οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣ ΤΑ ΧΡΕΗ... Οινοχοε ο Κορκονέας εδώ και 4 μήνες παίρνει άδειες γονικες οπότε θέλει χωρίς βραχιόλι α οκ δεν το ξερα , κατα τη γνώμη σου είναι κακό ή καλό η χρήση των νόμων ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOL 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Διάβασα με προσοχή όλες τις σελίδες...Λέτε Ρωμανός να είναι ο επόμενος πολιτικός ηγέτης μας (στο μέλλον) ; μπι τζενλ, πρώτο μου μήνυμα εδώ!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Διάβασα με προσοχή όλες τις σελίδες...Λέτε Ρωμανός να είναι ο επόμενος πολιτικός ηγέτης μας (στο μέλλον) ; μπι τζενλ, πρώτο μου μήνυμα εδώ!!! http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aXEKjOV_460sv.mp4 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 χαχα επικό σκηνικό... Μπάτσος μαλώνει μπάτσους επειδή δείραν μπάτσο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Δεν σε πιάνω. Το bold ήταν μια παρατήρηση, ίσως λανθασμένη, για αυτό το thread. Πως κάποιοι το βλέπουν ως "αύριο μπορεί να είμαι εγώ" ενώ άλλοι ως "αποκλείεται ποτέ να είμαι εγώ". Σε τι διαφωνείς? Τίποτα, η μαλακία που τον έδερνε. Ακόμα και τα δικαστήρια που θεωρούν το λόγο του μπάτσου ιερό και του πολίτη κωλόχαρτο το δέχτηκαν αυτό, ο μπατσος δεν απειλούταν. Ήταν 20 χρόνια ε καί? είσαι από τους γέρους που σκοτώνουν άνθρωπο και λένε "αποκλείεται να φταίω, 40 χρόνια οδηγώ χωρίς ατύχημα"? Ε φίλε, 40 χρόνια κωλόφαρδος ήσουν εσύ και οι γύρω σου που δεν σκότωσες κανέναν. Τι αντιμετωπίζουν καθημερινά που να δικαιολογεί δολοφονίες? Δώσε μου ένα παράδειγμα, με το ΔΙΚΟ σου παιδί σε παρακαλώ. Δεν έδωσα συλληπητήρια σε κανέναν, δεν του ξέρω δεν τους ήξερα. Ούτε τους γονείς του Γρηγορόπουλου ούτε των αστυνομικών. Σου αρέσει δεν σου αρέσει έτσι ήταν. Ένας ΜΠΑΤΣΟΣ, όχι αστυνομικός, μπάτσος, σκότωσε έναν άνθρωπο 15 χρονών, δηλαδή ένα παιδί. Πουθενά δεν είπα ότι απειλούταν ο αστυνομικός, εννόησα ότι ίσως παρεξήγησε κάποια κίνηση του ''παιδιού''. Ηλίθιος? ΝΑΙ!! δεν αμφιβάλλει κανείς γιαυτό. Όμως, ΑΥΤΗ η υποτιθέμενη κίνηση του ''παιδιού'' σε συνδυασμό με άλλη παρόμοια κατά την οποία σκοτώθηκε ο συνεργάτης του Κορκονέα ίσως να όπλισε το χέρι του. Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει ένας αστυνομικός στα χρόνια υπηρεσίας του εμείς ούτε καν τους φανταζόμαστε, οι εικόνες των κινδύνων που έζησε 'ενας αστυνομικός μέχρι που την στιγμή που τραβάει την σκανδάλη περνάν απο το μυαλό του σαν σαν κινηματογραφική ταινία σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Η σύγκριση της στιγμής με τις εικόνες του παρελθόντος στο μυαλό του ανθρώπου τραβάνε την σκανδάλη. Εμένα στην αμερική φίλε μου, σε έλεγχο για δίπλωμα, μου κόλλησαν το 45αρι στο κεφάλι έξω από το ανοικτό παράθυρο του αυτοκινήτου διότι απλά και μόνο (όπως μου εξήγησαν αργότερα) έναν λάθος κίνηση να βγάλω από την εσωτερική τσέπη του σακακιού μου το πορτοφόλι μου!!!! Με μια τέτοια κίνηση, μου είπαν, πριν Χ χρόνια ένας εγκληματίας σκότωσε έναν αστυνομικό αφού αντι για πορτοφόλι τράβηξε όπλο! Καταλαβαίνεις τώρα??????? Το δικό μου παιδί δεν έχει πατέρα που να προτρέπει άλλους να πάρουν ένα καλασνικοφ και να πάρουν τους δρόμους γιαυτό και δεν έχω παράδειγμα να σου δώσω. Ίσως εσύ μπορείς να μας κατατοπίσεις επ αυτού καλύτερα. Όταν πάς στην Κρήτη να πάς στο χωριό μου (γνωστό έως πολύ γνωστό) και στο καφενείο όταν σε κεράσουν τσικουδιές πές τους να σου φέρουν να δεις ένα Καλασνικοφ. ¨Οταν στο φέρουν ζήτα του ιδιοκτήτη να ρίξει μια ριπή στον αέρα να ακούσεις μόνον τον ήχο του, τότε είναι που στο άκουσμα της και μόνον θα αρχίσεις να τρέχεις και θα γυρίσεις στην αθήνα κολυμπώντας!!! Για τέτοιο ανατριχιαστικό ήχο μιλάμε. Όσο για τα συλλυπητήρια λυπάμαι, δεν χρειάζεται να τους ξέρεις για να πείς/γράψεις δυό λέξεις παρηγοριάς, έτσι κάνουν οι άνθρωποι βέβαια κι όχι οι αναρχικοί των εξαρχείων. Εξάλλου αυτοί οι αναρχικοί είναι οι ίδιοι που δεν έδωσαν συλλυπητήρια ούτε στην μάνα του Θάνου Αξαρλιάν που πριν 20 χρόνια σκοτώθηκε από την ρουκέτα της 17 Νοέμβρη στο σύνταγμα. Ηταν κι αυτό ένα 19χρονο παιδί που ήταν περαστικό από το Σύνταγμα και σκοτώθηκε από την παρέα του Χριστόδουλου Ξηρού που σήμερα κρύβεται στα Εξάρχεια ¨η εκεί γύρω από αναρχικούς (είναι ο ήρωας τους) προετοιμάζοντας τους φίλους του για την επόμενη τυχαία δολοφονία μέσα από κάποια τρομοκρατική πράξη. Φαντάζομαι ότι αν πέθαινε κάποιος περαστικός από πυροβολισμό του ΑΝΑΡΧΙΚΟΎ φίλου σας Κου Μαζιώτη στο Μοναστηράκι πάλι οι αστυνομικοί θα έφταιγαν που δεν τον άφησαν να φύγει έτσι???? ... συγνώμη κιόλας αλλά για να καταλάβω κι γω, υπάρχει κανείς που δικαιολογεί τον Κορκωνέα ........και τη πράξη του ; ΟΧΙ, ΚΑΝΕΙΣ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Ναι, το κρατος που τον έχει ελευθερο χωρίς βραχιολάκι εδώ και 4 μηνες.. Μα καλά, εσείς δεν μιλάτε για δημοκρατία και δικαιώματα των φυλακισμένων σε 45 σελίδες μέχρι τώρα???? Δλδ ο Ρωμανός έχει δικαιώματα μέσα από την Δημοκρατία και ο Κορκωνέας οχι επειδή είναι ''μπάτσος''??? Σε πληροφορώ ότι και ο χειρότερος δολοφόνος π.χ. ο Αλκέτ Ριτζάϊ δικαιούται να παίρνει άδειες σύμφωνα με τον νόμο και τις προϋποθέσεις που αυτός ορίζει. Αλλά ο ''μπάτσος'' ΟΧΙ έτσι?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Αρνούμαι να έχω οποιονδήποτε διάλογο ή επαφή με άνθρωπο που έχει τέτοιες απορίες. Κι αν την δεύτερη θα μπορούσα να την παραβλέψω επειδή σίγουρα υπάρχουν και σκατόψυχοι που θα χαίρονταν με τον θάνατο νέων ανθρώπων , την πρώτη δεν μπορώ με τίποτα διότι εκφράζει δικό σου συλλογισμό και απλά χαλιέμαι που αναπνέω ακόμα και τον ίδιο αέρα μαζί σου. Καλή συνέχεια. Φαντάζομαι ότι εσύ τις έχεις λύσει αυτές τις απορίες, οπόταν καλό θα ήταν να τις λύσεις και σε άλλους που τις έχουν. Αν δεν σου γεννήθηκαν οι οποιουδήποτε είδους απορίες παρά έκρινες το γεγονός μόνον από την λέξη ''μπάτσος'' τότε είσαι εξ ορισμού προκατειλημμένος οπότε κάθε συζήτηση περιττεύει. υ.γ. Τον ίδιο αέρα δυστυχώς ¨η ευτυχώς αναπνέουμε όλοι.........για αυτό μην χαλιέσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Λοιπον για οποιον το ξεχναει, μαζι και ο απο πανω: O καθε αστυνομικος κανει αυτο το "επαγγελμα" απο επιλογη. Οποτε οι παπαρολογιες του στυλ "ξερεις τι περναει καθε μερα, για να τραβηξει οπλο τι σκεφτεται κλπ" περνανε και δεν ακουμπανε! Εσυ εδωσες τα συλληπηρια σου για τον Φουντα ή αφου εισαι και μεγαλυτερος για τον Καλτεζα και τον Τσουτσουβη ή αν εισαι ακομα μεγαλυτερος για τον Κασσιμη ? Θα τρελαθουμε τελειως δλδ που θα λυπηθω τον καθε μπατσο Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον kosmas2111 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) πω δε μπορώ την επιχειρηματολογία τύπου άδωνι είναι όντως υπόδικος,αλλά ως γνωστόν δεν γίνεται να δικαστείς 2 φορές για το ίδιο πράγμα. και στην 1η δίκη δικάστηκε,πέρα απο την ένοπλη ληστεία,και για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση. για το 2ο αθωώθηκε. τι μας λέει αυτό; (καλά,πέρα απο αυτό,υπάρχει κάτι που δε το διανοείται το μυαλό σου,που λέγεται κατάκτηση δκαιωμάτων. με την λογική σου ο αγώνας για 8ωρο στο μεξικό το 1886,ήταν άδικος αφού ήταν και παράνομος ξέρω γω οι νόμοι σας δεν είναι τίποτα παραπάνω απο κωλόχαρτο σε όσους δεν φοφούνται την αναμέτρηση με την εξουσία) ναι,ξέρω φυλακές που δεν είναι ισοπεδωτικές οι συνθήκες κράτησης. (κυρίως εξωτερικό,δες που κρατείτε ο μακελάρης της νορβηγίας) όπως ξέρω και αυτές που είναι ακόμα πιο ισοπεδωτικές (φυλακές τύπου Γ,στρατόπεδα κράτησης μεταναστών) τώρα,αν είσαι μπάτσος,μπορείς να το δηλώσεις,για να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλάκι μας. και πραγματικά είχα σκοπό να σου εξηγήσω -γιατί λέω δε θα ξέρεις- το νόημα του σωφρωνισμού που βγάζει το δημοκρατικό προσωπείο του κράτους, αλλά κατάλαβα οτί συνειδητά λες οτι λες. ένα 15χρονο έκανε κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά,ούτε απο τον ίδιο τον ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ που να άξιζε θάνατο. αυτό θες να μας πείς; Ποιος σου είπε ότι μόνον γιαυτά τα δύο καταδικάστηκε κι αθωώθηκε. Εκρεμμούν ακόμη 3 εντάλματα κακουργηματικού χαρακτήρα για τον Ρωμανο, ένα από αυτά είναι πως λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του φίλου του και σε ηλικία 16 ετών πήρε μέρος σε εμπρηστική επίθεση αντιεξουσιαστών στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στον Αγιο Δημήτριο μαζί με μέλος της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» που συνελήφθη για την αποστολή των δεμάτων βομβών. Τά άλαλ δύο είναι για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, που λάθος λες ότι αθωώθηκε. Απλά ο εισαγγελές Πεπονής κατά την πρώτη δίκη για την ληστεία δεν δέχθηκε ότι την έκανε εξ ονόματος κάποιας τρομοκρατικής οργάνωσης. Αυτό είναι όλο κι όχι ότι αθωώθηκε!!! Εδώ έχει βρεθεί γενετικό του υλικό που τον συνδέει με συλληφθέντα μέλος των πυρήνων της φωτιάς και θα αθωωθεί? Είμαστε με τα καλά μας? ΟΧΙ, δεν είμαι ούτε ΄΄μπάτσος΄΄ ουτε αστυνομικός, απλός πολίτης είμαι. ¨οσο για τον μακελάρη της Νορβηγίας η Δημοκρατία ΣΟΥ και η Δημοκρατία αυτής της χώρας δυστυχώς δεν έχουν ισόβια, ούτε καν σαν όρο στην νομολογία τους. Η Δημοκρατία σας λοιπόν αυτή θα έχει τον μακελάρη της Νορβηγία που σκότωσε 8 ανθρώπους αν θυμάμαι καλά (μπορεί να κάνω και λάθος) έξω από την φυλακή σε 21 χρόνια (¨η και λιγότερο αν είναι καλό παιδί) και μετά θα βγεί για να ξανά σκοτώσει! Ωραία δημοκρατία έχετε! Λοιπον για οποιον το ξεχναει, μαζι και ο απο πανω: O καθε αστυνομικος κανει αυτο το "επαγγελμα" απο επιλογη. Οποτε οι παπαρολογιες του στυλ "ξερεις τι περναει καθε μερα, για να τραβηξει οπλο τι σκεφτεται κλπ" περνανε και δεν ακουμπανε! Εσυ εδωσες τα συλληπηρια σου για τον Φουντα ή αφου εισαι και μεγαλυτερος για τον Καλτεζα και τον Τσουτσουβη ή αν εισαι ακομα μεγαλυτερος για τον Κασσιμη ? Θα τρελαθουμε τελειως δλδ που θα λυπηθω τον καθε μπατσο ΟΧΙ, σε εγκληματίες δεν δίνω συλλυπητήρια, κατάρες δίνω!!! Και που 'σαι, όταν σου κλέψουν την μοτο, το σπίτι, την επιχείρηση μην φωνάξεις τους μπάτσους αλλά τους φίλους σου, ξέρεις εσυ ποιους!!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον pipingtom83 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Left & Woody 103 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 ΠΡΟΣ pipingtom83 .Ο Καλτεζας εγκληματιας; Πας καλα ενα 15χρονο παιδι; Μια συμβουλη σταματα να γραφεις βλακειες..Καταρες σε ενα 15χρονο δολοφονημενο παιδι; Φιλε μου μαλλον εισαι πολυ μικρος στην ηλικια , σιγουρα ρουφας ολα τα ακροδεξια σαιτ,το πιθανοτερο εισαι αστυνομικος ¨Η ηθελες να γινεις αστυνομικος και δεν τα καταφερες..Δεν εισαι απλος πολιτης ... Αν σου κλεψουν το σπιτι μην πας στην αστυνομια γιατι θα χασεις τον χρονο σου .Τιποτα δεν θα κανουν γιατι ξερουν οτι αλλη ειναι η δουλεια τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Διάβασα με προσοχή όλες τις σελίδες...Λέτε Ρωμανός να είναι ο επόμενος πολιτικός ηγέτης μας (στο μέλλον) ; μπι τζενλ, πρώτο μου μήνυμα εδώ!!! Αυτό ακριβώς είπα σε μία κουβέντα που είχαμε πρίν μια εβδομάδα σε ριγιούνιον συμμαθητών... μετα κοιτιόμασταν σαν τις γάτες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) ΠΡΟΣ pipingtom83 .Ο Καλτεζας εγκληματιας; Πας καλα ενα 15χρονο παιδι; Μια συμβουλη σταματα να γραφεις βλακειες..Καταρες σε ενα 15χρονο δολοφονημενο παιδι; Φιλε μου μαλλον εισαι πολυ μικρος στην ηλικια , σιγουρα ρουφας ολα τα ακροδεξια σαιτ,το πιθανοτερο εισαι αστυνομικος ¨Η ηθελες να γινεις αστυνομικος και δεν τα καταφερες..Δεν εισαι απλος πολιτης ... Αν σου κλεψουν το σπιτι μην πας στην αστυνομια γιατι θα χασεις τον χρονο σου .Τιποτα δεν θα κανουν γιατι ξερουν οτι αλλη ειναι η δουλεια τους... Κι αυτό ένα αθώο, αμέτοχο και με καμιά συμμετοχη στα δρώμενα ''παιδί'' ήταν έτσι? Πίσω από την ηλικία, δλδ κάτω από το χαλί, κρύβουμε όσα δεν θέλουμε να φαίνονται από τους άλλους? Άκουσε μικρέ μου σύντροχε, το 1985 ήμουν 23 ετών, οργανωμένος από το 1977 σε Ρήγα Φερραίο, ΚΝΕ, ΚΚΕ, ΚΚΕ(μ-λ) και ΠΑΣΟΚ από το '82 κι έπειτα. Έχω λάβει μέρος σε άπειρες αφφισοκολλήσεις, κυνηγητά με την αστυνομία, πορείες για το Πολυτεχνείο, πορείες της ΕΦΕΕ για το οτιδήποτε, κρατητήρια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί η κούτρα σου μέχρι την δεκαετία του '90! Εκεί κατάλαβα ότι είμουν ηλίθος που συμμετείχα όλα αυτά τα χρόνια σε τέτοιου είδους πολιτικά δρώμενα και απεχώρησα. Αυτό για την ιστορία ΜΙΚΡΕ μου σύντροχε που όλα τα ξέρεις αλλά από την έξω μεριά. Πάμε στον Καλτεζα τώρα, την ξέρεις καλά την ιστορία με το ''παιδί'' αυτό? Αν την ξέρεις τότε, τουλάχιστον, θα έγραφες για ''παιδί εγκληματία'' και όχι σκέτο ''παιδί'' υπονοώντας έτσι ότι είναι αθώο μέσα από την ηλικία του. Επειδή βαριέμαι να βάλω το μυαλό μου σε τάξη γραφής και παράθεσης των συγκεκριμένων γεγονότων αντιγράφω απο εδω: http://el.wikipedia....%B6%CE%AC%CF%82 ''Μετά το τέλος της πορείας και ενώ οι διαδηλωτές διαλύονταν σε κάποια ψησταριά των Εξαρχείων σταματά για φαγητό μια ομάδα ΜΑΤ. Από το σημείο περνά μια παρέα αναρχικών που ειρωνεύονται τους αστυνομικούς, ενώ την ίδια στιγμή καταφθάνουν συνάδελφοι των τελευταίων οι οποίοι περίμεναν σε σταθμευμένη κλούβα των ΜΑΤ. Εν τω μεταξύ πολλαπλασιάζονται και οι αναρχικοί που αρχίζουν να καταδιώκουν τους αστυνομικούς, με τα επεισόδια να εξαπλώνονται στο κέντρο της Αθήνας. Κάποια στιγμή, ομάδα διαδηλωτών συμπεριλαμβανομένου του Καλτεζά, βάζουν φωτιά με βόμβες μολότοφ στην κλούβα των ΜΑΤ στην οποία ήταν μέσα και ο Μελίστας. Μετά από αυτή την πράξη και ενώ οι διαδηλωτές αποχωρούν τρέχοντας προς την Πλατεία Εξαρχείων, στη διασταύρωση των οδών Στουρνάρη και Μπόταση, ο αστυνομικός Μελίστας πυροβολεί και σκοτώνει από πίσω τον Καλτεζά. Ασθενοφόρο τον μεταφέρει στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώνεται ο θάνατός του.'' Πώς λέγεται λοιπόν ο άνθρωπος (ανθρωποειδές για μένα), οποιασδήποτε ηλικίας, που βάζει φωτιά σε λεωφορείο που μέσα υπάρχουν άνθρωποι??? ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!!!!!!! Πιστέυεις ότι υπάρχει άνθρωπος ικανός να διακρίνει την ηλικία ατόμου που κρύβεται πίσω από Παλαιστινιακά τύπου κασκόλ, κουκούλες και κράνη σήμερα? Εσύ, αν ένας άγνωστος και για τον οποιονδήποτε λόγο πήγαινε να σε κάψει μέσα στο αμάξι σου δεν θα τον πυροβολούσες αν είχες όπλο μαζί σου? Και μόνο η ένταση και η ψυχογένεια σου εκείνη την στιγμή εκεί θα σε οδηγούσε. Εχεις ζήσει πώς λαμπαδιάζει μια μολότωφ στον δρόμο? μάλλον όχι, διότι αν ήξερες θα καταλάβαινες τι ζημιά κάνει μέσα σε ένα λεωφορείο με εφλεκτα υλικά όπως τα καθίσματα π.χ., αλλά ξέχασα, για όλους εσάς η ζωή του αστυνομικού ''μπάτσου'' δεν έχει καμιά αξία. ΟΚ, αλλά μην ζητάτε την βοήθεια τους όταν τους έχετε ανάγκη. Να πάρετε το καλάσνικοφ και να εφαρμόσετε τον νόμο μόνοι σας....έχετε τα κότσια? σιγά μην και τα έχετε! Μόλις δείτε όπλο την ουρά στα σκέλια και δρόμο! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον pipingtom83 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Πουθενά δεν είπα ότι απειλούταν ο αστυνομικός, εννόησα ότι ίσως παρεξήγησε κάποια κίνηση του ''παιδιού''. Ηλίθιος? ΝΑΙ!! δεν αμφιβάλλει κανείς γιαυτό. Όμως, ΑΥΤΗ η υποτιθέμενη κίνηση του ''παιδιού'' σε συνδυασμό με άλλη παρόμοια κατά την οποία σκοτώθηκε ο συνεργάτης του Κορκονέα ίσως να όπλισε το χέρι του. Ορίστε? Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει ένας αστυνομικός στα χρόνια υπηρεσίας του εμείς ούτε καν τους φανταζόμαστε, οι εικόνες των κινδύνων που έζησε 'ενας αστυνομικός μέχρι που την στιγμή που τραβάει την σκανδάλη περνάν απο το μυαλό του σαν σαν κινηματογραφική ταινία σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Η σύγκριση της στιγμής με τις εικόνες του παρελθόντος στο μυαλό του ανθρώπου τραβάνε την σκανδάλη. Καλά όλα αυτά, αλλά ε καί? Εάν δεν αντέχεις μην κάνεις την δουλειά, τι σχέση έχουν όλα τα παραπάνω εκτός από το να προσπαθούν να του δώσουν ελαφρυντικά? Τι λέμε τώρα πως ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ είναι τόσο επικίνδυνη δουλειά που τα νεύρα σου είναι τόσο τσατάλια ώστε να είσαι στο "πυροβολώ-δεν-πυροβολώ" απέναντι σε παιδάκια? Ο ίδιος δεν έλεγε πως έριξε για εκφοβισμό? Αυτό πετάει από το παράθυρο την όλη θεωρία πως ήταν λόγω ενστίκτου/κινδύνου. Εμένα στην αμερική φίλε μου, σε έλεγχο για δίπλωμα, μου κόλλησαν το 45αρι στο κεφάλι έξω από το ανοικτό παράθυρο του αυτοκινήτου διότι απλά και μόνο (όπως μου εξήγησαν αργότερα) έναν λάθος κίνηση να βγάλω από την εσωτερική τσέπη του σακακιού μου το πορτοφόλι μου!!!! Με μια τέτοια κίνηση, μου είπαν, πριν Χ χρόνια ένας εγκληματίας σκότωσε έναν αστυνομικό αφού αντι για πορτοφόλι τράβηξε όπλο! Καταλαβαίνεις τώρα??????? Τι να καταλάβω βρε αδερφέ για την Ελλάδα του 2014 όταν μου μιλάς για την Αμερική του κάποτε? σοβαρά τώρα? ΟΚ λοιπόν, και εγώ βρέθηκα σε πορεία στην γερμανία που είχε 5 καπελάκηδες αστυνομικούς με γιλεκάκια "security" και ήταν ευγενέστατοι και όλα πήγαν λάδι. Κατάλαβες τώρα? Όχι, τι να καταλάβεις από το άσχετο παράδειγμα.... Ελπίζω να μην χρειάζεται να σου εξηγήσω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΚΟΛΛΟΣΙΑΙΑ διαφορά μεταξύ "έλεγχος σε αμάξι στην Αμερική" και του "πυροβολώ κατά πλήθους που βρίσκεται μακριά μου στην Ελλάδα". Το δικό μου παιδί δεν έχει πατέρα που να προτρέπει άλλους να πάρουν ένα καλασνικοφ και να πάρουν τους δρόμους γιαυτό και δεν έχω παράδειγμα να σου δώσω. Ίσως εσύ μπορείς να μας κατατοπίσεις επ αυτού καλύτερα. Όταν πάς στην Κρήτη να πάς στο χωριό μου (γνωστό έως πολύ γνωστό) και στο καφενείο όταν σε κεράσουν τσικουδιές πές τους να σου φέρουν να δεις ένα Καλασνικοφ. ¨Οταν στο φέρουν ζήτα του ιδιοκτήτη να ρίξει μια ριπή στον αέρα να ακούσεις μόνον τον ήχο του, τότε είναι που στο άκουσμα της και μόνον θα αρχίσεις να τρέχεις και θα γυρίσεις στην αθήνα κολυμπώντας!!! Για τέτοιο ανατριχιαστικό ήχο μιλάμε. Το Καλάσνικοφ κάνει μεγάλο μπαμ. Το υποπτευόμουνα, τι αλλάζει? Όσο για τα συλλυπητήρια λυπάμαι, δεν χρειάζεται να τους ξέρεις για να πείς/γράψεις δυό λέξεις παρηγοριάς, έτσι κάνουν οι άνθρωποι βέβαια κι όχι οι αναρχικοί των εξαρχείων. Να με συμπαθάς αλλά το παιχνιδάκι των εντυπώσεων δήθεν συμπόνοιας και "σε φωνάζω και με το μικρό σου αδικοχαμένε" για ανθρώπους που ξέρω πως θα ξεχάσω σε λίγο καιρό, δεν ήταν κοντά μου και ποτέ δεν γνώρισα, δεν το παίζω. Κρίμα? Κρίμα πράγματι, λίγοι αξίζουν τον πρόωρο θάνατο. Εξάλλου αυτοί οι αναρχικοί είναι οι ίδιοι που δεν έδωσαν συλλυπητήρια ούτε στην μάνα του Θάνου Αξαρλιάν που πριν 20 χρόνια σκοτώθηκε από την ρουκέτα της 17 Νοέμβρη στο σύνταγμα. Ηταν κι αυτό ένα 19χρονο παιδί που ήταν περαστικό από το Σύνταγμα και σκοτώθηκε από την παρέα του Χριστόδουλου Ξηρού που σήμερα κρύβεται στα Εξάρχεια ¨η εκεί γύρω από αναρχικούς (είναι ο ήρωας τους) προετοιμάζοντας τους φίλους του για την επόμενη τυχαία δολοφονία μέσα από κάποια τρομοκρατική πράξη. Φαντάζομαι ότι αν πέθαινε κάποιος περαστικός από πυροβολισμό του ΑΝΑΡΧΙΚΟΎ φίλου σας Κου Μαζιώτη στο Μοναστηράκι πάλι οι αστυνομικοί θα έφταιγαν που δεν τον άφησαν να φύγει έτσι???? Κατ'αρχάς για τα συλληπητήρια σε όποιους έχεις παράπονο, εγώ σου είπα δεν τον ξέρω δεν ξέρω τη μάνα του ή τον πατέρα του σε ποιόν να πω συλληπητήρια, σε εσένα για να σου δείξω τι καλός που είμαι? Please... Κατά τ'άλλα πάλι στα υποθετικά είμαστε βλέπω, αν το ένα αν το άλλο. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ? Για τον Κορκονέα μιλάμε και έχεις προσπαθήσει να παίξεις μπάλα με τα : 1 - Κινδύνευε 2 - Έφαγε φλασιά 3 - Στην Αμερική είναι χειρότερα 4 - Δεν δίνουν συλληπητήρια οι αναρχικοί 5 - Αν κάποιος τραυματιζόταν από πυροβολισμό αναρχικοί θα έφταιγαν οι αστυνομικοί (what) Η προσπάθεια σου να πλαισιώσεις την κουβέντα ως "κακόμοιρος αστυνομικός που κάνει ό,τι μπορεί για να μας προστατεύσει κατατρεγμένος από μια άπονη κοινωνία έκανε ένα κατανοητό λαθάκι κατά την τέλεση των καθηκόντων του για να μην μας πυροβολήσουν οι τρομοκράτες" είναι προφανής, δεν ξέρω εάν είναι και σε εσένα όμως ή εάν σου βγαίνει αυθόρμητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κάποια στιγμή, ομάδα διαδηλωτών συμπεριλαμβανομένου του Καλτεζά, βάζουν φωτιά με βόμβες μολότοφ στην κλούβα των ΜΑΤ στην οποία ήταν μέσα και ο Μελίστας. Μετά από αυτή την πράξη και ενώ οι διαδηλωτές αποχωρούν τρέχοντας προς την Πλατεία Εξαρχείων, στη διασταύρωση των οδών Στουρνάρη και Μπόταση, ο αστυνομικός Μελίστας πυροβολεί και σκοτώνει από πίσω τον Καλτεζά. Ασθενοφόρο τον μεταφέρει στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώνεται ο θάνατός του.'' ελπίζω να καταλαβαίνεις από τα γραφόμενά σου πως ο Μελίστας εκείνη τη στιγμή διέπραξε εγκλήματα όπως: ανθρωποκτονία από πρόθεση και εκδίκηση παράβαση καθήκοντος κατάχρηση εξουσίας κλπ και σε καμία περίπτωση όλη η ιστοριούλα που μας παρέθεσες δεν δικαιολογεί αυτά του τα εγκλήματα... Η μόνη δυσκολία να καταλάβεις τα ανωτέρω είναι όταν βρίσκεσαι στην πλευρά της εξουσίας... είναι γλυκό το μέλι. αλλιώς και εμένα στο δρόμο άπειρες φορές έχει πάει να με σκοτώσει αμάξι που βγαίνει από στοπ, πεζός που περνάει στο άσχετο χωρίς να κοιτάξει, μηχανή που το παίζει σουπερμαν και πάει να περάσει από πάνω μου κλπ, κλπ... αν εγώ μετά τους κυνηγήσω και τους ψάξω να τους σκοτώσω πισώπλατα... τι δικαιολογία θεωρείς ότι θα ευσταθεί στο δικαστήριο για την πράξη μου?? πόσο μάλλον αν ας πούμε είμαι εν ώρα υπηρεσίας και καθήκον/δουλειά μου είναι η προστασία των άλλων ... και όχι η ανθρωποκτονία από εκδίκηση. δουλειά του ήταν να του βάλει χειροπέδες... δουλειά τους γενικά είναι να τους βάλουν χειροπέδες... (μεγάλη συζήτηση από πίσω... ας μείνουμε στα επιφανειακά) και να τους παραδώσουν... δουλειά τους ΔΕΝ είναι να τους ξυλοκοπούν, σέρνουν, σκοτώνουν... μην ψάχνουμε για δικαιολογίες του στυλ "μου έβρισε τη μάνα". Αν δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά τότε τα πράγματα δεν δέχονται καμίας δικαιολογίας. Αν δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά να ΦΥΓΟΥΝ και να να ζητηθούν ευθύνες από ΟΛΟΥΣ τους αρμόδιους που τους αξιολόγησαν ότι μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά, καθώς και από τους ίδιους... αξιολόγηση δεν θέλει το κράτος?! ΥΓ: στην Ισπανία νομοθετήθηκε ότι είναι παράνομο να καταγράφεται σε βίντεο/φωτογραφίες η αστυνομική βία... είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να καταγράφεις την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του συστήματος. ΖΗΤΩ η δημοκρατία! ΥΓ2: έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για τα παιδιά μας. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον vaelsod 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 ο αστυνομικός Μελίστας πυροβολεί και σκοτώνει από πίσω τον Καλτεζά. προφανεστατα βρισκεται σε θανασιμο κινδυνο τη στιγμη του πυροβολισμου η ζωη του οργανου απο την πλατη του 15χρονου. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Left & Woody 103 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) ΠΡΟΣ pipingtom83. Δεν εισαι απλος πολιτης.Αποκλειεται να εχεις περασει απο ολο το φασμα της Αριστερας και να τρεχεις στην wikipedia για να πεις ποιος ηταν ο Καλτεζας.Αποκλειεται να ησουν οργανωμενος στην Αριστερα και να εχεις τετοιο μισος. ΕΓΩ δεν ξερω πως ειναι να λαμπαδιαζει μια κλουβα των Ματ και να εισαι μεσα.Εσυ μαλλον ξερεις...ΟΣΟ γραφεις τοσο καρφωνεσαι Υ.Γ Για να τελειωνουμε γιατι εχουμε και δουλειες . Δεν ειμαι δικος σου συντροχος, γιατι ο μοτοσυκλετισμος σημαινει αλληλεγγυη , μια λεξη που δεν την ξερεις, σημαινει ελευθερια, σημαινει και ανθρωπια...Μπορεις να πας στην wikipedia να δεις τι σημαινουν Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον Left & Woody 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 προφανεστατα βρισκεται σε θανασιμο κινδυνο τη στιγμη του πυροβολισμου η ζωη του οργανου απο την πλατη του 15χρονου. Ρε ξέρεις τι τραμπουκισμούς ασκούσαν οι μπούκλες του Γρηγορόπουλου δεξιά και αριστερά; Ειδικά τις μέρες που είχε αέρα , ήταν σαν μαστίγια. Πως να μην νιώσει πως απειλείται ο Κορκονέας και πως να μην φτάσεις στο σημείο να βάζεις " " στην λέξη παιδί όταν μιλάς για τον Αλέξη; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 ελα ρε παιδια του απαντατε και σοβαρα αυτου του ανθρωπου,που ηταν και μελος στο κκε και στο μλ-κκε,μαλλον στους ''φιλους της αστυνομιας'' ειναι μελος και εχει μπερδευτει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Στο δικαστικό σκέλος της δολοφονίας Καλτεζά, ο δράστης αστυνομικός θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχικής ορμής και καθ’ υπέρβαση των ορίων της άμυνας. Στις 23 Σεπτεμβρίου του 1988 θα καταδικασθεί σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση, ενώ στην κατ’ έφεση δίκη θα αθωωθεί (25 Ιανουαρίου 1990), επειδή το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό ότι υπερέβη τα όρια της άμυνας, εξαιτίας του φόβου και της ταραχής που του προκάλεσε η ενέργεια του θύματος..!!! Δικαιοσύνη, όχι αστεία...!!! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roulhs 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 αν ησουν οντως στην κνε παντως διαβεβαιωνεις την αποψη μου οτι εκει μεσα , περαν καποιων ταξικα συνειδητοποιημενων , υπαρχει και μπολικη μικροαστικη σκατιλα παντως γενικα μαγκες μην σας παραξενευει το γεγονος οτι ο συγκεκριμενος μπορει να ηταν οργανωμενος καθως εκεινη την εποχη ηταν και λιγο της μοδας ολο αυτο το πραγμα και επισης στο ρηγα φερραιο συμμετειχαν και τωρινοι ακροδεξιοι συμβουλοι του σαμαρα οποτε τιποτα δεν αποκλειεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 και κλέβεις τράπεζα χωρίς να πεθάνει κανείς και τρώς 15 χρόνια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Άκουσε μικρέ μου σύντροχε, το 1985 ήμουν 23 ετών, οργανωμένος από το 1977 σε Ρήγα Φερραίο, ΚΝΕ, ΚΚΕ, ΚΚΕ(μ-λ) και ΠΑΣΟΚ από το '82 κι έπειτα. Οι πολιτικές σου πεποιθήσεις βράχος , έτσι ? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Ας μεινουν τα κόμματα, εκτος κουβεντας, εκτος φόρουμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stray 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Πάμε στον Καλτεζα τώρα, την ξέρεις καλά την ιστορία με το ''παιδί'' αυτό? Πώς λέγεται λοιπόν ο άνθρωπος (ανθρωποειδές για μένα), οποιασδήποτε ηλικίας, που βάζει φωτιά σε λεωφορείο που μέσα υπάρχουν άνθρωποι??? ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!!!!!!! Ανθρωποειδές, ''παιδί'' εντός εισαγωγικών λες και δεν ήταν πραγματικά ένα ανήλικο παιδί. Καλά, φιλότιμο και κανονισμοί της κοινότητας δεν παίζουν για σένα, είναι προφανές. Αλλά το να προσβάλεις έτσι χυδαία τη μνήμη ενός νεκρού μήπως το θεωρείς και τιμή; Αν θες να σεβόμαστε την ηλικία σου, σεβάσου πρώτος τον εαυτό σου, λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Μετά τα διόδια έπιασε και αυτό το νήμα...; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες