Jump to content

Recommended Posts

Για άλλη μία φορά μου άρεσε η ανάλυση περί εκλογικών (και όχι μόνο) του Λάκη χτες..... και με προβλημάτισε μπορώ να πω.

:think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

βλεπω δημοσκοπηση διπλα πρωτο κομμα ενωση κεντρωων ! θα την χαρακτηριζα ως μια αντικειμενικη και ορθη εκπροσωπηση για τον κοσμο του mybike !!!

Τροποποιήθηκε από τον λουλης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ φοβαμαι,οτι πλεον ο Λεβεντης θα διαδραματισει ρόλο μικρου Ποταμιού.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάτι μου λέει ότι ο λεβέντης θα ξεφουσκώσει πολύ πιο γρήγορα απο ότι φούσκωσε! το σύστημα έχει τρόπους να φτιάχνει αναχώματα ανα περιόδους ώστε ένα 5-10% του κόσμου να βρίσκει εκεί να δείξει την διαμαρτυρία του ή το καινούργιο ή το εναλλακτικό..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ φοβαμαι,οτι πλεον ο Λεβεντης θα διαδραματισει ρόλο μικρου Ποταμιού.....

Μην αλλάξει τ' όνομα και σε "Ρυάκι" να λες........:laugh::tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για άλλη μία φορά μου άρεσε η ανάλυση περί εκλογικών (και όχι μόνο) του Λάκη χτες..... και με προβλημάτισε μπορώ να πω.

Ναι ρε φιλε και μενα,αλλα μετα λες οτι πλεον φωναζει ΣΥΡΙΖΑ και αυτο παλι σε βαζει σε σκεψεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι, ναι! τρομερές αναλύσεις!

1. ειδικά εκεί με τους πίνακες που είχε:

κκε-λαε-χρυση αυγη εξωμνημονιακοί

νδ-πασοκ-ποταμι αυτοι που ψηφίσαν μνημόνια/μνημονιακοί και διαπλεκόμενοι

συριζα σε άλλη καρτέλα που αναγκάστηκαν να ψηφίσουν το μνημόνιο και αντιδιαπλεκόμενοι :baby:

2. ή εκεί που είπε ανοίχτε το νταχάου να μπουν οι πρόσφυγες.... εκπληκτικές αναλύσεις!

ο λάκης ήταν είναι και θα είναι φανατικός του τσίπρα, και πιο διαπλεκόμενος απ'όλους... οι άλλοι είναι γατάκια μπροστά του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν παυει ομως σε αυτα που ειπε να εχουν μια λογικη ή αληθεια,χωρις σωτηρα φυσικα και ασε να λεει αυτοσ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε φιλε και μενα,αλλα μετα λες οτι πλεον φωναζει ΣΥΡΙΖΑ και αυτο παλι σε βαζει σε σκεψεις.

Ε, εντάξει. Δεν είπα ότι με καθοδήγησε κιόλας. Είπα ότι με προβλημάτισε για το εάν έχω δίκιο σε κάποια δικά μου συμπεράσματα...... εκτός κι αν δεν πρέπει να με απασχολεί κάτι τέτοιο, αφού έχω κατηγορηθεί πολλάκις εδώ μέσα ως ξερόλας και απόλυτος. :whistling: 

ναι, ναι! τρομερές αναλύσεις!

1. ειδικά εκεί με τους πίνακες που είχε:

κκε-λαε-χρυση αυγη εξωμνημονιακοί

νδ-πασοκ-ποταμι αυτοι που ψηφίσαν μνημόνια/μνημονιακοί και διαπλεκόμενοι

συριζα σε άλλη καρτέλα που αναγκάστηκαν να ψηφίσουν το μνημόνιο και αντιδιαπλεκόμενοι :baby: Ναι, εκεί ήταν εντελώς φάουλ και offside Μάκη και ξέχασα να το γράψω, sorry. Αλλά κάτι τέτοια πρέπει να ξέρεις να τα διακρίνεις, να τα προσπερνάς και να τα πετάς στα σκουπίδια. Προσωπικά το κάνω. ΔΕΝ καταπίνω αμάσητο ό,τι μου σερβίρουν.

2. ή εκεί που είπε ανοίχτε το νταχάου να μπουν οι πρόσφυγες.... εκπληκτικές αναλύσεις! Ναι, σ' αυτό το σημείο μια χαρά τους ξεφτίλισε και πολύ το χάρηκα. Οι Γερμανοί που δολοφόνησαν τόσα εκατομμύρια ανθρώπους σε κρεματώρια και φούρνους, σήμερα υψώνουν φράχτες στα σύνορά τους και ρίχνουν και δακρυγόνα για να μην περάσουν οι "ποταποί" στο έδαφός τους...... αλλά μετά μας φταίνε οι Έλληνες..... αυτοί είναι οι παλιάνθρωποι...... μια χαρά τους τά 'πε θεωρώ γιατί αν υπάρχουν σκατάνθρωποι, αυτοί σίγουρα είναι και Γερμανοί.

ο λάκης ήταν είναι και θα είναι φανατικός του τσίπρα, και πιο διαπλεκόμενος απ'όλους... αποδείξεις έχουμε, ή είναι κι αυτή μία απ' τις άπειρες καραμελίτσες που πιπιλάμε ως λαός σε όλα τα θέματα? 

οι άλλοι είναι γατάκια μπροστά του. Προσωπικά μιλώντας, αυτό που οφείλω να αναγνωρίσω στον Λάκη, είναι πως ό,τι έχει καταφέρει προέρχεται από ένα μοναδικό και πολύπλευρο ταλέντο που διαθέτει, αλλά και τη σκληρή επί δεκαετιών δουλειά του. Καμμία σχέση με τους χαραμοφάηδες αργόσχολους διαφόρων χώρων. Λατρεύει τη δουλειά του και αυτό βγαίνει. ΔΟΥΛΕΥΕΙ σκληρά και τα κερδίζει, δεν τα παίρνει μίζες από κυβερνητικούς θώκους. Ενοχλεί κανέναν ότι αμοίβεται ακριβά? Εδώ άλλοι εντελώς αμόρφωτοι και άξεστοι, βγάζουν 3 & 5 εκατομμύρια ευρώ επειδή κλωτσάνε μια μπάλα, τί συζητάμε τώρα?

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει αρνηθεί έως τώρα να κατέβει υποψήφιος, όταν τόσοι και τόσοι άλλοι δεν άντεξαν στον πειρασμό, παρότι κάποιοι δεν είχαν έλλειψη ταλέντου και χρήματος (πχ Χαϊκάλης). ΑΝ υποκύψει και καταταγεί κι αυτός, το λέω από τώρα ότι θα είναι μέγιστο λάθος του και θα του το χρεώσω. Ο καλλιτέχνης οφείλει να είναι ανένταχτος για να είναι αγαπητός σε όλους για τη δουλειά του που είναι καθαρά επικοινωνιακή.

Και αν το ταλέντο που αναφέρω αμφισβητείται από κανέναν σας, σκεφτείτε ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν τόλμησε ή δεν κατάφερε τόσα χρόνια να τον μιμηθεί επάξια και να του πάρει τα σκήπτρα σε μια τέτοιους είδους εκπομπή πχ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην επιτυχία μερικών ανθρώπων, το ταλέντο είναι ταλέντο. Ούτε καν ο Γερμανοκρατούμενος ALPHA δεν τόλμησε να τον καρατομίσει απ' την εκπομπή του τόσα χρόνια, παρότι τους βρίζει μέχρις εσχάτων! Αντιθέτως μάλιστα, τσ^μπούκ^α του έπαιρναν για να συνεχίζει κάθε χρονιά. Και μόνο αυτό είναι ενδεικτικό!!! :winking:

Όσο για το ποιό κόμμα υποστηρίζει, αφενός ΔΕΝ μ' ενδιαφέρει, αφετέρου ΔΕΝ μ' επηρρεάζει. Ακούω, κρίνω και διαλέγω τί θα κρατήσω. Άλλωστε, ΔΕΝ επιλέγω τις παρέες μου με τέτοια κριτήρια, ούτε θαυμάζω επιλεκτικά ανθρώπους ανάλογα με το πού ανήκουν πολιτικά. 

Ξέρω, ξέρω. Σας μπέρδεψα πάλι μερικούς. Από κάργα δεξιός έγινα Συριζαίος.... :crazy: μα θα κατασταλλάξω πουθενά πια? :laugh:  Η απάντηση βρίσκεται ΕΞΩ από κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες. 

:_hi:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο λάκης ήταν είναι και θα είναι φανατικός του τσίπρα, και πιο διαπλεκόμενος απ'όλους... αποδείξεις έχουμε, ή είναι κι αυτή μία απ' τις άπειρες καραμελίτσες που πιπιλάμε ως λαός σε όλα τα θέματα? 

φίλε μοτολοβερ τρολάρεις ή μιλάς σοβαρά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τρολάρω, ούτε αμφισβητώ αυτό που έγραψες. Από πού αποδεικνύεται ρωτάω, γιατί όντως δεν ξέρω. :_unsure:

Στα άλλα που έγραψα περί ταλέντου, σκληρής εργασίας επί μακρόν κλπ, συμφωνείς ή έχουμε κι εκεί θέμα?

(Α ρε Λάκη..... ούτε συγγενής μου να ήσουνα. :laugh: Θέλω 1η θέση από δω και πέρα, κανόνισε). :knuppel2::tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

του έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον ίδιο τον αλέξη για ευρωβουλευτή πέρυσι, και τον γενάρη τον είχε μαζί με τον κιμούλη για επικρατείας. τις αρνήθηκε και τις δύο μετά από πολύ σκέψη... και λόγω έλειψης χρόνου!

μια ρόμπα ξεκούμπωτη είναι ο λ@κης που πιστεύει ότι το σατιρίζειν εστί φιλοσοφείν..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

του έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον ίδιο τον αλέξη για ευρωβουλευτή πέρυσι, και τον γενάρη τον είχε μαζί με τον κιμούλη για επικρατείας. τις αρνήθηκε και τις δύο μετά από πολύ σκέψη... και λόγω έλειψης χρόνου! Και ξαναγράφω λοιπόν: μέχρι στιγμής εγώ εκτιμάω πολύ το ότι έχει αρνηθεί να κατέβει με τον οποιονδήποτε. Αν το κάνει - και εφόσον δεν έχει ανάγκη καμμία - θα χάσει σίγουρα πόντους. Από μένα σίγουρα πάντως. Διότι όταν η δουλειά σου είναι να σατυρίζεις, χάνεις την αντικειμενικότητά σου όντας ενταγμένος κάπου, ενώ και η αντιπάθεια από όλους τους αντίθετους ιδεολογικά, είναι δεδομένη.

Πιστεύω ότι έχει υψηλό iq (πάνω απ' το μέσο όρο) και ξέρει τί κάνει και τί συνέπειες μπορεί να έχουν οι πράξεις του. 

μια ρόμπα ξεκούμπωτη είναι ο λ@κης που πιστεύει ότι το σατιρίζειν εστί φιλοσοφείν.. Αυτό είναι αποδεδειγμένο επιχείρημα?

Δεν τρολάρω, ούτε αμφισβητώ αυτό που έγραψες. Από πού αποδεικνύεται ρωτάω, γιατί όντως δεν ξέρω. :_unsure:

Στα άλλα που έγραψα περί ταλέντου, σκληρής εργασίας επί μακρόν κλπ, συμφωνείς ή έχουμε κι εκεί θέμα?

Έκανα και δύο ερωτήσεις και απάντηση δεν πήρα. Έχουμε? :cowboy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εσύ νομίζεις ότι ο αλέξης θα έκανε πρόταση για ευρωβουλευτή ή επικρατείας σε έναν δεξιό πχ, τότε δεν έχω άλλα επιχειρήματα, θεώρησέ το καραμελίτσα σα λαός κλπ. οκ, ο λάκης είναι δεξιός, το πιστεύω και εγώ!

τα ναρκωτικά, τα εκατομμύρια τα αδήλωτα, τα πλοία και τα πάρτι τα ξεχνάμε αλλά τεσπα. παράδειγμα προς μίμηση.

ναι οκ, ο λ@κης έχει ταλέντο.

τώρα εσύ τι εννοείς με το "σκληρή εργασία", δεν ξέρω. εσύ άραγε δουλεύεις μαζί του και ξέρεις, ή... καραμελίτσα του λαού είναι και αυτή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο χωριζόμαστε σε αριστερούς και δεξιούς κλπ τόσο πιο ευάλωτοι γινόμαστε μπροστά στους κοινούς καταπιεστές μας! Κανείς τους δεν μπορεί να εκπροσωπήσει την προσωπική μου πολιτική ιδεολογία! Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε! Ότι και να μας εκφράζει, χάνει την ικανότητα της πρακτικής επαλήθευσης του, μέσα σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα, που αφομοιώνει τους πάντες, μικρούς και μεγάλους, και εξακολουθεί να διδάσκεται επιμελώς, ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενεές!

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εσύ νομίζεις ότι ο αλέξης θα έκανε πρόταση για ευρωβουλευτή ή επικρατείας σε έναν δεξιό πχ, τότε δεν έχω άλλα επιχειρήματα, θεώρησέ το καραμελίτσα σα λαός κλπ. οκ, ο λάκης είναι δεξιός, το πιστεύω και εγώ! Είπα εγώ ότι είναι δεξιός? Το ότι σου κάνει κάποιος πρόταση δε σημαίνει ότι θα το χρεωθείς κιόλας σαν να μπήκες. Αρνήθηκε λέμε και καλά έκανε πιστεύω.

Αλήθεια, αν ήταν πχ δεξιός και του έκανε πρόταση ο Βαγγέλας, θα έλεγες τα ίδια γι' αυτόν, ή θα ήταν όλα οκ?....

τα ναρκωτικά, τα εκατομμύρια τα αδήλωτα, τα πλοία και τα πάρτι τα ξεχνάμε αλλά τεσπα. παράδειγμα προς μίμηση. Αυτά τα έχουμε ακουστά, αλλά δυστυχώς ποτέ κανείς "επώνυμος" / φραγκάτος δεν έχει φτάσει καν στα δικαστήρια. Κουκουλώνονται όλα γρήγορα. Το επίσης όμως κακό είναι ότι οι φήμες δεν αποτελούν και απτές αποδείξεις, εφόσον μπορούν κάλλιστα να διαδίδονται από ανταγωνιστές / εχθρούς κλπ του καθενός. Περίπλοκη υπόθεση......

Αν παίρνει ο ίδιος ναρκωτικά, ποσώς μ' ενδιαφέρει. Αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να μην διακινεί (δεν το ξέρω, λέω).

Αν έχει αδήλωτα εκατομμύρια, είναι χρέος της Εφορίας και του Κράτους να παρέμβει άμεσα και να τον σκίσει, δεν το συζητάω καν.

Αν κάνει πάρτυ με φίλους σε κότερα και δε μ' ενοχλεί ή δεν παρανομεί, ας κάνει όσα θέλει. Αν κάτι και τίποτα άλλα kinky εκεί πάνω, πάλι ποσώς μ' ενδιαφέρει και δεν είναι και αδίκημα εν τέλει. Προσωπική ζωή είναι.

ναι οκ, ο λ@κης έχει ταλέντο. οκ, να συμφωνούμε και σε κάτι οφθαλμοφανές. :thumbsup1:

τώρα εσύ τι εννοείς με το "σκληρή εργασία", δεν ξέρω. εσύ άραγε δουλεύεις μαζί του και ξέρεις, ή... καραμελίτσα του λαού είναι και αυτή; δεν δουλεύω μαζί του και ούτε καν τον ξέρω (χαχα, ήμουν σίγουρος ότι θα παρεξηγιόταν η υπεράσπισή μου, έτσι μπαίνουν οι ταμπέλες φίλτατε). :winking: Το ότι δουλεύει σκληρά το λέω απ' όσο βλέπω και καταλαβαίνω με βάση αυτά που κάνει και πόσο καλά τα κάνει. Ακόμα και μόνο η εκπομπή αυτή θέλει πολλή δουλειά για να στηθεί και να βγει και το γενικό πρόσταγμα / επίβλεψη τα έχει ο ίδιος.

Εν πάσει περιπτώσει, δεν είναι το θέμα μας ο Λάκης και ο κάθε Λάκης, αλλά αυτό που πολύ εύστοχα έγραψε ο Chris και με πρόλαβε.

Όσο χωριζόμαστε σε αριστερούς και δεξιούς κλπ τόσο πιο ευάλωτοι γινόμαστε μπροστά στους κοινούς καταπιεστές μας!

:worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι κάτι το οποίο είναι αναπόδεικτο και καθαρά προσωπική σου επιλογή, και ζητάς από μένα αποδείξεις που απλά δεν σου κάνουν.

να πάμε μια ανάποδα?

οι πρετεντέρης, τρέμη, χατζηνικολάου, στάη ΚΛΠ ΚΛΠ (βάλε όλους τους δημοσιογράφους εδώ), είναι για τον αλέξη διαπλεκόμενοι, εκατομμυριούχοι κλπ κλπ και αν δεν κάνω λάθος το ενστερνίζεσαι και εσύ.

1. Αποδείξεις καταδικασμού έχεις;

2. έχουν ταλέντο αυτοί σαν τον λάκη ή τζάμπα είναι 30 χρόνια στο κουρμπέτι;

3. δουλεύουν σκληρά 30 χρόνια και κάνουν και καλό στήσιμο στις εκπομπές, και καλά τις κάνουν (τεράστια ποσοστά έχουν όλοι μαζί).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι κάτι το οποίο είναι αναπόδεικτο και καθαρά προσωπική σου επιλογή, και ζητάς από μένα αποδείξεις που απλά δεν σου κάνουν.

να πάμε μια ανάποδα?

οι πρετεντέρης, τρέμη, χατζηνικολάου, στάη ΚΛΠ ΚΛΠ (βάλε όλους τους δημοσιογράφους εδώ), είναι για τον αλέξη διαπλεκόμενοι, εκατομμυριούχοι κλπ κλπ και αν δεν κάνω λάθος το ενστερνίζεσαι και εσύ.

1. Αποδείξεις καταδικασμού έχεις; Όχι, γιατί δε θα βρεθεί κανείς όμοιός τους και εντολοδόχος τους να τους στείλει εκεί που πρέπει.

2. έχουν ταλέντο αυτοί σαν τον λάκη ή τζάμπα είναι 30 χρόνια στο κουρμπέτι; Έχουν ταλέντο στο γλείψιμο των αφεντικών τους, την κατασυκοφάντιση, τις δολοπλοκίες, τη ρουφιανιά, τη δημοσιογραφική αλητεία, τη συγκάλυψη κι ένα σωρό άλλα.... (συγχύστηκα και μόνο που διάβασα όλα τα ονόματα μαζί, τρέμω απ' τα νεύρα μου με δαύτους).:ranting:

3. δουλεύουν σκληρά 30 χρόνια και κάνουν και καλό στήσιμο στις εκπομπές, και καλά τις κάνουν (τεράστια ποσοστά έχουν όλοι μαζί). Όπως ακριβώς τό 'πες. ΣΤΗΝΟΥΝ εκπομπές, στήνουν συμπεράσματα, στήνουν δημοσκοπήσεις, στήνουν κυβερνήσεις. Βιάζουν ατελείωτα και ασάλιωτα το ιερό έργο της ενημέρωσης, χωρίς να μπορούμε καν να γελάσουμε με τα καμώματά τους, αλλά μόνο να βρίζουμε. Έχουν γίνει ρόμπα τον τελευταίο καιρό από τόσες μεριές και χαμπάρι δεν παίρνουν.

Μου συγκρίνεις αυτό που κάνουν οι ανωτέρω, με μια σατιρική εκπομπή που λέει αλήθειες (και στρογγυλεμένα ψέμματα μαζί) και μας κάνει και να γελάμε? (Ξέρω, εσύ δε γελάς. Σκέφτεσαι τί ψηφίζει και χαλιέσαι, εγώ όχι όπως έχω πει ήδη).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω τι λενε οι φασιστες οι Δεξιοι,εγω παντως θα ψηφισω Τσιφρ..ε συγγνωμη Τσιπρα ηθελα να πω.Τουλαχιστον ο ανθρωπος το ειπε,'' θα εξεταστουν ενα προς ενα τα ονοματα στην λιστα Λαγκαρντ'',γιαυτο τον γουσταρω τον μαγκα       http://www.iefimerida.gr/news/225998/sti-lista-lagkarnt-o-efoplistis-poy-filoxenoyse-ton-tsipra-sti-vila-toy-sto-soynio 

και να συμπληρωσω οτι σε αυτες τις εκλογες δεν θα ψηφησω Ν.Δ. για πολλους λογους.

Τροποποιήθηκε από τον Aris.kon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε,πιπινγκτομ!

υπαρχεις;

μηπως σε επεισε ο ρεαλιστης τσιπρας να ψηφισεις συριζα και χαθηκες;

Τροποποιήθηκε από τον sxizo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξ μοτολαβερ, νταξ.

αν είσαι ανίκανος να καταλάβεις ότι τα πάντα δεν είναι έτσι όπως στα παρουσιάζουν, τότε πράγματι να συζητάει κάποιος μαζί σου είναι σαν να μιλάει στον τοίχο.

όλοι οι άλλοι είναι κλέφτες, ψεύτες κλπ, αλλά δεν έχεις αποδείξεις, απλά λες την προσωπική σου άποψη και κάτι τρέχει στα γύφτικα. από την άλλη ζητάς αποδείξεις για την προσωπική άποψη των άλλων, κάτι που απλά είναι κουτό για τον οποιοδήποτε νοήμονα.

αν σου πληγώσαμε τον αριστερό εγωισμό σου, συγνώμη.

Τροποποιήθηκε από τον makisr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα