Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Formula 1 - 2015 season

Recommended Posts

Κοίτα εγώ σαν Μάκης το κόβω για 50-50 ευθύνη.

Με την άποψη ότι η ομάδα,έπρεπε να του πει,κοίτα μικρέ,κανείς δεν θα μπει οπότε κάνε μόκο και μείνε έξω.

Ή αφού θες να μπείς να ξέρεις ότι τουλάχιστον ο Ροσμπεργκ θα σε περάσει.Θες μπες,στα τέτοια μας εμάς.

Βέβαια αυτά τα λέω απο την ασφάλεια του καναπέ μου :P

Μάκη, εγώ το βλέπω σαν δική του ευθύνη. Ο οδηγός με π@π@ρι@ λέει αυτό που είπε τις προάλλες ο Ράικονεν, "σκάστε και αφήστε με να οδηγήσω". Το αβέβαιο αγοράκι με τα κολιέ και τις χάντρες αναρωτιόταν, "καλέ να μπω, καλέ να μην μπω, καλέ εσείς τί λέτε καλέ κορίτσια" .......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

"Περίεργη" δήλωση του Μπάττον στο FR3 "Guys, I have to stop the car". Και με την κόκκινη σημαία που προκάλεσε, έληξαν πέντε λεπτά πριν την ώρα τους τα ελεύθερα, με Ρόσμπεργκ, Ράικονεν και Γκροζιάν στις τρεις πρώτες θέσεις και με τον Χάμιλτον στην εικοστή θέση, έχοντας κάνει εννιά γύρους και έχοντας καταναλώσει από μία από τις γόμες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάκη, εγώ το βλέπω σαν δική του ευθύνη. Ο οδηγός με π@π@ρι@ λέει αυτό που είπε τις προάλλες ο Ράικονεν, "σκάστε και αφήστε με να οδηγήσω". Το αβέβαιο αγοράκι με τα κολιέ και τις χάντρες αναρωτιόταν, "καλέ να μπω, καλέ να μην μπω, καλέ εσείς τί λέτε καλέ κορίτσια" .......

Βρε συ Παναγιώτη και εγώ με την άποψη του Ραικόνεν είμαι.

Απλά υποτίθεται πως αφού η στρατηγική παίζει πλέον τον μέγιστο ρόλο,η ομάδα τον κρέμασε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψιλασχετο, αλλα μονο εγω θελω να ξαναδω τον ραικονεν να σπαει τον ενα κινητηρα μετα τον αλλο? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε το λεω απο κακια βεβαια, απλα μου τοτε μου εδινε την εντυποση σαν να οδηγουσε διχως αυριο...αν και νταξ δυσκολο να σπανε ετσι ευκολα οι κινητηρες πλεον το καταλαβαινω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχανε πρόβλημα οι συγκεκριμένοι κινητήρες που λες γιαυτό τους έσπαγε για πλάκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκέψου Παναγιώτη τι απαντήσεις θα ακούγαμε αν έλεγαν σε Hakkinen, Prost, Keke Rosberg, Nigel Mansel κλπ κλπ τι να κάνουν την ώρα του αγώνα ή αν τους ζάλιζαν συνεχώς με τα "άναψε αυτό", "πάτα εκείνο" ή το απερίγραπτο "πρόσεχε τις γραμμές εξόδου βγαίνοντας από τα πιτς" (!!!! :wallbash: Άκου κουβέντα!!! Μόνο "πιάσε το τιμόνι για να στρίψεις" ή "το γκάζι είναι δεξιά" δεν του είπαν!!!...) ! Κωμωδία σκέτη θα ήταν οι ενδοεπικοινωνίες!... :rotfl:

Ο παλιός για να δει αν έπεσε η απόδοση, η πίεση, η θερμοκρασία στα λάστιχα έπρεπε να τα πιέσει. Για να καταλάβει αν πάει αρκετά γρήγορα έπρεπε να δει το pit wall ή τα αυτοκίνητα γύρω του. Αν δεν είχε τίποτε από αυτά η μόνη του επιλογή ήταν να πηγαίνει τάπα. Δεν υπήρχε η βοήθεια της τηλεμετρίας και τα χρονομετράκια στο τιμόνι... Αίσθηση, παρατήρηση και όριο ή χάνεις... Απλά...

Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα, ας αφήσουμε την παρελθοντολαγνία... πολλοί, εξάλλου, δεν τα έζησαν αυτά και δεν μας καταλαβαίνουν... Κι όσο υπάρχει η παρούσα ηγεσία στην F1 τα πράγματα δεν αλλάζουν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
......................

Ο παλιός για να δει αν έπεσε η απόδοση, η πίεση, η θερμοκρασία στα λάστιχα έπρεπε να τα πιέσει. Για να καταλάβει αν πάει αρκετά γρήγορα έπρεπε να δει το pit wall ή τα αυτοκίνητα γύρω του. Αν δεν είχε τίποτε από αυτά η μόνη του επιλογή ήταν να πηγαίνει τάπα. Δεν υπήρχε η βοήθεια της τηλεμετρίας και τα χρονομετράκια στο τιμόνι... Αίσθηση, παρατήρηση και όριο ή χάνεις... Απλά...

Αυτό ακριβώς. Το όριο το έβρισκες μόνος σου, με την καρδιά σου, το μυαλό σου, την αίσθησή σου και τα .....φρύδια σου, seat of the pants που λένε οι Άγγλοι. Σήμερα ο οδηγός ξέρει εκ των προτέρων πού ακριβώς βρίσκεται το όριο, το μόνο που έχει να κάνει είναι να το πλησιάσει όσο περισσότερο μπορεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρες ας του έδιναν λαστιχάρες και ανεφοδιασμό και θα βλέπαμε ποιος έχει καρύδια να πάει σανίδα ακόμα και τώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

wtf vettel?

Προβλήματα με την μονάδα MGU-H + προσπέρασμα υπό καθεστώς κόκκινης σημαίας = εκκίνηση τελευταίος ή από τα πιτ + τρία ποντάκια ποινής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας δείξω τι έμαθα στο χώμα:

kimislideffonz.gif

και το grid μετά τις ποινές:

1908144_10153356973489911_4563855926981056038_n.png?oh=70f10dd2dec5b102215a8cbc546007f5&oe=55EB8AA4

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απορία μηνών : Η ομαδική μ@λακί@ που ''παίζουν'' επί μακρών, οοοοοόοοολοι εκεί στην McLaren-Honda, είναι από τις επικότερες ή εγώ είμαι κακός ???

Που να ''κατέβει'' ο Sensei από τους ουρανούς,και να τους βάλει όλους να κάνουν γύρους με C50 σε οβάλ πίστα μέχρι να βελάξουν πραγματικά......

Α, ξέχασα.......να βάλει και το σκήνωμα τον Mπέρνι μαζί τους,αλλά όχι με C50.......αλλά σε μονοθέσιο με οδηγό τον Iceman και τον πουστόγερα δεμένο στην μπροστινή αεροτομή.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποια από όλες τις μαλακίες;γιατί λένε και κάνουνε και πολλές.

και για να γελάσουμε λίγο

11401118_931697310184332_8437297554882187578_n.jpg?oh=ebdf6c21e0b12045a9ac52e6d875bde6&oe=5604EDF2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απορία μηνών : Η ομαδική μ@λακί@ που ''παίζουν'' επί μακρών, οοοοοόοοολοι εκεί στην McLaren-Honda, είναι από τις επικότερες ή εγώ είμαι κακός ???

Που να ''κατέβει'' ο Sensei από τους ουρανούς,και να τους βάλει όλους να κάνουν γύρους με C50 σε οβάλ πίστα μέχρι να βελάξουν πραγματικά......

Α, ξέχασα.......να βάλει και το σκήνωμα τον Mπέρνι μαζί τους,αλλά όχι με C50.......αλλά σε μονοθέσιο με οδηγό τον Iceman και τον πουστόγερα δεμένο στην μπροστινή αεροτομή.......

Είστε κακός παναγιώτατε................................. γι' αυτό και σας πάω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η McLaren-Honda αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει νέο MGU-H και νέα τουρμπίνα στην MP4-30 του Jenson Button. Η ομάδα επιβεβαίωσε αυτή την αλλαγή κι αυτό σημαίνει ότι ο Βρετανός θα δεχθεί ποινή διέλευσης στον αγώνα του Καναδά. Η McLaren θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν τελικά ο Button θα εκκινήσει από την 20η θέση ή θα φύγει από το pitlane.

http://www.motornews.gr/31987/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-button/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είτε ξεκινούσε από το ένα είτε από το άλλο, το ίδιο πράγμα θα γινόταν.

Όπως έλεγα στην αρχή της χρονιάς, όχι βάθρο, αλλά πάλι καλά που πήραν και λίγα πονταλάκια χάριν άλλων παραγόντων στον προηγούμενο αγώνα.

Όσο για σήμερα... Πολλά προσπεράσματα, ναι... Αλλά άλλος ένας βαρετός αγώνας. Βεβαίως και χάρηκα που ο Vettel από 18ος, τελείωσε 5ος, 13 θέσεις πάνω... Ο Κίμι το πήγαινε μέτρια. Ούτε πολύ καλά για να μπορέσει να κρατήσει τα Mercedes σε θέση βολής (υποτίθεται ότι φέραμε και αναβάθμιση κινητήρα σε αυτόν τον αγώνα... Εντάξει δεν είμαστε 0.9 στον γύρο πίσω... είμαστε 0.3-0.5...) αλλά ούτε και πολύ χάλια. Μέχρι που ήρθε η ώρα που έκανε το λάθος και μπήκε κατευθείαν και για άλλο ένα pit stop και χάθηκαν τα πάντα. Καλή κίνηση να τον βάλουν με τα Super Soft... αλλά για πόσους γύρους θα πίεζε και θα έκανε -2 sec από τον Bottas;

Οπότε δεν έπαιζε να τον φτάσει όπως και έγινε.

Τα Mercedes μπροστά και πάλι, εύκολα τον είδα τον Hamilton. Ο Rosberg αν και ήθελε και προσπάθησε να πιέσει, φάνηκε να τον έχει υπό έλεγχο ο ανάξιος.

Πολύ καλός και stable αγώνας για τον Bottas. Μπράβο του. Εκμεταλλέυτηκε το λάθος του Kimi και το κράτησε.

Γενικά οι χρόνοι μας δεν ήταν πολύ μακρυά από των Μερκεντε... Πάμε στον επόμενο να δούμε πόσο καλή αναβάθμιση ήταν αυτή στο μοτέρ γιατί σε αυτόν τον αγώνα δεν σταθήκαμε τυχεροί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλος ένας βαρετός αγώνας,με ελάχιστο ενδιαφέρον.

Χαμ άψογος

Ρος καλός

Φεττελ πολύ καλός

Κίμι αυτοκτονία σκέτη.

Οι υπόλοιποι πάνω κάτω όπως τους ξέρουμε.

Η αναβάθμιση της Φερράρι στην πλάτη του Κίμι δεν φάνηκε να κάνει πολλά.

Η Μακλάρεν καλά θα κάνει να ξεχάσει τα όνειρα για τίτλο από το 2016 και να πει καλύτερα από το 2026.

3 Μονοθέσια έμειναν και τα 2 ήταν της Μακλάρας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα