Jump to content

Recommended Posts

Διχασμός, Φόβος, Αβεβαιότητα και... ΜΥΚΟΝΟΣ!!!

http://h-pena-enos-aganaktismenou.blogspot.gr/2015/06/blog-post_28.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ο δικαστικος αντιπροσωπος ειναι δικηγορος, και σε αυτους αναφερομαι οπως αναφερεσαι και εσυ.εσυ τους ειπες λαμογια.

επισς ο μακης δεν μπορει να μου πει κατι γιατι εγω εκανα αντιλογο σε εσενα που ειπες οτι παιρνουν 1000, οπως και αυτος δηλαδη

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο δικαστικος αντιπροσωπος ειναι δικηγορος, το γνωρίζω αγαπητέ και σε αυτους αναφερομαι οπως αναφερεσαι και εσυ. εσυ τους ειπες λαμογια. όχι, είπα λαμόγια αυτούς που αποφάσιζαν τέτοιες αμοιβές γι' αυτούς στις εκλογικές αναμετρήσεις. Να καταλαβαίνουμε τί διαβάζουμε please.

επισς ο μακης δεν μπορει να μου πει κατι γιατι εγω εκανα αντιλογο σε εσενα που ειπες οτι παιρνουν 1000, οπως και αυτος δηλαδη. θα μπορούσε φυσικά και να σου πει, αφού και το 700-800άρι που λες εσύ (κι εγώ 950 και με τα οδοιπορικά 1000+), πάλι πολλά είναι σε σχέση με αυτά που έβαλε ότι ισχύουν φέτος, και κάλλιστα θα μπορούσε με την ίδια λογική κάποιων να είναι "παπάτζα". Το γιατί δεν το κάνει, το αφήνω να το καταλάβετε μόνοι σας, εγώ ξέρω.

Και για να καταλαβαίνουμε και τί διαβάζουμε, τα ποσά αποζημίωσής τους κυμαίνονται τελικά (στις δύο κατηγορίες) στα 320-570 ευρώ χωρίς τα οδοιπορικά για τους κύριους (όχι αναπληρωτές). Άρα, μετά από μειώσεις που έγιναν προφανώς (και επιτέλους), απ' το χιλιάρικο που ήξερα πριν μερικά χρόνια κατεβήκαμε σταδιακά στα 700-800 που ξέρεις εσύ και τώρα στα σχεδόν 600 ευρώ. Είναι λόγος αυτός για εξυπνάδες και ειρωνίες σε προσωπικό επίπεδο? 

Το συμπέρασμα / διόρθωση εν προκειμένω, μπορούσε να προκύψει και χωρίς ειρωνίες και προσωπικές επιθέσεις, αλλά........ οι εμμονές είναι εμμονές. Λες αν με ενημέρωνε κάποιος απλά και ευγενικά ότι έχω μείνει πίσω και θυμάμαι τί ίσχυε μερικά χρόνια πίσω, να του έλεγα τίποτα, ή να το αρνιόμουνα?

Υπήρχε (και άλλη) ουσία στο όλο θέμα, που φυσικά εντέχνως προσπεράστηκε ως είθισται εδώ μέσα και πήγε η μπάλα στην εξέδρα....... δίνοντας για άλλη μία φορά δείγματα γραφής σε όσους θέλουν και μπορούν να διακρίνουν πως λειτουργούμε τελικά ως λαός. Γι' αυτό και δεν υπάρχει ελπίδα ούτε σ' αυτές τις εκλογές και δε φταίνε μόνο οι πολιτικοί. Φταίμε ΌΛΟΙ συνολικά που έχουμε γίνει πιόνια και εκκολάπτουμε / αναπαράγουμε τη διχόνοια, χωρίς ίσως να το αντιλαμβανόμαστε.

Φιλικά. :smile:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει πεσει ματσακονι στην νδ απο συριζα.

Με στεναχωρει το γεγονος οτι το πασοκ 4ο κομμα,δεν επρεπε καν να ειναι μεσα

Το ποταμι μεχρι στιγμης 3.7% καλα ειναι εκει γτ ηθελε και 10 λεει ο καθυστερημενος.

Ο λεβεντης μαλλον το καταφερε.

48-+% η αποχη ,καλη φαση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο μειμαρακης, σαν να του κοπηκε λιγο η μαγκια.. 

Παντως αν και δεν εχουμε το τελικο αποτελεσμα σε ποσοστα,δεν περιμενα ο Συριζα να εχει τοση μεγαλη διαφορα απο την ΝΔ

Το ΚΚΕ μαλλον πρεπει επιτελους λιγο να ξυπνησει και να σκεφτει λιιιιγο διαφορετικα..  Δεν νοειται σε αυτες τις καταστασεις να ειναι 5ο κομμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

12042756_527432774088305_613974990650737Δεν καταλαβαινω την λογικη με την οποια βγαινει αυτη η στατιστικη...

Τροποποιήθηκε από τον Attreidis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα Μιχαλη, ειναι αλλα ενα ηλιθιο εικονακι που κυκλοφορει στο διαδικτυο.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωμες για το αποτελεσμα? Για πειτε :)

Εγω αρχικα αν και δεν υποστηριξα αυτη την φορα τον Συριζα, χαιρομαι πραγματικα χαιρομαι που δεν ξαναβγηκε η ΝΔ κλπ.

Τσιπρα,  σου εδωσαν/δωσαμε μια 2η ευκαιρια..  Το νου σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και δεν τον στηριξα, εννοειται χαιρομαι που δεν βγηκε η ΝΔ.

Απλα εχω δυο παρατηρησεις.

Πρωτον, παρατηρηστε οτι γυρισαμε παλι στον δικομματισμο, απλα με τον Συριζα στην θεση του πασοκ. Συνολο των 2 μεγαλων, 63,6%???

Δευτερον, ακουω τωρα τα νουμερα της αποχης. 2εκατομμυρια ψηφοφοροι λιγοτεροι απο τις εκλογες του 2004, 1,5 εκατομμυριο απο το 2009.

Τροποποιήθηκε από τον Attreidis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ του έριξα άκυρο του τσίπρα αυτή τη φορά. Δεν κρατήθηκα όμως κ πήγα κ ψήφισα τελικά (επαμ δεν το έχω κρυφό). 

Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι πως ήταν η πιο παγίδα εκλογές που έχουν γίνει στον τόπο, να νομιμοποιήσεις κάτι που ο κόσμος είναι συντριπτικά αντίθετος. Ο τσίπρας έχοντας σαν ποσοστό περίπου το 19% του εκλογικού σώματος θα υλοποιήσει πρόγραμμα που η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου είναι κάθετα αντίθετη. 48% αποχή;

Και συζητάμε για εκλογές κ δημοκρατική νομιμοποίηση κ με 50 έδρες bonus που ο συριζα όταν έβγαινε κυβέρνηση θα καταργούσε κ θα επανέφερε απλή αναλογική; 

Όσο συμπαθής κι αν είναι σαν τύπος ο τσίπρας, δεν βλέπω ουσιαστικες διαφορές από τους προηγούμενους. Μακάρι να με ξαναβγάλει μαλάκα όπως με έβγαλε που τον ψήφισα τον ιανουάριο. Αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω...

48% αποχή...  Αυτός νίκησε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει πεσει ματσακονι στην νδ απο συριζα.

Με στεναχωρει το γεγονος οτι το πασοκ 4ο κομμα,δεν επρεπε καν να ειναι μεσα Συμφωνώ. Η τιμωρία τους έπρεπε να είναι διαρκής.

Το ποταμι μεχρι στιγμης 3.7% καλα ειναι εκει γτ ηθελε και 10 λεει ο καθυστερημενος. Το φχαριστήθηκα. Και τί δε θά 'δινα όμως για να μη μπει καν η γλοιώδης πέστροφα.

Ο λεβεντης μαλλον το καταφερε. Για να δούμε τί θα δούμε, εντός των τοιχών πια. Θα χαρώ να μην μας απογοητεύσει για όλα αυτά τα 20 χρόνια.

48-+% η αποχη ,καλη φαση. Δεν είναι καλή φάση, γιατί ψήφισαν άλλοι γι' αυτούς που διαμαρτύρονται, αλλά τρέχουν στις παραλίες και στις καφετέριες. Προσωπικά - και το λέω εντελώς ειλικρινά - δεν απέχω από εκλογές ΠΟΤΕ. Πάντα ψηφίζω όσο αηδιασμένος κι αν είμαι, και όσο προβληματισμένος για το ποιόν να ψηφίσω. 

CPXb_fvWgAE_CSW.jpg

lol

Κανάς εισαγγελέας θα εμφανιστεί άραγε? Μπααααα, όλα καλά.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα μωρε βλεπω τον Θεοδωρακη που κανει δηλωσεις ,στεναχωρηθηκε αληθεια :/......... axaxaxaxa

Τροποποιήθηκε από τον ValeRR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

12017636_722173327918832_403463775691697

@Chris1981 το 8,2 στο κκεarrow-10x10.png απο που προκυπτει?

Τα ποσοστά ή είναι τυχαία ή απλώς προέρχονται από εκτιμήσεις προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Δεν παρέθεσα αυτή την εικόνα, για τα ποσοστά, αλλά για το μήνυμα που στέλνει, το οποίο πιστεύω πως εκφράζει μια πραγματικότητα.

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η παρένθεση λοιπόν έκλεισε στιγμιαία και ξανάνοιξε.

Εύχομαι να πήραν είδηση ότι άλλη ευκαιρία δε θα έχουν και να φροντίσουν να κάνουν αυτά που χρειάζεται ο τόπος και τα ξέρουμε όλοι λίγο-πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αστικη κοινοβουλευτικη δημοκρατια πνεει τα λοισθια . ας της δωσουμε την χαριστικη βολη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ του έριξα άκυρο του τσίπρα αυτή τη φορά. Δεν κρατήθηκα όμως κ πήγα κ ψήφισα τελικά (επαμ δεν το έχω κρυφό). 

Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι πως ήταν η πιο παγίδα εκλογές που έχουν γίνει στον τόπο, να νομιμοποιήσεις κάτι που ο κόσμος είναι συντριπτικά αντίθετος. Ο τσίπρας έχοντας σαν ποσοστό περίπου το 19% του εκλογικού σώματος θα υλοποιήσει πρόγραμμα που η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου είναι κάθετα αντίθετη. 48% αποχή;

Και συζητάμε για εκλογές κ δημοκρατική νομιμοποίηση κ με 50 έδρες bonus που ο συριζα όταν έβγαινε κυβέρνηση θα καταργούσε κ θα επανέφερε απλή αναλογική; 

Όσο συμπαθής κι αν είναι σαν τύπος ο τσίπρας, δεν βλέπω ουσιαστικες διαφορές από τους προηγούμενους. Μακάρι να με ξαναβγάλει μαλάκα όπως με έβγαλε που τον ψήφισα τον ιανουάριο. Αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω...

κι εγω μια απο τα ιδια...τον ψηφισα τον Γεναρη αλλα τωρα εριξα ψηφο στο ΕΠΑΜ το οποιο ειχα ψηφισει το 2012

αν και ηξερα οτι η ψηφος στην ουσια παει χαμενη...ας δουμε τι θα κανει τωρα με την δευτερη ευκαιρια που εχει.

για μενα το κακο ειναι οτι πλεον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχει αντιμνημονιακους τωρα μεσα...θα δειξει...βοηθεια μας :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η παρένθεση λοιπόν έκλεισε στιγμιαία και ξανάνοιξε.

Εύχομαι να πήραν είδηση ότι άλλη ευκαιρία δε θα έχουν και να φροντίσουν να κάνουν αυτά που χρειάζεται ο τόπος και τα ξέρουμε όλοι λίγο-πολύ.

1 πραμα να κανει απο αυτα που χρειαζεται ΚΑΙ να μην υπαρχει κλεψια , δεν θα πεσει ευκολα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κι εγω μια απο τα ιδια...τον ψηφισα τον Γεναρη αλλα τωρα εριξα ψηφο στο ΕΠΑΜ το οποιο ειχα ψηφισει το 2012

αν και ηξερα οτι η ψηφος στην ουσια παει χαμενη...ας δουμε τι θα κανει τωρα με την δευτερη ευκαιρια που εχει.

για μενα το κακο ειναι οτι πλεον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχει αντιμνημονιακους τωρα μεσα...θα δειξει...βοηθεια μας :laugh:

Φίλε μου, μια από τα ίδια, το είχα ξαναψηφίσει κι εγώ το 2012... κι εγώ είχα ενδοιασμούς ότι στην ουσία θα πήγαινε χαμένη η ψήφος, αλλά τουλάχιστον πλέον τα έχω καλά με τον εαυτό μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λίγο πολύ αναμενόμενη η νίκη του αλέξη, καθώς όπως έχω ξαναπεί σε προηγούμενο ποστ ο κόσμος μέσα σε 6 μήνες δεν προλαβαίνει να αλλάξει τη ψήφο του..

από την άλλη ευχαριστήθηκα που δεν μπήκε ο λαφαζα στη βουλή, καθώς εξαιτίας του πήγαμε στις εκλογές τζάμπα... σωθήκαμε και από τη ζωή!

τραγικά υψηλά τα ποσοστά της χα.

της πλάκας ο λεβέντης, θα χουμε και άλλον έναν τρασ-πολιτικό να λέει τις παπάτζες του.

δυστυχώς βλεπω και πάλι εκλογές σε λιγότερο από 12 μήνες... μία η κυρά τασία στο υπουργείο, δύο ο κατρού να διορίσει και άλλους 2-3000, τρία οι 53 για το ασφαλιστικό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα