Jump to content
nikoloul

Καφές Λαρισαίων.

Recommended Posts

Κάπου είχα ακούσει ότι τις Κυριακές στο Ελευθερέ μπαίνουν κτ τύποι με mini-bikes IMR τα πρωινά αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Προσωπικά δεν με χαλάνε τα καρτ (αν είναι τα δίχρονα ακόμη καλύτερα), αλλά η Τσαγκαράδα GP δεν συγκρίνεται.

Ο Σταύρος το θυμάται τι καλό κομμάτι ήταν, αν μπει θα γράψει κι αυτός. Προσωπικά ψηφίζω εκεί ή ακόμη και Καλλιπεύκη που έχει επίσης καλούτσικο δρόμο.

Ποια μέρα λέτε; Ή Σάββατο ή Κυριακή έχω καθάρισμα δαγκάνες vol. 2, οπότε κανόνισε Βαγγέλη και μάζεψε τους ιμάντες σου και τα κουβαδάκια σου κι έλα να ξηγηθούμε φυστίκι στο πιρπίρι. :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάπου είχα ακούσει ότι τις Κυριακές στο Ελευθερέ μπαίνουν κτ τύποι με mini-bikes IMR τα πρωινά αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

δεν ξερω αν πανε καθε κυριακη αυτοι με τα pit bike. αν και δεν ειναι απαραιτητο να παμε σε αυτη την πιστα.

για βολτα δεν ειμαι μεσα αυτο το σκ. εχω λυμμενες δαγκανες-φερινγκ. προσοχη αν πατε γιατι μαζευει υγρασια η ασφαλτος και γλυστραει. δεν ενδυκνειεται για ταρζανιες. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμμμμμμμμμμ τοτε και 'γω τασσομαι υπερ των Καρτ!

Εχω χρονια να οδηγησω καρτ και απο τον Φλεβαρη που ειμαι χωρις τον 4κινητο λεβητα στον οποιο ξεσπαγα που και που ... εχουν μαζευτει χοντρα! :laugh:

Μητσε, αυριο προτεινω δαγκανες και τα σχετικα, γιατι δουλευω μεχρι το μεσημερι επομενως "γεμιζουμε" ολη τη μερα ωστε να μεινει η Κυριακη τελειως ελευθερη! Τι λες;

Εγω εχω ιμαντα γλιστρες μπουζι. Ξεκιναμε με τα δικα σου και προχωραμε σταθερα.

Αφου και ο Βαγγος ειναι για λυσε-δεσε τοτε οντως προκειται για workshop weekend και η καβλαντα θα γινει οπου εχει τα καλυτερα καρτ. Που ομως; :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για βολτα δεν ειμαι μεσα αυτο το σκ. εχω λυμμενες δαγκανες-φερινγκ. προσοχη αν πατε γιατι μαζευει υγρασια η ασφαλτος και γλυστραει. δεν ενδυκνειεται για ταρζανιες. 

Πάσο, επειδή είσαι λυμένος.

Αλλά ΔΕΝ γλιστράει :grin:
Είναι αρκετά πιο ψηλά απ' την θάλασσα + ότι έχει υπεργαμάτο καιρό για Νοέμβριο με ζέστες και λιακάδες. Εξάλλου θυμάσαι την άσφαλτο εκεί, 1cm μακροϋφή έχει. Ακόμη και να βρέξει λίγο, δεν αλλάζει η πρόσφυση!

Αν πάντως θέλετε όλοι καρτ, θα 'ρθω κι εγώ.:beee:

Υ.Γ.: Όντως τι workshop weekend βγήκε αυτό. :v:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάνε 2 - 3 φορές την εβδομάδα κ προπονούνται για τα μεγάλα τους φίλε μου κ ειδικά ο ένας από τότε που ξεκίνησε έχει γίνει άλλος οδηγός... Τρομερή βελτίωση... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αύριο 11:30 π.μ. βρισκόμαστε στο Shell (στον Μόζα) για καρτ Κουλούρι!

Σίγουρα ξέρω πως είμαστε τρεις, με τον Morx και τον noodles (κι εμένα). Όσοι θέλετε περάστε μια βόλτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μητσο ο συμπλεκτης ΒΟΥΤΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!! :worshippy:

Επιτελους εκανα σοβαρο μαστορεμα ο καριολης !! Ειχα ξεχασει πως συμπεριφεροταν καινουριο !!! :biggrin:

Εχε χαρη που χεζομανε και ηθελα να γυρισω σπιτι αλλιως θα ειχα φτασει Τεμπη !!! :grin:

Θα ειμαι εκει λιγο νωριτερα!

Τροποποιήθηκε από τον Morx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάνε 2 - 3 φορές την εβδομάδα κ προπονούνται για τα μεγάλα τους φίλε μου κ ειδικά ο ένας από τότε που ξεκίνησε έχει γίνει άλλος οδηγός... Τρομερή βελτίωση... 

ναι το ξερω αυτο. Ψηνομουνα να παρω κ εγω ενα τετοιο μονο που μου λειπει το μεγαλο. Ακυρος εγω αυριο δουλευω πρωι σερβις. Αν τελειωσω νωρις θα παρω τηλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που στε ρε; Για πες τε πως ήταν τα καρτ σήμερα; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 session καναμε. Ενα 6λεπτο και ενα 10λεπτο. Ηταν και ο καιρος σπεσιαλ!

Η Βαγγος μαλλον ψαχνει σασι CRG και κανενα Rotax 34hp λογικα τετοια ωρα! :laugh: Επαθε μεγαλη ζημια!

Τα γαμημενα ομως εκει στο Κουλουρι που πηγαμε, δεν εχουν δυναμη... μπορεις να βγαλεις την πιστα χωρις να σηκωσεις το ποδι απο το γκαζι.

(Οχι και τοσο αποδοτικο αλλα κλαιν!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και να λέει ο Βαγγέλης «εδώ για μοτάρντ είναι» και πάμε Ελευθεραί και είχε μοτάρντ μέσα :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλη φαση ηταν! υπερστρεφανε ολη την ωρα τα καρτακια, αλλα κλαιν... δεν ειμαι να βγαινω απο το σπιτι, να ξερετε :biggrin::biggrin::biggrin:

IMG_2291.jpgIMG_2311.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ρε κάνατε γύρα όλες τις πίστες τις Λάρισας; Λοιπόν για την επόμενη φορά σας έχω κάτι πολύ πιο σπέσιαλ. Επληροφορήθειν ότι υπάρχει πίστα στη Λάρισα όπου μπορούμε να πάμε και με 10€ να μας παρέχει ένα σαξόραλλο για δύο τρεις γύρους μέσα στην πίστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι και ολες! Μελισσοχωρι δεν πηγαμε ουτε ριξαμε μια ματια απο Carrefour εαν απεμεινε εκει στα ερειπια εστω και η παραμικρη υποψια πιστας ... !!:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσάμπα θα πηγαίνατε στα καρφουρ.. Οπότε είστε στο 65%. Καλά τα πήγατε.. Χαχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το επιμαχο βιντεο για το οποιο κουβεντιαζαμε εγω ο Δημητρης η Ηρω και ο Βαγγος.

Δειτε slow-motion σαγιοναρα ... απο το 0:42 και επειτα ... :laugh:

Τροποποιήθηκε από τον Morx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Έλα ρε φίλε, έλιωσα με την παντόφλα.

Δες και αυτό που σου έλεγα με τους Άραβες. Παντόφλα alert στο 1:05.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

WTF !?!?!!??!?!

Τι ειναι αυτοι οι κανιβαλοι ρε χααχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχααχ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο αλλος στο 0:57 πρεπει να εκανε wombo combo ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Έλα ρε φίλε, έλιωσα με την παντόφλα.

Δες και αυτό που σου έλεγα με τους Άραβες. Παντόφλα alert στο 1:05.

Κοίτα τα τσιφσάκιααααα =Ρ και το έψαχνα το βίντεο να σας το δείξω! ^_^

Τροποποιήθηκε από τον Ηρώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που να ξερεις απο τετοια γατακι... για downforce ειναι αυτη η σιδερωστρα...:biggrin:

Nαι ρε γαμωτο, μου τη σπαει οταν σιδερωνω και οι μπλουζες αιωρουνται !! :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φτου σας ρε, να μην ξέρετε ποια είναι η πραγματική χρήση αυτών των αεροτομών.

table-spoilers.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα