manostaz 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο φόρουμ άλλα με αρκετές εμπειρίες με τις μοτοσυκλέτες.. έχω αλλάξει αρκετά μηχανακια...απο HONDA CHALLY μεχρι VARADERO. Λοιπον η κατηγορια που με καλυπτει θεωρω πως είναι μηχανη on/of. κυριως για ταξιδακια αλλα και μετακινησεις στην πολη(επαρχία) οσο ειχα το v strom 650 εμεινα πολλυ ικανοποιημενος και αρκετα ικονομικο(καταναλωση)αλλα καποια στιγμη με κουρασε(ισως και να το βαρεθηκα) και πηρα varadero το οποιο ημουν βασιλιάς στο ταξιδι αλλα δεν μπορουσα μεσα στην πολη ,εκαιγε παρα πολλυ και γενικα δεν εμεινα τοσο ικανοποιημενος .εχω περασει και απο την κατηγορια mega scooter(είχα το xciting 300r)αλλα οταν εχεις καβαλησει on/of και μετα βγεις στο δρομο με το scooter απογοητευεσαι σε πολλα πραγματα εκοτος απο φρενα και καταναλωση... μετα απο παρα πολλυ ψαξιμο φαινεται πως καταληγω στο NC 700 X. για τους εξης λογους 1)ευελικτο μεσα στην πολη 2)οικονομικο σε καταναλωση 3)αξιοπιστο 4)ταξιδιαρικο 5)πιο οικονομικο απο τo bmw 800gs και το triumph tiger 800 xc εχω καποιες αποριες και θελω την βοηθεια σας.παρακαλω ας απαντησουν γνωστες του θεματος και κατοχοι του NC 700 Χ 1)ειναι μηχανη για ταξιδια οπως το vstrom 650?ο συνεπιβατης καθεται άνετα? 2)ειναι πιο γρηγορα απο το vstrom 650 όχι μονο σε τελικες αλλα γενικα δηλαδη έχει πιο νευρο? 3)dct αξίζει?τι ακριβως είναι? 4)ποσο εχει το φουλ εχτρα? dct-abs τριβαλιτσο-συνεγιαρμος ευχαριστω για το χρονο σας (εχω διαβασει σχεδον τα παντα εδω μεσα αλλα ειμαι αρκετα μπερδεμενος...ακομη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Το να συγκρίνεις το 800gs με το ΝC-700 στο θέμα οικονομίας είναι τελείως άστοχο,μην πω ιεροσυλία. Το 800 είναι μακράν το οικονομικότερο μηχανάκι στην κατηγορία του αναλογουμένως αυτά που σου προσφέρει,πλησιάζει δε,την κατανάλωση του v-strom και μάλιστα το ξεπερνά στο σύνολο του. Καλό μηχανάκι το nc-700-750,αλλά για μένα πολύ υπερεκτιμημένο αγοραστικά για αυτά που σου προσφέρει. Αλλά βεβαίως,περί ορέξεως..κολοκυθό.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 2)ειναι πιο γρηγορα απο το vstrom 650 όχι μονο σε τελικες αλλα γενικα δηλαδη έχει πιο νευρο? To V Strom φανταζει πυραυλος μπροστα σε αυτο το αμαξι 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Eκτος απο την οικονομια καυσιμου μαλλον για ολα τα αλλα εχεις μια λανθασμενη αποψη για την μηχανη αυτη. Απο το οτι δεν ειαι ον-οφ μεχρι αν θες να ταξιδευεις διπλος δικαβαλος με ταχυτητες 140+. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manostaz 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) μάγκες με προσγειώσατε πολύ ανώμαλα..... και κατι αλλο δεν τιθεται θεμα συγκρισης μετα άλλα 2(bmw 800gs και το triumph tiger 800 xc) σιγουρα είναι ανωτερα αλλα δεν τα φτανω οικονικα.. επισης το v strom 650 που είχα 2010 μοντ. σερνόταν για εμένα επισης οι ταχυτητες ταξιδιού θα είναι μεχρι 140-150χλμ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2014 από τον manostaz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Φίλε σε συμβουλεύω να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το θέμα.: Εμπειρίες από την συμβίωσή με την HONDA NC700X http://www.mybike.gr...%20nc%20%20700x Πιστεύω πως θα σε καλύψει στα ερωτήματα και τις απορίες σου! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2014 από τον Chris1981 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 μάγκες με προσγειώσατε πολύ ανώμαλα..... και κατι αλλο δεν τιθεται θεμα συγκρισης μετα άλλα 2(bmw 800gs και το triumph tiger 800 xc) σιγουρα είναι ανωτερα αλλα δεν τα φτανω οικονικα.. επισης το v strom 650 που είχα 2010 μοντ. σερνόταν για εμένα επισης οι ταχυτητες ταξιδιού θα είναι μεχρι 140-150χλμ Εκτός από το ότι καλό θάναι να ρωτήσεις στο θέμα που σούβαλε ο συμφορουμίτης παραπάνω προσωπικά θα σου συνιστούσα ένα test ride ούτως ώστε να εξάγεις Ο ΙΔΙΟΣ τα συμπεράσματά σου. Προσωπικά θα τόπαιρνα με χίλια και μάλιστα το DCT για χρήση ένα σε όλα από κομιούτερ καθημερινό για σούπερ μάρκετ - λαϊκή μέχρι να γυρίσεις τον κόσμο όλο. Αν θέλεις γκάζι και διάφορα άλλα που επιζητεί συνήθως η νεαρή ηλικία κοίτα αλλού, αν σε δυσαρέστησε το στρώμα και σου φάνηκε λίγο επίσης κοίτα αλλού δεν νομίζω ότι κάνει για σένα, αν όμως θεωρείς ότι έχεις κατασταλάξει και θέλεις να κινείσαι δικάβαλος μέχρι 130 άντε 140 και νάχεις και το απαιτούμενο περιθώριο ασφαλείας, νάχεις ένα μηχάνημα για τα πάντα και όχι ένα μεγάλο για έξω και ένα παπί - σκούτερ για μέσα, αν επικεντρώνεσαι στην απόλυτη οικονομία πάρτο αλλά πάντα αφού το οδηγήσεις πρώτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manostaz 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Εκτός από το ότι καλό θάναι να ρωτήσεις στο θέμα που σούβαλε ο συμφορουμίτης παραπάνω προσωπικά θα σου συνιστούσα ένα test ride ούτως ώστε να εξάγεις Ο ΙΔΙΟΣ τα συμπεράσματά σου. Προσωπικά θα τόπαιρνα με χίλια και μάλιστα το DCT για χρήση ένα σε όλα από κομιούτερ καθημερινό για σούπερ μάρκετ - λαϊκή μέχρι να γυρίσεις τον κόσμο όλο. Αν θέλεις γκάζι και διάφορα άλλα που επιζητεί συνήθως η νεαρή ηλικία κοίτα αλλού, αν σε δυσαρέστησε το στρώμα και σου φάνηκε λίγο επίσης κοίτα αλλού δεν νομίζω ότι κάνει για σένα, αν όμως θεωρείς ότι έχεις κατασταλάξει και θέλεις να κινείσαι δικάβαλος μέχρι 130 άντε 140 και νάχεις και το απαιτούμενο περιθώριο ασφαλείας, νάχεις ένα μηχάνημα για τα πάντα και όχι ένα μεγάλο για έξω και ένα παπί - σκούτερ για μέσα, αν επικεντρώνεσαι στην απόλυτη οικονομία πάρτο αλλά πάντα αφού το οδηγήσεις πρώτα. φυσικα και θα το οδηγησω πρωτα... φυσικα και εχω διαβασει τα ποστ που αναεφερε ο φιλος πριν. αλλα μαλλον πρεπει να θεσω αναποδα το ερωτημα..σε τι ειδους μοτοσυκλετιστες προσφερεται η συγκεκριμενη μοτοσυκλετα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Αυτο αναρωτιομαστε οι περισσοτεροι αδερφε.... :P 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Αυτο αναρωτιομαστε οι περισσοτεροι αδερφε.... :P Eγραψες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 φυσικα και θα το οδηγησω πρωτα... φυσικα και εχω διαβασει τα ποστ που αναεφερε ο φιλος πριν. αλλα μαλλον πρεπει να θεσω αναποδα το ερωτημα..σε τι ειδους μοτοσυκλετιστες προσφερεται η συγκεκριμενη μοτοσυκλετα? Σε ήρεμους, κατασταλαγμένους που ξέρουν τι ζητάνε χωρίς διάθεση αυτοπροβολής στην καφετέρια κατ' αρχάς. Σε αυτούς επίσης που θέλουν να έχουν ένα εργαλείο για τα πάντα όπως σου είπα παραπάνω, να το συντηρούν μόνοι τους απλά, να πηγαίνουν παντού με προϋποθέσεις βέβαια γιατί είναι για χωματάκι αλλά όχι για εντουράδα και για αυτούς που κρατάνε τα εργαλεία τους και δεν τα αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι. Όσο και να ρωτάς σύντροχε, όσο και να απαντάει όποιος απαντάει τελικά απάντηση δεν θα πάρεις αν δεν το οδηγήσεις - μελετήσεις για να δείς αν σε καλύπτει ή όχι. Ο Γιαμαχάκιας παραπάνω για παράδειγμα εφόσον δεν είναι Γιαμαπάκι το ρίχνει στον Καιάδα γιατί πάει συνέχεια σούζα, ξεκινάει με burn out πάντα και σταματά με έντο για να φιλήσει τη γκόμενα που θα δεί στο δρόμο και όλα αυτά τα κάνει με ΤΕΝΕΡΕ ΟΥΡΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΓΙΑΜΑΧΑΚΙΑ ! Κατάλαβες τώρα γιατί απάντηση ΔΕΝ θα πάρεις σε τέτοιο ερώτημα ? Εμένα προσωπικά μου τη σπάει ένα μόνο σε αυτό το εργαλείο. Το ότι έχει βαλβίδες με κοκοράκια και θέλει συχνά ελέγχους, θάθελα καπελότα προσωπικά. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MegaChannel7 290 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Ως κάτοχος του 750 θα σε συμβούλευα να μην το δοκιμάσεις καν. Με βάση αυτά που ζητάς, στο μόνο που θα σε καλύψει είναι η οικονομία και η αξιοπιστία. Αυτό που επιζητούσα (και θεωρώ και αρκετοί κάτοχοί του) από το NC750x ήταν (τυχαία σειρά): 1) Ευκολία στη χρήση. Αν και βαρύ, το ζύγισμά του είναι τόσο καλό που νιώθεις ότι οδηγάς παπάκι (χαμηλό κέντρο βάρους). Επίσης το DCT σου κάνει την ζωή εύκολη μέσα στην πόλη. 2) Οικονομία. Όσο οικονομικές και να είναι οι υπόλοιπες μηχανές, 4lt/100km μικτό κύκλο δεν βγάζουν (προσωπική εμπειρία, όχι με βάση τα χαρτιά). Θα μου πεις, τι 4 τι 5, σιγά την διαφορά. Και εγώ θα σου πω τι 5 τι 6, τι 6 τι 7, κ.ο.κ φτάνοντας την κατανάλωση του αυτοκινήτου μου. 3) Χώροι. Εκεί που οι άλλοι βάζουν/βγάζουν tank bags (με όποια απώλεια αεροδυναμικής υπάρχει), εμείς απλά ανοίγουμε το ψευδοtank και βάζουμε μέσα το κράνος/μπουφάν/γιαντια/ψώνια του supermarket/τη γάτα/την γυναίκα ή ότι άλλο θέλεις εσύ. Μαζί με ένα top case βάζεις και την πεθερά. Και για να προλάβω την σύγκριση με τα scooter (ξέρεις, αυτή την υποδεέστερη ομάδα ατόμων που δεν επιλέγουν μηχανή), πρόκειται για μηχανή με ευκολίες των scooter. 4) Ταξίδια. Αυτό είναι σχετικό. Όπως είχε πει και ένα φίλος σε ένα άλλο θέμα, τον κόσμο μπορείς να τον γυρίσεις και με πάπια, αν έχεις όρεξη. Η συγκεκριμένη μηχανή σε πάει όπου θέλεις με τις απαραίτητες υποχωρήσεις. ΟΚ, ο συνοδηγός δεν θα αντέξει ταξίδι 500 χλμ χωρίς στάση. Αλλά αν θέλεις κάτι τέτοιο, πάρε αυτοκίνητο. Επίσης, ανάλογα τι εννοείς ταξίδια. Αν κάνεις ένα ταξίδι το χρόνο για Αθήνα - Θεσσαλονίκη ή 1-2 ταξίδια το μήνα μέχρι 200 χλμ, σε καλύπτει άνετα. Αν όμως θέλεις να φεύγεις κάθε ΣΚ, ξέχνα το. 5) Χώμα. Μόνο κατα ανάγκη. Δεν θα δεις κάποιος να πηγαίνει για εντουραδα με NC. Και αν το κάνει θα το κάνει με αποτυχία. 6) Ταχύτητα. Το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει. Ναι, πιάνει τελική 180-190. Και? Δεν με ενδιαφέρει να τα πιάσω ποτέ. Το ταξιδάκι όμως με 130-140 το αντέχει ανετότατα. Και σε αυτές τις ταχύτητες δεν θέλω να κάνω προσπέραση.. 7) Λοιπά στοιχεία: ανεστραμένα πηρούνια, διπλοί δίσκοι εμπρός κτλ δεν με ενδιαφέρουν. Γιατί πολύ απλά δεν καταλαβαίνω την διαφορά με τη χρήση που του κάνω. By the way, εχει φρενάρες με ABS (για τους κουλούς..) 8) Είναι HONDA. Για του μη κολλημένους, αυτό σημαίνει αξιοπιστία (όπως και η yamaha, η suzuki κτλ). 9) Αρέσει σε ΕΜΕΝΑ και δεν με νοιάζει να αρέσει σε αυτούς που κάθονται απέναντι στην καφετέρια. Το πέρασα αυτό το στάδιο, την περίοδο που γυάλιζα το ζαντικό στο 50αρι.. 10) Δεν έχω σκοπό να το αλλάξω αύριο ή μεθαύριο ή του χρόνου. Το παντρεύτηκα.. Γενικά πρόκειται για ένα μηχανάκι commuter. Κοινώς για εύκολη καθημερινή χρήση.. Αν είσαι σίγουρος ότι θέλεις όλα τα παραπάνω σε ένα πακέτο, πάρτο. Αν έχεις ενδοιασμούς έστω και για ένα, άστο καλύτερα και πήγαινε στο 800GS ή στο Triumph που είναι πολύ καλά αλλά καλύπτουν άλλα πράγματα. Καλή συνέχεια και καλή επιλογή. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manostaz 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Ως κάτοχος του 750 θα σε συμβούλευα να μην το δοκιμάσεις καν. Με βάση αυτά που ζητάς, στο μόνο που θα σε καλύψει είναι η οικονομία και η αξιοπιστία. Αυτό που επιζητούσα (και θεωρώ και αρκετοί κάτοχοί του) από το NC750x ήταν (τυχαία σειρά): 1) Ευκολία στη χρήση. Αν και βαρύ, το ζύγισμά του είναι τόσο καλό που νιώθεις ότι οδηγάς παπάκι (χαμηλό κέντρο βάρους). Επίσης το DCT σου κάνει την ζωή εύκολη μέσα στην πόλη. 2) Οικονομία. Όσο οικονομικές και να είναι οι υπόλοιπες μηχανές, 4lt/100km μικτό κύκλο δεν βγάζουν (προσωπική εμπειρία, όχι με βάση τα χαρτιά). Θα μου πεις, τι 4 τι 5, σιγά την διαφορά. Και εγώ θα σου πω τι 5 τι 6, τι 6 τι 7, κ.ο.κ φτάνοντας την κατανάλωση του αυτοκινήτου μου. 3) Χώροι. Εκεί που οι άλλοι βάζουν/βγάζουν tank bags (με όποια απώλεια αεροδυναμικής υπάρχει), εμείς απλά ανοίγουμε το ψευδοtank και βάζουμε μέσα το κράνος/μπουφάν/γιαντια/ψώνια του supermarket/τη γάτα/την γυναίκα ή ότι άλλο θέλεις εσύ. Μαζί με ένα top case βάζεις και την πεθερά. Και για να προλάβω την σύγκριση με τα scooter (ξέρεις, αυτή την υποδεέστερη ομάδα ατόμων που δεν επιλέγουν μηχανή), πρόκειται για μηχανή με ευκολίες των scooter. 4) Ταξίδια. Αυτό είναι σχετικό. Όπως είχε πει και ένα φίλος σε ένα άλλο θέμα, τον κόσμο μπορείς να τον γυρίσεις και με πάπια, αν έχεις όρεξη. Η συγκεκριμένη μηχανή σε πάει όπου θέλεις με τις απαραίτητες υποχωρήσεις. ΟΚ, ο συνοδηγός δεν θα αντέξει ταξίδι 500 χλμ χωρίς στάση. Αλλά αν θέλεις κάτι τέτοιο, πάρε αυτοκίνητο. Επίσης, ανάλογα τι εννοείς ταξίδια. Αν κάνεις ένα ταξίδι το χρόνο για Αθήνα - Θεσσαλονίκη ή 1-2 ταξίδια το μήνα μέχρι 200 χλμ, σε καλύπτει άνετα. Αν όμως θέλεις να φεύγεις κάθε ΣΚ, ξέχνα το. 5) Χώμα. Μόνο κατα ανάγκη. Δεν θα δεις κάποιος να πηγαίνει για εντουραδα με NC. Και αν το κάνει θα το κάνει με αποτυχία. 6) Ταχύτητα. Το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει. Ναι, πιάνει τελική 180-190. Και? Δεν με ενδιαφέρει να τα πιάσω ποτέ. Το ταξιδάκι όμως με 130-140 το αντέχει ανετότατα. Και σε αυτές τις ταχύτητες δεν θέλω να κάνω προσπέραση.. 7) Λοιπά στοιχεία: ανεστραμένα πηρούνια, διπλοί δίσκοι εμπρός κτλ δεν με ενδιαφέρουν. Γιατί πολύ απλά δεν καταλαβαίνω την διαφορά με τη χρήση που του κάνω. By the way, εχει φρενάρες με ABS (για τους κουλούς..) 8) Είναι HONDA. Για του μη κολλημένους, αυτό σημαίνει αξιοπιστία (όπως και η yamaha, η suzuki κτλ). 9) Αρέσει σε ΕΜΕΝΑ και δεν με νοιάζει να αρέσει σε αυτούς που κάθονται απέναντι στην καφετέρια. Το πέρασα αυτό το στάδιο, την περίοδο που γυάλιζα το ζαντικό στο 50αρι.. 10) Δεν έχω σκοπό να το αλλάξω αύριο ή μεθαύριο ή του χρόνου. Το παντρεύτηκα.. Γενικά πρόκειται για ένα μηχανάκι commuter. Κοινώς για εύκολη καθημερινή χρήση.. Αν είσαι σίγουρος ότι θέλεις όλα τα παραπάνω σε ένα πακέτο, πάρτο. Αν έχεις ενδοιασμούς έστω και για ένα, άστο καλύτερα και πήγαινε στο 800GS ή στο Triumph που είναι πολύ καλά αλλά καλύπτουν άλλα πράγματα. Καλή συνέχεια και καλή επιλογή. σε ευχαριστω για τον χρονο σου λοιπον απο την αποψη για χωμα δεν με απασχολει καθολου...ποτε δεν μαρεσε.. απο την αποψη ταξιδια μιλαμε για 5-6-7 εως 600-700χλμ με στασεις φυσικα.βολτα-εκδρομη-διακοπες πηγαινουμε οχι σε αγωνες.. ακομη και στο εξωτερικο να παω παλι με στασεις θα ειναι.. με τρομαζει ο συνεπιβατης που τοσα χρονια καθοτανε σε vstrom-varadero..δηλαδη σαν να λεμε αναπαυστικες πολυθρονες... επισης θεωρω τρομερη ευκολια το χωρο για το κρανος.. ξερεις ποσο βγαινει η φουλ εκδοση? abs-dct τριβαλιτσο...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 με τρομαζει ο συνεπιβατης που τοσα χρονια καθοτανε σε vstrom-varadero..δηλαδη σαν να λεμε αναπαυστικες πολυθρονες... Η δική μου συνεπιβάτις (sic) πάντως στην πολυθρόνα του dero καθότανε πριν και τώρα με το κομματάκι-ας το πούμε και σέλα συνεπιβάτη του virago δεν μ'έχει σκοτώσει ακόμα στον ύπνο μου. Καμιά στάση παραπάνω την κάνουμε αλλά είναι και τι συμβιβασμούς θα κάνει ο όποιος συνεπιβάτης. Και στην τελική, εσύ οδηγάς. Καλό να παρέχουμε όλα τα κομφόρ αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας. Κατά τ'άλλα, το NC μια χαρούλα μηχανή είναι αν ξέρεις γιατί το παίρνεις, όσο κι αν το κοροιδεύω(-ουμε). Οικονομικό είναι, χώρους έχει, ανετότατο είναι σε σχέση με κάτι άλλα, ομορφούλι είναι, άμα δεν σε νοιάζει η μόστρα είναι ακόμα καλύτερο και κατ'εμέ είναι επαρκώς γρήγορο. Αυτό που δεν θα σου προσφέρει είναι bragging rights στους φίλους και φορουμίτες για τα δευτερόλεπτα του 0-100, 100-200 κ.ο.κ. Το πόσο έχει τώρα παλίκαρε έχεις όλο τον κόσμο μπροστά σου μ'έναν υπολογιστή κι ένα τηλέφωνο. Αν δεν το'χει στην ιστοσελίδα της χόνδα ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία θα σου λύσει κάθε απορία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Αν θες ένα μηχανάκι για να τα κάνεις όλα αλλά κανένα πολύ καλά, αν δεν σε ενδιαφέρουν οι τελικές, αν θες ένα κιβώτιο που θα παίζεις ξεκούραστα είτε αυτόματα, είτε κατά βούληση, αν θες μια σχετικά χαμηλή κατανάλωση (3,5 - 4,0 λτ / 100 χλμ), αν θες ένα πολύ καλά ζυγισμένο μηχανάκι, τότε τα NC είναι μια χαρά... Εμένα μου κάνει γάντι! Το ευχαριστιέμαι καθημερινά αλλά και σε μακρινές βόλτες! Πήγαινα στη δουλειά (καπούτ από δαύτο), για ψώνια χωρίς να σκέφτομαι αν θα πρέπει να φορτώσω και βαλίτσα μαζί (απίστευτη ευκολία). Σε βόλτες με στροφιλίκια δεν έχω κανένα παράπονο (αν και τα ελαστικά θέλουν άλλαγμα γιατί είναι απαράδεκτα για τους δρόμους μας.) Το άλλο που θέλει άμεσα άλλαγμα, είναι η σέλα του. Στο 750 την έχουν αλλάξει κάπως και δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο... Για συνεπιβάτη δεν μπορώ να σου πω. Σε ταξίδι δεν έχει τύχει να έχω κανέναν μαζί μου. Στο 700 σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι βαλβίδες θέλουν ρύθμιση κάθε 12K αλλά στην πράξη φαίνεται να χρειάζονται κάθε 24K όπως στο 750, οπότε δεν είναι τόσο δαπανηρά τα πράγματα... Περισσότερα γαργαλιστικά από τον Ασπρομάτη που έχει οργώσει την μισή Ελλάδα, και όχι μόνο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manostaz 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Η δική μου συνεπιβάτις (sic) πάντως στην πολυθρόνα του dero καθότανε πριν και τώρα με το κομματάκι-ας το πούμε και σέλα συνεπιβάτη του virago δεν μ'έχει σκοτώσει ακόμα στον ύπνο μου. Καμιά στάση παραπάνω την κάνουμε αλλά είναι και τι συμβιβασμούς θα κάνει ο όποιος συνεπιβάτης. Και στην τελική, εσύ οδηγάς. Καλό να παρέχουμε όλα τα κομφόρ αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας. Κατά τ'άλλα, το NC μια χαρούλα μηχανή είναι αν ξέρεις γιατί το παίρνεις, όσο κι αν το κοροιδεύω(-ουμε). Οικονομικό είναι, χώρους έχει, ανετότατο είναι σε σχέση με κάτι άλλα, ομορφούλι είναι, άμα δεν σε νοιάζει η μόστρα είναι ακόμα καλύτερο και κατ'εμέ είναι επαρκώς γρήγορο. Αυτό που δεν θα σου προσφέρει είναι bragging rights στους φίλους και φορουμίτες για τα δευτερόλεπτα του 0-100, 100-200 κ.ο.κ. Το πόσο έχει τώρα παλίκαρε έχεις όλο τον κόσμο μπροστά σου μ'έναν υπολογιστή κι ένα τηλέφωνο. Αν δεν το'χει στην ιστοσελίδα της χόνδα ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία θα σου λύσει κάθε απορία. και εγω οτι μηχανη και να παρω δεν θα μου πει το παραμικρο...αλλα επειδη ο συνεπιβατης ειναι η γυναικα μου..οσο πιο ανετο ταξιδι τοσο λιγοτερη γκρινια....χιχιχι οσο για τις τιμες το εχω βρει απο 9.000 εως και 9500 ευρα.(abs-dct-τριβαλιτσο) γιαυτο και εχω ψιλομπερδευτει Αν θες ένα μηχανάκι για να τα κάνεις όλα αλλά κανένα πολύ καλά, αν δεν σε ενδιαφέρουν οι τελικές, αν θες ένα κιβώτιο που θα παίζεις ξεκούραστα είτε αυτόματα, είτε κατά βούληση, αν θες μια σχετικά χαμηλή κατανάλωση (3,5 - 4,0 λτ / 100 χλμ), αν θες ένα πολύ καλά ζυγισμένο μηχανάκι, τότε τα NC είναι μια χαρά... Εμένα μου κάνει γάντι! Το ευχαριστιέμαι καθημερινά αλλά και σε μακρινές βόλτες! Πήγαινα στη δουλειά (καπούτ από δαύτο), για ψώνια χωρίς να σκέφτομαι αν θα πρέπει να φορτώσω και βαλίτσα μαζί (απίστευτη ευκολία). Σε βόλτες με στροφιλίκια δεν έχω κανένα παράπονο (αν και τα ελαστικά θέλουν άλλαγμα γιατί είναι απαράδεκτα για τους δρόμους μας.) Το άλλο που θέλει άμεσα άλλαγμα, είναι η σέλα του. Στο 750 την έχουν αλλάξει κάπως και δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο... Για συνεπιβάτη δεν μπορώ να σου πω. Σε ταξίδι δεν έχει τύχει να έχω κανέναν μαζί μου. Στο 700 σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι βαλβίδες θέλουν ρύθμιση κάθε 12K αλλά στην πράξη φαίνεται να χρειάζονται κάθε 24K όπως στο 750, οπότε δεν είναι τόσο δαπανηρά τα πράγματα... Περισσότερα γαργαλιστικά από τον Ασπρομάτη που έχει οργώσει την μισή Ελλάδα, και όχι μόνο. ποιες οι διαφορες του 750κυβ με το 700κυβ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Μικρές... Λίγο μεγαλύτερη ιπποδύναμη (sorry, νούμερα δεν θυμάμαι), από Combined ABS το γύρισαν σε απλό ABS, άλλη σέλα, περισσότερες πληροφορίες στα όργανα, και λίγο διαφορετικά χρώματα. Αν ξέχασα κάτι διορθώστε με... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantinos.st 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Φιλτατε,θα σου πω τους λογους για τους οποιους το επελεξα εγω και θα το αγορασω αμεσα,και σκεψου αν σε καλυπτουν καποιοι. Κανω 20.000 χλμ το χρονο μονο για σπιτι δουλεια - δουλεια σπιτι σε Ε.Ο. και κινουμαι σπανια στο κεντρο Βαρεθηκα να τα κανω με το BEVERLY και να ειμαι φτερο στον ανεμο στην Ε.Ο. Θα ειναι το ιδιο οικονομικο με το BEVERLY (3,7/100) Δεν εχω προτερη εμπειρια με μηχανες παρα μονο με scooter. Εχω μωρο και αρα οτι ταξιδι κανω θα ειναι μονος μου ειτε με την συζηγο μεχρι το χωριο το καλοκαιρι(150 χλμ.) Η γυναικα μου θεωρει τα 140χλμ/ανα ωρα "υπερβολικα". Θελω να μου βγαλει 200.000 !!!,δηλαδη να την κρατησω 10 χρονια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manostaz 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Πιστευω την παρασκευη ή το Σαββατο να παω σε καποια αντιπροσωπεια να το κανω βολτα. τα λεμε εν συνεχεια του θεματος...σας ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MegaChannel7 290 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Με βάση τα παραπάνω σχόλια, καταλαβαίνει ποια είναι η ιδιοσυγκρασία και οι απαιτήσεις ενός κατόχου NC. Δες αν σου ταιριάζει και πάρτο. Τιμή με DCT 9000 ευρώ. Αξία τριβάλιτσου της HONDA κοντά στα 700-800 euros. Πολύ ακριβά για την χωρητικότητά τους. Με τα μισά (ή λίγο παραπάνω) παίρνεις το τριβάλιτσο της Givi Trekker ή την V47NN Tech + Givi V35 Tech που είναι και ωραίες και χρηστικές. Αν πρόκειται να το πάρεις καινούργιο, πήγαινε στο 750. Αν κοιτάς μεταχειρισμένο, πάρε το 700αρι. Μικρές οι διαφορές για τα παραπάνω 2000 ευρώ που θα δώσεις για το 750, σε σχέση με ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο 700. Βασικές διαφορές για μένα είναι η αναβάθμιση του κιβωτίου στο 750 (αλλά όχι και τόσο αισθητή αν δεν τα οδηγήσεις και τα δύο), καθώς και η καλύτερη σέλα. Επίσης, στο 750 ο κινητήρας είναι βαμμένος μαύρος, σε σχέση με το 700 που είναι ασημί . Είμαι αρκετά επιφυλακτικός αν θα σε καλύψει το γκάζι του, εφόσον το V-strom σου φαινόταν ψοφίμι. Σίγουρα τραβάει καλά και άνετα (τριβάλιτσο 3 x 8-10 κιλά + 2κάβαλο σύνολο 135 κιλά, σε ελαφρώς ανηφορικό δρόμο από Τρίπολη πήγαινα με 140 χωρίς πρόβλημα), αλλά δεν έχει τελικές. Ο καλύτερος κριτής είναι ο εαυτός σου. Καλές επλογές. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Ως κάτοχος του 750 θα σε συμβούλευα να μην το δοκιμάσεις καν. Με βάση αυτά που ζητάς, στο μόνο που θα σε καλύψει είναι η οικονομία και η αξιοπιστία. Αυτό που επιζητούσα (και θεωρώ και αρκετοί κάτοχοί του) από το NC750x ήταν (τυχαία σειρά): 1) Ευκολία στη χρήση. Αν και βαρύ, το ζύγισμά του είναι τόσο καλό που νιώθεις ότι οδηγάς παπάκι (χαμηλό κέντρο βάρους). Επίσης το DCT σου κάνει την ζωή εύκολη μέσα στην πόλη. 2) Οικονομία. Όσο οικονομικές και να είναι οι υπόλοιπες μηχανές, 4lt/100km μικτό κύκλο δεν βγάζουν (προσωπική εμπειρία, όχι με βάση τα χαρτιά). Θα μου πεις, τι 4 τι 5, σιγά την διαφορά. Και εγώ θα σου πω τι 5 τι 6, τι 6 τι 7, κ.ο.κ φτάνοντας την κατανάλωση του αυτοκινήτου μου. 3) Χώροι. Εκεί που οι άλλοι βάζουν/βγάζουν tank bags (με όποια απώλεια αεροδυναμικής υπάρχει), εμείς απλά ανοίγουμε το ψευδοtank και βάζουμε μέσα το κράνος/μπουφάν/γιαντια/ψώνια του supermarket/τη γάτα/την γυναίκα ή ότι άλλο θέλεις εσύ. Μαζί με ένα top case βάζεις και την πεθερά. Και για να προλάβω την σύγκριση με τα scooter (ξέρεις, αυτή την υποδεέστερη ομάδα ατόμων που δεν επιλέγουν μηχανή), πρόκειται για μηχανή με ευκολίες των scooter. 4) Ταξίδια. Αυτό είναι σχετικό. Όπως είχε πει και ένα φίλος σε ένα άλλο θέμα, τον κόσμο μπορείς να τον γυρίσεις και με πάπια, αν έχεις όρεξη. Η συγκεκριμένη μηχανή σε πάει όπου θέλεις με τις απαραίτητες υποχωρήσεις. ΟΚ, ο συνοδηγός δεν θα αντέξει ταξίδι 500 χλμ χωρίς στάση. Αλλά αν θέλεις κάτι τέτοιο, πάρε αυτοκίνητο. Επίσης, ανάλογα τι εννοείς ταξίδια. Αν κάνεις ένα ταξίδι το χρόνο για Αθήνα - Θεσσαλονίκη ή 1-2 ταξίδια το μήνα μέχρι 200 χλμ, σε καλύπτει άνετα. Αν όμως θέλεις να φεύγεις κάθε ΣΚ, ξέχνα το. 5) Χώμα. Μόνο κατα ανάγκη. Δεν θα δεις κάποιος να πηγαίνει για εντουραδα με NC. Και αν το κάνει θα το κάνει με αποτυχία. 6) Ταχύτητα. Το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει. Ναι, πιάνει τελική 180-190. Και? Δεν με ενδιαφέρει να τα πιάσω ποτέ. Το ταξιδάκι όμως με 130-140 το αντέχει ανετότατα. Και σε αυτές τις ταχύτητες δεν θέλω να κάνω προσπέραση.. 7) Λοιπά στοιχεία: ανεστραμένα πηρούνια, διπλοί δίσκοι εμπρός κτλ δεν με ενδιαφέρουν. Γιατί πολύ απλά δεν καταλαβαίνω την διαφορά με τη χρήση που του κάνω. By the way, εχει φρενάρες με ABS (για τους κουλούς..) 8) Είναι HONDA. Για του μη κολλημένους, αυτό σημαίνει αξιοπιστία (όπως και η yamaha, η suzuki κτλ). 9) Αρέσει σε ΕΜΕΝΑ και δεν με νοιάζει να αρέσει σε αυτούς που κάθονται απέναντι στην καφετέρια. Το πέρασα αυτό το στάδιο, την περίοδο που γυάλιζα το ζαντικό στο 50αρι.. 10) Δεν έχω σκοπό να το αλλάξω αύριο ή μεθαύριο ή του χρόνου. Το παντρεύτηκα.. Γενικά πρόκειται για ένα μηχανάκι commuter. Κοινώς για εύκολη καθημερινή χρήση.. Αν είσαι σίγουρος ότι θέλεις όλα τα παραπάνω σε ένα πακέτο, πάρτο. Αν έχεις ενδοιασμούς έστω και για ένα, άστο καλύτερα και πήγαινε στο 800GS ή στο Triumph που είναι πολύ καλά αλλά καλύπτουν άλλα πράγματα. Καλή συνέχεια και καλή επιλογή. Συμφωνώ σε όλα εκτός από το τι αρέσει πχ γιαμαχα, κτμ, κοκ......ο καθένας αγοράζει, αλλά δε επιβάλλει σε κανένα τι να κάνει. Επίσης οποίος κάνει κριτική στο νσ χωρίς να το οδηγήσει το τε απλά γίνεται γραφικός....τα βιβλία δεν λένε τι προσφέρει η μηχανή αυτή!!!!!!Θα πω μια λέξη μόνο (που ισχυει για μενα ...)ΑΝΕΣΗ στην οδήγηση της Το μονό πρόβλημα είναι οτι τη Χονδα στη Ελλάδα την εκπροσωπει ο Σαρακακης με οτι σημαίνει αυτό στις τιμές πριν και μετ την αγορά. Επειδή είχα τη δυνατότητα να επιλέξω τα πάντα σε ον οφ που ήθελα ,αποφάσισα να τη πάρω για ολα αυτά που γράφει οMegaChannel7 και όσα έχουν γραφτεί στην σελίδα που αναρτήθηκε παραπάνω . ΥΣ. Δοκίμασε τη ,όπως και τα άλλα ον οφ που γράφεις,πρόκειται για εξαιρετικά αξιόπιστα μηχανάκια,όμως εσυ αποφασίζεις... ΥΣ2. Μάλλον λες για το 700 λόγω διπλώματος??? Θα βρεις καινούργιο?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν θες ένα μηχανάκι για να τα κάνεις όλα αλλά κανένα πολύ καλά, αν δεν σε ενδιαφέρουν οι τελικές, αν θες ένα κιβώτιο που θα παίζεις ξεκούραστα είτε αυτόματα, είτε κατά βούληση, αν θες μια σχετικά χαμηλή κατανάλωση (3,5 - 4,0 λτ / 100 χλμ), αν θες ένα πολύ καλά ζυγισμένο μηχανάκι, τότε τα NC είναι μια χαρά.. Περισσότερα γαργαλιστικά από τον Ασπρομάτη που έχει οργώσει την μισή Ελλάδα, και όχι μόνο. ο Whiteyez Whiteyez Στέλιο οχι μονο την Ελλάδα....... Επίσης με το νσ ξανα ανέβηκε η σύζυγος επάνω σε μηχανή . 360 χλμ και επιστροφή μετa άπo 3 ημέρες, έκανε με μια στάση στο πήγαινε και μια στο έλα με ταχύτητες 120-140 καμμια μουρμούρα το αντίθετο λεει πότε θα ξανάπαμε (sic)!!!!!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2014 από τον gthanasis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manostaz 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Συμφωνώ σε όλα εκτός από το τι αρέσει πχ γιαμαχα, κτμ, κοκ......ο καθένας αγοράζει, αλλά δε επιβάλλει σε κανένα τι να κάνει. Επίσης οποίος κάνει κριτική στο νσ χωρίς να το οδηγήσει το τε απλά γίνεται γραφικός....τα βιβλία δεν λένε τι προσφέρει η μηχανή αυτή!!!!!!Θα πω μια λέξη μόνο (που ισχυει για μενα ...)ΑΝΕΣΗ στην οδήγηση της Το μονό πρόβλημα είναι οτι τη Χονδα στη Ελλάδα την εκπροσωπει ο Σαρακακης με οτι σημαίνει αυτό στις τιμές πριν και μετ την αγορά. Επειδή είχα τη δυνατότητα να επιλέξω τα πάντα σε ον οφ που ήθελα ,αποφάσισα να τη πάρω για ολα αυτά που γράφει οMegaChannel7 και όσα έχουν γραφτεί στην σελίδα που αναρτήθηκε παραπάνω . ΥΣ. Δοκίμασε τη ,όπως και τα άλλα ον οφ που γράφεις,πρόκειται για εξαιρετικά αξιόπιστα μηχανάκια,όμως εσυ αποφασίζεις... ΥΣ2. Μάλλον λες για το 700 λόγω διπλώματος??? Θα βρεις καινούργιο?? δεν ηξερα οτι το 700αρι εχει σταματησει.. με διπλωμα δεν εχω προβλημα.. καινουριο θελω να αγορασω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Από 2/2014 κυκλοφορεί το nc 750x me Dct η χωρίς ...... Τις διάφορες τις έχει γράψει ο Στελιος ποιο πάνω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Zητείτε κατοχος nc700-750x dct δυτικα προαστεια αττικής για 4 σετ ανοιγματα με yamaha z125 μαμα μονο φιλτρο εξατμιση το εργαλειο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες