Jump to content
sebastmen111

Πρώτο μηχανάκι

Recommended Posts

Για σας φίλοι μου,πρόσφατα έγινα μέλος γιατί πήρα το δίπλωμα AM και δεν ξέρω τι μηχανή να πάρω.

Ψάχνω για μία μεταχειρισμένη 50cc για περίπου 500-600 ευρώ. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κατ´ αρχας καλως ορισες, πες μας πανω κατω το σου αρεσει σε στυλ μηχανης, παπι, σκουτερ,εντουρακι, μοταρντ ή SS?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα φίλε και καλώς ήρθες :victory: . Γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στο Car.gr και να αρχίσεις να ψάχνεις. Βρες κάτι που σου αρέσει και είναι μέσα στο budget σου, δες αν έχει ζημιά αν είναι αξιόπιστο κλπ και μετά ρώτα και την γνώμη των elite εδώ στο forum που σίγουρα θα σου πουν αν αξίζει αυτό που είδες ή όχι. Ενδεικτικά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν τέλειο για σένα http://www.car.gr/cl...s/view/5851635/

Υ.Γ: Το δίπλωμα σου μπορεί να λέει μέχρι 50 κυβικά, αλλά λέει επίσης και για τελική μέχρι 45 khm/h και για μέγιστη ισχύ τις 4 κιλοβατώρες, οπότε πιστεύω ότι δεν θα έχεις νομικό "θέμα". Στη τελική και "παράνομος" να είσαι, δεν νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να πέσεις πάνω σε τόσο μαλ@κα που θα σου πει τίποτα για 10-20 κυβικά. Εγώ έχω το Α1 και οδηγάω μια 250αρα, 2 φορές με έχουν σταματήσει και παρότι είμαι 125 κυβικά παραπάνω απο το όριο δεν μου λένε τίποτα. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.. :rolleyes:

Πήγαινε για κάλαντα και πάρε αυτό http://www.car.gr/cl...s/view/1076734/

Πολύ καλή η προσφορά αλλά δίχρονο θα τον μαμήσει οικονομικά, πιστεύω οτι είναι καλύτερα να πάει για κανα παπί (βλ. C50) που και δεν καίνε τίποτα και είναι σκυλιά και δεν παθαίνουν τίποτα :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Awaker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλή η προσφορά αλλά δίχρονο θα τον μαμήσει οικονομικά, πιστεύω οτι είναι καλύτερα να πάει για κανα παπί (βλ. C50) που και δεν καίνε τίποτα και είναι σκυλιά και δεν παθαίνουν τίποτα :_thumbsup:

Μπα, τίποτα πιο παλιό, έχω δεί κάτι φλορέτες που παίζουν ανα καιρούς στο car, λουκούμια....

Με αυτό που πόσταρα θα ευχαριστηθεί μηχανάκι (φρένα-αναρτήσεις-δύναμη). Τα λεφτά που θα γλιτώσει απο τις βενζίνες θα τα πληρώσει σε συνεργεια με τις αρχαιολογίες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παληκαρι πανε παρε ενα σκουτερ να ειναι και κιμπαρικο βρε αδερφε.. σε 50cc ενα σκουτερ ειναι οτι πρεπει για πρωτο μηχανακι

Τροποποιήθηκε από τον wheelie man

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα, τίποτα πιο παλιό, έχω δεί κάτι φλορέτες που παίζουν ανα καιρούς στο car, λουκούμια....

Με αυτό που πόσταρα θα ευχαριστηθεί μηχανάκι (φρένα-αναρτήσεις-δύναμη). Τα λεφτά που θα γλιτώσει απο τις βενζίνες θα τα πληρώσει σε συνεργεια με τις αρχαιολογίες...

Έτσι όπως το τοποθετησες εχεις δίκαιο και συμφωνω. Καλυτερα να ξεχωρίζει και να κανει τη διάφορα παρα να γίνει και αυτός ενα με τη μαζα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ασ παρει μοτοποδηλατο το παιδι να τον χαζευουν ολοι, μια που θα ναι τοοσο ξεχωριστος, θα καμει και το πεταλ του, τζαμπα θα του βγαινει! Αλλα κυριως θα ξεχωριζει! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χχαχαχαχαχ ρε αρχ***α πάλι με κάνατε να γελάσω. Λοιπόν ας σοβαρευτούμε τώρα:

http://www.mybike.gr...BA%CF%89%CE%BD/

Τσέκαρε την τελευταία σελίδα, νομίζω ότι στις επιλογές που έχω ανεβάσει θα βρεις κάτι που να σε κρατήσει ευχαριστημένο. Για εμένα αγόρασε aprilia rs 50 δίχρονο, είναι τρελή γκομενοπαγίδα και θα χεις και τρελά γκάζια...! :shoot::pimp:

Τροποποιήθηκε από τον Eimai_Koala

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εμένα grand rule να το δεις και απο κοντά. Ποτε δεν ξέρεις τι έχει κάτι ο προηγούμενος κάτοχος στο μηχανάκι του και πως είναι η οδική συμπεριφορα του. Επίσης αυτά που έβαλε ο φίλος έχουν σκέτο/γυμνό τον σκελετο, που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου, ΑΣΕ που είναι και πολύ αδιάκριτα... Ουτε καν στις γκομενες δεν αρέσουν :P Εν τέλη πάρε οποίο σου αρέσει αφού το δοκιμασεις απο κοντά και είναι και στα κυβικά σου (οικονομικά) :D

Τροποποιήθηκε από τον Awaker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry αλλά πρέπει να σε βάλω στην θέση σου Awaker. Με APRILIA RS 50 δίχρονο θα είναι καλυμμένος σε όλα τα θέματα ή αλλιώς υπάρχει και το derbi gp 50 κτλ... Το μόνο αρνητικό με το aprilia θα είναι ο θόρυβος της εξάτμισης (αν σε ενοχλεί το "πριόνισμα" που βγάζουν όλα τα δίχρονα) το οποίο και αυτό φτιάχνεται σε μάστορα οπότε μην ανησυχείς.

Τροποποιήθηκε από τον Eimai_Koala

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 50αρια δεν πανε μια, καλυτερα παρε ενα 50αρι στα χαρτια που να φοραει 100αρι μοτερ απο λιφαν κλπ. Θα το μετανειωσεις με το 50αρι ειδικα στο δικαβαλο θα κατεβαινει η κοπελια σου να σπρωξει στις ανηφορες :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον Neku

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To aprilia δίχρονο βγάζει 14 άλογα... hellooooooo.... :blush2:

δωσε ενα λινκ να το δω, ποσο κανει? Απο την αλλη ομως ειναι διχρονο, λαδια, βρωμα, μεγαλη καταναλωση και οτι αλλο με αυτο συνεπαγεται..

Τροποποιήθηκε από τον Neku

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ´ αρχας καλως ορισες, πες μας πανω κατω το σου αρεσει σε στυλ μηχανης, παπι, σκουτερ,εντουρακι, μοταρντ ή SS?

Μ'αρέσει το παπί και σκούτερ αλλά γενικά μαρέσουν όλα

Χχαχαχαχαχ ρε αρχ***α πάλι με κάνατε να γελάσω. Λοιπόν ας σοβαρευτούμε τώρα:

http://www.mybike.gr...BA%CF%89%CE%BD/

Τσέκαρε την τελευταία σελίδα, νομίζω ότι στις επιλογές που έχω ανεβάσει θα βρεις κάτι που να σε κρατήσει ευχαριστημένο. Για εμένα αγόρασε aprilia rs 50 δίχρονο, είναι τρελή γκομενοπαγίδα και θα χεις και τρελά γκάζια...! :shoot::pimp:

χαχαχ έτσι ρε!!!

Έχουμε και λέμε,βρήκα ενα μίνι τσόπερ 50 κυβικά βέβαια για 600€,τί λέτε;Είμαι αρχάριος στισ μιχανές και θέλω να ξέρω αν αυτό θα κάνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ: Το δίπλωμα σου μπορεί να λέει μέχρι 50 κυβικά, αλλά λέει επίσης και για τελική μέχρι 45 khm/h και για μέγιστη ισχύ τις 4 κιλοβατώρες, οπότε πιστεύω ότι δεν θα έχεις νομικό "θέμα". Στη τελική και "παράνομος" να είσαι, δεν νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να πέσεις πάνω σε τόσο μαλ@κα που θα σου πει τίποτα για 10-20 κυβικά. Εγώ έχω το Α1 και οδηγάω μια 250αρα, 2 φορές με έχουν σταματήσει και παρότι είμαι 125 κυβικά παραπάνω απο το όριο δεν μου λένε τίποτα. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.. :rolleyes:

1. Δεν είναι κιλοβατώρες, είναι κιλοβάτ

2. Πες μου ότι κάνεις πλάκα, έτσι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry αλλά πρέπει να σε βάλω στην θέση σου Awaker. Με APRILIA RS 50 δίχρονο θα είναι καλυμμένος σε όλα τα θέματα ή αλλιώς υπάρχει και το derbi gp 50 κτλ... Το μόνο αρνητικό με το aprilia θα είναι ο θόρυβος της εξάτμισης (αν σε ενοχλεί το "πριόνισμα" που βγάζουν όλα τα δίχρονα) το οποίο και αυτό φτιάχνεται σε μάστορα οπότε μην ανησυχείς.

Καλά κάνεις γιατί και εγώ αρχάριος είμαι, υποθέσεις κάνω και έχω ελάχιστη πείρα. Απλά σκέφτηκα ότι ίσως η άποψη μου, λάθος ή όχι, μπορεί να ήταν και χρήσιμη μιας και είμαστε κοντά ηλικιακά και πέρασα και εγώ αυτή τη φάση πρόσφατα. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Δεν είναι κιλοβατώρες, είναι κιλοβάτ

2. Πες μου ότι κάνεις πλάκα, έτσι;

<< οπότε πιστεύω>> Υπάρχει κάποιος λόγος που το έγραψα. Και εγώ αρχάριος είμαι. Λέω τη γνώμη μου είτε είναι λάθος είτε όχι και πιστεύω ότι η δικιά μου μετράει πιο πολύ γιατί είμαι πολύ κοντά του ηλικιακά και πέρασα τη φάση που θα περάσει. Όπως και να το κάνουμε αλλιώς σκεφτόμαστε οι νέοι-αρχάριοι και αλλιώς σκέφτονται οι 25αριδες και.. Και όχι δεν κάνω πλάκα, δεν είπα και τίποτα τραγικό, διόρθωσε με αν κάνω λάθος.

Υ.Γ: Ευχαριστώ για τη διόρθωση (1. Δεν είναι κιλοβατώρες, είναι κιλοβάτ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά κάνεις γιατί και εγώ αρχάριος είμαι, υποθέσεις κάνω και έχω ελάχιστη πείρα. Απλά σκέφτηκα ότι ίσως η άποψη μου, λάθος ή όχι, μπορεί να ήταν και χρήσιμη μιας και είμαστε κοντά ηλικιακά και πέρασα και εγώ αυτή τη φάση πρόσφατα. :)

Όχι εγώ συγγνώμη απλά νόμιζα ότι ήσουν κάποιος άνθρωπος 30+ που δεν θα ήθελε να καβαλήσει ένας μικρός ένα τέτοιο πιστόλι. Στην τελική όλα επιλογές είναι στην ζωή, τα βάζεις κάτω, τα ζυγίζεις και πράττεις αναλόγως. Απλά εγώ του είπα κάτι που θα το χαρεί και όπως είδες του πρότεινα συγχρόνως και κάποιο glx αν θέλει οικονομία στο full.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι εγώ συγγνώμη απλά νόμιζα ότι ήσουν κάποιος άνθρωπος 30+ που δεν θα ήθελε να καβαλήσει ένας μικρός ένα τέτοιο πιστόλι. Στην τελική όλα επιλογές είναι στην ζωή, τα βάζεις κάτω, τα ζυγίζεις και πράττεις αναλόγως. Απλά εγώ του είπα κάτι που θα το χαρεί και όπως είδες του πρότεινα συγχρόνως και κάποιο glx αν θέλει οικονομία στο full.

Καλά έκανες και δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη, δεν με πρόσβαλες με κάποιο τρόπο, ίσα ίσα που όλα τα forums χρειάζονται άτομα σαν και εσένα :_thumbsup:

+1 για το RS, πολύ όμορφο και μια πραγματική γκομενοπαγίδα, αν και είναι πανάκριβο ακόμα και μεταχειρισμένο :( :cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Awaker, σέβομαι την άποψή σου αλλά μέχρι ένα σημείο

http://www.mybike.gr...b7%ce%bc%ce%b1/

Διάβασε αυτό και πιστεύω να αλλάξεις γνώμη

Τροποποιήθηκε από τον CRX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To aprilia δίχρονο βγάζει 14 άλογα... hellooooooo.... :blush2:

ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ... Το Ζ 125 βγαζει 16 και θελεις να πεις οτι το 50αρι βγαζει μαμα 14? χαχαχαχα....

Ειμαι 31...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

7-8 μπορεί

Εκει μεσα παιζει αλλα οχι εντελως μαμα, με καμια εξατμησουλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα