ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Ψήσου να τα πούμε στο μπαζάρ στο σεφ 8 νοέμβρη! θα πάω εγώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ovCvn5hPWQ8&feature=youtu.be&app=desktop ο γνωστος σε όλους μας(λεμε τώρα) rj βολταρε ένα σιμπιεδακι και μας λέει τις εντυπωσεις του"i just loved it, what more do you need for a commute" εγω μένω σε αυτά τα λόγια..τα συμπεράσματα δικά σας!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 κατι απο την σημερινη μαζοξη με τα σιμπιεφακια!!! Βολτουλα ψαθα μεσω βιλιων και πισω..πολυ ωραια βολτα και παρεα!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) χαρα στο κουραγιο σας, εγω 2200χλμ αντεξα με το 125(που ηταν και 15 αλογα) μετα πηρε πουλο Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2015 από τον scorpion92 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 χαρα στο κουραγιο σας, εγω 2200χλμ αντεξα με το 125(που ηταν και 15 αλογα) μετα πηρε πουλοCbf 125 one love.Ειδικά αυτό εκεί το αριστερό αριστερό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 χαρα στο κουραγιο σας, εγω 2200χλμ αντεξα με το 125(που ηταν και 15 αλογα) μετα πηρε πουλοΕξαρτάται από το τι ζητάει κανείς από την μοτοσυκλέτα του και φυσικά από τους περιορισμούς του διπλώματός του.Καλά ρε @geokaf τα λευκά τα σνομπάρετε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 Εξαρτάται από το τι ζητάει κανείς από την μοτοσυκλέτα του και φυσικά από τους περιορισμούς του διπλώματός του.Καλά ρε @geokaf τα λευκά τα σνομπάρετε; Ε ναι δεν λεω οτι το κανουν απο επιλογη και μενουν στα 125, και εγω αν ειχα περιορισμο στο διπλωμα πχ προφανως και θα το κρατουσα, απλα το βαριεσαι γρηγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 Εξαρτάται από το τι ζητάει κανείς από την μοτοσυκλέτα του και φυσικά από τους περιορισμούς του διπλώματός του.Καλά ρε @geokaf τα λευκά τα σνομπάρετε; ριχαρδε...στην επομενη θα σε φωναξω να είμαστε πιο ππολλοί..να ερθεις και μια βολτα με το μικρό..χαχα δεν έρχονται τα άσπρα..φοβούνται..γιατί όπως όλοι ξέρουν..τα κόκκινα είναι πιο γρήγορα.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 Έτοιμη και η σέλα...εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλή και ανατομική...στην πίσω βάλαμε περισσότερο τζελ για να γίνει ακόμα πιο καλή..για να ακούσω γνώμες..το ύφασμα είναι αντιολισθητικό!! 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Priest 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Μπράβο ρε φίλε, την έχεις κάνει κούκλα! Κάθε φορά που την βλέπω την καμαρώνω. Να 'σαι καλά να την χαίρεσαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Ευχαριστώ πολυυυ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Θέλω και εγώ τέτοια αυτονομία!! Τους ιδιοκτήτες των μικρότερων μοτοσυκλετών τους αγαπάω λίγο περισσότερο! Εχω βαρεθεί τους "δεν μου φτάνει το γκάζι" που πολλοί από αυτούς σε βλέπουν με κιάλια!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Κούκλα η σέλα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Θέλω και εγώ τέτοια αυτονομία!! Τους ιδιοκτήτες των μικρότερων μοτοσυκλετών τους αγαπάω λίγο περισσότερο! Εχω βαρεθεί τους "δεν μου φτάνει το γκάζι" που πολλοί από αυτούς σε βλέπουν με κιάλια!!εεμμ έχουμε γεμίσει με γλήγορους και γκαζιαριδες..;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Ένα χρόνο μέτα το άνοιγμα του θέματος, τριπλασιασαμε τα χιλιομετρα που ειχα τοτε που ανοιξα το θεμα!!3/12 6000 - 18/12 18000!!Μετα απο 1 χρονο και 12000 χλμ το μηχανακι κατα ενα περιεργο τροπο μου αρεσει ολο και πιο πολυ!! Καθε χιλιομετρο ειναι πιο ευχαριστο απο το προηγουμενο και πιο διασκεδαστικο! Με μερικα πραγματακια ερχετε και γινετε ξεχωριστο στα ματια μου και μου αρεσει που αναμεσα στα αλλα ξεχωριζει! Κανενα προβλημα και κανενα θεμα εως τωρα, και απο οτι φαινεται θα βγαλει ακομα πολλα απροβληματιστα χιλιομτερα, τα μονο χρηματα που έχει ζητησει ειναι μονο για βενζινη και για τα καθιερωμενα σερβις του που ειναι αρκετα οικονομικα!! Το λαδακι που μπαινει παντα ειναι BEL RAY EXP 15-50 και δεν εχει παρουσιασει κανενα θεμα..οποτε συνεχιζω με αυτο!!οι φορες που εχω πει οτι μου λειπει η δυναμη ειναι ελαχιστες(και αυτες γιατι εβγαινα βολτες με μοτοσυκλετες μεγαλυτερου κυβισμου!),σε καθε βολτα ομως με μαθαινει πως να οδηγαω, να στριβω και να σκεφτομαι πανω της, να την ρυθμιζω και να την κανω στα μετρα μου, πραγματα που οταν θα ερθει καποια μεγαλυτερη μοτοσυκλετα, θα με βοηθησουν πολύ!!Οταν θα ερθει καποια μεγαλυτερη μοτοσυκλετα θα ειναι για τον λογο του πιο ξεκουραστου ταξιδιου(οχι για μενα αλλα για κεινο, δεν παθαινει τιποτα αλλα το λυπαμε να το ταλαιπορω, δεν εχει κατασκευαστει για ταξιδι) και οχι γιατι θα εχει παψει να με συναρπαζει σε καθε βολτα και να με ευχαριστει,αν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα σιγουρα θα το κρατησω για την καθημερινη μου μετακινηση. Μπορει καποιοι που διαβαζεται οτι μου φτανει και οτι με συναρπαζει μια βολτα με το σιμπιεφακι να γελατε, αλλα ειναι η αληθεια, ειχα την δυνατοτητα να το δωσω για κατι πιο μεγαλο αλλα προτιμησα να το κρατησω και να τα χαλασω σε βενζινες για περισσοτερες βολτες, και ουτε και το διπλωμα δεν ειναι θεμα, εχω α2 και φετος βγαζω το α. Όπως και να το κάνουμε ειναι σχολειοοοο!!! Επισεις εχω πιασει αρκετες φορες τον εαυτο μου να ξεφευγει απο τα ορια, και το σιμπιεφακι με βοθησε να μαθω τα ορια μου, οποτε εχει διορθωσει και συγχωρεσει απειρα λαθη μου, που καποια μεγαλυτερη και δυνατοτερη μοτοσυκλετα να μην το εκανε και να ειχα παρει αγκαλιτσα πολλες μπαριερες!!! Τα τακακια που εβαλα μπροστα ειναι ebc και οι σιαγωνες new frein(αν γραφεται ετσι), μερα με την νυχτα με τα μαμα του ιννοβα τα μπροστα!! ναι τα αποδεικτικα στοιχεια με τα γραμμενα 18000 χλμ!! και συνεχιζουμε!!!τα πραματακια που ζητησε στα τελευταια σερβις!!!Υ.γ καπου εχω διαβασει πως αν παρκαρεις και φευγοντας γυρνας και το κοιτας, τοτε ειναι αυτο που ζητας!!αν ισχυει αυτο τοτε (μεχρι στιγμης) το σιμπιεφακι ειναι αυτο που ζηταω!! 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 Ηρθαν και οι μανετουλες..εβαλα και τα μαμα αντιβαρα γιατι με τα αφτερ μαρκετ των 7 ευρω οι κραδασμοι ηταν τεραστιοι εγω για να μπουν ειχαμε βγαλει ολη την βασει που μπαινει μεσα για τα μαμα..και μετα απο παροτρινση του μηχανικου ξαναμπηκε οπως ηταν και η διαφορα ειναι μεγαλη..το τιμονι εγινε βαρη και πιο σαφες..πριν ηταν πολυ ελαφρη.. το ειχα ετσι απο τα 2500 χλμ και τωρα εχω 20000 και η διαφορα μου φανηκε τεραστια..γιατι δεν μπηκε μονο το αντιβαρο..αλλα μπηκε και ολη η βαση που ηταν μεσα..να και μερικες φωτο απο τις μανετες..εμενα μου αρεσουν αρκετα..και εχει πεσει σχεδον ιδιο χρωμα με τα γκριπ και φαινεται πολυ ωαριο!!! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 Το εχεις στην πενα μπραβο! Αν ενα μηχανακι σε καλυπτει το κρατας τιποτα αλλο δεν εχει σημασια.Το δικο μου το εδωσα γιατι μπαινω πολυ συχνα αττικη και εκαψε πηνια...Ειναι μηχανακι πολης ελαφρυ σαν μηχανοκινητο ποδηλατο πεζοδρομια για πλακα χαμηλοροπο χωραει παντου και οικονομια αντε γεια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω πολυ και εγω ειχα ενα θεμα με τα πηνια αλλα αλλαχτηκαν εντως εγγυησης(ευτυχως) και μπηκαν καινουρια οποτε δεν νομιζω να ξανα εχω θεμα!!! Το εχεις στην πενα μπραβο! Αν ενα μηχανακι σε καλυπτει το κρατας τιποτα αλλο δεν εχει σημασια.Το δικο μου το εδωσα γιατι μπαινω πολυ συχνα αττικη και εκαψε πηνια...Ειναι μηχανακι πολης ελαφρυ σαν μηχανοκινητο ποδηλατο πεζοδρομια για πλακα χαμηλοροπο χωραει παντου και οικονομια αντε γεια.ευχαριστω πολυ και εγω ειχα ενα θεμα με τα πηνια αλλα αλλαχτηκαν εντως εγγυησης(ευτυχως) και μπηκαν καινουρια οποτε δεν νομιζω να ξανα εχω θεμα!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2016 από τον geokaf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 Μεγειες μεγειες. Να εχεις το νου σου πλεον να μην το αφηνεις οσο μπορεις στον ηλιο, γιατι ειναι βεβαιο οτι καποια στιγμη θα ξεθωριασουν οι μανετες.Ερωτηση, περνει μπρος πλεον με πρωτη και πατημενο συμπλεκτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Θα το χω στο νου μου..αλλά και να ξεβαψουν μετά από κάνα χρόνο και.. με ηλεκτροστατικη πιστεύω θα γίνουν καινούριες...ναι πέρνει κανονικα αν έχω ταχύτητα και πατησω συμπλέκτη πέρνει κανόνικα....και η τοποδετιση τους είναι γελεια..ουσιαστικά μια βίδα και βγηκαν..το καλό είναι ότι δεν μου άρεσε εκεί που έπιανε ο εργοστασιακος συμπλέκτης..έπιανε τέρμα πάνω και άμα το χαλαρωνα για να πιάνει πιο κάτω έπαιζε πάνω κάτω η μανετα....τώρα το έβαλα εκεί που το θελω και μου αρέσει πολύ περισσότερο στην οδήγηση και ειδικά στην εκινηση που πριν αργουσα να ξεκίνησω μέχρι να πιάσει και μέχρι να ξεκινήσει έδινα γκαζακι και ξεκίναγε με στροφές.. τώρα με το που τον αφηνω λίγο ξεκινάει και έχει ελάχιστες στροφές μέσα....είναι μια πολύ οικονομική αγορά ..και είναι και βολικές και όμορφες.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2016 από τον geokaf 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 απο βολταρα σημερα με το honda cbf 125 greek club και με κατι ρεμαλια απο δω μεσα!!!! οποιος θελει να μπει στην παρεα μας μπορει να μας βρει στο φβ εδω ειναι το λινκ της ομαδας μας!! >>> https://www.facebook.com/groups/cbfhellas/ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Μερικες φωτο απο την κοπη της πιτας του honda cbf 125 greek club 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Αλλάχτηκαν τα λαστιχα σημερα μετα απο 17000 χλμ!! τα λαστιχα που ειχα ηταν τα michellin pilot street σε διαστασεις 90/80/17 και 100/80/17 μπροστα και πισω αντιστοιχα!! Με την γενικη αποδοση των ελαστικων, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο θεμα κρατηματος σε στεγνο αλλα και βρεγμενο οδοστρωμα!! η αποδοση τους ειναι τελεια μεχρι τα πρωτα 10000χλμ που απο κει και περα αρχιζει να πεφτει ραγδαια η αποδοση τους μεχρι που απλα κανεις πατηναζ σε βρεγμενο οδοστρωμα και περιμενεις στο φαναρι να σε βαθμολογισει ο Κωσταλας, μετα τα 15000 χλμ!!τα λαστιχα που τοποθετηθηκαν ειναι τα ιδιο μοντελο (michelin pilot street) σε χρονολογια τελη 2015, αλλα σε διαστασεις 110/80/17 για πισω, δηλαδη λιγο πιο φαρδι στο πατημα τους!! Υπηρχε και η επιλογη του 100/80/17 αλλα προτειμησα τα 110 για να δω την διαφορα που μπορει να εχει στην οδηγηση(αν και δεν νομιζω να ειναι και καμια διακρητεα διαφορα, ο βουλγκανιζατερας μου ειπε πως θα ειναι πιο σταθερο αλλα λιγο πιο αργο σε αλλαγες πορειας, θα δειξει - θα γραψω αν δω διαφορα στα επομενα χιλιομετρα) στο ματι παντως η διαφορα ειναι αισθητη και το λαστιχο φαινεται να δενει οπτικα με το υπολοιπο μηχανακι σε σχεση με το προηγουμενο που φαινοταν αισθητα πιο μικρο!!να και μια φωτο του πισω ελαστικου τοποθετημενο!! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Και μένα 17000 μου είχαν βγάλει, με το πίσω όντως θα πλαγιαζει λίγο πιο δύσκολα, αλλά επειδή μεγάλωσες το βήμα, θα έχεις λίγο μεγαλύτερη τελική. Δεν ξέρω αν πάτησες ολο το προηγούμενο πίσω λάστιχο, αυτό όμως είναι ακόμα πιο δύσκολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Το πίσω δεν το πατησα όλο γιατί έβρισκαν τα πατητήρια πριν τελειώσει το λάστιχο..αλλά το παταγα όσο πήγαινε αρκετά συχνά..αλλά δεν τελειωσε ποτέ..όσο για την τελική που λες δεν το ξέρω είχα και καιρό το 16αρι και σήμερα έβαλα το 15αρι γραναζι μπροστα για αλλαγή πάλι..θα δείξει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες