Jump to content
nikoloul

Καφές Λαρισαίων.

Recommended Posts

Δυστυχώς εγώ δεν θα τα καταφέρω για Σάββατο. Αρραβωνιάζεται ο ξάδερφός μου στην Αθήνα και θα είμαι εκεί. Αλλά τώρα που είναι γιορτές μιας και θα είναι πιο χαλαρά η δουλειά και θα είμαστε όλοι εδώ να κανονίσουμε καμιά καλή βόλτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μετα τις 2 μπορει να σκασω κι εγω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα τις 2 μπορει να σκασω κι εγω

ΦιΛΛΛΛαρακι μια πορτοκαλι λαδιερα εμαθα κυκλοφορει στους καμπους... Ξερεις τιποτα?

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω, δεν ειδα τιποτα!

εγω ποδηλατο εχω :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Νικολακης_husq
  2. the big boy...
  3. zentakias (70% παρών -30% απών)
  4. nikoloul
  5. Dimitrismaxrpm

Άντε να μαζευόμαστε άτομα για Σάββατο. Κι εγώ για βόλτα ψήνομαι περισσότερο, αλλά αν τελικά πάμε μόνο για καφέ δεν με χαλάει.

Nick δικάβαλο δεν μπορώ να πάρω με τέτοιο μοτό...

...

Καλά ρε, τι συνδέσεις έχετε 'κει στον Βόλο, πότε το ανέβασες κιόλας; LA γίνατε :P

Τροποποιήθηκε από τον Dimitrismaxrpm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολο το βράδυ το αφησα να ανεβαζει! χαχααχ!

Για βόλο μεριά λετε τελικά?!

!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολο το βράδυ το αφησα να ανεβαζει! χαχααχ!

Για βόλο μεριά λετε τελικά?!

!

Για Λαρσα λεμε κυριε ταβερνιαρη, στον καφε θα κανονιστει και βολτα που ισως κινηθει προς τα κει.

Οι δρομισιοι δηλαδη θα κανονισουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηγα σημερα στον αρη (που δεν λεγεται κανενας απο τα αφεντικα αρης :crazy: ) και δεν καταφερε να μου γεμισει 5 bar αζωτο σε καθε αμορτισερ.

Το καλυτερο που μπορεσε ηταν απο 3 περιπου στην καθεμια, οποτε πρεπει να παρω σβαρνα την οδο βολου στα βουλκανιζατεουρ ( :grin: ) και στα αμορτισεραδικα μπας και το 3 το κανω 5.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δε το βλεπω να εχω ετοιμη ετοιμη τη βαση εξατμισης στο τζιξερ. αν εχει καλο καιρο θα ερθω με το ντιναμικ. για βολτα δεν ξερω, αν εχουμε ολοι λιγα κυβικα μηχανακια και παμε βολτα του δημητρη το βλεπω να παιρνει φωτια απο τις θερμοκρασιες. για καφε-φαγητο whatever ειμαι μεσα 99/100 σαββατο μεσιμερι μετα τη 1-1.30, αν σας βολευει στις 2 ακομα καλυτερα.

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειπαμε, καφες Σαββατο στις 2! Στον καφε θα κανονιστει η βολτα για αλλη μερα, εγω το πριονι θα το χω Σαλονικα (οχι οτι θα ακολουθουσα σε δρομισια διαδρομη), ο ενας θα ειναι με παπι, η Ηρω δεν εχει μηχανη, ο ζεντακιας παιζει να μην εχει αναρτησεις... Πασχα ερχεται θα βρουμε μερα για βολτα.

Για πειτε. Κατα κεντρο μερια (ταχυδρομιου π.χ.) ή κανα mikel εθνικη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω αναρτησεις, αλλά ειναι λιγο πιο μαλακες απο οσο θα επρεπε με τα 3 αντι για 5 μπαρ πιεση.

Μηχανη εχω να ερθω, οι υποχρεωσεις που ανεφερα (φανοποιος) δεν ξερω αν θα με αφησουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα δεν για μενα για αυριο... καλα να περασετε. Ισως περασω βολτα κατα τις 3.30 ΑΝ ειστε ακομα εκει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα δεν για μενα για αυριο... καλα να περασετε. Ισως περασω βολτα κατα τις 3.30 ΑΝ ειστε ακομα εκει.

Λογικα θα ειμαστε... Στειλε το κιν σου σε Π.Μ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα τι ωρα να πουμε αυριο και που?...θελετε οπως και την πρωτη φορα να βρεθουμε απεναντι απο το intersport στην ταχυδρομειου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα τι ωρα να πουμε αυριο και που?...θελετε οπως και την πρωτη φορα να βρεθουμε απεναντι απο το intersport στην ταχυδρομειου?

2 η ωρα ταχυδρομιου απεναντι απ'το intersport! μαζευομαστε και διαλεγουμε που θα κατσουμε, μολις κατσουμε γραφουμε εδω που κατσαμε ωστε να το δει οποιος θελησει να ερθει λιγο πιο μετα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα