FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Μιχάλη, δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου, καθώς λόγω ηλικίας δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αυτά που λες. Ωστόσο, η διαφωνία μου έγκειται στο αν τα εδώ περιοδικά ξεκίνησαν το μπέρδεμα, από την στιγμή που και στην wikipedia αναφέρονται ως F1, F2 κλπ, ενώ αν δεν κάνω λάθος και το FY σου (αυτό δεν είχες;) στα fairing του γράφει F4. Όπως και να έχει διαφωτιστικό το post σου για όποιον είναι σε αναζήτηση, ειδικά εφόσον θα κάνει την έρευνα αγοράς του με βάση την εμπορική ονομασία, όπως είπες. Ναι δεν λέω κάτι διαφορετικό στην ουσία, απλά αρκεί να είναι συνειδητοποιημένος κανείς, ότι άλλο το F4 όπως το λέμε εμείς, άλλο το F4 κατά πως το λέει η Honda. Το δικό μου ήταν FY. Νάτο το αστέρι μου Πουθενά στα fairing δεν αναγραφόταν το 4 στο λογότυπο, το οποίο λογότυπο απλά έλεγε CBR600F, δες ουρά. Ούτε στα προηγούμενα έλεγε ποτέ F2 F3 κ.ο.κ. απλά F έλεγαν π.χ. εδώ το ''F3'' του 1995 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skywalker14 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 διαφωτιστικο το post με τα μοντελα και τις διαφορες,εγω απλα τα ξεχωριζω και απο την σχεδιαση!οσο για την χρηση ασ πουμε οτι την θυσιαζω λιγο προκειμενου να βλεπω το μοτορι που εχω και να λαμπω ολοκληρος.θελω να παρω κατι που να θελω να ξημεροβραδιαζομαι να το βλεπω μεχρι να εχω και το διπλωμα στα χερια μου.εχω δει και τα αλλα μηχανακια και το ξερω οτι ποτε δεν θα ειμαι φουλ ευχαριστημενος αμα παρω κατι απο αυτα.δεν ξερω πςω αλλιςσ να το εξηγησω.βεβαια θα μου πειτε επεσες σε δυσκολη περιπτωση μοτο....απλα εξοπλιζομαι με υπομονη και βλεπω για κανα μηνα και μπας και δω κατι στα λεφτα μ αλλιωσ ως δευτερη επιλογη παω στο gsx650f. κατοχοι χωρις να σασ πριζω και χωρις να κανετε ολοκληρη αναλυση(εχω δει αρκετες) εχετε τιποτα να προστεσετε ως προς το μηχανακι??αν και μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει κακα λογια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mararn 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 ελπίζω να είσαι το ίδιο συνειδητοποιημένος με τον estebahn όσο αφορά την ηλικία σου για το ’εργαλείο’ που σκέφτεσαι να αποκτήσεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skywalker14 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) θελω να πιστευω οτι θα σεβαστω το μηχανακι οταν με το καλο το αποκτησω γιατι εχω αρχισει και καιγομαι ηδη!το παλιο το ττρ δεν μπορειται να φανταστειτε ποσο το εχω βαρεθει!ευχαριστω και τον estebahn που με ανακουφισε σε καποια θεματα οσον αφορα την μηχανη. τωρα μιας και ειπε και ο ksino για τα λαστιχα s20 και τα κοιταξα λιγο, παιζουν αλλα λαστιχα με βασει και την χρηση που θελω να κανω(καπως all around)??αν και γενικα πρεπει να ειναι παρα πολυ καλα κρινοντας και απο τις αποψεις κατοχων.να εχω και καποια αλλα στο μυαλο μου καθως δεν ξερω τι παιζει καθολου στην κατηγορια Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2015 από τον Skywalker14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skywalker14 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 ρε παιδια χωρις να θελω να σασ ζαλισω μπορειτε να μου δωσετε την αποψη σας για αυτο το μηχανακι η αν εχουμε κανενα απο Κω που να ξερει τι παιζει πολυ θα το εκτιμουσα. παντως μετα απο 1 μηνα περιπου ψαξιματος εχω βρει ενα πολυ καλο μηχανακι και απλα επεσε αυτο στο ματι μου.οποτε εχω ενναλακτικη ας πουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) τα προ 2006 μοντελα ειναι καλυτερα γιατι εχουν και ρυθμισεις για την μπροστινη αναρτηση. προσωπικα θα απεφευγα να επερνα μηχανη που εχει κυκλοφορησει για πολλα χρονια σε νησι, (βλ. ψωριαση λογω αλατιου) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 από τον DIAMAPA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Ρε παιδια ακριβα δεν τα δινουν τα cbr? δεν τα ειχα προσεξει τοσο καιρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skywalker14 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 αυτο με το νησι το σκεφτηκα και εγω....οσο για τις τιμες οντως ακριβα τα δινουν για μηχανακια 10ετιας και,και γενικα θελει πολυ ψαξιμο για να βρεις κατι καλο και με πραγματικα χιλιομετρα.καταραμενη honda που τα σταματησες.γενικα ειναι της υπομονης αμα θες κατι τετοιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) αμα κανεις υπομονη βρισκεις και καλα μοντελα '02-'05 με ενα χιλιαρικο κατω Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 από τον DIAMAPA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skywalker14 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 εχω βρη ηδη μετα απο πολυ αναμονη ενα στα 2700 και νομιζω θα προχωρησω στην αγορα του χωρις να το πολυλιβανιζω.απλα σκεφτηκα μηπως αξιζε αυτο λογω χρονολογιας κλπτο οποιο ομως βεβαια δεν εχει ρυθμιζομενες αναρτησεις μπροστα νομιζω οπως τα πρωτα cbr600f. καποια στιγμη σκεφτηκα να αλλαξω κατηγορια γιατι δεν μπορουσα να περιμενω αλλα δεν υπαρχει κατι παρομοιο με το f4i. κατι αλλο,υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ως μηχανακι 10ετιας περα απο τα γνωστα θεματα του cbr??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) κατοχοι χωρις να σασ πριζω και χωρις να κανετε ολοκληρη αναλυση(εχω δει αρκετες) εχετε τιποτα να προστεσετε ως προς το μηχανακι??αν και μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει κακα λογια -Μόνο πρόβλημα τεντωτηρας καδένας(σε όλα τα μοντέλα) και η φτερωτή του βεντιλατερ(σε μερικά μοντέλα) -Οι μαλακές αναρτήσεις και τα χαμηλά μαρσπιε/εξάτμιση θα σε προβληματίσουν μόνο στην πίστα όταν αρχισεις και το κυνηγάς...Για το δρόμο απλά πας σε γνωστό αναρτησά και σου κάνει σέρβις μπροστα/πίσω(αν δεν έχουν αλλαχτει από τον προηγουμενο) -Ένα από τα οδηγικά μειονεκτήματα(που δεν μπορεις να κάνεις τίποτα) είναι ότι στα ψεκαστά μοντέλα η απόκριση ψεκασμού είναι σπαστική και θα σε δυσκολευει στο άνοιγμα του γκαζιού(απο κλειστό)...δε πειράζει όμως θα μάθεις στα δύσκολα και τα επόμενα καινουργια μοντέλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα. Για το τσεκάρισμα μεταχειρισμένου δες αν έχει τίποτα σκουριές,γρατσουνιές...επίσης βαλτο μπροστά και κάλυψε για δευτερόλεπτα την εξατμιση με το χέρι/μ ενα πανι για να ακούσεις τον κινητηρα πιο προσεκτικα σίγουρα θα θέλει μαζεματακια τίποτα ρουλεμαν τροχου και τετοια(θα πεις στο μηχανικο σου να τα τσεκάρει)... Λάστιχα S20...Sportmax Sportsmart....BT-016 pro hypersport(πιο φτηνά αλλά καλά) είναι all around με καλό γκριπ για την πόλη και τις βόλτες.Αν δεις ότι κάνεις πολλά χιλιόμετρα στις Εθνικές κα ιτα τρως ευκολα βάλε Metzeler M3(βγάζουν ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα χωρις να ειναι πολύ σκληρά) αλλά θα προσέχεις λίγο σε γλιστερούς δρόμους,θέλουν ζέσταμα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 από τον Xlitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skywalker14 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 -Μόνο πρόβλημα τεντωτηρας καδένας(σε όλα τα μοντέλα) και η φτερωτή του βεντιλατερ(σε μερικά μοντέλα) -Οι μαλακές αναρτήσεις και τα χαμηλά μαρσπιε/εξάτμιση θα σε προβληματίσουν μόνο στην πίστα όταν αρχισεις και το κυνηγάς...Για το δρόμο απλά πας σε γνωστό αναρτησά και σου κάνει σέρβις μπροστα/πίσω(αν δεν έχουν αλλαχτει από τον προηγουμενο) -Ένα από τα οδηγικά μειονεκτήματα(που δεν μπορεις να κάνεις τίποτα) είναι ότι στα ψεκαστά μοντέλα η απόκριση ψεκασμού είναι σπαστική και θα σε δυσκολευει στο άνοιγμα του γκαζιού(απο κλειστό)...δε πειράζει όμως θα μάθεις στα δύσκολα και τα επόμενα καινουργια μοντέλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα. Για το τσεκάρισμα μεταχειρισμένου δες αν έχει τίποτα σκουριές,γρατσουνιές...επίσης βαλτο μπροστά και κάλυψε για δευτερόλεπτα την εξατμιση με το χέρι/μ ενα πανι για να ακούσεις τον κινητηρα πιο προσεκτικα σίγουρα θα θέλει μαζεματακια τίποτα ρουλεμαν τροχου και τετοια(θα πεις στο μηχανικο σου να τα τσεκάρει)... Λάστιχα S20...Sportmax Sportsmart....BT-016 pro hypersport(πιο φτηνά αλλά καλά) είναι all around με καλό γκριπ για την πόλη και τις βόλτες.Αν δεις ότι κάνεις πολλά χιλιόμετρα στις Εθνικές κα ιτα τρως ευκολα βάλε Metzeler M3(βγάζουν ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα χωρις να ειναι πολύ σκληρά) αλλά θα προσέχεις λίγο σε γλιστερούς δρόμους,θέλουν ζέσταμα ωραια σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.στα περισσοτερα μηχανικα εχω μαυρα μεσανυχτα ειδικα σε τετοιες μηχανες αλλα ειμαι μικρος ακομα θα μαθω για να μην το τρεχω συνεχεια και στους μηχανικους.να κανω τα βασικα ξερω γω σε λαστιχα σ αυτην την κατηγορια που ανεφερες κατεληξα,ελπιζω να βγαλουν καποια καλα χλμ και μαλλον στα dunlop θα παω..φανταζομαι τα sportsmart2 θα ειναι καλυτερα απο τα προηγουμενα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ναι πολύ καλή επιλογή...γενικά μη δίνεις πάνω από 300ευρω και να αποφεύγεις τα Michelin(έχουν κάποια θεματάκια την τελευταια δεκαετία) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2015 από τον Xlitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2015 Φιλε μου, τωρα ειδα το ποστ σου. Οι περισσοτεροι με καλυψαν. Ως πρωην κατοχος πλεον (ιδου το -πρωην- δικο μου http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5837541/ ) εχω να σου πω απλα να το παρεις και να το ευχαριστηθεις, με σεβασμο παντα στο γκαζι του. Μη φοβασαι την ηλικια αλλα το ποσο προσεγμενο το εχει ο ιδιοκτητης του. Λαστιχα ειχα Dunlop, μια χαρα με λιγο ζεσταμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skywalker14 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 Φιλε μου, τωρα ειδα το ποστ σου. Οι περισσοτεροι με καλυψαν. Ως πρωην κατοχος πλεον (ιδου το -πρωην- δικο μου http://www.car.gr/cl...s/view/5837541/ ) εχω να σου πω απλα να το παρεις και να το ευχαριστηθεις, με σεβασμο παντα στο γκαζι του. Μη φοβασαι την ηλικια αλλα το ποσο προσεγμενο το εχει ο ιδιοκτητης του. Λαστιχα ειχα Dunlop, μια χαρα με λιγο ζεσταμα. σ ευχαριστω φιλε μου,εισαι και απο την ιδια περιοχη!το ειχα δει το δικο σου το μηχανακι στο car και φαινεται πολυ προσεγμενο. αν δεν σε πειραζει να πεις ποσο το πουλησες εν τελει?? επισης η yoshimura einai h RS3??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 Γεια σου φιλε μου, αμα το ξερα μπορει και να στο ανταλλασα με το ttr :) . Ψαχνω κατι τετοιο τωρα.. :) Θα σου στειλω πμ με το ποσο. RS3 carbon ηταν η Yoshi, σωστα. Το μηχανακι ηταν σε αριστη κατασταση, σχεδον βιτρινα παρολη την ηλικια του. Ο πρωτος που το ειδε το πηρε. Κατι που πρεπει να σκεφτεις εκτος απο τη διαφορα στο γκαζι με αυτο που εχεις ειναι οτι πας σε αλλη κατηγορια εντελως. Περα απο τη δυναμη, μιλαμε βασικα για τελειως αλλο στησιμο, αλλη θεση οδηγησης, 4κυλινδρους, ψηλες στροφες κλπ. Με βαση αυτα που λες οτι θες εισαι μεσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skywalker14 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 Γεια σου φιλε μου, αμα το ξερα μπορει και να στο ανταλλασα με το ttr :) . Ψαχνω κατι τετοιο τωρα.. :) Θα σου στειλω πμ με το ποσο. RS3 carbon ηταν η Yoshi, σωστα. Το μηχανακι ηταν σε αριστη κατασταση, σχεδον βιτρινα παρολη την ηλικια του. Ο πρωτος που το ειδε το πηρε. Κατι που πρεπει να σκεφτεις εκτος απο τη διαφορα στο γκαζι με αυτο που εχεις ειναι οτι πας σε αλλη κατηγορια εντελως. Περα απο τη δυναμη, μιλαμε βασικα για τελειως αλλο στησιμο, αλλη θεση οδηγησης, 4κυλινδρους, ψηλες στροφες κλπ. Με βαση αυτα που λες οτι θες εισαι μεσα. το raid to παλιο εχω το οποιο σκεφτομαι να το κρατησω για τις κοντινες μετακινησεις κλπ ετσι κι αλλιως σαν παπι το δουλευω .ειναι οτι καλυτερο για την πολη ασε που μπορει να μου την δωσει καποια στιγμη και να το βαζω χαλαρα στο χωμα. τωρα για το στησιμο κι ολα αυτα με αγχωνει το οτι ειναι κατι τελειως καινουριο σε σχεση με το εντουρακι αλλα επειδη μ αρεσει κατι τετοιο νομιζω θα προσαρμοστω γρηγορα και οδηγικα.θα δειξει...παντως αμα κανει οντως ολα αυτα που θελω εχω σκοπο να το κρατησω(αμα εχω το μυαλο μεσα στο κεφαλι λογω ηλικιας...) ετσι κι αλλιως τα ορια του δεν νομιζω να τα φτασω ποτε.παντως να πω την αληθεια καποια στιγμη το κοιταξα και για παλιοτερο supersport αλλα μετα σκεφτηκα πως θα με περιοριζει Υ.Γ. η μαμα εξατμιση που εχει το cbr παντως ειναι μεγαλη γκουμουτσα και θα το κοιταξω αργοτερα για κανα τελικο και συγκεκριμενα προς την yoshi ειχα καταληξει,την ειχα βρει και φθηνη στο ebay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τα συγκεκριμενα ειναι ενα πολυ καλο value for money και πανεμορφο κατα τη γνωμη μου, δε χρειαζεται να πας σε πιο παλιο. Η μαμα εξατμιση μοιαζει οντως με μινι ηλιακο θερμοσιφωνα αλλα ειναι μια χαρα αμα θες και κατι πιο ησυχο. Επισης ν α ξερεις οτι αυτο το CBR οταν τα βαζεις μπρος και ειναι κρυο το μηχανακι, ανεβαζει περιπου 2.5-3 χιλιαδες στροφες, και μετα απο 2-3 λεπτα που ζεσταινεται πεφτει στο νορμαλ ρελαντι γυρω στις 1.5Κ στροφες. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν το παρκαρεις σε κλειστο πχ υπογειο παρκινγκ με την Yoshi RS3 δε θα γινεις πολυ φιλος με τους γειτονες... :) πχ, οταν το βαζεις μπρος στις 12 το βραδυ για να βγεις για ποτακι. Επισης μπορει να σου τσιμπαει λιγο λαδακι. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 από τον psycho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skywalker14 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 Τα συγκεκριμενα ειναι ενα πολυ καλο value for money και πανεμορφο κατα τη γνωμη μου, δε χρειαζεται να πας σε πιο παλιο. Η μαμα εξατμιση μοιαζει οντως με μινι ηλιακο θερμοσιφωνα αλλα ειναι μια χαρα αμα θες και κατι πιο ησυχο. Επισης ν α ξερεις οτι αυτο το CBR οταν τα βαζεις μπρος και ειναι κρυο το μηχανακι, ανεβαζει περιπου 2.5-3 χιλιαδες στροφες, και μετα απο 2-3 λεπτα που ζεσταινεται πεφτει στο νορμαλ ρελαντι γυρω στις 1.5Κ στροφες. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν το παρκαρεις σε κλειστο πχ υπογειο παρκινγκ με την Yoshi RS3 δε θα γινεις πολυ φιλος με τους γειτονες... :) πχ, οταν το βαζεις μπρος στις 12 το βραδυ για να βγεις για ποτακι. Επισης μπορει να σου τσιμπαει λιγο λαδακι. ειναι απο τις πιο ησυχες aftermarket που βρηκα παντως ακουγοντας και τις αλλες και την εχω στα υποψη γι αυτον ακριβως το λογο που ανεφερες(γειτονες).ευτυχως δεν θα την εχω σε κλειστο χωρο... τωρα οταν ελεγα για παλιοτερο εννουσα του 05-06 αλλα με αποτρεπω καθε φορα σκεφτομενος λογικα παρολο που ειναι πανεμορφα τα ατιμα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες