borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Κάπου είχα ακούσει ότι τις Κυριακές στο Ελευθερέ μπαίνουν κτ τύποι με mini-bikes IMR τα πρωινά αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Προσωπικά δεν με χαλάνε τα καρτ (αν είναι τα δίχρονα ακόμη καλύτερα), αλλά η Τσαγκαράδα GP δεν συγκρίνεται.Ο Σταύρος το θυμάται τι καλό κομμάτι ήταν, αν μπει θα γράψει κι αυτός. Προσωπικά ψηφίζω εκεί ή ακόμη και Καλλιπεύκη που έχει επίσης καλούτσικο δρόμο.Ποια μέρα λέτε; Ή Σάββατο ή Κυριακή έχω καθάρισμα δαγκάνες vol. 2, οπότε κανόνισε Βαγγέλη και μάζεψε τους ιμάντες σου και τα κουβαδάκια σου κι έλα να ξηγηθούμε φυστίκι στο πιρπίρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Κάπου είχα ακούσει ότι τις Κυριακές στο Ελευθερέ μπαίνουν κτ τύποι με mini-bikes IMR τα πρωινά αλλά δεν είμαι και σίγουρος.δεν ξερω αν πανε καθε κυριακη αυτοι με τα pit bike. αν και δεν ειναι απαραιτητο να παμε σε αυτη την πιστα.για βολτα δεν ειμαι μεσα αυτο το σκ. εχω λυμμενες δαγκανες-φερινγκ. προσοχη αν πατε γιατι μαζευει υγρασια η ασφαλτος και γλυστραει. δεν ενδυκνειεται για ταρζανιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Χμμμμμμμμμμμμ τοτε και 'γω τασσομαι υπερ των Καρτ!Εχω χρονια να οδηγησω καρτ και απο τον Φλεβαρη που ειμαι χωρις τον 4κινητο λεβητα στον οποιο ξεσπαγα που και που ... εχουν μαζευτει χοντρα! Μητσε, αυριο προτεινω δαγκανες και τα σχετικα, γιατι δουλευω μεχρι το μεσημερι επομενως "γεμιζουμε" ολη τη μερα ωστε να μεινει η Κυριακη τελειως ελευθερη! Τι λες;Εγω εχω ιμαντα γλιστρες μπουζι. Ξεκιναμε με τα δικα σου και προχωραμε σταθερα. Αφου και ο Βαγγος ειναι για λυσε-δεσε τοτε οντως προκειται για workshop weekend και η καβλαντα θα γινει οπου εχει τα καλυτερα καρτ. Που ομως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 για βολτα δεν ειμαι μεσα αυτο το σκ. εχω λυμμενες δαγκανες-φερινγκ. προσοχη αν πατε γιατι μαζευει υγρασια η ασφαλτος και γλυστραει. δεν ενδυκνειεται για ταρζανιες. Πάσο, επειδή είσαι λυμένος.Αλλά ΔΕΝ γλιστράει Είναι αρκετά πιο ψηλά απ' την θάλασσα + ότι έχει υπεργαμάτο καιρό για Νοέμβριο με ζέστες και λιακάδες. Εξάλλου θυμάσαι την άσφαλτο εκεί, 1cm μακροϋφή έχει. Ακόμη και να βρέξει λίγο, δεν αλλάζει η πρόσφυση!Αν πάντως θέλετε όλοι καρτ, θα 'ρθω κι εγώ. Υ.Γ.: Όντως τι workshop weekend βγήκε αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Κάπου είχα ακούσει ότι τις Κυριακές στο Ελευθερέ μπαίνουν κτ τύποι με mini-bikes IMR τα πρωινά αλλά δεν είμαι και σίγουρος.Πάνε 2 - 3 φορές την εβδομάδα κ προπονούνται για τα μεγάλα τους φίλε μου κ ειδικά ο ένας από τότε που ξεκίνησε έχει γίνει άλλος οδηγός... Τρομερή βελτίωση... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2015 Αύριο 11:30 π.μ. βρισκόμαστε στο Shell (στον Μόζα) για καρτ Κουλούρι!Σίγουρα ξέρω πως είμαστε τρεις, με τον Morx και τον noodles (κι εμένα). Όσοι θέλετε περάστε μια βόλτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μητσο ο συμπλεκτης ΒΟΥΤΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!! Επιτελους εκανα σοβαρο μαστορεμα ο καριολης !! Ειχα ξεχασει πως συμπεριφεροταν καινουριο !!! Εχε χαρη που χεζομανε και ηθελα να γυρισω σπιτι αλλιως θα ειχα φτασει Τεμπη !!! Θα ειμαι εκει λιγο νωριτερα! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2015 από τον Morx 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2015 Πάνε 2 - 3 φορές την εβδομάδα κ προπονούνται για τα μεγάλα τους φίλε μου κ ειδικά ο ένας από τότε που ξεκίνησε έχει γίνει άλλος οδηγός... Τρομερή βελτίωση... ναι το ξερω αυτο. Ψηνομουνα να παρω κ εγω ενα τετοιο μονο που μου λειπει το μεγαλο. Ακυρος εγω αυριο δουλευω πρωι σερβις. Αν τελειωσω νωρις θα παρω τηλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 Που στε ρε; Για πες τε πως ήταν τα καρτ σήμερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 2 session καναμε. Ενα 6λεπτο και ενα 10λεπτο. Ηταν και ο καιρος σπεσιαλ!Η Βαγγος μαλλον ψαχνει σασι CRG και κανενα Rotax 34hp λογικα τετοια ωρα! Επαθε μεγαλη ζημια! Τα γαμημενα ομως εκει στο Κουλουρι που πηγαμε, δεν εχουν δυναμη... μπορεις να βγαλεις την πιστα χωρις να σηκωσεις το ποδι απο το γκαζι.(Οχι και τοσο αποδοτικο αλλα κλαιν!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 Και να λέει ο Βαγγέλης «εδώ για μοτάρντ είναι» και πάμε Ελευθεραί και είχε μοτάρντ μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 καλη φαση ηταν! υπερστρεφανε ολη την ωρα τα καρτακια, αλλα κλαιν... δεν ειμαι να βγαινω απο το σπιτι, να ξερετε 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 Καλά ρε κάνατε γύρα όλες τις πίστες τις Λάρισας; Λοιπόν για την επόμενη φορά σας έχω κάτι πολύ πιο σπέσιαλ. Επληροφορήθειν ότι υπάρχει πίστα στη Λάρισα όπου μπορούμε να πάμε και με 10€ να μας παρέχει ένα σαξόραλλο για δύο τρεις γύρους μέσα στην πίστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Οχι και ολες! Μελισσοχωρι δεν πηγαμε ουτε ριξαμε μια ματια απο Carrefour εαν απεμεινε εκει στα ερειπια εστω και η παραμικρη υποψια πιστας ... !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Τσάμπα θα πηγαίνατε στα καρφουρ.. Οπότε είστε στο 65%. Καλά τα πήγατε.. Χαχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Και το επιμαχο βιντεο για το οποιο κουβεντιαζαμε εγω ο Δημητρης η Ηρω και ο Βαγγος. Δειτε slow-motion σαγιοναρα ... απο το 0:42 και επειτα ... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2015 από τον Morx 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Η μ@λ@κί@ μερικών ανθρώπων δεν έχει όρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Έλα ρε φίλε, έλιωσα με την παντόφλα.Δες και αυτό που σου έλεγα με τους Άραβες. Παντόφλα alert στο 1:05. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 WTF !?!?!!??!?! Τι ειναι αυτοι οι κανιβαλοι ρε χααχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχααχ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο αλλος στο 0:57 πρεπει να εκανε wombo combo .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Έλα ρε φίλε, έλιωσα με την παντόφλα.Δες και αυτό που σου έλεγα με τους Άραβες. Παντόφλα alert στο 1:05. Κοίτα τα τσιφσάκιααααα =Ρ και το έψαχνα το βίντεο να σας το δείξω! ^_^ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2015 από τον Ηρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Πρωτη φορα βγαινω ομαδικη φωτο με σιδερωστρα !!! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 που να ξερεις απο τετοια γατακι... για downforce ειναι αυτη η σιδερωστρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 που να ξερεις απο τετοια γατακι... για downforce ειναι αυτη η σιδερωστρα...Nαι ρε γαμωτο, μου τη σπαει οταν σιδερωνω και οι μπλουζες αιωρουνται !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Φτου σας ρε, να μην ξέρετε ποια είναι η πραγματική χρήση αυτών των αεροτομών. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες