borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Δυστυχώς εγώ δεν θα τα καταφέρω για Σάββατο. Αρραβωνιάζεται ο ξάδερφός μου στην Αθήνα και θα είμαι εκεί. Αλλά τώρα που είναι γιορτές μιας και θα είναι πιο χαλαρά η δουλειά και θα είμαστε όλοι εδώ να κανονίσουμε καμιά καλή βόλτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 μετα τις 2 μπορει να σκασω κι εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) μετα τις 2 μπορει να σκασω κι εγω ΦιΛΛΛΛαρακι μια πορτοκαλι λαδιερα εμαθα κυκλοφορει στους καμπους... Ξερεις τιποτα? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2015 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 δεν ξερω, δεν ειδα τιποτα! εγω ποδηλατο εχω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Νικολακης_husqthe big boy...zentakias (70% παρών -30% απών)nikoloulDimitrismaxrpm Άντε να μαζευόμαστε άτομα για Σάββατο. Κι εγώ για βόλτα ψήνομαι περισσότερο, αλλά αν τελικά πάμε μόνο για καφέ δεν με χαλάει. Nick δικάβαλο δεν μπορώ να πάρω με τέτοιο μοτό... ... Καλά ρε, τι συνδέσεις έχετε 'κει στον Βόλο, πότε το ανέβασες κιόλας; LA γίνατε :P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2015 από τον Dimitrismaxrpm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Δεν ειπα για σενα Δημητρη, ξερω ss λιγο δυσκολακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 ολο το βράδυ το αφησα να ανεβαζει! χαχααχ! Για βόλο μεριά λετε τελικά?! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 ολο το βράδυ το αφησα να ανεβαζει! χαχααχ! Για βόλο μεριά λετε τελικά?! ! Για Λαρσα λεμε κυριε ταβερνιαρη, στον καφε θα κανονιστει και βολτα που ισως κινηθει προς τα κει. Οι δρομισιοι δηλαδη θα κανονισουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 πηγα σημερα στον αρη (που δεν λεγεται κανενας απο τα αφεντικα αρης ) και δεν καταφερε να μου γεμισει 5 bar αζωτο σε καθε αμορτισερ. Το καλυτερο που μπορεσε ηταν απο 3 περιπου στην καθεμια, οποτε πρεπει να παρω σβαρνα την οδο βολου στα βουλκανιζατεουρ ( ) και στα αμορτισεραδικα μπας και το 3 το κανω 5. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) εγω δε το βλεπω να εχω ετοιμη ετοιμη τη βαση εξατμισης στο τζιξερ. αν εχει καλο καιρο θα ερθω με το ντιναμικ. για βολτα δεν ξερω, αν εχουμε ολοι λιγα κυβικα μηχανακια και παμε βολτα του δημητρη το βλεπω να παιρνει φωτια απο τις θερμοκρασιες. για καφε-φαγητο whatever ειμαι μεσα 99/100 σαββατο μεσιμερι μετα τη 1-1.30, αν σας βολευει στις 2 ακομα καλυτερα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2015 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloul 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Εγω βολτα παω... Αλλα προειδοποιω, ειμαι αργος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Ειπαμε, καφες Σαββατο στις 2! Στον καφε θα κανονιστει η βολτα για αλλη μερα, εγω το πριονι θα το χω Σαλονικα (οχι οτι θα ακολουθουσα σε δρομισια διαδρομη), ο ενας θα ειναι με παπι, η Ηρω δεν εχει μηχανη, ο ζεντακιας παιζει να μην εχει αναρτησεις... Πασχα ερχεται θα βρουμε μερα για βολτα. Για πειτε. Κατα κεντρο μερια (ταχυδρομιου π.χ.) ή κανα mikel εθνικη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloul 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Κεντρο, εχει γκομενακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Κανονίστε εσείς κι έρχομαι εγώ. Δεν το κατέχω το θέμα με τις καφετέριες -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Εχω αναρτησεις, αλλά ειναι λιγο πιο μαλακες απο οσο θα επρεπε με τα 3 αντι για 5 μπαρ πιεση. Μηχανη εχω να ερθω, οι υποχρεωσεις που ανεφερα (φανοποιος) δεν ξερω αν θα με αφησουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Μαλακοαναρτήσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Τελικα δεν για μενα για αυριο... καλα να περασετε. Ισως περασω βολτα κατα τις 3.30 ΑΝ ειστε ακομα εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Τελικα δεν για μενα για αυριο... καλα να περασετε. Ισως περασω βολτα κατα τις 3.30 ΑΝ ειστε ακομα εκει. Λογικα θα ειμαστε... Στειλε το κιν σου σε Π.Μ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
the big boy 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 τελικα τι ωρα να πουμε αυριο και που?...θελετε οπως και την πρωτη φορα να βρεθουμε απεναντι απο το intersport στην ταχυδρομειου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 τελικα τι ωρα να πουμε αυριο και που?...θελετε οπως και την πρωτη φορα να βρεθουμε απεναντι απο το intersport στην ταχυδρομειου? 2 η ωρα ταχυδρομιου απεναντι απ'το intersport! μαζευομαστε και διαλεγουμε που θα κατσουμε, μολις κατσουμε γραφουμε εδω που κατσαμε ωστε να το δει οποιος θελησει να ερθει λιγο πιο μετα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 στις 2 απεναντι απο Intersport, οκ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 την τεταρτη ηταν ετσι αυριο ισως το παραλαβω ετοιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloul 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 2 λιγο νωρις για μενα, κατα τις 3.30-4.00 θα ρθω. Γραψτε ενας εδω που θα κατσετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Αντε, να πάτε αύριο για καφέ και την κυριακή να πάμε βόλτα... :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Τα λεμε στις 2! Μολις κατσουμε θα το γραψω εδω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες