Jump to content
sorips

Κρίσιμη μάχη για τη ζωή του δίνει ο Ν. Ρωμανός

Recommended Posts

Άνθρωποι που νιώθουν πως κάποτε μπορεί να βρεθούν αυτοί στο στόχαστρο του κράτους και της "δικαιοσύνης" και Άνθρωποι που νιώθουν πως αυτοί ποτέ δεν μπορεί να βρεθούν στο στόχαστρο του κράτους και της "δικαιοσύνης" επειδή είναι καλοί και δεν έκαναν τίποτα κακό.

Συμφωνώ πλήρως στο ποστ, πλην του bold.

Δυστυχώς οι περισσότεροι τα βλέπουμε άσπρο-μαύρο, ΚΥΡΙΩΣ όμως λόγω των συνομιλητών μας, που τα βλέπουν μαύρο-άσπρο. Πολλές φορές γράφουμε πράγματα εξεζητημένα, εκ των οποίων πραγματικά πιστεύουμε τα μισά, μη αντέχοντας τις μπούρδες των άλλων.

Στο bold αντιθέτως δεν συμφωνώ. Είναι καθαρά θέμα ρίσκου στη ζωή. Κλασσικό παράδειγμα μιας και είμαστε μοτοφόρουμ... το κράνος.

Το να το φοράς πχ κράνος, δεν σε σώζει 100%, αλλά πολλές φορές σου γλιτώνει το κεφάλι, την κλήση, το κρύο κλπ (από το μεγαλύτερο damage προς το μικρότερο) αν με καταλαβαίνεις...

Δεν σε πιάνω. Το bold ήταν μια παρατήρηση, ίσως λανθασμένη, για αυτό το thread.

Πως κάποιοι το βλέπουν ως "αύριο μπορεί να είμαι εγώ" ενώ άλλοι ως "αποκλείεται ποτέ να είμαι εγώ".

Σε τι διαφωνείς?

έχετε κολλήσει στο ''Μπάτσος σκοτώνει παιδί'' σχετικά με την 6/12/2008. Είσαι σίγουρος ότι το ''παιδί'' είναι άμοιρο ευθυνών? Εντάξει ο ''μπάτσος'', και όχι όλοι οι ''μπάτσοι'' και όλο το Σώμα, ήταν αυτό που ήταν αλλά, τι ήταν αυτό που ανάγκασε τον κακό τον ΄΄μπατσο΄΄ να πυροβολήσει το παιδί? Λές να μην είχε ξαναβρεθεί 20 χρόνια ''μπάτσος'' σε παρόμοιες καταστάσεις στις οποίες και δεν σκότωσε κανέναν???

Έχεις κάνει ''μπάτσος'' να δείς τι αντιμετωπίζουνε καθημερινά?

έδωσες συλλυπητήρια στους γονείς των ''μπάτσων'' του Ρέντη? Λυπήθηκες καθόλου ή είπες ''μπάτσοι είναι καλά να πάθουν''?

Με συγχωρείς για το ύφος μου αλλά δεν μου αρέσει ο όρος ''μπάτσος'' και ''παιδί''.

Τίποτα, η μαλακία που τον έδερνε.

Ακόμα και τα δικαστήρια που θεωρούν το λόγο του μπάτσου ιερό και του πολίτη κωλόχαρτο το δέχτηκαν αυτό, ο μπατσος δεν απειλούταν. Ήταν 20 χρόνια ε καί? είσαι από τους γέρους που σκοτώνουν άνθρωπο και λένε "αποκλείεται να φταίω, 40 χρόνια οδηγώ χωρίς ατύχημα"? Ε φίλε, 40 χρόνια κωλόφαρδος ήσουν εσύ και οι γύρω σου που δεν σκότωσες κανέναν.

Τι αντιμετωπίζουν καθημερινά που να δικαιολογεί δολοφονίες? Δώσε μου ένα παράδειγμα, με το ΔΙΚΟ σου παιδί σε παρακαλώ.

Δεν έδωσα συλληπητήρια σε κανέναν, δεν του ξέρω δεν τους ήξερα. Ούτε τους γονείς του Γρηγορόπουλου ούτε των αστυνομικών.

Σου αρέσει δεν σου αρέσει έτσι ήταν. Ένας ΜΠΑΤΣΟΣ, όχι αστυνομικός, μπάτσος, σκότωσε έναν άνθρωπο 15 χρονών, δηλαδή ένα παιδί.

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

... συγνώμη κιόλας αλλά για να καταλάβω κι γω, υπάρχει κανείς που δικαιολογεί τον Κορκωνέα ........και τη πράξη του ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σε πιάνω. Το bold ήταν μια παρατήρηση, ίσως λανθασμένη, για αυτό το thread.

Πως κάποιοι το βλέπουν ως "αύριο μπορεί να είμαι εγώ" ενώ άλλοι ως "αποκλείεται ποτέ να είμαι εγώ".

Σε τι διαφωνείς?

Στο αρχικό σου ποστ μίλησες για υπόγειο διαχωρισμό κλπ... σε 2 κατηγορίες συμμετεχόντων στη συζήτηση. Τους μεν και τους δε.

Αν αναφέρεσαι σε 'κάποιους' λίγους, και όχι σε όλους διαχωρίζοντάς τους τότε οκ δεν κατάλαβα καλά.

Απλά υπέθεσα ότι όλοι διαχωρίζονται στις συγκεκριμένες μεν και δε κατηγορίες, χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο (το να βγάζουν τον εαυτό τους από την εξίσωση δεν έχει σχέση με το "αύριο αποκλείεται να είμαι εγω"). Εϊναι δηλαδή σαν να λέμε ότι όλοι είναι Παναθηναϊκοί ή Ολυμπιακοί, όλοι είναι 30άρηδες η 40άρηδες κοκ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... συγνώμη κιόλας αλλά για να καταλάβω κι γω, υπάρχει κανείς που δικαιολογεί τον Κορκωνέα ........και τη πράξη του ;

Ναι, το κρατος που τον έχει ελευθερο χωρίς βραχιολάκι εδώ και 4 μηνες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει. Μη κοιτάς που δεν το παραδέχεται - ομαι - εσαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, το κρατος που τον έχει ελευθερο χωρίς βραχιολάκι εδώ και 4 μηνες..

αποφυλακίστηκε ;

Υπάρχει. Μη κοιτάς που δεν το παραδέχεται - ομαι - εσαι

ξέρεις η υποθέτεις ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

........

4 στα 4.

Διαγραφηκαν.

Παμε παρακατω, μη ζητατε κλειδωμα.

Ελπιζω να γινομαι κατανοητός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ήρεμος είμαι.

Παραβλέπω την ειρωνεία σου και λέω ότι, όχι, το κράτος δεν νίκησε ούτε αυτό εννοούσα, το κράτος καλώς ¨η κακώς έδωσε μια λύση η οποία θα ισχύσει για όλους του υπόδικους/κρατούμενους. Έδωσε λύση, αυτό εννοούσα.

έχετε κολλήσει στο ''Μπάτσος σκοτώνει παιδί'' σχετικά με την 6/12/2008. Είσαι σίγουρος ότι το ''παιδί'' είναι άμοιρο ευθυνών? Εντάξει ο ''μπάτσος'', και όχι όλοι οι ''μπάτσοι'' και όλο το Σώμα, ήταν αυτό που ήταν αλλά, τι ήταν αυτό που ανάγκασε τον κακό τον ΄΄μπατσο΄΄ να πυροβολήσει το παιδί? Λές να μην είχε ξαναβρεθεί 20 χρόνια ''μπάτσος'' σε παρόμοιες καταστάσεις στις οποίες και δεν σκότωσε κανέναν???

Έχεις κάνει ''μπάτσος'' να δείς τι αντιμετωπίζουνε καθημερινά?

έδωσες συλλυπητήρια στους γονείς των ''μπάτσων'' του Ρέντη? Λυπήθηκες καθόλου ή είπες ''μπάτσοι είναι καλά να πάθουν''?

Με συγχωρείς για το ύφος μου αλλά δεν μου αρέσει ο όρος ''μπάτσος'' και ''παιδί''.

Αρνούμαι να έχω οποιονδήποτε διάλογο ή επαφή με άνθρωπο που έχει τέτοιες απορίες. Κι αν την δεύτερη θα μπορούσα να την παραβλέψω επειδή σίγουρα υπάρχουν και σκατόψυχοι που θα χαίρονταν με τον θάνατο νέων ανθρώπων , την πρώτη δεν μπορώ με τίποτα διότι εκφράζει δικό σου συλλογισμό και απλά χαλιέμαι που αναπνέω ακόμα και τον ίδιο αέρα μαζί σου. Καλή συνέχεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

........

4 στα 4.

Διαγραφηκαν.

Παμε παρακατω, μη ζητατε κλειδωμα.

Ελπιζω να γινομαι κατανοητός.

καλά 'ντάξει. Κόψε και ράψε τη συζήτηση όπου θες εσύ.

Αρνούμαι να έχω οποιονδήποτε διάλογο ή επαφή με άνθρωπο που έχει τέτοιες απορίες. Κι αν την δεύτερη θα μπορούσα να την παραβλέψω επειδή σίγουρα υπάρχουν και σκατόψυχοι που θα χαίρονταν με τον θάνατο νέων ανθρώπων , την πρώτη δεν μπορώ με τίποτα διότι εκφράζει δικό σου συλλογισμό και απλά χαλιέμαι που αναπνέω ακόμα και τον ίδιο αέρα μαζί σου. Καλή συνέχεια.

να ξέρεις ότι...

όσους 'σκατόψυχους' εσύ εφεύρεις γύρω σου, άλλοι τόσοι 'σκατομαλάκες' θα εμφανιστούν να τους χαρακτηρίσουν έτσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά 'ντάξει. Κόψε και ράψε τη συζήτηση όπου θες εσύ.

Με 650 τοσα πόστ, ειναι αδυνατο να το κάνω, ακομα και αν το θελω.

Η διττή ιδιότητα του Συντ/στη, δεν πρέπει να σε μπερδευει.

Αν ακομη εχεις σκοτεινα σημεια ή κατι δεν σου'κατσε καλά, στειλε κανα ΠΜ, να το συζητησουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντα μιλώ με παραδείγματα και γεγονότα όπως και τώρα.

Αν θές μελέτησε δικονομία ¨η ρώτα πριν γράψεις περί ''δικαιώματος''!!!

Το συμβούλιο των εφετών και ο Αρειος Πάγος απέρριψαν την ζώσα παρουσία του στο ΤΕΙ διότι:

1. είναι και υπόδικος για άλαλ αδικήματα περιμένοντας να δικαστεί γιαυτά και σύμφωνα με τον απο 25ετίας νόμο που ισχύει δεν έχει κανείς υπόδικος αυτό το δικαίωμα και
  2. είναι Κατάδικος ο οποίος δεν έχει εκτίσει ε΄να μέρος της καταλογισθείσας ποινής για να δικαιούται άδειας οποιασδήποτε φύσεως!!!!

ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα λοιπόν!!!!!! ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!

Παρόλα αυτά η ''κακή'' Πολιτεία του αναγνώρισε την θέληση του για μόρφωση και του πρότεινε το ανοικτό Πανεπιστήμιο στο οποίο φοιτούν πολλοί Ελληνες κατάδικοι και απλοί πολίτες που δεν είχαν την τύχη να ενταχθούν σε κάποιο Πανεπιστήμιο όταν έπρεπε, όμως το αρνήθηκε ο ίδιος διαχωρίζοντας την θέση του και από τους κατάδικους αλλά και από τους απλούς πολίτες!!!

Τι θα πεί να μην βρίσκεται με΄σα στην φυλακή για 15 χρόνια?

Γιατί να μην βρίσκεται στην φυλακή για 15 χρόνια? Για ένοπλη ληστεία καταδικάστηκε όχι για ληστεία με γλαδιόλες!!!!!!!

Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν ήσουν στην τράπεζα με το παιδί σου και κάποιος κουνιόταν παράξενα? Δεν θέλεις να το σκέφτεσαι!!!!

Για ποια ''ισοπεδωτική συνθήκης φυλακής'' μιλάς? ξέρεις καμιά φυλακή με καλύτερες συνθήκες?

Αν είναι έτσι να αρχίσουμε να βγάζουμε τους κατάδικους με άδειες με διάφορες δικαιολογίες!!!

Ασε λοιπόν κατά μερος τα περί ''δικαιωμάτων'' κι έλα στην πραγματικότητα.

πω δε μπορώ την επιχειρηματολογία τύπου άδωνι

είναι όντως υπόδικος,αλλά ως γνωστόν δεν γίνεται να δικαστείς 2 φορές για το ίδιο πράγμα.

και στην 1η δίκη δικάστηκε,πέρα απο την ένοπλη ληστεία,και για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση.

για το 2ο αθωώθηκε. τι μας λέει αυτό; (καλά,πέρα απο αυτό,υπάρχει κάτι που δε το διανοείται το μυαλό σου,που λέγεται κατάκτηση δκαιωμάτων. με την λογική σου ο αγώνας για 8ωρο στο μεξικό το 1886,ήταν άδικος αφού ήταν και παράνομος ξέρω γω

οι νόμοι σας δεν είναι τίποτα παραπάνω απο κωλόχαρτο σε όσους δεν φοφούνται την αναμέτρηση με την εξουσία)

ναι,ξέρω φυλακές που δεν είναι ισοπεδωτικές οι συνθήκες κράτησης. (κυρίως εξωτερικό,δες που κρατείτε ο μακελάρης της νορβηγίας)

όπως ξέρω και αυτές που είναι ακόμα πιο ισοπεδωτικές (φυλακές τύπου Γ,στρατόπεδα κράτησης μεταναστών)

τώρα,αν είσαι μπάτσος,μπορείς να το δηλώσεις,για να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλάκι μας.

και πραγματικά είχα σκοπό να σου εξηγήσω -γιατί λέω δε θα ξέρεις- το νόημα του σωφρωνισμού που βγάζει το δημοκρατικό προσωπείο του κράτους,

αλλά κατάλαβα οτί συνειδητά λες οτι λες.

έχετε κολλήσει στο ''Μπάτσος σκοτώνει παιδί'' σχετικά με την 6/12/2008. Είσαι σίγουρος ότι το ''παιδί'' είναι άμοιρο ευθυνών?

ένα 15χρονο έκανε κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά,ούτε απο τον ίδιο τον ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ που να άξιζε θάνατο. αυτό θες να μας πείς;

Τροποποιήθηκε από τον ο νέος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς οι περισσότεροι τα βλέπουμε άσπρο-μαύρο, ΚΥΡΙΩΣ όμως λόγω των συνομιλητών μας, που τα βλέπουν μαύρο-άσπρο. Πολλές φορές γράφουμε πράγματα εξεζητημένα, εκ των οποίων πραγματικά πιστεύουμε τα μισά, μη αντέχοντας τις μπούρδες των άλλων.

Επίτρεψέ μου να κουοτάρω το παραπάνω μνημείο ετεροκαθορισμού και αυτοαναίρεσης για να μπορώ να το βρω εύκολα την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να στο τρίψω στη μούρη :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά εχουμε Προεδρο της Δημοκρατίας! Ένα μεγαλο μπράβο λοιπον που παρενέβη στην υπόθεση Ρωμανού και ένα μεγαλυτερο που όλα αυτά τα χρονια κλεινει με μεγαλη επιτυχια τα ματια και τα αυτια του στον αργο θανατο του Ελληνα.

Συγχαρητηρια και στην κυβερνηση αλλα και σε ολους τους βουλευτες που πραγματικα εδειξαν το ανθρωπινο προσωπο τους αλλα και στο γεγονος ότι επιτελους καταφεραν και συμφωνησαν σε κατι.

Φυσικα όταν ξανα αρχισει τα γ@μσια η τροικα δεν υπαρχει περιπτωση να συμφωνησει κανενας Αριστερος με κανενα δεξιο η όπως αλλιως λεγονται για να διεκδικησουν κατι καλο για την Ελλαδα.

Και το μεγαλυτερο μπραβο στο παλικαρακι αυτό που καταφερε και τους γλεντάει ολους κανονικα κανοντας το απολυτα απιθανο να ενώσει τους βουλευτες και να χωρισει ολους τους αλλους κανοντας τους να μαλωνουν για παρτι του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίτρεψέ μου να κουοτάρω το παραπάνω μνημείο ετεροκαθορισμού και αυτοαναίρεσης για να μπορώ να το βρω εύκολα την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να στο τρίψω στη μούρη :D

εγώ τουλάχιστον ξέρω για τι πράγμα μιλάω, αναρχικέ της πίσω πόρτας. πρόσεξε μόνο μη πηδήξεις καμιά μάντρα πριν αρχίσεις το τρίψιμο,

internet-tough-guy.jpg

Τροποποιήθηκε από τον makisr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμ δεν ξέρεις καν για τι μιλάς, όταν λες ότι "λέω και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα, επειδή λένε οι άλλοι μπούρδες". Όλη σου η επιχειρηματολογία εξαντλείται κάθε φορά σε αφορισμούς του τύπου "και καλά αναρχικοί της πλάκας και της πίσω πόρτας", και τα λοιπά. Ε δεν μας πειράζει όσο νομίζεις να το λες εσύ αυτό ρε παιδί μου, χώνεψέ το! Ειδικά όταν μόλις έχεις παραδεχτεί ότι λες και καμιά μαλακίτσα!

Στο δια ταύτα τώρα: πώς σου φάνηκε που ένας "και καλά αναρχικός" σήκωσε στο πόδι μεγάλη μερίδα της ξύπνιας κοινωνίας, και μαζί κέρδισαν αυτά που κέρδισαν απέναντι στο παντοδύναμο κράτος; Σου κακοφάνηκε καθόλου; Απογοητεύτηκες καθόλου από το κράτος σου και τους άπειρους μπάτσους του και τον φασίστα πρωθυπουργό του και τον χίτη υπουργό "δικαιοσύνης" του; :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσένα πως σου φάνηκε που έναν hardcore αναρχικό σαν το Ρωμανό τον αποθεώνει ο Μπογδάνος στο skai?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμ δεν ξέρεις καν για τι μιλάς, όταν λες ότι "λέω και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα, επειδή λένε οι άλλοι μπούρδες". Όλη σου η επιχειρηματολογία εξαντλείται κάθε φορά σε αφορισμούς του τύπου "και καλά αναρχικοί της πλάκας και της πίσω πόρτας", και τα λοιπά. Ε δεν μας πειράζει όσο νομίζεις να το λες εσύ αυτό ρε παιδί μου, χώνεψέ το! Ειδικά όταν μόλις έχεις παραδεχτεί ότι λες και καμιά μαλακίτσα!

Στο δια ταύτα τώρα: πώς σου φάνηκε που ένας "και καλά αναρχικός" σήκωσε στο πόδι μεγάλη μερίδα της ξύπνιας κοινωνίας, και μαζί κέρδισαν αυτά που κέρδισαν απέναντι στο παντοδύναμο κράτος; Σου κακοφάνηκε καθόλου; Απογοητεύτηκες καθόλου από το κράτος σου και τους άπειρους μπάτσους του και τον φασίστα πρωθυπουργό του και τον χίτη υπουργό "δικαιοσύνης" του; :D

εγώ το χω χωνέψει , εσύ δεν βλέπω να το κατανοείς όταν αραδιάζεις τις μαλακίτσες σου ότι αναγκαζόμαστε να σου απαντάμε αναλόγως. Αν δεν το πιάνεις αυτό, τζάμπα προσπαθείς.

στο δια ταύτα, ένα κλέφτης τραπεζών, wannabe αναρχικός μπορεί να κάνει ότι θέλει. εγώ γραμμένο τον έχω, και αυτό και το κράτος ΣΟΥ. Κοίτα σε αυτούς που σε γεννήσανε που τους ψηφίσανε 50 χρόνια, και άσε εμάς που δεν μας ξέρεις καν, να κριθούμε από τα παιδιά μας.

Α και μη ξεχάσω. Αφισοκόλληση σήμερα! Μιας και το πας επί του προσωπικού πλέον!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά μην απολογηθώ εγώ για τις πράξεις του κάθε τσούτσεκα Μπογδάνου. Επίσης κανείς δεν σε αναγκάζει να κάνεις το οτιδήποτε.

Άντε, προσπάθησε να έχεις μια καλή νύχτα τώρα. Εγώ μετά από μια βδομάδα περιφρουρήσεων πάντως, θα έχω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθε πολίτης έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θελει, να δηλώνει αναρχικος, ακροδεξιος, πουστης ... και να φέρεται ανάλογα.

Οταν παρά βαίνει τον νομο που έχει ορίσει το καλό η κακό κράτος , ειναι δικιά του επιλογή και πρεπει να ξέρει τις συνέπειες.

Στη περίπτωση Ρωμανου το κράτος ήταν αυτο που στέρησε ένα νόμιμο δικαίωμα σε έναν πολίτη, και αυτο ήταν άδικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά μην απολογηθώ εγώ για τις πράξεις του κάθε τσούτσεκα Μπογδάνου. Επίσης κανείς δεν σε αναγκάζει να κάνεις το οτιδήποτε.

Άντε, προσπάθησε να έχεις μια καλή νύχτα τώρα. Εγώ μετά από μια βδομάδα περιφρουρήσεων πάντως, θα έχω :)

Δεν σου ζήτησα να απολογηθείς.Κυρίως να το σκεφτείς.Όταν λέμε "σύστημα",δεν εννοούμε μόνο το Σαμαρά και την κλίκα του.

Εννοούμε κ άλλα πολλά,τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι που αποθεώνουν είναι κ αυτοί μέρος του συστήματος.Αθανασίου,Σαμαράς πήρε πρωτοβουλία να βρει λύση,ο Παπούλιας το ραμολιμέντο ήθελε να συναντήσει και να βραβεύσει το Ρωμανό,ο Μπογδάνος αποθεώνει το Ρωμανό σαν το ύψιστο παράδειγμα αυτοθυσίας,η αριστερά με τις απεργίες πείνας και τα παστέλια στα σακούλια στο Σύνταγμα και αυτή υπέρ του Ρωμανού.Σε όλο το φάσμα της.Τρωτσκιστές,μαοικοί,κομουνιστές,ονεδίτες,πασοκτσήδες,Τατιάνα Στεφανίδου,Ελεονώρα Μελέτη,Χαρδαβέλας,Λαζόπουλος και η λίστα συνεχίζεται ... άπαντες υπερ του "αντεξουσιαστή" Ρωμανού.

Που τα έχετε δει αυτά ρε?Βάλτε λίγο το μυαλό να δουλέψει.Βγάλτε τις παρωπίδες και δείτε λίγο από πάνω από το εγώ σας.

Είναι σκληρό να φτάνει κανείς στο επίπεδο της αυτοσυνειδητότητας να καταννοεί ότι αγωνίζεται για το απόλυτο τίποτα.Είστε πιτσιρικάδες όμως αρκετοί,αφήστε μια ρωγμή για τη λογική να βρει το δρόμο της.

Για τους μεγαλύτερους.. στην επόμενη ζωή,αυτή πήγε στράφι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανακεφαλαίωση.

Δεν μπορείς να έχεις ιδανικά ή ιδεολογία αν είσαι 15χρονών.

Δεν μπορείς να δρας αυτοβούλως αν είσαι 15 χρονών,κάποιος σε καθοδηγεί.

Δεν δικαιούσαι να έχεις άποψη,αν δεν έχεις κάνει μεροκάματο.

Οταν μεγαλώσεις,θα πρυτανεύσει η λογική,και θα αντιληφθείς το απόλυτο κενό,οπότε σκάσε και κολύμπα.

Ο όρος επαναστάτης πρέπει να εγκρίνεται από κάποιο κονκλάβιο,και να πληροί προυποθέσεις αλλιώς δεν υφίσταται.

Η ανασκευή μέσω του διαλόγου είναι μαλακία.Προέχει η δολοφονία της αντίθετης άποψης με ''αντικειμενικά τεκμήρια''.

Όποιος κολυμπάει κόντρα στο ρεύμα,είναι εκ προοιμίου αφελής ή έχει ιδιοτελή κίνητρα.

Η άποψη ότι κρίνουμε βάσει της υποκειμενικής μας φύσης,είναι ελλιπής.

Όταν κρίνουμε υπάρχει το κοινώς αποδεκτό όριο της κοινής λογικής,που δεν το υπερβαίνει καμία υποκειμενική υπόσταση.

Όταν μαλακιζόμαστε και κάνουμε χαβαλέ με φανέλες,μηχανάκια, κλπ εκεί είναι σεβαστό ας πούμε το οπαδιλίκι.

Ήταν ή δεν ήταν πέναλτι,σιγά μην ήταν...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσένα πως σου φάνηκε που έναν hardcore αναρχικό σαν το Ρωμανό τον αποθεώνει ο Μπογδάνος στο skai?

ας πιστεψουμε οτι εχεις οντως αυτη την απορια. (δεν το πιστευω δλδ, αλλα ας τα διαβασει κανας αλλος)

χαιρω πολυ, προσπαθει ο καθενας να οικειοποιηθει τον αγωνα του ρωμανου αναλογα με την ατζεντα του.

οτι δε μπορεις να το σπασεις (τι να κανουμε ειχε τσαμπουκα ο πιτσιρικας που δεν κοβοταν), προσπαθεις να το οικειοποιηθεις.

το παληκαρακι εχει πολυ συγκεκριμενη πολιτικη ταυτοτητα (αναρχικος) , οποισδηποτε αλλος πολιτικος χωρος και μηχανισμος πηγε να χωθει/στηριξε/μιλαει για αυτον παει για να κλεψει λιγο απ΄τον αγωνα του.

τωρα ο καθενας απο τους μνηστηρες προβαλλει οτι τον βολευει:

-η αριστερα λεει για το δικαιωμα στη μορφωση (ασχετα αν ο αγωνας του ρωμανου ειναι για "μια ανασα ελευθεριας" και χεσμενο το εχει το πανεπιστημιο σα χωρο "μορφωσης" - δεν τα λεω γω τα λεει ο ιδιος σε κειμενο του)

-ο κρατικος μηχανισμος προσπαθει να παιξει το κρατος δικαιου και φορεσε ανθρωπιστικο προσωπειο, μπας και μας πεισει οτι ειναι κατι περισσοτερο απο οργανωμενη μαφια.

(κανοντας το προηγουμενο 5ημερο καμια 50αρια συλληψεις, και σακατεβοντας στο ξυλο αρκετους παραπανω, προσπαθωντας να μαζεψει τη μαλακια που το δερνει αφου δεν τηρει ουτε τους ιδιους του τους νομους)

κτλπ

Οταν συνελθει ο Ρωμανος, θα βγαλει απαντηση σε ολα αυτα.

Οι διαφοροι μηχανισμοι και ομαδες συμφεροντων προσαρμοζονται και προσπαθουν να αξιοποιησουν την καθε κατασταση οπως τους βολευει, ειναι δεδομενο.

Αυτο δεν αφαιρει σε τιποτα απ΄τον αγωνα που εκανε ο Ρωμανος και ο αλληλεγγυος σε αυτον κοσμος.

Τωρα οποιος αντι να διαβαζει τι λεει ο ανθρωπος που παιζει τη ζωουλα του και ακουγε αναλυσεις απο δημοσιογραφους και δελτια τυπου κομματων και τα πιστεψε oh well.

Το παληκαρακι ξεγυμνωσε ενα καρο τρυπες του κρατικου μηχανισμου, καλο το ντριμπλαρισμα της νομιμοτητας, δε μας πειθετε.

Εντυπωση στο τοπικ μου εκανε η υπομονη αρκετου συμπαθητικου κοσμου στο να γινει διαλογος με τους κλασσικους γραφικους.

Επισης εντυπωση, οτι ο κρατικος μηχανισμος εκτεθηκε αρκετα ωστε ακομα και "ευηποληπτος και νομοταγης" κοσμος να αναρωτηθει ρε παιδια κατι παει στραβα εδω.

Ενα απ΄τα κομματια των αλληλεγγυων σας χαιρετα, παει να κοιμηθει και να μαζεψει κανα λεφτο για τους συλληφθεντες του, φιλουμπες.

Και για κλεισιμο το κειμενο του ιδιου του ρωμανου.

"Μετά από 31 μέρες σκληρού και ανυποχώρητου αγώνα σταματάω την απεργία πείνας έχοντας σημειώσει μια σημαντική νίκη.

Η τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή με μοναδικό αποδέκτη εμένα, είχε μεγάλες διαφορές από τις αρχικές εξαγγελίες του υπουργού Δικαιοσύνης κάνοντας εν τέλει δεκτή την απαίτησή μου ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται το να "φοράω βραχιολάκι".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η νίκη ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής πίεσης που ασκήσαμε για αυτό και ο κόσμος του αγώνα και η Μαχητική Αναρχία είναι αδιαμφισβήτητα ηθικά, πολιτικά και πρακτικά οι μεγάλοι νικητές.

Ο πολύμορφος επαναστατικός αγώνας και εμείς ως πολιτικοί κρατούμενοι, βγαίνουμε πιο δυνατοί από αυτήν τη μάχη.

Υψώνω την γροθιά μου στέλνοντας τους πιο θερμούς χαιρετισμούς και την απεριόριστη αγάπη μου σε όλους εκείνους τους συντρόφους που στάθηκαν δίπλα μου ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

ΥΓ1: Θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο τις επόμενες μέρες

ΥΓ2: Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου που αρνήθηκαν να υποκύψουν στις εισαγγελικές πιέσεις για αναγκαστική σίτιση και με στήριξαν όσο μπορούσαν."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που τα έχετε δει αυτά ρε?Βάλτε λίγο το μυαλό να δουλέψει.Βγάλτε τις παρωπίδες και δείτε λίγο από πάνω από το εγώ σας.

Είναι σκληρό να φτάνει κανείς στο επίπεδο της αυτοσυνειδητότητας να καταννοεί ότι αγωνίζεται για το απόλυτο τίποτα.Είστε πιτσιρικάδες όμως αρκετοί,αφήστε μια ρωγμή για τη λογική να βρει το δρόμο της.

Για τους μεγαλύτερους.. στην επόμενη ζωή,αυτή πήγε στράφι.

Δεν θέλω να σε προσβάλλω, αλλά εάν θεωρείς πως ο καθένας κρίνεται από όσους τον υποστηρίζουν ΕΡΗΜΙΝ ΤΟΥ, τότε μάλλον η δική σου σκέψη θέλει λίγο δούλεμα και όχι οι παρωπίδες των υπολοίπων.

Επίσης, ο "αντιεξουσιαστής" όπως το θέτεις σε εισαγωγικά, Ρωμανός τους έστειλε όλους στο διάολο χωρίς πολλά-πολλά.

Θα ήθελα λίγο να μου δώσεις μια ιδέα "λογικής" από αυτή τη ρωγμή, επειδή αυτές τις μέρες βαρέθηκα να ακούω για ορθότερα, σωστότερα, ευστοχότερα και σοβαρότερα πράγματα που υπάρχουν αλλά κανένας δεν μας λέει συγκεκριμένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ

ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣ ΤΑ ΧΡΕΗ...

Οινοχοε ο Κορκονέας εδώ και 4 μήνες παίρνει άδειες γονικες οπότε θέλει χωρίς βραχιόλι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ

ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣ ΤΑ ΧΡΕΗ...

Οινοχοε ο Κορκονέας εδώ και 4 μήνες παίρνει άδειες γονικες οπότε θέλει χωρίς βραχιόλι

Φαε ενα σνικερς γιατι οταν πεινας κανεις σαν........ Ντιβα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα