NeosOdigos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Καλησπερα σε ολους..Σημερα ενας φιλος μου τρακαρε με το μηχανακι! Τον χτυπησε ενας γερος με ενα αμαξι και δν εφτεγε το παιδι με το μηχανακι! Αλλα εφοσον το παιδι δν ειχε διπλωμα τι θα γινει? θα πληρωση καποιο προστιμο η γερος η το παιδι? αα ξεχασα να αναφερω οτι ηταν μαζι με την αδερφη του στο μηχανακι οι οποια χτυπησε αρκετα και θα παει για ραμματα στο ποδι και το παιδι εχει καποιες μελανιες στο προσωπο και στραμπουληξε το χερι του! Σε αυτην την περιπτωση δηλαδη που το παιδι δν εχει διπλωμα και δν φτεει για το ατυχημα και εχουνε χτυπησει τι θα γινει? ποιανου ειναι το φταιξιμο? και τι μπορουν να κανουνε στο παιδι? Σας ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 φίλεεεεε τα πράγματα είναι ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολύ δύσκολα για το παιδί που οδηγούσε. Καθώς δεν έχει δίπλωμα, θα επωμιστεί το σύνολο της ευθύνης, μάλλον. Και, αν και χτυπήσαν δυστυχώς, ΚΑΛΑ που η κοπέλα πίσω ήταν αδερφή του και όχι τρίτη. Διότι εκεί δεν το ξεπλένει κανένας... Καλά ξεμπερδέματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NeosOdigos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 φίλεεεεε τα πράγματα είναι ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολύ δύσκολα για το παιδί που οδηγούσε. Καθώς δεν έχει δίπλωμα, θα επωμιστεί το σύνολο της ευθύνης, μάλλον. Και, αν και χτυπήσαν δυστυχώς, ΚΑΛΑ που η κοπέλα πίσω ήταν αδερφή του και όχι τρίτη. Διότι εκεί δεν το ξεπλένει κανένας... Καλά ξεμπερδέματα... οταν λες οτι θα επωμιστει το συνολο της ευθηνης? τι ακριβος εννοεις? δηλαδη θα καληψει υλικες ζημιες που μπορει να επαθε το αυτοκινιτο του αλλου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Εφ' οσον δεν εχει δίπλωμα δεν έπρεπε να οδηγεί, αρα αν δεν οδηγούσε δεν θα ηταν και στο σημείο της σύγκρουσης, να φανταστώ βέβαια οτι, ουτε κράνος ουτε τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Καιρός ήταν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NeosOdigos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εφ' οσον δεν εχει δίπλωμα δεν έπρεπε να οδηγεί, αρα αν δεν οδηγούσε δεν θα ηταν και στο σημείο της σύγκρουσης, να φανταστώ βέβαια οτι, ουτε κράνος ουτε τίποτα. κρανος φοραγε Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 από τον NeosOdigos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γιατί να μην σκεφτείς λίγο εσύ τι θα του κανουν? 1) Δίπλωμα 2) Ασφαλεια Για μάντεψε? Περαστικά στα παιδιά αλλά πρεπει να επωμιστούν τις συνέπειες οποίες κιαν είναι αυτές. Στην καλύτερη να μην γίνει τίποτα και να πληρωσει απλα τις ζημιες ( αν έγιναν ) σε αυτον που τους τρακαρε. Στην χειρότερη δικαστήρια και τρεξιμο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 από τον Mindattack21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Στην ΠΟΛΥ καλύτερη, θα βγει συνυπαιτιότητα. Στη χειρότερη, ναι είναι δυνατόν. Και μάλιστα η ασφαλιστική πιθανόν να προβεί και σε επανείσπραξη, από τον ΙΔΙΟ τον υπαίτιο, καθότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. (εάν υπάρχει ασφάλεια...) Καλά τα του κράνους, να πω ότι τα είδαν μόνοι τους και οι 2; θα γίνω κακός; Να ρε πστ, φωνάζουν εδω μέσα για τη νομιμότητα και μας βγάζουν οπισθοδρομικούς παππούδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Τον χτυπησε ενας γερος με ενα αμαξι ......... Κάνε το μας, ταληράκια. Πως, γιατί, σε τι σημείο έγινε, ο άλλος ειχε ασφαλεια, ο φιλος σου ειχε ασφάλεια, ηρθε Τροχαία, ηρθε ασθενοφόρο κλπ. Το γεγονος οτι δεν εχει διπλωμα, ειναι για απαντηση προς το τελος... Πάτα την υπογραφη μου, να παρεις και μια καλη αποψη, περι μη διπλωματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Αν καταγράφηκε από την τροχαία το ατύχημα, έχει ποινική ευθύνη για αυτό, θα δικαστεί κάποια στιγμή γιατί είναι παράνομο να οδηγάς χωρίς δίπλωμα, και θα του επιβληθεί τιμωρία (πρόστιμο ή φυλακή εξαγοράσιμη και με αναβολή) Επίσης πληρώνει ΟΛΕΣ τις ζημειές. Το δικό του όχημα, του γέρου, τα νοσήλεια όλων. Αν το παίξει σύριζα (δεν ξέρω, δεν αναγνωρίζω υποχρεώσεις) και είναι κανάς μυστήριος ο γέρος, του κάνει αν θέλει αγωγή για αστική ευθύνη, και του ζητάει ότι κρίνει. Κάποια στιγμή η αγωγή θα εκδικαστεί, και ενδέχεται ένας μέρος από ότι ζητήσει ο γέρος να το πάρει. Πές του να βάλει μυαλό, να μην ξαναοδηγήσει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ όσο δεν έχει δίπλωμα για το όχημα, να κοιτάξει να τα βρει όσο πιο ανώδυνα με τον γέρο, και ποτέ ξανά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Κ πως χτύπησε στο πρόσωπο? Κράνος από το jumbo φορούσε? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Αν δεν κανω λαθος τον φιλο σου θα τον στειλουν και δικαστηριο λογο μη κατοχης διπλωματος....Τουλαχιστον οταν επεσα εγω(μονος δεν υπηρχε εμπλεκομενος)ετσι εγινε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Κ πως χτύπησε στο πρόσωπο? Κράνος από το jumbo φορούσε? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Σωστός ο Βαγγέλης, κράνος jet. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NeosOdigos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κ πως χτύπησε στο πρόσωπο? Κράνος από το jumbo φορούσε? απο αυτα που φαρανε στης βεσπες που καλυπτουν μεχρι τα αυτιαα και δν το ειχε δεμενο Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 από τον NeosOdigos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Συγνώμη που θα το πω χύμα, αλλά καλά θα κάνουν οι αρχές και ο παππούς να τον σκίσουν. Ο φίλος σου πρέπει οπωσδήποτε να φάει μια καλή στο ξεροκέφαλό του γιατί αλλιώς θα φάει το κεφάλι του και φοβάμαι και κάποιου ανθρώπου που δε φταίει. Και ταυτόχρονα με τον φίλο σου, θα πρέπει να σκίσουν και τους γονείς του, πρωτίστως. Που έδειξαν ανοχή σε όλα τα παραπάνω (κ πιθανότατα κ επιβράβευση) & έστειλαν στο δρόμο μια απασφαλισμένη χειροβομβίδα που όμως θα έκλεινε και το δικό τους σπίτι. Πες μας πως έγινε και το ατύχημα για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 ...και οχι τίποτα αλλο ειχε και την αδελφούλα του απο πισω, καλα το κοριτσάκι τι του έφταιγε, τι σκατά εχει μεσα το κεφάλι του ήμαρτον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Καλά μην τον βριζετε, που να έφταιγε και αυτός τι θα του κάνατε:-P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Καλά μην τον βριζετε, που να έφταιγε και αυτός τι θα του κάνατε:-P και αυτο παίζετε, δεν το ξέρουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Ποιος έβρισε? Κ πως είσαι βέβαιος πως δεν φταίει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Βαζελινη.- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Ποιος έβρισε? Κ πως είσαι βέβαιος πως δεν φταίει? Μαρεσει που το περνεις στα σοβαρά:-P. Εντάξει δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω απο σας απλα έλαβα υπόψην μου οτι είπε ο φίλος του παιδιου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Σοβαρά θα το έπαιρνα μόνο αν ήμουν στη θέση του παππού πχ. Αν ήμουν πατέρας του θα έπεφταν φάπες. Υ.Γ.: έχω μια σαφή αίσθηση. Για να πάω δια της πλαγίας οδού. Παλικάρι μου Neosodigos, είσαι μοναχοπαίδι ή έχεις αδελφή? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) Σοβαρά θα το έπαιρνα μόνο αν ήμουν στη θέση του παππού πχ. Αν ήμουν πατέρας του θα έπεφταν φάπες. Αν ήσουν πατέρας του θα ήθελες φάπες, actually. :lol: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 από τον telephoner 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2014 Στην έφερε:-P Σοβαρά θα το έπαιρνα μόνο αν ήμουν στη θέση του παππού πχ. Αν ήμουν πατέρας του θα έπεφταν φάπες. Υ.Γ.: έχω μια σαφή αίσθηση. Για να πάω δια της πλαγίας οδού. Παλικάρι μου Neosodigos, είσαι μοναχοπαίδι ή έχεις αδελφή? Αν είναι έτσι τοτε.... Μεγάλε θα παει φυλακη ο φίλος σου και δεν θα βγει που να χτυπιέται κάτω. Θα πάρει σύνταξη αποκει. Ξερνα τα όλα, πως έγινε, που έγινε, τι έγινε, ποιος φταίει, ποιος δεν φταιει κτλπ κτλπ κτλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες