Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 20 λεπτά, το μέλος KamaDuca έγραψε: Βολτιτσα μέχρι Περτούλι, μαντανια καφεδακι στα γρήγορα και πίσω;;;; ποτε? Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2017 από τον Αλομπαρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος KamaDuca έγραψε: Βολτιτσα μέχρι Περτούλι, μαντανια καφεδακι στα γρήγορα και πίσω;;;; το ξενοδοχειο μαντανια λες? αυτο ειναι 40χλμ απο περτουλι ρε σι, δεν εχει και πολυ νοημα να ανεβεις μεχρι εκει πανω. αραζεις για καφε περτουλι η ελατη τρικαλων κυριακη 7/5 δουλευω. υπαρχει περιπτωση να μαζευτουνε οι υπολοιποι για motogp στο καφε χαντρες (νεαπολη), για βολτα δε γνωριζω κατι. ισως ερθω αλλα ειμαι οριακα με τη δουλεια γιατι ειναι 14.30 ο αγωνας, θα δω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 μαλλον για σημερα ελεγε. ψηνομουν ρε γαμωτο για μεσημερακι, αλλα μαλλον δεν το προλαβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamaDuca 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 πριν 37 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: το ξενοδοχειο μαντανια λες? αυτο ειναι 40χλμ απο περτουλι ρε σι, δεν εχει και πολυ νοημα να ανεβεις μεχρι εκει πανω. Νοημα δινει η στροφή και η θέα, Δεν είναι το που θα πιούμε καφεδάκι... Με πιάνεις; πριν 6 λεπτά, το μέλος Αλομπαρ έγραψε: μαλλον για σημερα ελεγε. ψηνομουν ρε γαμωτο για μεσημερακι, αλλα μαλλον δεν το προλαβα Για σήμερα έλεγα και τελικά την έκανα κατά της 15.30... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 αλλη φορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2017 αυριο 17.00 στο καφε "χαντρες" στη νεαπολη λαρισας για motogp και κους-κους για τις καλοκαιρινες μας διακοπες c ya there bitches 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2017 Φτανει ο καιρος σιγα σιγα για επιστροφη στα πατρια εδαφη!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2017 Άντε να μαζευόμαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2018 Ψήνεται κανείς από Καρδίτσα/Λάρισα κ.λπ. για καμιά βολτούλα το ΣΚ αν το επιτρέψει ο καιρός; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2018 Για Κυριακή και Δευτέρα δίνει βροχές... Για αύριο Σάββατο κάτι γίνεται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2018 (τροποποιήθηκε) Χθες που κοίταξα έλεγε ότι φτιάχνει ο καιρός τώρα όντως λέει για βροχές από Κυριακή και μετά.... Καταραμένοι μετεωρολόγοι Αν πάντως ευκαιρεί κανείς και αύριο μας κάνει την χάρη ο καιρός εγώ είμαι μέσα (απλά, αν τυχόν κανονιστεί, να αποφύγουμε αυτοκινητόδρομους κ.λπ. γιατί θα σας κουράσω). Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2018 από τον The Dread Rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2018 κυριακη βολτα πλαταμωνα, οποιος θελει ερχεται εγω θα μαι χωρις καθρευτες και δε κοιταω πισω για κανενα π@@στη λογο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2018 πριν 12 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: κυριακη βολτα πλαταμωνα, οποιος θελει ερχεται εγω θα μαι χωρις καθρευτες και δε κοιταω πισω για κανενα π@@στη λογο Αν εχει καλο καιρο και παρει μπρος το Αφρικα, σκεφτομαι να κατεβω. Θα ξερω σιγουρα αυριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2018 καλο καιρο δινει (ηλιο και κατα τοπους συννεφα) σε περιμενουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2018 σκροψαμε ολοι εδω ε; νομιζα μονο 'γω ειμαι ο ατυχος που ολο κατι συμβαινει οταν εχει καλο καιρο για βολτα και δεν μπορω να παω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες