peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιουτζιν θα με τεντωσει λες το Honda ή θα το δαμασω το χτικιο? Βασικα πρεπει να βρω ενα για βολτα Ψαχνω ενα dirt cheap μηχανακι που να μου κανει για χωματαδες, αλλα να εχει και κανα ανταλλακτικο αμα λαχει ναουμ.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2015 από τον peterpan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Crm και απο εμενα Παναη. Παντα μου αρεσε εμφανησιακα και απο οσο γνωριζω οποιος το ειχε ηταν ευχαριστημενος Δεν θα σε τεντωσει. Κοιτα και τα yamaha wr 200. Ευγενιε.. δεν ορκίζομαι οτι θα καταφερω να μαζεψω ολους αυτους πάλι, αλλα θα προσπαθήσω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Εγώ, Κι εγώ, αλλά όχι νωρίς το πρωί - και με μια μικρή επιφύλαξη, αναλόγως υποχρεώσεων προς οικογένεια. Αλλά θέλω κι εγώ ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Για πετε ρε παιδια... Σαββατο κανεις/καμια? Εγώ, Κι εγώ, αλλά όχι νωρίς το πρωί - Απο εσας του δυο συγκεκριμμενα περιμενω ωρα συναντησης. Για τον καθενα ξεχωριστα εχω 2 νουμερα στο μυαλο μου. Περιμενω τις απαντησεις σας να δω ποσο μεσα θα πεσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Απο εσας του δυο συγκεκριμμενα περιμενω ωρα συναντησης. Για τον καθενα ξεχωριστα εχω 2 νουμερα στο μυαλο μου. Περιμενω τις απαντησεις σας να δω ποσο μεσα θα πεσω Ενδεκάτη πρωινή; ΥΓ.Ο μεσιέ Βρωμοχάρης θέλει παρακάλια πάλι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Μεσα και εγω με φρεσκα λαστιχακια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 11 Ειναι καλα ε? Ο Νοτης θα ειναι κατα τις 10:00-10:30 στα πιστακια. Εχει ενημερωθει για βολτα κλπ και ειναι μεσα.. (ξερει και ολα τα μονοπατια οποτε ειμαστε σουπερ) Θα προσπαθησω και εγω για 10:30 αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω! Η Δαναη εχει χαθει και σφυριζει αδιαφορα. Κατι μου λεει οτι θα αρχισει, τα φοβαμαι και δεν ξερω, πηγαινετε εσεις και εγω θα μεινω εδω , ωχ εσεις ειστε καννιβαλοι και δνε θελω να βολταρουμε μαζι ξερετε εχω ξενυχτησει και δεν ειμαι για πολλα πολλα κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Ρε δεν ντρέπεστε κωλοπαίδια όλοι? Ο ένας δηλώνει συνάντηση τα χαράματα (11.00........), ο άλλος με συκοφαντεί αισχρά. Καλά λοιπόν. Θα έρθω μόνο και μόνο για να σας γκρινιάξω, και θα έρθω σε όλα τα μονοπάτια, τα οποία θα βγάλω ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΝΤΑΣ. Ναι, ΕΧΩ ανάσα για να γκρινιάζω και να οδηγώ. Τι νομίζατε δηλαδή... Άκου κει ο κυρ-Ηλίας να μου χρεώνει δικαιολογίες.............. από την άλλη, ένα σου λέω: κανόνισε να σπάσω τίποτα, παραμονές εξετάσεων στην Σχολή. Θα σ'ανεβάσω εσένα πάνω στην φοράδα να δώσεις για μένα... Μα 11? :( δεν είπαμε μια πιο ευγενική ώρα? πφφφφφφφφφφφφφφφφφφ τέλος πάντων (η γκρίνια έχει αρχίσει ΗΔΗ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 11 στο βουνο δεσποινις... αυτο σημαινει οτι θα ξυπνησεις νωριτερα.. Ελα ελα,.. υπνο τα μικρα τωρα.. πινουμε γαλατακι, σκουπιζουμε τις μυξες μας, φοραμε πυτζαμες και υπνο.. Εγω παω για ποτακι B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Αμα δεν σου αρεσει το 11 μπορεις να εισαι 7:30 (πρωι) στην γεφυρα της ποπαρας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Τι ωρα αυριο και που, θα γινςι το εγκλημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Πιστακια παπαγου 10:30 με 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 11 στο βουνο δεσποινις... αυτο σημαινει οτι θα ξυπνησεις νωριτερα.. Ελα ελα,.. υπνο τα μικρα τωρα.. πινουμε γαλατακι, σκουπιζουμε τις μυξες μας, φοραμε πυτζαμες και υπνο.. Εγω παω για ποτακι B) Αμα δεν σου αρεσει το 11 μπορεις να εισαι 7:30 (πρωι) στην γεφυρα της ποπαρας :) Πιστακια παπαγου 10:30 με 11 Καλά σας............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Εγω θα αργησω λιγο αν φυγετε για μονοπαταδα θα σας βρω πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Ο φωτορεπορτερ να ανοίξει θεμα να δουν τα χαλια μας ολοι χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Το πρώτο μου βίντεο έβερ! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Γιατι το κρεμασες ρε μλκ το μηχανακι;; :rotfl: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Παιδια δεν σας χαιρετησα.. επρεπε να την κανω .... το μονοπατι του νοτη απαιχτο... η δαναη μας βριζει ακομα ;; :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Γιατι το κρεμασες ρε μλκ το μηχανακι;; :rotfl: Καλα γελα εσυ.. Πηγε η μαλακια και σκαλωσε σε ενα κλαδί και ειχε την ταση να ριξει το μηχανακι με τα μουτρα προς τα κατω. Προσπαθουσα να το σπρωξω εμπρος αλλα δεν ξεσκαλωνε. Επρεπε να ερθει ο Ευγενιος για να βοηθισει αλλιως ακομα εκει θα ημουν.Παιδια δεν σας χαιρετησα.. επρεπε να την κανω .... το μονοπατι του νοτη απαιχτο... η δαναη μας βριζει ακομα ;; :) Δεν πειραζει Γιαννο ;) Ολα τα μονοπατια ήταν ωραια. Τον Νοταρα σκεφτομαι που ίσως βαρεθηκε τις αναμονες. Μπα η Δαναη δε μας βριζει... ευχαριστημενη τη ειδα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Γιατι το κρεμασες ρε μλκ το μηχανακι;; :rotfl: Θεόοοοοοοοοοος και εγώ αυτή την απορία είχα ^_^ Ολα τα μονοπατια ήταν ωραια. Τον Νοταρα σκεφτομαι που ίσως βαρεθηκε τις αναμονες. Μπα η Δαναη δε μας βριζει... ευχαριστημενη τη ειδα.. Η Δανάη καθόλου δεν βρίζει, πέρασε ΠΑΡΑ πολύ ωραία, για την ακρίβεια, το κατευχαριστήθηκε! Κόβω τον 3ο ενικό τώρα, μην το παίζω Καίσαρας... Εντάξει, δεν το είχα και πολύ στα μονοπάτια, αυτό να λέγεται. Σας υπερ-ευχαριστώ όλους για την υπομονή και την βοήθεια - και σόρρυ που γύρισα πίσω στο δεύτερο κομμάτι, αλλά όταν κάθε 10 μέτρα σου πέφτει το ρημάδι, κάτι κάνεις λάθος, οπότε... ;) πιστεύω σας "έσωσα" αρκετές ανάσες! Δεν έχω παράπονο όμως, χόρτασα μονοπάτι στο πρώτο μέρος, είδα τα παλιά και έμαθα καινούργια... Ηλία σ ευχαριστώ πολύ ρε συ για όλη την διαδρομή που τράβηξες τα πάνδεινα πίσω μου, και για την επιστροφή :) Έχω να πω οτι χάρηκα επίσης πολύ στα πιστάκια, 2 πράγματα: 1. το αλματάκι (κλασσικά...) 2. που έκανα μετά από 2 χρόνια μια μικρή διαδρομή ρουτίνας για όλους, που όμως εμένα παλιά μου φαινόταν δύσκολη (το κατέβασμα πάνω από το πέταλο). Αααααααααααααα ναι, και που δεν κόλλησα σε καμία κατηφόρα. Πού είσαι Σταύρο να με καμαρώσεις !!! Για πρώτη μονοπατάδα της χρονιάς Για πρώτη μονοπατάδα μετά από 1 χρόνο Για πρώτη μονοπατάδα με αυτό το μηχανάκι, πέρασα υπέροχα, και σας ευχαριστώ :) Θέλω να ελπίζω πως θα βελτιωθώ σύντομα... ^_^ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2015 από τον dirty_girl 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το πρώτο μου βίντεο έβερ! Χαχαχαχ Κατσε κατω απ' τη μπαρα! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2015 από τον Angel13 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 Έλα εντάξει, τώρα πήρε φόρα, σκαρφαλώνει! http://youtu.be/h7NtXK1DcjU 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Λοιπον. Περα απο την πλακα και τα αστεια που λεμε μεταξυ μας, εχθες ενω ηταν γαματη η βολτα, εγω δεν ειχα το μυαλο μου εκει 100% Δεν ημουν συγκεντρωμενος και μιλαμε οτι 3 φορες εμεινα απο οξυγονο, καθαρα και μονο λογω της μπαλακλαβας που φορουσα. Βεβαια το καταλαβα αργα και η ζημια ειχε γινει, αλλα τελος παντων.. Στα της βολτας.. Οπως ειδατε, μπορουμε επιτελους σιγα σιγα να ξεκολαμε απο τα γνωστα μονοπατια και να μπαινουμε σε αλλα. Τι θελει η παρεα? Βραχο και αρκετη δυσκολια? Μονοπατια πανω απο καλοπουλα. Τι θελει? Χωμα και μεχρι μεσαιου βαθμου δυσκολια? Μονοπατια κατω απο καλοπουλα. Γενικα θα λιωσουμε Παρτε και μερικες φωτο που τραβηξα εχθες αφου γυρισαμε.. Παιδια για υιοθετηση. ΠΑΡΤ 1 Παιδια για υιοθετηση. ΠΑΡΤ 2 δειτε το βιντεακι... και μετα τις παρακατω φωτο E.T go hoome Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2015 από τον HLIAS 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παιδια σημερα παιξανε 5 πιστακια στη βολτα 2 εκ των οποιων νεα σε μενα....το ενα που απο αυτα ειναι ατελειωτο για να το προσεγγισεις παιζει μονοπαταρα κ το πιστακι ειναι στο πουθενα .. τεχνικο που δεν συνχωρει λαθη κ εντελως hard core.. ειναι στη κορφη του υμηττου πανω απο τις ελιες..δεν ξερω αν εχει παει κανεις σας....φωτο κ τετοια ουτε καν σε αυτους τους ρυθμους...αν ανεβασουν βιντεο απο την action camera ...θα το προβαλω.... ευγενιε πολλα μπραβο για τον calpak δεν γνωριζα το αντικειμενο της δουλειας σου...... μπραβο που ξεκολησατε απο το πιστακι και παιζετε μονοπατισιον... εχω εγκαταστησει τον 3 αρκετες φορες... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2015 από τον ΠΟΚΑ'Σ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos kx 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 παιδια καλη χρονια (εαν και καθιστεριμενα) καλε εντουροβολτες και χαρουμενο το νεο ετος ευχομαι απο το νεο ετος να τα πουμε και απο κοντα :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες