα χώμα και μετά είναι το πλακόστρωτο που φαίνεται στην φώτο. Σε σύγκριση με τον Καταχά, έχει πολύ μικρότερο εσωτερικό χώρο αλλά ο στεγασμένος χώρος (τα ανοίγματα που φαίνονται στην αριστερή μεριά του κτιρίου) είναι και τεράστιος, και κλειστός από τρεις πλευρές. Εκεί μέσα θα γίνει το ψήσιμο σε περίπτωση βροχής οπότε είμαστε και καλυμμένοι και ζεστοί. Βέβαια, μετά την περσινή βροχοκατάσταση, μας χρωστάει έναν καλό καιρό για κοπή, οπότε δεν ανησυχώ............ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Τώρα, για τις επιφυλάξεις του θείου Ντένη, πήγα βράδυ, αλλά είμαι 100% σίγουρος πως ο χώρος έχει σίγουρα άσφαλτο μέχρι τα κτίρια, μετά νομίζω πως έχει δέκα - είκοσι μέτρα χώμα και μετά είναι το πλακόστρωτο που φαίνεται στην φώτο. Υ. Γ. Μεσα για Σερρες, ημερομηνια αδιαφορη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες