zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Γεια σε ολους, προχθες αγορασα το gran turismo 6 για το ps3 το χοντρο που εχω,αλλά εχω ενα προβλημα. Χρησιμοποιώ ανταπτορα usb σε ps2 χειριστηρια και παιζω ολα τα παιχνιδια ετσι. Βαζω το δισκακι απο το GT6, μπαινω κανονικα στο μενου και στις επιλογες, αλλά μόλις μπω σε αγώνα τα χειριστηρια δεν δουλευουν, παρ'ολο που αναγνωριζει το τί παταω και τα start,select,analog. Σε tekken,pro και αλλα παιχνιδια τα παιζω κανονικά. Καμιά συμβουλή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Δεν ξερω να σου απαντησω,αλλα συντομα θα το παρω κι εγω..........αρα οι γνωστοι αγνωστοι που παιζαμε το 5 να ετοιμαστουν......... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Εγώ το έγω Γιώργαρε αλλά χρόνος μηδέν...... Πήρα όλα τα διπλώματα με χρυσό, έχω φτιάξει ένα ωραίο γκαραζάκι αλλά τώρα χρόνος γιοκ. Θέλω να μου πεις εντυπώσεις για έναν συνδυασμό: veyron + ascari. Απέφυγέ τον στη διάρκεια του Πάσχα :lol: Στέλιο ούτε εγώ ξέρω. Παίζει κ ασυμβατότητα με τα ενσύρματα. Πολύ πιθανό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Τα Χριστουγεννα μπορω να παιξω αυτον τον συνδυασμο η να τον αποφυγω μερες που΄ναι? Τοσο δυσκολος?? Θα βαλω καμμιa εξτρα μοκετα εκει που παιζω μπας και την γλυτωσει το controller..... :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Είναι σπαστικό αν πηγαίνεις για τοπ χρόνο. Εντάξει. ...Έφταιγα κι εγώ. Το πάλεψα μετά από 5-6 ώρες άλλων διπλωμάτων και ήταν 6+ τα ξημερώματα. Με την μπετονιέρα σε μια πίστα με χασίματα και κάτι ξαφνικές στροφές 90 ή 120° κ τον yamauchi να σφυράει κάρτα με το παραμικρό. Ακόμα κ στο ύπουλο s-άκι στην έναρξη. Έχω κ μάρτυρα. Από εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Στέλιο ούτε εγώ ξέρω. Παίζει κ ασυμβατότητα με τα ενσύρματα. Πολύ πιθανό οποτε θα δοκιμασω και με το logitech usb που εχω, και αν δεν γινει τιποτα, απλά θα πιασει αράχνες. Σιγα μη δωσω 120 ευρω για 2 χειριστηρια επειδη γουσταρει η sony... συντομα θα το παρω κι εγω.... Nα ξερεις εγω το πηρα απο media markt στα 17,99€ ! νομιζα οτι το 50αρι τιμη θα ηταν δεδομενο, αλλά το αρπαξα αμεσως μολις ειδα την παραπανω τιμη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HONOR 13 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 πάρε κάτι τέτοιο http://www.car.gr/parts/view/5747708/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 γιατί δε παίζει με το κανονικό χειριστήριο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 πάρε κάτι τέτοιο http://www.car.gr/parts/view/5747708/ για μονό παιχνιδι καλο ειναι, το θεμα ειναι οτι περισσοτερο παιζουμε διπλό με φιλαρακια. γιατί δε παίζει με το κανονικό χειριστήριο; δεν εχω καθολου ασυρματα χειριστηρια και εχω τον usb ανταπτορα σε ps2 (βγαζει 1 usb σε 2 υποδοχες για ps2 controller) δεν εχουν θεμα τα χειριστηρια, στα αλλα παιχνιδια παιζουν κανονικότατα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 το παιχνίδι αποκλείεται να έχει θέμα πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 το παιχνίδι αποκλείεται να έχει θέμα πάντως. μετα απο ενα τεραστιο update 13 πακετα απο 400mb μεχρι και 2gb το καθενα, σιγουρα οτι bug και να υπηρχε, τωρα εχει λυθει. Τα χειριστηρια δουλευουν στο μενου του παιχνιδιου κανονικα, και οταν μπαινω στον αγωνα εχω ενεργοποιημενο να δειχνει τι κουμπι παταω κατω αριστερα. Εκει φαινονται ακριβως οταν παταω x,o,Δ, τετραγωνο κτλ, αλλά το αμαξι δεν κανει τιποτα, ουτε στριβει, ουτε γκαζωνει, γενικα τιποτα. Δεν καταλαβαινω τι να φταιει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Μάλλον έπεσες σε παιχνίδι που δεν υποστηρίζει ενσύρματα χειριστήρια. Το ίδιο πρόβλημα είχα συναντήσει με usb χειριστήριο σε ps3 φίλου στο φιφα 14 , στο μενού λειτουργούσε κανονικά και διαλέγαμε και οι δύο ομάδες αλλά όταν ήταν να ξεκινήσει ο αγώνας πετούσε ένα μύνημα στην οθόνη και δεν με άφηνε να παίξω με το ενσύρματο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 σε εμενα δε βγαζει κανενα μηνυμα, οπως ειπα και πιο πανω, εχει επιλογη οταν πατας καποιο πληκτρο, να σου δειχνει τι εντολη ειναι και το δειχνει κατω αριστερα, οποτε διαβαζει κανονικα τι πληκτρα παταω αλλά το αμαξι εχει αλλη αποψη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Μόλις έψαξα και απ' ό,τι φαίνεται, η σειρά GT δουλεύει πλήρως ως προς τον χειρισμό μόνο με τα OEM χειριστήρια του PS3 και συγκεκριμένες τιμονιέρες. Αγόρασε τηλεχειριστήριο. Στο 50άρικο παίζουν! (Στέλιο, πως και δεν έχεις καθόλου DualShock3?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Στελιο παρε τηλεχειριστηριο να λιωσουμε...σε 2-3 μερες παραλαμβανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Μόλις έψαξα και απ' ό,τι φαίνεται, η σειρά GT δουλεύει πλήρως ως προς τον χειρισμό μόνο με τα OEM χειριστήρια του PS3 και συγκεκριμένες τιμονιέρες. Αγόρασε τηλεχειριστήριο. Στο 50άρικο παίζουν! (Στέλιο, πως και δεν έχεις καθόλου DualShock3?) Το ps3 αγοραστικε σε τιμη ξεφτιλα αλλά χωρις χειριστηρια, και ειχα τα παλια απο το ps2, οποτε με εναν ανταπτορα των 10 ευρω κανω δουλεια μου, τουλαχιστον μεχρι τώρα. Αυτο περι συμβατοτητας μονο με τα oem του ps3 που το διαβασες? -------------------------- Γιωργη αμα βρω καμια πιο φθηνη λυση στο θεμα χειρισμου θα σε ενημερωσω, προς το παρον πηγαινε μια βολτα να δεις αν υπαρχει στην τιμη που το πηρα εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Βρε ενα μεταχειρισμένο κοντρολάκι να κάνεις την δουλειά σου,με κανά 20άρικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Γιωργη αμα βρω καμια πιο φθηνη λυση στο θεμα χειρισμου θα σε ενημερωσω, προς το παρον πηγαινε μια βολτα να δεις αν υπαρχει στην τιμη που το πηρα εγω. Το εχω παραγγειλει ηδη μετα το πρωτο σου ποστ που ειπες την τιμη....τοσο το εχει ακομα, 17,99 και φυσικα δεν αντισταθηκα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 αυτα εδω φαινονται οριτζιναλ? να δωσω παραγγελια?? http://www.ebay.com/itm/DualShock-Wireless-6-Axis-Bluetooth-Game-Controller-for-Sony-PS3-7Color-Choose-/390990063363?ssPageName=STRK:MESE:IT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Δε νομίζω πως είναι γνήσια. Θα το έγραφε στην περιγραφή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Αυτο περι συμβατοτητας μονο με τα oem του ps3 που το διαβασες? Διάβασε την 2η απάντηση, CharlesB We have observed that Gran Turismo 5 Prologue only supports the Sony OEM controllers and racing wheels that identify themselves as Logitech Driving Force Wheels. All 3rd party gamepads, that connect via USB, appear not to be supported by Gran Turismo 5: Prologue. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Mακη στο λινκ στα specs γραφει "Model: PlayStation 3 - Original" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Πάω πάσο τοτεΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πάω πάσο τοτεΣ αν δεν ειναι γνησια λογικα θα φανει με το gt6, οποτε θα τραβηξω βιντεο και θα επιδιωξω αποζημιωση αν τελικα ειναι μαϊμουδενια... εστειλα μηνυμα στον πωλητή για πληροφοριες αν ειναι οντως γνησια ή αντιγραφες, και του εξηγησα οτι τα θελω για το gt6 που υποστηριζει μονο γνησια. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) μολις πηρα απαντηση απο τον κινεζο στο ebay. "this is third party controller" λεει.... οποτε @@. Δε θελω με τιποτα να παρω μεταχειρο χειριστηριο ps3 απο αγνωστο γιατι αν δε το δοκιμασω δε θα ξερω τι αγοραζω, και ειδικα σε τετοια θεματα ειναι μεγαλο το ρισκο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες