Jump to content
achilleasv

Honda Innova 125i (συμβιωση μαζι του)

Recommended Posts

noodles τα λαστιχα δεν τα περασα εγω !σε συνεργιο τα εβαλα !!

Η καλυτερη εξατμιση για παπι ειναι η race tech (αξιας 180-200) ευρωπαικα !!

Αχιλεα την προτεκ που βρηκες με 90 ευρω ,ειναι καινουργια η μεταχιρισμενη ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

συμφωνω εν μερη και γω με τον cycloholic...τα μαμα αυτοκολλητα το 'γεμιζουν' το μηχανακι,χωρις αυτα φενεται αδειο...(το ιδιο συμβαινει και με το αστρα και αλλα μηχανακια).Επισης η εξατμιση σε κοκκινο χρωμα δεν κολλαει πουθενα.Ειναι ασχημος συνδυασμος με το μαυρο-ασπρο που ειναι το παπι,δεν ταιριαζει.Αν επαιρνες το πορτοκαλι ιννοβα ισως να φενοταν καλη αλλα με το ασπρο/μαυρο σε καμια περιπτωση.Γενικα δεν θελουν πολλα πραγματα για να δειχνουν ωραια,λιγα και καλα αλλα να ειναι σωστα μελετημενα πριν αγοραστουν, να εχουν γουστο και να ταιριαζουν με το υπολοιπο παπι σαν συνολο.Φιλικα,δικο σου ειναι και οπως σου αρεσει εσενα το φτιαχνεις.Μην τρελενεσαι καινουργιο παπι ειναι δεν θελει πολλα πολλα.

Οσο γι αυτο που λες με την μαμα εξατμιση ειναι λογικο μιας και η μαμα εχει πιο μικρη τρυπα και κραταει συμπιεση και δυναμη στα χαμηλα(σε τελειως μαμα μηχανακι).

Προσωπικα πιστευω οτι η καλυτερη εξατμιση ειναι αυτη που το παπι μπορει και την ''γεμιζει'' ολη.Σαν τελικο δεν πρεπει να ειναι ουτε πολυ ανοιχτη ουτε πολυ κλειστη ετσι ωστε να κραταει και συμπιεση αλλα και να μην το φραζει και να ειναι και λιγακι πιο κοντη απο την μαμα.Αυτα τουλαχιστον εχω ανακαλυψει ως τωρα επεξεργαζομενος την sebring που πιστευω κανενας δεν εχει αμφιβολια οτι ειναι η τοπ για ολα τα παπια που ταιριαζει.Και μιλαω παντα για δυναμη-μπαμ.Τελικη αλλωστε στα παπια ειναι αδιαφορη μιας και τα παπια αυτο που χρειαζονται ειναι το μπαμ και μια τελικη 110 πιστευω ειναι υπερ αρκετη που θα χρειαστει σπανια τουλαχιστον για την καθημερινη χρηση που εχουν φτιαχτει για μεσα στην πολη.

Ειχα σκοπο να του βαλω κοκκινες ζαντες και κοκκινη μανετα αλλα τελικα αλλαξα γνωμαη και γι ααυτο την εβγαλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

noodles τα λαστιχα δεν τα περασα εγω !σε συνεργιο τα εβαλα !!

το υπεθεσα πως θα τα εβαλες σε μαγαζι. εδω 10/10 παπια με pilot street το μπροστινο το εχουν αναποδα. ο μηχανικος που τα βαζει δε λεει να καταλαβει ας του εξηγουσα μια ωρα πως κανει λαθος (δεν γινεται βλεπεις ενας 25αρης να ξερει περισσοτερα απο ενα 55αρη που ειναι μια ζωη στα παπια :lol: μιλαμε για πολυ κολλημενα μυαλα). αλλαξε το μονος σου οταν εχεις χρονο. http://s15.postimg.org/bto8ej25n/DSC00084.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Noodles μου ειπες πως ο κινητηρας ειναι ελαιο-αερο-ψυκτος..

Εγω ξερω πως το λαδι ζεσταινεται και ψυχεται απο τον αερα.

Για εξηγησε μου λιγο αν μπορεις!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκανα το πρώτο τεστ αυτονομίας!

Με ένα λίτρο καυσίμου έκανε 46.3 πραγματικά χλμ με μερικά 2καβαλα, ανοίγματα και κινούνταν σε μεγάλες ανηφόρες που έχει εδώ.

Αυτό σημαίνει ότι έχει 171.6 χλμ αυτονομία!

Δηλαδή συνεχόμενα (ταξιδάκι) μόνος πάνω στο μηχανάκι θα βγάζει 200 περίπου!

+ ότι εγώ το ζεσταινω για 3-5 λεπτά από 3 φορές τη μέρα..

Σε 2 μέρες τελειώνει και το 2ο τεστ. Θα κάνω 5 συνολικά!

Τροποποιήθηκε από τον achilleasv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5 λεπτα στο ρελαντι ειναι πολλα φιλε! δεν εχει νοημα. γυρω στα 140 χλμ ειναι η αυτονομια του. ποσα κιλα εισαι και εκαψες τοσο? με τη ταχυτητα πηγαινες και σε τι δρομο? για να βγαλει 200 χλμ πρεπει να πας με 4η και 70. βεβαια ειναι αναλογα και πως το παει ο καθενας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πήγαινα τελείως ρελαντί. Είμαι 65 κιλά 1.75 ύψος.

Εδώ κυκλοφορώ 2α 35 κοντέρ ( δλδ περίπου 32) κα 3η 45-50 κοντέρ.

Έξω από το χωριό το ανοίγω εντάξει..

Χθες τελείωσε το 2ο τεστ. Ανοίγματα όλες τις αλλαγέςburnout και δικαβαλα.

Έκαψε 1 λίτρο σε 36.6 χλμ πραγματικά που σημαίνει 135 χλμ αυτονομία.

Ως τώρα λοιπόν έχουμε μικτό 153.3 χλμ πραγματικά αυτονομίας

Ο πατέρας μου έχει καταφέρει 23 πραγματικά χλμ το λίτρο χαχαχα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

burnout βλεπω ,κατσε να βαλεις τα λαστιχα και θα δεις για ποτε θα τα κοψεις!!!

χαχαχα και εγω πριν τα αλλαξω ολο μ@λ@κιες, μετα ουτε σπινια ! :mB_kalo_e:

:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε συ γι αυτο! Αφου θα τα αλλαξω που θα τα αλλαξω να μην πανε χαμενα..

Δεν τα καψα πολυ ισα ισα τα εκανα τετραγωνα.

ΑΑ εβαλα και τις χειρολαβες (ηθελαν λιγο κοντεμα και τις εκοβα σε ενα σημειο κατω απο το χρυσο σφηγκτηρα) εγω εκανα βλακεια (ο φιλος μου δηλαδη που του πα να μου δωσει και τις 2 να δοκιμασουμε και αυτος εδωσε 2 φορες την ιδια) που τις εβαζα αναποδα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τα καψα πολυ ισα ισα τα εκανα τετραγωνα...................χαχαχαχ ελιωσα !! :D :D :D

τι χειρολαβες πηρες??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ακουω την εξατμιση οταν κατεβαινω κατηφορα να κανει σα να πεταει ακαφτες.

Λετε ν θελει ρυθμισμα καποια βαλβιδα?

Εχω και βιντεο με κλειστη την εξατμιση για ακουστε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δεν ακούω τίποτα!!! Σκάει εννοείς; Αν είναι κρύο νομίζω είναι λογικό να σκάει. Αν είναι ζεστό δεν είναι λογικό! Βάλε την μαμά!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι σκάει με την μαμά εξάτμιση χωρίς βγαλμένο φίλτρο. Και ζεστό το κάνει.

Θα βγάλω και καθαρότερο βίντεο. Αλλά μάλλον θα πω στον πατέρας μου να τις ρυθμίσουμε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια εδω και μερες εχω βαλει τα εα ελαστικα. Απλα τελεια!

Προτεινετε καμια λαμπα οσο πιο ασπρη γινεται να βαλω..

Α εκανα και την εξατμα ημιελευθερη και και και (θα τα γραψω οταν εχω χρονο γιατι λογω διαβασματος...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας συμφορουμιτες!

Εχω διαφορα νεα για το ινοβακι.

Εβαψα μαυρες μπουκαλες και σχαρα και ειναι πολυ πολυ πολυ πολυ ομορφο!!! :biggrin: (φωτο πιο κατω)

Αυτο που ακουγοτανε στο παραπανω βιντεο δεν ηταν βαλβιδες! Απλα ο βλακας ειχα ξυσει το ζουαν της μαμα εξατμισης για να την βαψω και μετα επαιρνε αερα απο μπροστα!! Πηρα μια φλατζα ομως και τωρα ολα καλα.

Εβαλα ενα 12αρι γραναζι μπροστα και το μηχανακι πεταει! Εχει παντου δυναμη και παει παντου πιο ανετα (στις αποστασεις του χωριου και σε χωματοδρομους αλλα και σε πορεια για μπανακι).. Το κοντερ θα το δοκιμασω αυτες τις μερες με αυτοκινητο για να δω ποσο αλλα και αν κλεβει!!!! Γιατι οι ενδειξεις του κοντερ δεν μου φαινονται απιθανες (και ο πατερας μου που το πηρε μου ειπε οτι τα δειχνει κανονικα), και θελω να δω αν εχει σημασια που μετραει απο πισω..

Αυτες τις μερες θα αγορασω φαναριερα με τα φλας μεσα.

Θελω μια πληροφορια. Ξερει καποιος ποσο ειναι οι διαστασεις των μαμα αμορτισερ? Μου φαινεται πως τα δικα μου ειναι πολυ ψηλα σε σχεση με αλλα ινοβα. Εχω βαλει στο ματι κατι yss μαυρα :blush:...

Οταν εχω χρονο θα ανοιξω θεματακι για εξατμιση που θελω να βαλω αργοτερα...

Εδω και οι φωτο απο τη βολτουλα (στην οποια φαγαμε παρα πολυ βροχη) με τον ξαδερφο και το κρυφτοναρ του

DSCN0114_zps9my3ntk4.jpg?t=1439819327

DSCN0119_zpsaijespbz.jpg?t=1439819330

DSCN0125_zpsbkqns2xt.jpg?t=1439819330

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γ@μω το πηλιο ,τις ζηλευω της φοτο !!

αν βαλεις φαναριερα με τα φλας μεσα το φτερο να το κοψεις ,θα δειξει ολο το μηχανακι !!

αναρτησεις βαλε τις μαυρες yss !!

Τροποποιήθηκε από τον innova_xxx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

12 γραναζι μπροστα? πολυ κοντο φιλε. σε πορεια με 1000 οι στροφες σου ειναι σχεδων στον κοφτη 4ης. βαλε 13 καλυτερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα δεν χρειαζομαι πουθενα πανω απο 70.. Απο του χρονου που θα πηγαιω πιο μακρια θα το βαλω.

Μετρησα να δω αν κλεβει το κοντερ και με αυτοκινητο και με τη γουρουνα και δεν κλεβει καθολου!! Ολα αυτα που λενε ειναι βλακειες.

Πηγα σημερα για τη φαναριερα αλλα ειχαν σωθει..Μεσα σε 2 βδομαδες περιπου θα παω παλι.

Θα το σκεφτω για το φτερο..αλλα θελει μαστορα να σου το κανει καλα για να το ξαναβαλεις στο κτεο.

(Θα σου στειλω κ αλλες φωτο στο φβ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το φτερο το κοβεις με τροχο ,δεν γινεται να ξαναμπει !

κτεο περναει κανονικα απλα πρεπει να φτιαξεις μια βαση για την πινακιδα !

εγω που το εχω κομενο το φτερο ,περναω κανονικα κτεο !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπαινει αν και τα δυο κομματια του φτερου ενωθουν με ενα λαμακι.

Αλλα εμενα μου αρεσει να φωτιζεται η πινακιδα. Τα καλωδια της λαμπας αυτης που θα πανε? Χυμα θα ναι? Εκτος και αν βαλω λεντοταινια να την φωτιζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα