geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 εσενα φιλε μου πολυ σε παωαληθεια σου λεω!! και γιατι σε παω χωρις να σε ξερω?οχι γιατι αναβαθμιζεις το μηχανακι σου απλα γιατι το νιωθω ρε παιδι μου ακομα και απο τον υπολογιστη οτι γουσταρεις πραγματικα το μηχανακι σου,οτι το αγαπας να το πω ετσιπαρακολουθω καθε φορα οταν γραφεις σε αυτο το θεμα και μου αρεσει που καποιος γουσταρει το μηχανακι του και ας ειναι 125 η οτι αλλο! οτι δεν ειναι χιλιαρα αλλα εμενα μου αρεσει,οτι δεν εχει δισκοφρενα σαν γιγας πιτσα αλλα ειναι μια χαρα,δεν τρεχει με 250 αλλα σου φτανει!πραγματικα σε σε ευχαριστώ πολύ ρε φιλε..πραγματικα με καλύπτει το σιμπιεφακι και για αυτο το χαίρομαι!! αμα εχεις φβ μπες στο κλαμπ που εχω στην υπογραφη μου(που ειπε και ο τακης) να δεις και εκει και αλλες φωτο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Για πες αισθητή διαφορά με το υψηλής? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Για πες αισθητή διαφορά με το υψηλής? δεν το εχω βολταρει ακομα αρκετα..οταν εχω ολοκληρωμένη αποψη θα σου πω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Για πες αισθητή διαφορά με το υψηλής? μετα απο καποια χιλιομετρα πολη και απο μια μικρη αλλα αρκετα πιεστσικη βολτα, μπορω να πω πως εχει μεγαλη διαφορα!!πιο αμεσα φρενο και οσο το πατας φρεναρει, πριν οσο και να το παταγες φρεναρε το ιδιο, οσο περναγαν τα χιλιομετρα δεν μαλακονε η μανετα καθολου, πριν μετα τα πρωτα 10-15 χιλ με στροφες μαλακονε και επιανε ολο και πιο προοδευτικα!!αρκετα καλη αγορα-αλλαγη!!μπηκε και η μπακαζιερα σημερα λοιπον shad sh33καλυτερες φωτο το πρωι, μοιαζει τεραστια στις φωτο...αλλα απο κοντα φαινεται να εχει δεσει με το συνομολο πολυ καλα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Οπως εχω βαλει και στην υπογραφη μου, εχουμε φτιαξει ενα κλαμπ με σιμπιεφακια στο φβ και εχουμε γινει μια καλη παρεα ασχετως μηχανης τελικα!!Τρεχει ενας διαγωνισμος μεχρι τις 13 του μηνα με δωρο ενα λτ λαδι!! μπορειται να μπειτε στην σελιδα(εχετε δεν εχετε σιμπιεφακι) και να δειτε το ποστ του διαγωνισμου και να παρετε μερος!! καλη επιτυχια σε ολους!!λινκ ομαδας>>>> https://www.facebook.com/groups/cbfhellas/ονομα ομαδας >>>> Honda cbf 125 greek clubτο ποστ του διαγωνισμου ειναι καρφιτσωμενο, ετσι μολις μπειτε στην ομαδα θα ειναι το πρωτο που θα δειτε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 (δεν υπάρχουν πια υπογραφες) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Κρυμμένο περιεχόμενο χαχαχ αυτο απο κατω που βαζει μετα το μηνυμα τι ειναι?? εγω εχω βαλει φωτο...εσυ απο οτι βλεπω το σημα του android..πως λεγετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 ΩΧ.Για κάποιο λόγο τότε εγώ δεν βλέπω υπογραφες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Καλησπέρα παιδια..θέλω να καγκουρεψω(κιαλλο) το σιμπιεφακι μου και πήρα αυτό το στροφόμετρο..μέσα δεν είχε ούτε σχέδια ούτε τίποτα.. το μόνο που μου στείλε ο κινέζος ήταν αυτό: (Wiring: (2 group wire = 5 wires)Group 1 (connect lighting): Black - Negative ; Red - PositiveGroup 2: Black - Positive ; Green - Ground ; Yellow - Engine induction ignition line)Μπορεί κάποιος να μου φτιάξει ένα διάγραμμα για το πώς μπαίνει καθώς είμαι λίγο άσχετος από ηλεκτρικά..Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει και μπορεί να μου το τοποθετήσει ακόμα καλύτερα καθως απο οσα μου εχουν πει δεν μπορω να το βαλω μονος μου γιατι ειμαι ασχετος!!... κερναω και σουβλάκια και μπυρες Χαχαχαχα ενα φιλος εφτιαξε αυτο ειναι σωστο??την εντολη του πολλαπλασιαστη που την τοποθετω πανω στο πολλαπλασιαστη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Εχεις κιτρινο καλωδιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Εχεις κιτρινο καλωδιο?ναι ειναι κιτρινο μαυρο το ενα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Σωστο ειναι το διαγραμμα.. την εντολη του πολ/στη μπορεις να την παρεις απο τον ανορθωτη που βρισκεται στο δεξι πισω πλαστικο κατω απο την σελα του συνεπιβατη(ειναι μια ψυκτρα) τωρα πιο καλωδιο ειναι το σωστο πρεπει να εχεις πολυμετρο να το μετρησεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MudBandit 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Αμ εσυ ησουν το παιδι με το παπι??σε κοιτουσα γιατι λεω καλα παπι με κρανος..αλλα τι κρανος..συνηθως τα καβαλανε με κανα νιτρο..και το δικο σου μου εκανε εντυπωση!!στην επομενη θα παιξει π.μ, σημερα πηγαμε ψαθα!!και κατι απο σημερα!!Πόσο το χαίρομαι ρε φίλε αυτό το πράγμα στους δικυκλιστές....Όλοι μια παρέα γινομαστε. Με το που δεις κάποιον άλλον θα του πεις ωραία μηχανή το λιγοτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Καλησπέρα παιδια..θέλω να καγκουρεψω(κιαλλο) το σιμπιεφακι μου και πήρα αυτό το στροφόμετρο.. Καλό! Με 'γειά! Ήθελα και 'γω μια περίοδο να βάλω στροφόμετρο. Είτε ψηφιακό είτε αναλογικό.Βλέπεις,είναι τυχεροί αυτοί με τα καινούρια μοντέλα που έχουν έτοιμο στροφόμετρο... :PΠόσο είχε και απο πού το πήρες ; Τι μέγεθος έχει ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Το έβαλες ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Καλό! Με 'γειά! Ήθελα και 'γω μια περίοδο να βάλω στροφόμετρο. Είτε ψηφιακό είτε αναλογικό.Βλέπεις,είναι τυχεροί αυτοί με τα καινούρια μοντέλα που έχουν έτοιμο στροφόμετρο... :PΠόσο είχε και απο πού το πήρες ; Τι μέγεθος έχει ; το πηρα στα 15 ευρω μαζι με μεταφορικα και ολα απο ebay, δεν το εβαλα γιατι δεν θελω να διακινδυνεύσω και να κανω καμια βλακεια, γιατι ειμαι ασχετος!! πηγα σε 5-6 ηλεκτρολογους και ολοι θελαν 30-40 ευρω και ολοι μου ελεγαν " ελα απο την αλλη βδομαδα γιατι εχω δουλεια πολυ" και ηταν αραχτοι με την καφεδια τους!! ειναι αρκετα τα χρηματα για να το βαλω τωρα οποτε παμε απο σεπτεμβρη, καθως θα κρατησω τα λεφτα για τις διακοπες!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2016 Αλυσιδογραναζα για το cbfακι; έχει βάλει κάποιος afam; αν όχι, τι έχετε βάλει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2016 Αλυσιδογραναζα για το cbfακι; έχει βάλει κάποιος afam; αν όχι, τι έχετε βάλει; το cbf εχει 10 αλογακια μην σε ανησυχει τοσο η μαρκα της αλυσιδας...εγω αλλαξα την μαμα στα 40κατι χιλιαδες χλμ...Μετα εβαλα DID μαυρη και για καμια 10αρια χιλιαδες δεν ηθελε τεντωμα...αλλα την λαδωνα δυο φορες τον μηνα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 το cbf εχει 10 αλογακια μην σε ανησυχει τοσο η μαρκα της αλυσιδας...εγω αλλαξα την μαμα στα 40κατι χιλιαδες χλμ...Μετα εβαλα DID μαυρη και για καμια 10αρια χιλιαδες δεν ηθελε τεντωμα...αλλα την λαδωνα δυο φορες τον μηνα..Αυτό σκέφτομαι κι εγώ αλλά φοβάμαι μην φάω φόλα με τις φθηνοτερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Stalker 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Παραθέτω και τις δικές μου απόψεις περί της συγκεκριμένης μηχανής! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Παραθέτω και τις δικές μου απόψεις περί της συγκεκριμένης μηχανής! Gr8 video m8 i r8 8/8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 μιας και εχω καιρο να γραψω ειπα να κανω μια μικρη ενημερωση!! κλεινω λοιπον 3 χρονια με το μηχανακι και μετα την αυριανη βολτα 30000χιλ! ακομα δεν το εχω μετανιωσει οπως μου λεγανε οταν το πηρα : " 125 ειναι ρε, σε ενα χρονο θα το χεις βαρεθει και θα το δινεις" ακουγα συνεχεια!! συνεχιζουμε λοιπον ακαθεκτη τις βολτες χωρις να το βαριεμαι και χωρις να μου λεει οχι σε τιποτα!! στα τελη του προηγουμενου χρονου που εβγαλε προβλημα στην καμπανα(που ο σαρακακης την χρεωνει μονο για αγορα 190 ευρωωωωω) στα 27000 και αλλαχθηκε με καινουρια μαζι με δισκακια(αφου ανοιχτηκε που ανοιχτηκε) στα 30 ευρω τα δισκακια! μου ειπαν οτι μπορει να επισκευαζετε η καμπανα αλλα ειπα να βαλω καινουρια για πιο σιγουρα! απο οτι ειδα ειναι και αυτο ενα απο πιο σηνυθισμενα προβληματα μετα τα 30000 χιλ που το νγαζει στο 80% στα μηχνακια!περα απο αυτο συνεχιζει να μην καιει τιποτα απο βενζινη(ξεκινησα να το μετραω και το μαξ που ειδα ηταν 2.6 με ανοικτα φιλτρα - εξατμισεις κοντοτερο γραναζι και 110 κιλα μοσχαρι πανω(εγω)!!!τα υπολοιπα σε ενα επετιακο (χαχαχχα) ποστ στο τελος του μηνα που κλεινουμε τα 3 χρονια( ναι θα του κανω γενεθλια, μην αναρωτιεστε) 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2017 παμε μια ανανεωση του θεματος!! μετα απο πλεον 33000χιλ ολα βενουν καλως!! στα 31000 μας βαρεσαν οι καμπανες ντιν νταν!! η καμπανα μας αφησε χρονους και το κοστος αυτης?? 190 ευρω!! μαζι με δισκακια-φλατζες 250!! ωραια πραματα!! αλλαχθηκε με καινουρια και ολα καλα!! πριν κανα 2 βδομαδες ειπα να βαλω προβολια!! μετα απο μια ψαχτικη κατεληξα σε αυτα που εχω στην φωτο!! αρκετα ωραια και δυνατα στα 12βατ και με διακοπτη για να τα κλεινω!! κατεληξα σε αυτα καθως ψαχνοντας εβλεπα πως τα στρογγυλα που μου αρεσαν περισσοτερο ειναι 125 βατ και δεν ηθελα να υπερφορτωσω το συστημα του!! μετα απο κουβεντα με φιλο που εχει στρογυλα μου λεει πως φεγγουν 125 αλλα ειναι 15!! ισχυει κατι τετοιο??αν ναι ξερετε τις διαφορες του u5 με του u7!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2018 (τροποποιήθηκε) παιδια πουλαω το μηχανακι μου!! ειναι του 2014 και εχει 39600 χιλ πωλειται honda cbf 125. το μηχανακι ειναι αριστο και πολυ προσεγμενο. ολα τα σερβις εχουν γινει στην ωρα τους. υπαρχει και βιβλιο σερβις οπου φαινονται αναλυτικα ολα. ειναι πρωτο χερι η μηχανη. απο προσφατα σερβις εχουμε σερβις στις μπροστινες μπουκαλες, ρυθμισμα βαλβιδων, αλλαγη μπουζι με τυπου υριδιου (πριν 4500 χιλ χλμ). αλυσιδογραναζα πριν 7000χλμ απο εξτρα το μηχανακι εχει ζελατινα ermax αξιας 100ευρω σελα χειροποιητη με ραφες και gel αξιας 60ευρω grips αντιβαρα καθρεπτες μανετες αξιας 30 ευρω σωληνακι υψηλης αξιας 60 ευρω λαμπα τυπου ξενον αξιας 12 ευρω καινουρια μπαταρια αξιας 35 ευρω οργανακι koso (θερμομετρο, ωρα, βολτομετρο) αξιας 30 ευρω led λευκα στο κοντερ καινουριο φιλτρο αερα γνησιο τιμονι aftermarket μπακαζιερα shad sh33 με την βαση της στο μηχανακι εγινε αλλαγη στα λαδια στα 39000 χιλιομετρα το μηχανακι θα δωθει με την εργοαστασιακη εξατμιση. μαζι θα δοθουν και ολα τα εργοστασιακα πραγματα. πληρωμενο το σημα του 2018 δεκτος καθε ελεγχος!!!! δεκτη ανταλλαγη με σκουτερ 300 cc και πανω Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2018 από τον geokaf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2018 Με το καλο στο επομενο Γιωργη!! Πως και πας σε σκουτερ ρε συ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες