Jump to content
zentakias

Gran Turismo 6 (PS3)

Recommended Posts

Γεια σε ολους, προχθες αγορασα το gran turismo 6 για το ps3 το χοντρο που εχω,αλλά εχω ενα προβλημα.

Χρησιμοποιώ ανταπτορα usb σε ps2 χειριστηρια και παιζω ολα τα παιχνιδια ετσι.

Βαζω το δισκακι απο το GT6, μπαινω κανονικα στο μενου και στις επιλογες, αλλά μόλις μπω σε αγώνα τα χειριστηρια δεν δουλευουν, παρ'ολο που αναγνωριζει το τί παταω και τα start,select,analog.

Σε tekken,pro και αλλα παιχνιδια τα παιζω κανονικά.

Καμιά συμβουλή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ξερω να σου απαντησω,αλλα συντομα θα το παρω κι εγω..........αρα οι γνωστοι αγνωστοι που παιζαμε το 5 να ετοιμαστουν......... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το έγω Γιώργαρε αλλά χρόνος μηδέν......

Πήρα όλα τα διπλώματα με χρυσό, έχω φτιάξει ένα ωραίο γκαραζάκι αλλά τώρα χρόνος γιοκ.

Θέλω να μου πεις εντυπώσεις για έναν συνδυασμό: veyron + ascari.

Απέφυγέ τον στη διάρκεια του Πάσχα :lol: :tooth:

Στέλιο ούτε εγώ ξέρω.

Παίζει κ ασυμβατότητα με τα ενσύρματα. Πολύ πιθανό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:grin: Τα Χριστουγεννα μπορω να παιξω αυτον τον συνδυασμο η να τον αποφυγω μερες που΄ναι?

Τοσο δυσκολος??

Θα βαλω καμμιa εξτρα μοκετα εκει που παιζω μπας και την γλυτωσει το controller..... :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι σπαστικό αν πηγαίνεις για τοπ χρόνο.

Εντάξει. ...Έφταιγα κι εγώ.

Το πάλεψα μετά από 5-6 ώρες άλλων διπλωμάτων και ήταν 6+ τα ξημερώματα.

Με την μπετονιέρα σε μια πίστα με χασίματα και κάτι ξαφνικές στροφές 90 ή 120° κ τον yamauchi να σφυράει κάρτα με το παραμικρό.

Ακόμα κ στο ύπουλο s-άκι στην έναρξη.

Έχω κ μάρτυρα.

Από εδώ :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέλιο ούτε εγώ ξέρω.

Παίζει κ ασυμβατότητα με τα ενσύρματα. Πολύ πιθανό

οποτε θα δοκιμασω και με το logitech usb που εχω, και αν δεν γινει τιποτα, απλά θα πιασει αράχνες.

Σιγα μη δωσω 120 ευρω για 2 χειριστηρια επειδη γουσταρει η sony...

συντομα θα το παρω κι εγω....

Nα ξερεις εγω το πηρα απο media markt στα 17,99€ !

νομιζα οτι το 50αρι τιμη θα ηταν δεδομενο, αλλά το αρπαξα αμεσως μολις ειδα την παραπανω τιμη. :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρε κάτι τέτοιο

http://www.car.gr/parts/view/5747708/

για μονό παιχνιδι καλο ειναι, το θεμα ειναι οτι περισσοτερο παιζουμε διπλό με φιλαρακια.

γιατί δε παίζει με το κανονικό χειριστήριο;

δεν εχω καθολου ασυρματα χειριστηρια και εχω τον usb ανταπτορα σε ps2 (βγαζει 1 usb σε 2 υποδοχες για ps2 controller)

δεν εχουν θεμα τα χειριστηρια, στα αλλα παιχνιδια παιζουν κανονικότατα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το παιχνίδι αποκλείεται να έχει θέμα πάντως.

μετα απο ενα τεραστιο update 13 πακετα απο 400mb μεχρι και 2gb το καθενα, σιγουρα οτι bug και να υπηρχε, τωρα εχει λυθει.

Τα χειριστηρια δουλευουν στο μενου του παιχνιδιου κανονικα, και οταν μπαινω στον αγωνα εχω ενεργοποιημενο να δειχνει τι κουμπι παταω κατω αριστερα.

Εκει φαινονται ακριβως οταν παταω x,o,Δ, τετραγωνο κτλ, αλλά το αμαξι δεν κανει τιποτα, ουτε στριβει, ουτε γκαζωνει, γενικα τιποτα.

Δεν καταλαβαινω τι να φταιει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον έπεσες σε παιχνίδι που δεν υποστηρίζει ενσύρματα χειριστήρια. Το ίδιο πρόβλημα είχα συναντήσει με usb χειριστήριο σε ps3 φίλου στο φιφα 14 , στο μενού λειτουργούσε κανονικά και διαλέγαμε και οι δύο ομάδες αλλά όταν ήταν να ξεκινήσει ο αγώνας πετούσε ένα μύνημα στην οθόνη και δεν με άφηνε να παίξω με το ενσύρματο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε εμενα δε βγαζει κανενα μηνυμα, οπως ειπα και πιο πανω, εχει επιλογη οταν πατας καποιο πληκτρο, να σου δειχνει τι εντολη ειναι και το δειχνει κατω αριστερα, οποτε διαβαζει κανονικα τι πληκτρα παταω αλλά το αμαξι εχει αλλη αποψη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις έψαξα και απ' ό,τι φαίνεται, η σειρά GT δουλεύει πλήρως ως προς τον χειρισμό μόνο με τα OEM χειριστήρια του PS3 και συγκεκριμένες τιμονιέρες.

Αγόρασε τηλεχειριστήριο.

Στο 50άρικο παίζουν!

(Στέλιο, πως και δεν έχεις καθόλου DualShock3?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στελιο παρε τηλεχειριστηριο να λιωσουμε...σε 2-3 μερες παραλαμβανω :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις έψαξα και απ' ό,τι φαίνεται, η σειρά GT δουλεύει πλήρως ως προς τον χειρισμό μόνο με τα OEM χειριστήρια του PS3 και συγκεκριμένες τιμονιέρες.

Αγόρασε τηλεχειριστήριο.

Στο 50άρικο παίζουν!

(Στέλιο, πως και δεν έχεις καθόλου DualShock3?)

Το ps3 αγοραστικε σε τιμη ξεφτιλα αλλά χωρις χειριστηρια, και ειχα τα παλια απο το ps2, οποτε με εναν ανταπτορα των 10 ευρω κανω δουλεια μου, τουλαχιστον μεχρι τώρα. Αυτο περι συμβατοτητας μονο με τα oem του ps3 που το διαβασες?

--------------------------

Γιωργη αμα βρω καμια πιο φθηνη λυση στο θεμα χειρισμου θα σε ενημερωσω, προς το παρον πηγαινε μια βολτα να δεις αν υπαρχει στην τιμη που το πηρα εγω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργη αμα βρω καμια πιο φθηνη λυση στο θεμα χειρισμου θα σε ενημερωσω, προς το παρον πηγαινε μια βολτα να δεις αν υπαρχει στην τιμη που το πηρα εγω.

Το εχω παραγγειλει ηδη μετα το πρωτο σου ποστ που ειπες την τιμη....τοσο το εχει ακομα, 17,99 και φυσικα δεν αντισταθηκα. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο περι συμβατοτητας μονο με τα oem του ps3 που το διαβασες?

Διάβασε την 2η απάντηση, CharlesB

We have observed that Gran Turismo 5 Prologue only supports the Sony OEM controllers and racing wheels that identify themselves as Logitech Driving Force Wheels. All 3rd party gamepads, that connect via USB, appear not to be supported by Gran Turismo 5: Prologue.

logo-logitech.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάω πάσο τοτεΣ

αν δεν ειναι γνησια λογικα θα φανει με το gt6,

οποτε θα τραβηξω βιντεο και θα επιδιωξω αποζημιωση αν τελικα ειναι μαϊμουδενια...

εστειλα μηνυμα στον πωλητή για πληροφοριες αν ειναι οντως γνησια ή αντιγραφες,

και του εξηγησα οτι τα θελω για το gt6 που υποστηριζει μονο γνησια.

Τροποποιήθηκε από τον zentakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μολις πηρα απαντηση απο τον κινεζο στο ebay. "this is third party controller" λεει.... οποτε @@.

Δε θελω με τιποτα να παρω μεταχειρο χειριστηριο ps3 απο αγνωστο γιατι αν δε το δοκιμασω δε θα ξερω τι αγοραζω, και ειδικα σε τετοια θεματα ειναι μεγαλο το ρισκο.

Τροποποιήθηκε από τον zentakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα