George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 φιλε Γιωργο βλεπεις το δεντρο κ χανεις το δασος αυτο ο τυπος που ειναι κ πιτσιρικας για κατι που ηθελε το διεκδίκησε κ το πηρε εστω κ με λαθος τροπο για καποιους... ενω ολοι εμεις οχι μονο μασ περνουν πισω ολα οσα ειχαμε αλλα τους ανοιγουμε κ τα ποδια... μου λες ενα λογο που πρεπει ενας νεος να παει δε ξερω ποσους μηνες να υπερετισει αυτο το γ@μοκρατος? αν το κανει για να μην παει στρατο εγω μαζι του θα ειμαι... φιλε Λουη πηρε κατι για το οποιο ''δεν δικαιουταν ακομα'' καθως ειναι υποδικος για 2 αδικηματα,οταν αυτα δικαστουν κ οριστει ποινη τοτε ναι μπορει να ζητησει οτι επιτρεπει ο νομος. ας ηταν σε αλλη πολιτικη φαση η χωρα κ θα δεις τι θα επερνε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) φιλε Λουη πηρε κατι για το οποιο ''δεν δικαιουταν ακομα'' καθως ειναι υποδικος για 2 αδικηματα,οταν αυτα δικαστουν κ οριστει ποινη τοτε ναι μπορει να ζητησει οτι επιτρεπει ο νομος(1). ας ηταν σε αλλη πολιτικη φαση η χωρα κ θα δεις τι θα επερνε (2)... (1) Οι νόμοι αλλάζουν, δυστυχώς ή ευτυχώς. Είτε με αγώνα (που μάλλον δεν μας αρέσει) , είτε με λαμογιά, κονέ και βύσματα (που μάλλον συνηθίσαμε και μας αρέσει.. σωστά?) (2) ΑΝ η "χώρα" ήταν σε άλλη πολιτική φάση, πολύ πιθανό να μην είχε κάνει ότι έκανε και να μην βρισκόταν εκεί που βρίσκεται Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 από τον Drtzekos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antartis 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Απεργία πείνας για να σταματήσει να μιλάει η Βούλτεψη θα κάνουμε; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Το πιθανότερο είναι να ψηφίσουμε ΓΑΠ αντάρτη. Υγ: Ας ήταν η χώρα σε άλλη πολιτική φάση και θα σου έλεγα εγώ που θα είχαν κρεμασμένα τα @@ του καθε κομπλεξικου βρωμομπατσου που ξεσπάει την ανυπαρξία του σε κρατούμενους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 φιλε Λουη πηρε κατι για το οποιο ''δεν δικαιουταν ακομα'' καθως ειναι υποδικος για 2 αδικηματα,οταν αυτα δικαστουν κ οριστει ποινη τοτε ναι μπορει να ζητησει οτι επιτρεπει ο νομος. ας ηταν σε αλλη πολιτικη φαση η χωρα κ θα δεις τι θα επερνε... κ εμενα με χαλαει που μου περνουν υγεια παιδεια ενφια χαρατσι μισθο κ.α. αν ηταν σε αλλη χωρα να δεις τη θα επερναν... κ να εβλεπες που θα εχωναν σκ@τομπατσους που σκοτωνουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefanosmanos 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 ναι παίδες, επειδη δεν ειμαστε σε αλλη χώρα, μήπως λιγο ο καθενας μας να κανει την αυτοκριτική του, να παρει τα μετρα του, να κανει αυτα που πιστευει πραξεις, να συλλογικοιποιήσει λιγο τις αναγκες του και τα προβλήματά του με οποιον τροπο πιστεύει, μπας και βγει μια ακρη. λεω εγω τώρα, εγώ, ο προβοκάτορας, ο τρομοκράτης..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Απεργία πείνας για να σταματήσει να μιλάει η Βούλτεψη θα κάνουμε; Εμετικά εμετική. Πιο εμετικός πεθαίνεις λέμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Εμετικά εμετική. Πιο εμετικός πεθαίνεις λέμε... θα διαφωνισω... παιζει στα ισα μπαλα με Αδωνη και Αννα Μισελ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 θα διαφωνισω... παιζει στα ισα μπαλα με Αδωνη και Αννα Μισελ Θα διαφωνήσω. :D Ο Άδωνις είναι και γραφικός ρε παιδάκι μου. Σου βγάζει και γέλιο κάποιες φορές. Η άλλη η καρακάξα από πάνω ΠΟΤΕ. Είναι σιχαμερότερη του σιχάματος (για μένα). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 κανένα γέλιο δεν έβγαζε ο Άδωνης όταν έπαιρνε αποφάσεις ως.... υπουργός υγείας. Κανένα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον ότι βλέπεις κάτι τέτοιους να ηγούνται. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 κανένα γέλιο δεν έβγαζε ο Άδωνης όταν έπαιρνε αποφάσεις ως.... υπουργός υγείας. Κανένα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον ότι βλέπεις κάτι τέτοιους να ηγούνται. Δεν μίλησα για το "'όταν έπαιρνε αποφάσεις".... καλό είναι να κοιτάμε επακριβώς τί γράφει και σε τί αναφέρεται ο καθένας. Αναφέρθηκα στο "όταν μιλάει", όπου μερικές φορές θες δε θες σε πιάνουν τα γέλια με το όλο στυλάκι του. Ειδικά εκεί που πουλάει βιβλία - πλέον tablet - :lol: εγώ το γέλιο μου το ρίχνω πάντως..... και οι ΡάδιοΑρβύλα επίσης που τον έχουν μόνιμο στα top 20. Για το ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση με κάτι τέτοιους να ηγούνται, σαφώς και όχι μόνο θα συμφωνήσω αλλά θα επαυξήσω κιόλας, διότι είναι επικίνδυνα επικίνδυνοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κώστα μην τα παίρνεις όλα τα σχόλια ότι κάποιος προσπαθεί να σου την πει... υπάρχει τρόπος να συμφωνείς απλά συμπληρώνοντας κάτι, υπάρχει επίσης τρόπος να διαφωνείς χωρίς να αντιμάχεσαι τον άλλον σε μια συζήτηση... όταν ο Άδωνης ήταν ένα τίποτα που πουλούσε βιβλία μου έβγαζε γέλιο από όταν όμως ψηφίστηκε βουλευτής και αργότερα χρίστηκε και υπουργός (!) και αυτό το τίποτα έγινε ένας από αυτούς που ηγούνται, τότε το γέλιο μου κόπηκε και μάλιστα πολύ απότομα. απλά πράγματα. δεν στη λέω ούτε διαφωνώ στο ότι σου βγάζει γέλιο. Εγραψα τι μου βγάζει εμένα. Πόσο πιο απλά? ΕΝτιτ: και γενικά... εμένα όσο πιο γελοίος είναι ένας από τους 300... τόσο περισσότερο τρομάζω... δεν γελάω. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 από τον vaelsod 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Utopia 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Απο τη στιγμή που ο ελληνικός λαός έχει τα χρυσα αυγά με 5%, ο μπουμπουκος και η άλλη η κατινα ειναι πταισματα.... Τι να λέμε τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 245 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Το κακό είναι πως παρά τη χαζομάρα που περνάει προς τα έξω ο μπουμπούκος, από πίσω κρύβει έναν τεράστιο Γκέμπελς. Τέτοιοι άνθρωποι είναι 100 φορές πιο επικίνδυνοι από τα χρυσά αυγά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 το παιδί παιδιά!"Το ζήτημα του Νίκου Ρωμανού και η κατάληψη των ΤΕΙ Αθήνας για 12η ημέρα είναι ένα από τα πρώτα που απασχόλησαν του Νίκο Παρασκευόπουλο, κατά την επιστροφή του στο υπουργείο Δικαιοσύνης"...http://news247.gr/eidiseis/koinonia/dynath-nea-nomothetikh-ruthmish-gia-rwmano.3683528.htmlμα τόσοι βγήκανε, αυτός ακόμη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Καλό, ο εξανθρωπισμός του σωφρονιστικού συστήματος είναι κατά την άποψη μου κρίσιμος στο να είναι πράγματι σωφρονιστικό και όχι τιμωρία, εκδίκηση και αποθήκευση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 εγώ ομολογώ πως είμουν/και είμαι τελείως κατά των νομοσχεδίων που παρεμβαίνουν στο έργο της δικαιοσύνης έστω και με φωτογραφικο τρόπο, αλλά αυτό αρχίζει και καταντάει κοροϊδία.περί τους 2000 έχουν αποφυλακισθεί, και αυτός ακόμα.εξαίρεση κατ εμέ αποτελούν οι κατά συρροή δολοφόνοι και οι παιδεραστές, ανεξάρτητα της ποινής που έχουν ήδη εκτίσει, και επωφελήθηκαν/επωφελούνται από τις ευεργετικές διατάξεις του ν4322. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pung 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Είναι που οι αναρχικοί απολαμβάνουν της προστασίας του σύριζα... Μη σου πω ότι αυτά τα δύο ταυτίζονται... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Είναι που οι αναρχικοί απολαμβάνουν της προστασίας του σύριζα... Μη σου πω ότι αυτά τα δύο ταυτίζονται...εσύ δεν είσαι αυτός που στο άλλο θρεντ έγραψες ότι μόνο ο σύριζα θα μπορούσε να περάσει αυτά τα μέτρα χωρίς να γίνει πόλεμος;μόνος σου απαντάς λοιπόν στο ερώτημα ποιοι καλύπτονται από τον αλέξη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 στο τει αθηνας εγινε καταληψη το 2006 έκτοτε και μέχρι το 2013 δεν ξανακλεισε ποτε και για κανενα λογο (θυμαμαι κατι 2ημερα 5ημερα αλλα μέχρι εκεί).όταν έκλειναν όλα τα άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, η σειρά που είχε χάσει το εξάμηνο της χωρίς λόγο και η επόμενη που τα είχε ακούσει από πρώτο χέρι το κρατάγανε πάντα ανοιχτό.το θεωρώ ντροπή να κλείνει ένα ίδρυμα για ένα άτομο, τη στιγμή μάλιστα που είναι ένα από τα πιο αξιόλογα της χώρα.δεν ξέρω τι έγινε με το ρωμανό δε με ενδιαφέρει να μάθω. αν θέλουν να τον βγάλουν ας πάνε στο γραφείο του αρμόδειου υπουργού δικαιωσύνης η παιδείας να κάνουν κατάληψη. και θα κλείσω εδώ γιατί θα αρχίσω να χαρακτηρίζω τους καταληψίες και δε θέλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pung 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Μάκης, εγώ είμαι αλλά με μπέρδεψες κάπως. Για μίλα λίγο πιο ξεκάθαρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Μάκης, εγώ είμαι αλλά με μπέρδεψες κάπως. Για μίλα λίγο πιο ξεκάθαρα..."Ο Αλέξης και η τρελοπαρέα του θα περάσουν όλα όσα πρέπει να περάσουν, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι". εσύ το έγραψες αν θυμάμαι καλά... άρα δηλαδή όλοι οι μπαχαλάκηδες είτε είναι αναρχικοί, είτε αντιεξουσιαστές, είτε αγανακτισμένοι, είτε οτιδήποτε άλλο, πείτε τους όπως θέλετε, είναι κατευθυνόμενοι, γιατί δεν έχει αλλάξει τίποτα στην πράξη πέραν του αλέξη στην εξουσία.Αυτό εννοείς, ή κάτι άλλο και δεν το χω πιάσει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sxizo 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 το μπουζουκι ειναι οργανο,ο μπατσος ειναι ειναι οργανο,αρα ο μπατσος ειναι μπουζουκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pung 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 Εννοώ ότι υπάρχει μια αισχρά μειοψηφία που θα πολεμάει τις σχέσεις εξουσίας με τα πενιχρά της μέσα και πραγματικά ανιδιοτελώς ανεξάρτητα από το ποιος κυβερνάει. Και θα τρώει ξύλο, φυλακές και βασανιστήρια, ανεξάρτητα από το ποιος κυβερνάει. Και θα βρίσκονται πάντα κάποιοι να χυδαιολογήσουν και να πουν ότι καλυπτόμαστε πολιτικά από κόμματα ή δεν ξέρω κι εγώ τι.Για τους συριζαίους, άλλους της ευρύτερης αριστεράς, διάφορους πατριώτες και "αγανακτισμένους" που πήγαν σπίτια τους, να απολογηθούν οι ίδιοι. Εμείς είμαστε συνεπείς εκεί έξω και πληρώνουμε και τίμημα. Απλά είμαστε λίγοι και δεν καταφέρνουμε πάντα να επηρεάζουμε αισθητά τους συσχετισμούς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Να ψοφήσει και ο Ρωμανός και τα μαλακισμένα μέσα στο ΤΕΙ...Μένω ΔΙΠΛΑ στα ΤΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...Συναυλίες συμπαράστασης με μικροφωνικές ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ, μέχρι τις 5 το πρωί...με κάτι συγκροτήματα, τύπου thrash, punk που δεν ακούγονται ούτε υπό την επήρεια lsd...!!!Άϋπνος για 3η ημέρα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όταν με απολύσουν από τη δουλειά για λάθος διάγνωση σε ασθενή στην κλινική, επειδή θα κουτουλάωνα δω ποιό τσογλάνι θα κάνει συναυλία συμπαράστασης και κατάληψη στην κλινική για μένα...!!!Δημοκρατία κατά τα άλλα...Από πότε το δικαίωμα του Ρωμανού και του κάθε Ρωμανού για οτιδήποτε,καθώς και το δικαίωμα των παιδιών να διαδηλώσουν για οτιδήποτε,πρέπει να καταπατήσει το δικό μου δικαίωμα για ξεκούραση το βράδυγια να έχω καθαρό μυαλό στην εργασία μου και να μην κρίνω λάθος τα περιστατικά που έρχονται σε μένα...???Πότε ακριβώς τα βάλαμε κάτω με ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αποφασίσαμε ότι το αίτημα του Ρωμανούπρέπει να πηδήξει τη δική μου ξεκούραση σωματική και ψυχική...???!!!Για να υπογράψω εξιτήριο σε 5-6 σχιζοφρενείς με μανία καταδίωξηςκαι να τους πείσω ότι τους παρακολουθούνε τα μαλακισμένα στο ΤΕΙ,και ότι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτό είναι να τους επιτεθούν με τσεκούρια, φωνάζοντας Αλλαχού Άκμπαρνα δείς για πότε λήγει η κατάληψη και έχουμε και γαμώ τις φάσεις με τυπάδες που θα ψάχνουν την ΤΖΙΧΑΝΤ στο Αιγάλεω...!!!!!!!!!!!!!!! Ψόφο στο Ρωμανό και τα αιτήματά του...!!!Κωλονοσκόπηση στα καλόπαιδια της κατάληψης ΔΩΡΕΑΝ...!!!Ύπνο και μασάζ από φοιτήτριες στους γύρω κατοίκους ΤΩΡΑ...!!! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες