Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 τι θα λεγατε να κανονισουμε την πεμπτη ενα ποιοτικο καφεδακι? :D αν δεν μας κανει βεβαια την χαρη ο καιροςνα παμε βολτα Εγω μεσα! Καλως σας βρηκα και ελπιζω να τα πουμε σε καμμια βολτα, κανα καφε Ποια ducati εχεις φιλε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamaDuca 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 monster 620 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Πολυ μ'αρεσκουν τα monster... :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Κ εγώ μέσα για Πέμπτη αλλά μεσημεράκι να έχω τελειώσει τη δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Κ εγώ μέσα για Πέμπτη αλλά μεσημεράκι να έχω τελειώσει τη δουλειά. να εχω ξυπνησει. Fixed 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 τον καιρο τον ειδε κανενας για μ. πεμπτη? θα εχει ηλιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Από Τετάρτη βράδυ, δείχνει πως θα αρχίζει να καθαρίζει γενικώς ο καιρός και θα έχει ήλιο την Πέμπτη και μετά. Άνετα μας βλέπω για χιλιόμετρα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2015 από τον Dimitrismaxrpm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 να ξερετε, μονο μ. παρασκευη δεν κανουμε τιποτα, γιατι πανε ολα στραβα!... οποτε προσοχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloul 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Μ. Πεμπτη κατα τις 16.00 πλ Ταχειδρομειου στο Ιντερσποτ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 http://www.accuweather.com/el/gr/larissa/185290/daily-weather-forecast/185290 απο παρασκευη γραφει πως φτιαχνει ο καιρος. μεσα ειμαι και εγω αλλα να εχει καθαρο καιρο ομως γιατι ειμαι λιγο μακρια και ειναι ρισκο με συννεφα και τετοια. δεν θελετε Μ. παρασκευη που θα εχει ηλιο? το ψηνετε για βολτα ελασσονα? για κανενα τσιπουρο? θελετε να συντηθουμε καπου και βλεπουμε εκει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloul 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Παμε και τις 2 μερες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloul 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Εγω μεσα σε ολα παντως... Ταβερνιαρη θα ρθεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Κ εγώ μέσα σε όλα αρκεί αν είναι για αύριο κατά μεσημεράκι να έχω τελειώσει ή σας βρίσκω όπου είστε. Να ξεκινήσουμε συμμετοχές για αύριο? Νίκο άμα ψήνεις σε φορτώνω εγώ 1. borgiriadis1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
the big boy 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 μεσα για μεσημερι, για καφε λαρισα ή καπου στα περιξ λογικα...αν ειναι να βρεθουμε 14.00-15.00 δεν λεει να παμε μεγαλη βολτα 1. borgiriadis1 2. the big boy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloul 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 1. borgiriadis1 2. the big boy 3. nikoloul (κατα τις 15.45-16.00) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Να ξεκινήσουμε οι πρωινοί μια βόλτα Ελασσόνα και μετά να πάμε στο ραντεβού να βρούμε τους απογευματινούς 1. borgiriadis1 2. the big boy 3. nikoloul (κατα τις 15.45-16.00) 4. Dimitrismaxrpm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Εγώ πάντως με τον nikoloul μάλλον για 16:00 το βλέπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Να ξεκινήσουμε οι πρωινοί μια βόλτα Ελασσόνα και μετά να πάμε στο ραντεβού να βρούμε τους απογευματινούς 1. borgiriadis1 2. the big boy 3. nikoloul (κατα τις 15.45-16.00) 4. Dimitrismaxrpm 14.30 στο καρφουρ? το ψηνω για ενα πεταχτο καφε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Ενας με καφασακι z μαυρο και κρανος agv replica του ροσσι με τον γάιδαρο πανω, πηγαινοερχοταν απο ραμπλιτο μεχει κομβο αγιάς σημερα. Τον ξερει κανενας? Τον λυπηθηκα τον καημενο να κανει μονος του τοσο μικρες βολτιτσες, ενω πετυχα και γκρουπ 5 τσοπεραδων... Λεω να τον βρουμε κ να του κανουμε παρεα αμα μας το δινει για καμια βολτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Ok για το καγφούγ, αλλά να το κανονίσουμε να 'μαστε πίσω σχετικά νωρίς για να βρεθούμε και με τους άλλους. Δημήτρη εσύ δεν μπορείς νωρίτερα από τις δυόμιση; Κανένας άλλος για Ελασσόνα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SOTHRHS 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 εε ψιτ σεις οι δυο σα 'κει, τινος ειστε?? αμα κανονισουμε κατι, δεν εχει εισοδο, ανοιχτα για ολους ειναι. Μπρέστο, ΔΕΝ θα εισαι ευπροσδεκτος, μονο αν ερθεις με κανα βαμμενο στρομ μπλε-κιτρινο. Εκτος και αν φερουν ολοι μασκα ηλεκτροκολλησης... εγω τωρα το μηχανακι σου πως και δε το χω πετυχει πουθενα συμπολιτη Λαρισαιε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 ειμαι τοσο γληγορος που δε μπορει να με πιασει α.θρωπινο ματι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
the big boy 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Ok για το καγφούγ, αλλά να το κανονίσουμε να 'μαστε πίσω σχετικά νωρίς για να βρεθούμε και με τους άλλους. Δημήτρη εσύ δεν μπορείς νωρίτερα από τις δυόμιση; Κανένας άλλος για Ελασσόνα; Εγω μεσα ειμαι και για βολτουλα...οπου θελετε...τν καιρο τον εχετε τσεκαρει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Ok για το καγφούγ, αλλά να το κανονίσουμε να 'μαστε πίσω σχετικά νωρίς για να βρεθούμε και με τους άλλους. Δημήτρη εσύ δεν μπορείς νωρίτερα από τις δυόμιση; Κανένας άλλος για Ελασσόνα; ειναι λιγο δυσκολη μερα αυριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Παμε παλι για τι ωρα λετε και που το εχετε κανει τατανα και μπερδεύομαι! τι ωρα και που να δω αν θα μου βγει ο προγραμμα ! θελω να κλασω την σελα του SD :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες