GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος achilleasv έγραψε: Οχι, οχι δεν μου αρεσουν οι καγκουριστικες σελες κτλ..Οσο για τα φλας τα μαυριζω με καπνο και τα ξεβαφω οποτε θελω Οτα θα ξαναπαω στο χωριο το επομενο σκ (γιατι σπουδαζω) ειχα στα σχεδια να τα ξεβαψω μεχρι να τα ξαναβαρεθω και να τα μαυρισω παλι Τον κινητηρα δεν τον εβαψα φιλε (για τα καπακια μαλλον λες). Εβαψα μπουκαλες ψαλιδια βασεις μαρσπιε σχαρα και αεραγωγους. Ακομα θα ηθελα ενα ζευγαρακι ζαντες αλλα λεφτα Οποτε να περιμενεις φωτογραφιες απο δευτεραα :) Μπορεις να του βαλεις μια προτεκ μεταχειρη! Υ.Γ. Το απογευμα θα εχω βαλει φωτογραφια το μπουζι πως ηταν στον ελεγχο που εκανα πριν λιγες εβδομαδες. Και εγω το σκέφτομαι για protech αλλά πρέπει να κάνω πατέντες διότι εμένα ο λαιμός όλος είναι ίσιος. Η Nob1 να φανταστείς έχει μπούκα απο Innova (καλή ώρα) και λαιμό απο Supra. Μεταχειρη την πήρα και μου έχει σπάσει τα νεύρα το τελικό επειδή όταν ανοίγεις το γκάζι κάνει ήχο σάπιας εξάτμισης αυτοκινήτου. Πρέπει να έχει απο μέσα ροδέλες, τις έβαλα με ενα υλικό το οποίο αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και πετρώνει αλλά τελικά τζούφια η προσπάθεια. Την έβαψα κιόλας γιατί ο τάχα μου μάστορας μου την έβαλε και δεν υπολόγισε οτι κοπανάει στον πίσω άξονα του τροχού, με αποτέλεσμα να ψιλοπαραμορφωθεί, άστα να πάνε. Όμως... ο σάπιος θόρυβος επιμένει ότι και να κάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Οριστε το μπουζι ngk cpr7ea αντι του απλου cpr6ea αυτο ειναι για υψηλοτερη θερμοκρασια συμφωνα με το μανιουαλ. Αριστη καυση οπως βλεπετε Ελεγξα και τις βαλβιδες. Κομπλε ητανε μετα απο 9000 χλμ Εδω διαφορες φωτογραφιες απο βολτουλες εκει κοντα Με καθρευτες για να κατεβουμε Βολο Και βολτα στην πλατεια πριν 4 ώρες, το μέλος GiannisTs έγραψε: Και εγω το σκέφτομαι για protech αλλά πρέπει να κάνω πατέντες διότι εμένα ο λαιμός όλος είναι ίσιος. Η Nob1 να φανταστείς έχει μπούκα απο Innova (καλή ώρα) και λαιμό απο Supra. Μεταχειρη την πήρα και μου έχει σπάσει τα νεύρα το τελικό επειδή όταν ανοίγεις το γκάζι κάνει ήχο σάπιας εξάτμισης αυτοκινήτου. Πρέπει να έχει απο μέσα ροδέλες, τις έβαλα με ενα υλικό το οποίο αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και πετρώνει αλλά τελικά τζούφια η προσπάθεια. Την έβαψα κιόλας γιατί ο τάχα μου μάστορας μου την έβαλε και δεν υπολόγισε οτι κοπανάει στον πίσω άξονα του τροχού, με αποτέλεσμα να ψιλοπαραμορφωθεί, άστα να πάνε. Όμως... ο σάπιος θόρυβος επιμένει ότι και να κάνω. Παρε ολοσωμη φιλε...Με τιποτα δεν σου προτεινω να βαλεις σκετο τελικο σε σωληνα νομπ. Ειδικα σε τετοια κατασταση. Μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσεις εχεις πολλες επιλογες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: Οριστε το μπουζι ngk cpr7ea αντι του απλου cpr6ea αυτο ειναι για υψηλοτερη θερμοκρασια συμφωνα με το μανιουαλ. Αριστη καυση οπως βλεπετε Ελεγξα και τις βαλβιδες. Κομπλε ητανε μετα απο 9000 χλμ Εδω διαφορες φωτογραφιες απο βολτουλες εκει κοντα Με καθρευτες για να κατεβουμε Βολο Και βολτα στην πλατεια Παρε ολοσωμη φιλε...Με τιποτα δεν σου προτεινω να βαλεις σκετο τελικο σε σωληνα νομπ. Ειδικα σε τετοια κατασταση. Μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσεις εχεις πολλες επιλογες :) Κοίτα, πολυ μου άρεσε η δικιά σου η VPR. Αν συγκρίνω την δική μου που έχει ίσιο λαιμό και είναι πολυ όμοιος με την δικιά σου τότε θα μπορούσε να είναι μιακαλή επιλογή. Πόσο την αγόρασες -αν επιτρέπεται;-. Όσον αφορά για τα φράγκα, πρέπει να βρώ επιτέλους μια δουλειά για να ενεργήσω γιατί αδερφέ, έχω ξεσκιστεί να δίνω βιογραφικά και απάντηση δεν παίρνω (όπως και οι υπόλοιποι που είναι στην ίδια περίπτωση με εμένα). Και την πάπια με δικά μου φράγκα την αγόρασα, μετά απο 2 χρόνια δουλειάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Την στρογγυλη την βρισκεις σε μαυρο με 100-105 και την νικελ 95 Την στρογγυλη την open νικελ 95 και μαυρη 105 (με μπουκα δηλαδη σαν την δικια μου) Την τριγωνη νικελ με 95-100 και σαν την δικια μου (η οποια ειναι η open δηλαδη η μπουκα εχει τη διαμετρο του σωληνα μεσα ενω οι κανονικες εχουν λιγο μικροτερη) την βρισκεις 125 (βεβαια την πηρα 115) Την οβαλ νικελ θα την δεις 85-90 Και εγω αδερφε με δικα μου το αγορασα και γενικα οτι βαζω πανω του με δικο μου κοπο.... Καλη συνεχεια! πριν 11 λεπτά, το μέλος GiannisTs έγραψε: Κοίτα, πολυ μου άρεσε η δικιά σου η VPR. Αν συγκρίνω την δική μου που έχει ίσιο λαιμό και είναι πολυ όμοιος με την δικιά σου τότε θα μπορούσε να είναι μιακαλή επιλογή. Πόσο την αγόρασες -αν επιτρέπεται;-. Όσον αφορά για τα φράγκα, πρέπει να βρώ επιτέλους μια δουλειά για να ενεργήσω γιατί αδερφέ, έχω ξεσκιστεί να δίνω βιογραφικά και απάντηση δεν παίρνω (όπως και οι υπόλοιποι που είναι στην ίδια περίπτωση με εμένα). Και την πάπια με δικά μου φράγκα την αγόρασα, μετά απο 2 χρόνια δουλειάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 16 λεπτά, το μέλος achilleasv έγραψε: Την στρογγυλη την βρισκεις σε μαυρο με 100-105 και την νικελ 95 Την στρογγυλη την open νικελ 95 και μαυρη 105 (με μπουκα δηλαδη σαν την δικια μου) Την τριγωνη νικελ με 95-100 και σαν την δικια μου (η οποια ειναι η open δηλαδη η μπουκα εχει τη διαμετρο του σωληνα μεσα ενω οι κανονικες εχουν λιγο μικροτερη) την βρισκεις 125 (βεβαια την πηρα 115) Την οβαλ νικελ θα την δεις 85-90 Και εγω αδερφε με δικα μου το αγορασα και γενικα οτι βαζω πανω του με δικο μου κοπο.... Καλη συνεχεια! Να τώρα για παράδειγμα, στο παπί ταιριάζουν τα δυο τελευταία τελικά κάτω και το τέρμα δεξί πάνω. Τα άλλα δυο, δεν πολυταιριάζουν. Επίσης και το καρμπόν είναι πολυ καλό και θα έλεγα πως επειδή είναι μάυρο είναι το ιδανικότερο. Το κακό είναι πως πρέπει να έχω λεφτά σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, γιατί βλέπω ψιλοτσιμπάνε και μόνο με δικά μου λεφτά μπορώ να αγοράσω. Ευχαριστώ και σε εσένα ότι σου αρέσει συνέχισε το αναμφίβολα. :-) Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2017 από τον GiannisTs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Α, και κάτι ακόμα. Επειδή είσαι σκαλιστήρι σαν και εμένα -και διπλά τυχερός- τσέκαρε τον κύριο απο εδω που είναι σαν εμας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2017 Εδωω δειτε την εξατμιση Την 25/5/2017 at 0:11 ΠΜ, το μέλος GiannisTs έγραψε: Α, και κάτι ακόμα. Επειδή είσαι σκαλιστήρι σαν και εμένα -και διπλά τυχερός- τσέκαρε τον κύριο απο εδω που είναι σαν εμας. Εννοειται πως τον εχω δει!!! Και με φλασακια διαφανα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος achilleasv έγραψε: Εδωω δειτε την εξατμιση Εννοειται πως τον εχω δει!!! Και με φλασακια διαφανα Τώρα είναι πιο ωραίο! LED φώτα έχεις βάλει; Πρότεινε μου μια καλή ρυθμιζόμενη μανετα... και αν γίνεται μέχρι 20 ευρω. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2017 από τον GiannisTs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2017 πριν 47 λεπτά, το μέλος GiannisTs έγραψε: Τώρα είναι πιο ωραίο! LED φώτα έχεις βάλει; Πρότεινε μου μια καλή ρυθμιζόμενη μανετα... και αν γίνεται μέχρι 20 ευρω. μανετα ψαξε με το μοντελο του παπιου σου. apido, shark, racing boy, ride it ολες ειναι ιδιες και στην ιδια τιμη. στα 12-15ε παιζουν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2017 πριν 55 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: μανετα ψαξε με το μοντελο του παπιου σου. apido, shark, racing boy, ride it ολες ειναι ιδιες και στην ιδια τιμη. στα 12-15ε παιζουν. Οκ, ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 πριν 11 ώρες, το μέλος GiannisTs έγραψε: Τώρα είναι πιο ωραίο! LED φώτα έχεις βάλει; Πρότεινε μου μια καλή ρυθμιζόμενη μανετα... και αν γίνεται μέχρι 20 ευρω. Μανισια φωτα εχω. Τα λεντ ειναι μ.....@ γιατι η μεγαλη σκαλα φεγγει το πολυ 1 μετρο πιο μακρια απο την μεσαια και εγω που βγαινω συνεχεια σε δρομους χωρις φωτισμο χρειαζομαι μονο μεγαλη (κατα 80%) Για την μανετα οτι ειπε ο Βαγγελης! Γνωμες για τον ηχο θελωω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2018 Την εβδομάδα ανεβάζω για την βελτίωση που έκανα στα φώτα μου!! Δεν υπάρχει σύγκριση με τα γνήσια.- Θα μπει φωτογραφικό υλικο αρκετό, πιστεύω και κατα τη διαδικασία. Αν μπορέσω να βάλω και το βίντεο τότε ακόμα καλύτερα ;) Αν το επιτρέψει ο καιρός θα τα δείτε και στο δρόμο. Αυτα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2018 Ξεκινάω να γράψω τις αλλαγές που έγιναν (κάποιες θέλοντας, κάποιες μη) Αρχικά έκανα μια παραγγελία τα πλαστικά τα οποία είχα σπάσει με το υγρό φρένων. Τα πλαστικά βάφτηκαν και προσπάθησα να τα κάνω λεία σαν τα άσπρα με ειδικό σπρεη και τα έβαψα μαύρο με μεταλλάκια. Τα κατάφερα ως ένα βαθμό (ήθελε κιαλλο από το σπρεη για να γίνουν ακόμα πιο λεια. Όταν θα μπορέσω θα τα ξύσω ξανά λίγο να τα τελειοποιήσω) Λίγες εβδομάδες μετά έκανα την τελευταία παραγγελία του 2017. Δισκόπλακα σε κανονική διάσταση.. (απόδοση ίδια με την προηγούμενη έχει) Βάση αντιβάρου τιμονιού (είχε σπάσει η βίδα μέσα γιατί είναι ψεύτικες οι αφτερμαρκετ) Βίδα συγκράτησης τακακιών (είχε φαγωθεί λόγω φθαρμένου καρυδιού και την είχα κάνει με τροχό για ίσιο κατσαβίδι προσωρινά) Μπουζόνια εξάτμισης γιατί είχανε βρωμίσει από χώματα κτλ. O-ring για τα καπάκια βαλβίδων (τα έχω ανοίξει αρκετές φορες χωρίς να έχω διαροή.. απλά τα πήρα για όταν ξανα ανοίξω) Παξυμάδια-περικόχλια για τις βάσεις μαρσπιέ που βιδώνουν στο ψαλίδι γιατί τα είχα χάσει. Κάτι άλλες βιδούλες και αυτά. Λίγο καιρό μετά έκανα την 1η παραγγελία για το 2018. Φρένα μπροστά και πίσω (μπερδεύτηκε βέβαια και μου έστειλε 2 ζευγάρια πίσω αλλά μου βγήκε σε καλό) Για πίσω δεν ήθελα γνήσια μιας και είναι απελπιστικά. Μου έστειλε 'του εμπορίου' ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΡΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!! Του είχα πει αν μου στείλει τα οργανικά newfren που είχε γι αμπροστα αλλά μου έστειλε τα οργανικά για πίσω (δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα αλλα θα τα δω και εκείνα..μου φαίνονται καλα πάντως) Το σίγουρο είναι πως δεν αγοράζω πάλι γνήσια πίσω. Για το μπροστά πήρα αναγκαστικά ένα ζευγάρι federal από ένα μαγαζί στο Βόλο μιας και δεν γινόταν να παραγγείλω πάλι απο το ιντερνετ για ένα μονο πραγμα..δεν συμφέρει και τα πήρα 5 ευρω. Επίσης ήρθε και ο προτζέκτορας με angel eye από τα 75 στα 35 ευρώ! Παρακάτω και πιο ωραίες φωτοραφίες.. Να πω ότι 2 μέρες μετά την εγκατάσταση δεν άναβε το θέσης (κόκκινο μπλε) το έστειλα πίσω και το έφτιαξε και το έβαλα σήμερα πάνω. Φοράει h1 6000k και το καλοκαίρι θα του βάλω μια στα 4300κ για ακόμα πιο καλό φως. Διαδικασία 1 ζέσταμα την κόλλα του φαναριού με θερμοπίστολο και αφαίρεση 2 τοποθέτηση προτζέκτορα στο φανάρι και σύνδεση καλδίων (θα γράψω αναλυτικότερα για αυτό κάποια στιγμή καθώς τώρα δεν αντέχω άλλο) 3 κλείσιμο με ζεσταμα της κόλλα ξανά 4 ΑΠΟΛΑΥΣΗ της νυχτερινης οδήγησης Από τρίτη (εκτός αν έχω λίγο χρόνο αύριο) θα έχετε κι άλλες πληροφορίες και άλλο φωτογραφικό υλικο. Δυστυχώς ο καιρός δεν μου επέτρεψε να βγάλω βίντεο στο δρόμο αλλά θα γίνει και αυτό! Το θέμα είναι ότι δεν έχω ούτε φωτογραφία στο δρόμο.. Κάποια βίντεο που έχω θα τα ανεβάσω ΥΤ αλλά δεν φαίνεται καλά... Σειρά έχουνε οι ζάντες και βλέπουμε! Τα λέμε σύντομα σύντρχοι να είστε καλα! Συγγνώμη αν γράφω κάπως,αλλά είμαι αρκετά κουρασμένος.. Εαν ξέχασα κάτι θα συμπληρώσω το συντομότερο! Ελπίζω να σας αρέσει το μέχρι τώρα αποτέλεσμα! Θέλω να διαβάσω τις γνώμες σας! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2018 Τo angel eye ειναι τοσο καλό οσο λένε? θελει κόψε ράψε νομιζω στο φανάρι αλλα αμα αξίζει χαλάλι.. απο που το πηρες 35? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος VaG3 έγραψε: Τo angel eye ειναι τοσο καλό οσο λένε? θελει κόψε ράψε νομιζω στο φανάρι αλλα αμα αξίζει χαλάλι.. απο που το πηρες 35? Αν διάβασες το ποστ μου θα είδες την φωτογραφία με το φανάρι ανοιγμένο και την σειρά που ακολουθείς για να το εγκαταστήσεις. Το φως του δεν συγκρίνεται με το μανίσιο.. Σε όλα είναι ανώτερο! Θες από δέσμη? Θες από φωτεινότητα? Θες από εύρος φωτισμού? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: Αν διάβασες το ποστ μου θα είδες την φωτογραφία με το φανάρι ανοιγμένο και την σειρά που ακολουθείς για να το εγκαταστήσεις. Το φως του δεν συγκρίνεται με το μανίσιο.. Σε όλα είναι ανώτερο! Θες από δέσμη? Θες από φωτεινότητα? Θες από εύρος φωτισμού? Τωρα που τα ξαναειδα ναι εχεις δικιο.. Φαινεται λιγο ταλεπώρια ειναι η αληθεια αλλα αμα εχεις φως αξίζει πιστευω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος VaG3 έγραψε: Τωρα που τα ξαναειδα ναι εχεις δικιο.. Φαινεται λιγο ταλεπώρια ειναι η αληθεια αλλα αμα εχεις φως αξίζει πιστευω Θέλει ησυχία και σε 2 ωρίτσες έχεις τελειώσει! Αλλά αξίζει πραγματικά. Θα το διαπιστώσεις και όταν ανεβάσω βίντεο. Από τον Κατσαντωνη το πήρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK CUPRA R 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2018 Αχιλλέα καλησπέρα. Ερώτηση τον προτζεκτορα τον συνδεσες έτσι ώστε να ανάβει όπως πριν τα φώτα δλδ συνέχεια αναμμένα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2018 Την 15/9/2018 at 11:46 ΜΜ, το μέλος JK CUPRA R έγραψε: Αχιλλέα καλησπέρα. Ερώτηση τον προτζεκτορα τον συνδεσες έτσι ώστε να ανάβει όπως πριν τα φώτα δλδ συνέχεια αναμμένα; Καλησπέρα! Στον διακόπτη που υπάρχει θα δώσεις ρεύμα από το μάυρο/κόκκινο της κλειδαριάς (θα κόψεις το κίτρινο δηλαδή που δίνει από πηνία) στο οποίο θα παρεμβάλλεις έναν διακόπτη για να το ανάβεις όποτε θέλεις εσύ! Πλέον το έχω βγάλει..κάποια στιγμή που θα βρω χρόνο θα γράψω το γιατί. Πάντως είναι ότι καλύτερο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK CUPRA R 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Κατάλαβα περίπου πως το έκανες... Ξέρω από προτζέκτορες μιας και φτιάχνουμε retrofit δλδ μετατροπές σε αμάξια αλλά με προϊόντα πολύ ποιοτικά από Ολλανδία και σκέφτομαι να κάνω κ το ινοβα αλλά να σου πω σκέφτηκα να ρίξω καλωδίωση από την μπάταρια κατευθείαν μιας και είναι Η4 λάμπα , να παίρνει εντολή από τον διακόπτη που έχει τώρα για την αλλαγή δέσμης και σαν έξτρα ένα ακόμα διακόπτη ώστε να κλεινω τελείως τα φώτα... Γιατί τραβώντας ρεύμα από την κλειδαριά επιβαρύνεις την γραμμή αυτή συν 35watt.... Το μόνο που φοβάμαι ότι θα έχω πρόβλημα είναι ότι μην βρει πίσω από το φανάρι ο προτζέκτορας π.χ στο κοντέρ γιατί θέλω να βάλω 2.5ιντσες (για 3αρι δεν το κόβω να χωράει) προτζεκτορα και αυτός για να μπει ενωειτε ότι θέλει κόψιμο το κάτοπτρο και θα το βάψω μαύρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Αν το βάλεις απο μπαταρία κατευθείαν τότε θα βρίσκεις αναμένα τα φώτα σου μετα από κανα καφέ.. Δεν θα βρει πουθενα. Δεν θέλει κόψιμο.. Αφού είναι βιδωτός! Ανοίγεις το τζάμι από μπροστά μόνο.. Αλήθεια πόσο πάει ένας μινι προτζεκτορας που λες?? Κάποια στιγμή θέλω να κάνω το ρεύμα που πηγαίνει στο διακόπτη από τα πηνία dc από ac αλλά δεν το βλέπω.. έτσι θα μπορούσα να βάλω ότι φωτα θέλω δίχως μετατροπές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2018 (τροποποιήθηκε) ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ INNOVA Σε άλλο θέμα έγραψα για τις ζάντες που πήρα. Το Σαββατοκύριακο, εφόσον είναι διαθέσιμα τα pilot street στις διαστάσεις που θέλω (70/90 και 80/90) θα πάω τις ζάντες μου για να τα φορέσουν. Για να ΄δείξουν΄ οι ζάντες πάνω στο μηχανάκι, και γενικά να είναι μια ολοκληρωμένη αλλαγή, προηγούνται και άλλα πράγματα.. Τουλάχιστον για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάποια πράγματα θα γίνουν πριν βάλω τις ζάντες και κάποιες λεπτομέρειες μετά. Πριν να μπουν πάνω στο μηχανάκι οι ζάντες, οπωσδήποτε πρέπει να βαφούν ψαλίδι, κιθάρα και γραναζιέρα (αν και είναι βαμένα θέλω να τα βάψω με διπλής χρώμα). Θα βαφούνε και σχάρα, βάσεις μαρσπιέ συνοδηγού, καπάκια μοτέρ.. απλά ίσως μετά τις ζάντες. Προς το παρόν αγόρασα κάποια ανταλλακτικά και μόλις μπουν και τα λάστιχα θα μείνει μόνο η βαφή. Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλα αργότερα αλλά ακόμα δε θα πω κάτι. Σήμερα ήρθανε τα παρακάτω πράγματα στα 31 ευρώ. Τα πήρα από στελπετ. Μεταφορικά 4 ευρώ Αλυσίδα unibear 420 χρυσή 10 ευρώ Γρανάζι unibear 37 6.5 ευρώ Γρανάζι iqtech 13 2 ευρώ Γλύστρα ψαλιδιού 3.5 ευρώ Σιαγώνες 5 ευρώ Το μπροστά γρανάζι έχει και μία ασφάλεια. Αν είναι ίδια σε πάχος με τη γνήσια θα τη βάλω. Δεν πήρα γρανάζι unibear και για μπροστά, όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Είχαν την ίδια τιμή. Τα γρανάζια μου φαίνονται αρκετά ποιοτικά (noname σε άλλο μαγαζί είχανε σχεδόν διπλάσια τιμή) Η αλυσίδα από όσο έχω διαβάσει είναι πολύ καλή. Δεν μου άρεσε το ότι η συνδετική πλάκα είναι μαύρη και όχι χρυσή.. Αλλά θα το διορθώσω αυτό. Από σιαγώνες πλέον δεν αλλάζω. Είναι ότι καλύτερο. Όσο για τους οργανικούς που είχα δοκιμάσει, αν δείτε προηγούμενα ποστ, άθλιοι.. Μετά από πλύσιμο ή μέρες ακινησίας κολλάνε για πολλά χιλιόμετρα. Πήρα και τη γλύστρα μιας και θα βάψω το ψαλίδι.. Έτσι όλα θα είναι καινούρια εκεί πίσω. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2018 από τον achilleasv 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2018 Τι σιαγωνες πηρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος apellis έγραψε: Τι σιαγωνες πηρες? Οι σιαγώνες είναι αυτοι: https://www.stelpet.gr/Proion/6900/1081/Siagones-Tampourou-Honda-Grammotes/ Όπως έχω γράψει ξανά, το φρένο δεν έχει καμία σχέση με το μαμά honda. Πλέον είναι δυνατό και χωρίς θορύβους μετά από μερικά χλμ. (οι γνήσιοι σιαγώνες χρειάζονται συχνά καθάρισμα) Επίσης έχουν περισσότερο υλικό τριβής που σημαίνει ότι και το φρένο πιάνει πιο γρήγορα (μικρότερη κίνηση του μοχλού) και κρατάνε περισσότερο Οι γνήσιοι (σε μένα) θα χρειαστούν αλλαγή κάθε 3.000 χλμ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2018 (τροποποιήθηκε) @achilleasv δοκιμασμενο σιγουρο πως τα τακακια αυτα βελτιωνουν το φρενο και δε σφυριζουν στη παραμικρη υγρασια-νερο (δεν εχω το παπι πλεων, απλα πληροφοριακα ρωταω) οσο ειχα το παπι κανεις δεν ειχε βρει λυση στο σπαστικο σφυρισμα του πισω φρενου. το ετριβα και την αλλη μερα ξανασφυριζε Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2018 από τον noodles 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες