Jump to content
Kawasakiasz750

Αδεια Κυκλοφοριας στην Αθηνα και Ασφαλεια σε αλλον νομο.Υπαρχει προβλημα??

Recommended Posts

τρως για να μη σε φανε...

εγώ θα έλεγα τρώς γιατί ήδη σε τρώνε...

και αν όχι εσένα σίγουρα έχουν δαγκώσει κάποιον δικό σου..κάτι με παλαιότητες στα ανταλλακτικά, κάτι με συνυπαιτιότητα..ειδικά αν παίζει και λίγο άγνοια απο τον πελάτη..και γενικά κοιτάνε ΠΑΝΤΑ πώς να δώσουν όσα λιγότερα γίνεται ενώ διαρκώς ανεβαίνει το κόστος ασφαλίστρων απο το 2007 που ασχολούμαι εγώ όλο και πιο ακριβά βγαίνουν ενώ τα έχουν κάνει έτσι με το κράτος που να μήν γλυτώνεις τίποτα. ακόμα και κλειδωμένο στο γκαράζ σου να το έχεις με πινακίδα θα φάς πρόστιμο αν δεν έχει ασφάλεια προκαταβολική τιμωρία δηλαδή για μια παρανομία που δεν έχεις κάνει ακόμα (το να το κυκλοφορήσεις δηλαδή χωρίς ασφάλεια) ενώ η παρανομίες πρέπει να βεβαιώνονται την ώρα που γίνονται.

Και δεν είμαστε πελάτες στις ασφαλιστικές είμαστε υποχρεωτικά πέλατες με το ζόρι γιατί αλλιώς δεν γίνεται. Ας μήν ήταν υποχρεωτικό και θα σου έλεγα εγώ πόσους πελάτες θα είχαν ή πώς θα συμπεριφερόντουσαν.

Δεν είναι απο επιλογή είναι απο ανάγκη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν εχεις θεμα.δε μπορει να αποδειχθει κατι.

η τελευταια μου ασφαλεια πριν 2 μερες εγινε με εκκαθαριστικο του 12 που ειχε αλλο τοπο κατοικιας.

εχω αποζημειωθει κανονικοτατα 2 φορες απο διαφορετικες σοβαρες,επωνυμες εταιριες.

ακομα, σε τραπεζα που κανει και ασφαλισεις μου το προτειναν οι ιδιοι να μου βγαλουν αλλου ασφαλεια οταν εψαχνα.επισης εγκυκλοπεδικα τον χαμηλοτερο συντελεστη τον ειχε τοτε η Φωκιδα.

αυτα..

σιγα μη βαλουν και ντετεκτιβ να σε παρακολουθει..και gps στο οχημα..ελεος ρε παιδια..τι καμερες και ιστοριες του λετε του αθρωπου..

Όταν λέω 'γώ ότι διαβάζετε επιπόλαια χωρίς να εστιάζετε στο τί γράφει ο άλλος, πόσο άδικο έχω?

...............

Να προσθέσω στα προηγούμενα, ότι σε περίπτωση "χοντρού" ατυχήματος που διακυβεύονται μεγάλες αποζημιώσεις για ανθρώπινες ζωές κλπ, η ασφαλιστική μέσω των δικηγόρων της μπορεί σίγουρα θα ψάξει τα των συμβολαίων και αν είναι όλα τα στοιχεία αληθή.

................

Ναι, μπορεί να σε ασφαλίσουν χωρίς να το πολυψάξουν. Και όσο απλά πληρώνεις χωρίς να χρειάζεσαι είσπραξη ή είναι πενταροδεκάρες, όλα βαίνουν καλώς.

ΌΤΑΝ όμως θα γίνει η "χοντρή" στραβή και θα έχουν λόγο / κίνητρο να το ψάξουν για να μην πληρώσουν αν μπορούν, τότε θέλω να μου πεις Στέργιο τί θα γίνει...... όχι τώρα που "ξεγέλασες" την ασφαλιστική.

Τις πενταροδεκάρες θα μπορείς και μόνος σου να τις πληρώσεις. Το 1,5 μύριο να δω που θα έβρισκες αν ω μη γένειτο χρειάζονταν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέμα θα είχε, αν κυκλοφορούσε-ζούσε αλλού, και έδρα ασφάλισης αλλού. Η γνωστή ''λοξοδρόμηση'' που κάνουν πολλοί για φτηνότερο ασφάλιστρο.

Εδώ ο φίλος δεν έχει αυτήν την περίπτωση.

Εδώ κυκλοφορεί-ζει-ασφαλίζει στο ίδιο μέρος, απλά η άδεια του οχήματος είναι σε διεύθυνση αλλού.

Δεν έχω ιδέα τι προβλέπει ο κανονισμός της κάθε ασφαλιστικής σε μια τέτοια περίπτωση, με την κοινή λογική, υποθέτω δεν υπάρχει κάποιο θέμα, απλά ΙΣΩΣ σε περίπτωση ατυχήματος, το ψάξουν μην είναι κρυμένη πρώτη περίπτωση.

Τέσπα...

Μπορείς να κάνεις και αλλαγή έδρας στην άδεια σου, και να ταυτίζονται όλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ θα έλεγα τρώς γιατί ήδη σε τρώνε...

και αν όχι εσένα σίγουρα έχουν δαγκώσει κάποιον δικό σου..κάτι με παλαιότητες στα ανταλλακτικά, κάτι με συνυπαιτιότητα..ειδικά αν παίζει και λίγο άγνοια απο τον πελάτη..και γενικά κοιτάνε ΠΑΝΤΑ πώς να δώσουν όσα λιγότερα γίνεται ενώ διαρκώς ανεβαίνει το κόστος ασφαλίστρων απο το 2007 που ασχολούμαι εγώ όλο και πιο ακριβά βγαίνουν ενώ τα έχουν κάνει έτσι με το κράτος που να μήν γλυτώνεις τίποτα. ακόμα και κλειδωμένο στο γκαράζ σου να το έχεις με πινακίδα θα φάς πρόστιμο αν δεν έχει ασφάλεια προκαταβολική τιμωρία δηλαδή για μια παρανομία που δεν έχεις κάνει ακόμα (το να το κυκλοφορήσεις δηλαδή χωρίς ασφάλεια) ενώ η παρανομίες πρέπει να βεβαιώνονται την ώρα που γίνονται.

Και δεν είμαστε πελάτες στις ασφαλιστικές είμαστε υποχρεωτικά πέλατες με το ζόρι γιατί αλλιώς δεν γίνεται. Ας μήν ήταν υποχρεωτικό και θα σου έλεγα εγώ πόσους πελάτες θα είχαν ή πώς θα συμπεριφερόντουσαν.

Δεν είναι απο επιλογή είναι απο ανάγκη.

Άλλο θέμα αυτό......

Το πρόβλημα είναι ποιός μπορεί να διεκδικήσει και να βρει καλύτερα το δίκιο του.... και με τί αντάλλαγμα (κόστος) φυσικά.

Ποιός είναι (δυστυχώς) ο ισχυρός κρίκος και ποιός ο αδύναμος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο τελευταιο μου αυτοκινητο η αδεια και η ασφαλεια εγραφαν χαλκιδα και η ταυτοτητα μου Μοσχατο.

Οταν το εκανα τροπετο στην εθνικη εξω απο την αθηνα , με καλυψαν ολοκληρωτικα χωρις δευτερη κουβεντα.

Αυτο νομιζω απαντα στην ερωτηση σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τεσπα..οτι ειχα να πω το ειπα..ουτε προετρεψα κανεναν να κανει κατι.

οι 2 μου αποζημειωσεις ηταν χοντρες..δε σκοτωσα ανθρωπο,εβγαλα ολικη 2 μηχανες και οτι αλλο κουβαλουσα μαζι μου αποζημειωθηκα κανονικα.αυτα..ο καθενας κανει τις επιλογες του.

καλα χιλιομετρα και αχρειαστες να ναι οι ασφαλειες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο τελευταιο μου αυτοκινητο η αδεια και η ασφαλεια εγραφαν χαλκιδα και η ταυτοτητα μου Μοσχατο.

Οταν το εκανα τροπετο στην εθνικη εξω απο την αθηνα , με καλυψαν ολοκληρωτικα χωρις δευτερη κουβεντα.

Αυτο νομιζω απαντα στην ερωτηση σου.

Βρε σεις, είπε κανείς ότι δεν αποζημιώνουν αν τρακάρεις τόσα km μακριά απ' το σπίτι σου?

Ή θα σε ρωτήσουν γιατί ήσουν εκεί που ήσουν και όχι στο οικοδομικό σου τετράγωνο?

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να συνεννοηθούμε? :unsure: Απλά πράγματα λέμε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, μπορεί να σε ασφαλίσουν χωρίς να το πολυψάξουν. Και όσο απλά πληρώνεις χωρίς να χρειάζεσαι είσπραξη ή είναι πενταροδεκάρες, όλα βαίνουν καλώς.

ΌΤΑΝ όμως θα γίνει η "χοντρή" στραβή και θα έχουν λόγο / κίνητρο να το ψάξουν για να μην πληρώσουν αν μπορούν, τότε θέλω να μου πεις Στέργιο τί θα γίνει...... όχι τώρα που "ξεγέλασες" την ασφαλιστική.

Τις πενταροδεκάρες θα μπορείς και μόνος σου να τις πληρώσεις. Το 1,5 μύριο να δω που θα έβρισκες αν ω μη γένειτο χρειάζονταν.

Εχω κάνει το ίδιο και ο ασφαλιστής μου είπε ακριβώς αυτό. Είναι και φίλος μου.Το θέμα είναι στα χοντρά χρήματα, εκει το προφανώς και το ψάχνουν μέχρι αηδίας.....

Μένω Κηφισια, το πατρικό μου είναι Χολαργό και έδρα είναι σπίτι στην Βοιωτια. Ψαξε βρές....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημασία έχει τι δηλώνεις σαν μόνιμη κατοικία, το οποίο φαίνεται από επίσημο έγγραφο (π.χ. εκκαθαριστικό εφορίας)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πας πολύ βαθιά, δεν νομίζω

Ειρωνικα το ειπα.

Δηλαδη αν εγω εχω τη 1000αρα και πεταχτω να κανω ενα Αθηνα-Θεσσαλονικη και στο δρομο τρακαρω, θα μου πουν δε σε αποζημιωνουμε επειδη ειχε δηλωσει εκει και βρεθηκες εκει? Ή να αποδειξω πραγματα επειδη απλα τρακαρα εκτος εδρας?

Εαν εισαι καλυμμενος στα χαρτια εισαι καλυμμενος γενικοτερα.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν εισαι καλυμμενος στα χαρτια εισαι καλυμμενος γενικοτερα.

Σωστά, αλλά αν έχεις δώσει την άδεια σου στην ασφαλιστική, η οποία γράφει πάνω Χωριό, και το εκκαθαριστικό σου είναι Αθήνα, τότε έχεις πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εχω αποδεικτικο οτι μενω στην πολη που το ασφαλησα.απλα με βοηθησατε πολυ με τις γνωμες και οντως βρηκα μια ακρη.Ευχαριστω!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μόνο που χρειάζεται είναι να φαίνεται απο το εκκαθαρηστικό της εφορείας οτι μένεις στο χωριό.Βέβαια έχω δεί ασφαλιστή που χωρίς να μένει ο πελάτης παραμεθώριο αυτός έκανε την έκπτωση,δηλώνοντας στην εταιρία ψευδή στοιχεία.Το μόνο που έβλεπε ο πελάτης ήταν το λάθος αφμ στο ασφαλιστήριο του.Σε αυτή την περίπτωση αν γίνει ατύχημα και καταλάβει η εταιρία την απάτη όχι απλά δεν θα καλύψει τις ζημιές αλλά πιθανώς θα κάνει μήνυση και στον ασφαλιστή αλλά και στον πελάτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα