gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Καλή φάση! Σίγουρα ότι πληρώνεις παίρνεις αλλά και από την άλλη δεν θα έλεγα όχι σε κάτι τέτοιο για απλές δουλειές! http://www.bgstechnic.com/products/detail/6651 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Ακόμη και στις "ερασιτεχνικές" σειρές υπάρχει διαφορά. Η πράσινη σειρά της Bosch είναι καθαρά ερασιτεχνική. Βλέπω όμως ότι μύτες, καρυδάκια, κλπ εφαρμόζουν άψογα και δεν έχουν παρουσιάσει ίχνος φθοράς. Τα αντίστοιχα μιας praxx (από το Praktiker) ή κάτι τέτοιο, ποτέ δεν εφάρμοζαν ακριβώς και τώρα είναι σαν κατακρεουργημένα με την ίδια χρήση... Άποψη μου, όχι τα top, δεν είμαστε επαγγελματίες για να τα αποσβέσουμε σύντομα, αλλά λίγα και καλά. Αν σου χρειάζονται 5 μύτες πάρε 5 μύτες και όχι 45 που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις ποτέ τις 40... Το ίδιο και για τα δυναμόκλειδα... Σιγά-σιγά το ψάχνω και αυτό... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παίδες το γνωρίζουμε οτι οι mannesmann κτλ ειναι κινεζιές.. Απλά είναι κάποια καλά φθηνά σετ, που δε θα σπάσουν και για πλάκα..Απορώ δηλαδή ολοι εσείς που κάνετε ερασιτεχνική χρήση εργαλείων, σε σχετικά απλές εφαρμογές, έχετε πάθει καμιά τεράστια καταστροφή από μέτρια-φθηνά-μη επαγγελματικά εργαλεία; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2014 από τον kostastsiou 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Μερικές βίδες που είναι φαγωμένες τις έχω... Και τώρα ακόμη και καλή μύτη δύσκολα ξεβιδώνουν. Επίσης έχω φάει και σπείρωμα μια και δεν παίζει δυναμόκλειδο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αυτό με το "made in Germany" είναι μεγάλη ιστορία. Η παραπάνω καστάνια που είχανε στη προηγούμενη δουλειά μου είναι ένα κλασικό παράδειγμα παραπλάνησης. Μια 100% ασιατική καστάνια που γράφει "Germany". Όσο είμαι εγώ Γερμανός είναι και αυτή. Δυστυχώς αυτό το επιτρέπει η γερμανική νομοθεσία. Στον αντίποδα δεν υπάρχει ασιατικό εργαλείο που να γράφει "USA". Θα τους κόψουν τον κώλο οι Γιάνκηδες... και καλά θα τους κάνουν. Πάντως οι μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες των εργαλείων δε κοροΪδεύουν. Αν ένα εργαλείο τους δεν είναι κατασκευασμένο στη Γερμανία δεν γράφουν τίποτα πάνω στο εργαλείο. Το αερόκλειδο που έχω είναι Hazet αλλά είναι ταΪβανέζικο. Παρόλα αυτά δε γράφει "Germany". Αν δείτε το κατάλογο της Hazet, όποιο εργαλείο είναι "made in Germany" το γράφει με έντονα γράμματα. Το ίδιο ισχύει και για τις Gedore, Stahlwille, Knipex, Kukko, NWS, Wera, Witte, Felo, Wiha, κλπ. Σε αυτές τις εταιρείες δε θα δείτε "made in Germany" σε ασιατικό εργαλείο. Απλώς δε θα γράφει τίποτα. Εξαίρεση τα καινούργια κατσαβίδια της Gedore που κατασκευάζονται στη Σλοβενία από την Unior και γράφουν GEDORE GERMANY και δίπλα MADE IN SLOVENIA. Στο θέμα μας τώρα, για μένα το πιο σημαντικό σε ένα εργαλείο είναι το after sale που λένε. ΟΛΕΣ οι μεγάλες επώνυμες ευρωπαΪκές και αμερικάνικες εταιρείες έχουν LIFETIME WARRANTY. Με εξαίρεση τη KS τη Carolus και τη Toptul (που δε τις λες και φθηνές) καμιά ασιατική φθηνοεταιρεία δε προσφέρει εγγύηση εφ' όρου ζωής. Πήρα ένα κατσαβίδι με μύτες από τη PB SWISS. Μου σπάσανε δυο μύτες και οι Ελβετοί μου έστειλαν δυο καινούργιες δωρεάν... Υ.Γ. Η Bahco είναι αγορασμένη από κάποια πολυεθνική και έχει πολλά ασιατικά εργαλεία... και τα έχει και τσιμπημένα. Παίδες το γνωρίζουμε οτι οι mannesmann κτλ ειναι κινεζιές.. Απλά είναι κάποια καλά φθηνά σετ, που δε θα σπάσουν και για πλάκα..Απορώ δηλαδή ολοι εσείς που κάνετε ερασιτεχνική χρήση εργαλείων, σε σχετικά απλές εφαρμογές, έχετε πάθει καμιά τεράστια καταστροφή από μέτρια-φθηνά-μη επαγγελματικά εργαλεία; Ναι εγώ από κατσαβίδια κινέζικα. Είναι όλα για πέταμα... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2014 από τον Miskin 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 miskin φίλε ακριβώς αυτή την καστάνια έχει το σετ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 miskin φίλε ακριβώς αυτή την καστάνια έχει το σετ Αν είχες λεφτά πολλά θα μπορούσες να παραγγείλεις τα εργαλεία σου και να γράφουν τ' όνομά σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Αν είχες λεφτά πολλά θα μπορούσες να παραγγείλεις τα εργαλεία σου και να γράφουν τ' όνομά σου.. ναι αλλα κινέζικα ακόμα :crazy: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 ναι αλλα κινέζικα ακόμα :crazy: :P Μην ανησυχείς για την αντοχή της, αφού άντεξε στα χέρια των σιδεροφάγων πρώην συναδέλφων μου που τη χρησιμοποιούσαν και για .... σφυρί ενίοτε... Το θέμα ήταν να μη τη πληρώσεις για γερμανική και καλά... Ααα και πρόσεχε μη τη πετάξεις κάτω από τα νεύρα σου, θα σπάσει η λαβή, είναι χαμηλής ποιότητας πλαστικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 ε με 58 ευρώ για όλο το σετ μόνο γερμανική δεν τη λες την τιμή... σκέψου ότι το κατάστημα δεν είχε ΚΑΝ φίρμα στο σαιτ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Τι είπατε? Την καστάνια για σφυρί ? Παρών ! Φρόντισα όμως και είναι γιάνκικη, μόνο από το 1990 την έχω, έεεεεεχει ψωμιά ακόμα ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Τι είπατε? Την καστάνια για σφυρί ? Παρών ! Φρόντισα όμως και είναι γιάνκικη, μόνο από το 1990 την έχω, έεεεεεχει ψωμιά ακόμα ! :D Snap-On; Βάλε καμιά φώτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Snap-On; Βάλε καμιά φώτο! Από αύριο, τώρα βαριέμαι να κατεβαίνω αποθήκη, μιλάμε για πολύ γέλιο, ατόφιο σίδερο για τις ανάγκες του US ARMY βαράς μπουλντόζα και στραβώνει ! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Συμφωνώ. Ειδικά στα εργαλεία, υπάρχουν προιόντα κινέζικα και ταιβανέζικα (Stanley, Force) και ευρωπαικά (Unior made in Slovenia, Βeta made in Italy, Βahco made in Spain) τα οποία είναι κάτι παραπάνω από ποιοτικά και μάλιστα σε σχετικά προσιτές τιμές συγκριτικά με χαι-εντ πανάκριβες και υπερεκτιμημένες ίσως εταιρίες (Facom). Εντάξει προσωπικά θεωρώ και κάποιες γερμανικές εταιρίες κορυφή, π.χ. οι πένσες KNIPEX, και ίσως NWS που είναι κλάσεις ανώτερες από οτιδήποτε άλλο. Αυτό που με "ενοχλεί" , είναι η υιοθέτηση από μερικές εταιρίες ενός "γερμανική ποιότητα/εγγύηση" προφίλ ετικέτας (συχνά συνοδεύεται και από κάποιο γερμανίζον όνομα), σε προιόντα που όχι μόνο δεν έχουν σχεδιαστεί/φτιαχτεί αλλά δεν έχουν πατήσει καν στη Γερμανία, απλά έχουν παραγγελθεί από κάποιον κινέζο προμηθευτή και πωλούνται αφήνοντας να εννοηθεί οτι είναι γερμανικά. Αυτό το βρίσκω και κουτοπόνηρο, και οτι θεωρεί τους αγοραστές κουτά πρόβατα που βλέπουν "GERMANY=ΠΧΟΙΟΤΗΤΑ=ΕΓΓΥΗΣΗ" σε συνδυασμό με την ψευδο-value for money "ΦΤΗΝΟ ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ" ανάγκη και τρέχουν να αγοράσουν την γερμανική "ευκαιρία", τo ίδιο προιόν που αν στην ταμπέλα αντί για "Schweinsteiger German Quality" έγραφε "JIANGZHU Made in PRC" ούτε που θα του έριχναν δεύτερη ματιά. "Schweinsteiger German Quality"= Γουρονομπιχτης Γερμανικης ποιοτητας αχαχχαχαχχαχαχααχ αχχαχαχαχαχααχ αχχαχαχα αχαχχα αχαχχαχχαχα χααχχααχχαχαχα χααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχχααχαχαχχαχααχαχχαχαχαχαχχααχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Παιδια, μπορει να μην ειμαστε επαγγελματιες, αλλα οι δουλειες που καλουμαστε νακανουμε, αυτο δεν το γνωριζουν, κι οταν προσπαθουμε να ξεβιδωσουμε μια βιδα, το καρυδακι δεν την αγκαλιασει σωστα και την "κουρεψει", τοτε θα θυμηθουμε οτι τα εργαλεια που αγορασαμε ηταν "ερασιτεχνικα" (χρησιμοποιω "" διοτι θεωρω οτι δεν υπαρχουν ερασιτεχνικα εργαλεια. Υπαρχουν καλα και κακα...) ομως τοτε θα την εχουμε κανει τη ζημια μας, και ενιοτε, μπορει αυτη η ζημια να αποβει μοιραια... Μια καλη καστανια λοιπον, και σιγα σιγα παιρνουμε το καλο, επωνυμο καρυδακι που χρειαζομαστε. Αν μου επιτρέπεις αγαπητέ φίλε, πόσες φορές σου έχει τύχει αυτό που περιγράφεις? Επειδη βαριεμαι να πηγαίνω στο γκαράζ όπου είναι ο κύριος όγκος εργαλείων, σου δείχνω τα "καθημερινής χρήσης" που έχω σπίτι. Στο γκαράζ έχω ολόκληρη συλλογή από την εν λόγω εταιρείας (δε σου λέω ότι είναι η καλύτερη, αλλά δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ότι είναι απ'τις πιο ακριβές) κι όπως καταλαβαίνεις δεν υπάγομαι στην κατηγορία "όσα δε φτάνει η αλεπού". Ξέρεις πόσες φορές με προστάτευσαν τα "καλά εργαλεία" από τις κακοτοπιές? Καμία. (μιας και είσαι παλιό μέλος, θα έχεις προσέξει ότι κατά καιρούς ανεβάζω θέματα όπου μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού θα επιχειρούσαν - βλέπε άνοιγμα κινητήρα hayabusa) Δεν στη λέω, κι ούτε διαφωνώ ουσιαστικά με αυτό που λες. ΑΠλώς μεγαλοποιούμε καταστάσεις ενώ δεν υπάρχει λόγος. Ως επί το πλείστον τη δουλειά μου (προσοχή: ερασιτέχνης του χώρου είμαι, γραφιάς στο επάγγελμα) την κάνω με τα εργαλεία "του κιλού" χωρίς ποτέ-ποτέ να έχω αντιμετωπίσει οιασδήποτε μορφής πρόβλημα. Ομως, για μένα τουλάχιστον, τα εργαλεία είναι έρωτας κι όταν με παίρνει οικονομικά δεν τα τσιγγουνεύομαι. Αν είδες εδώ πήρα αυτό Και δες εδω για να καταλάβεις για τι νούμερα μιλάμε, ενώ υπάρχουν απείρως φθηνότερα μέτρα laser. Sorry για το offtopic, να ευχηθω καλά μαστορέματα στο χλαπάτσα με τη νέα του κασετίνα και φυσικά νο οφενς. :) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Για να μην κανω quote ολο αυτο το σεντονι, απευθυνομαι στον hayabusa. Μολις σημερα φιλε μου διαλυσα ενα 13αρι καρυδακι. Ανοιξα το ξυλοκοπτικο μου, διοτι δε λαδωνε την αλυσιδα. Η τρομπα ειναι πισω απ την καμπανα και προσπαθωντας να βγαλω την καμπανα (αναποδα πασα και δεν εχω εξολκεα) σκεφτηκα οτι με την κρουση θα ξεβιδωσει. Ενω αρχικως προσπαθησα με σφυρι και 13αρι γερμανοπολυγωνο, δεν κουνησε απ τη θεση του. Κι ετσι επιασα το αεροκλειδο. Το παξιμαδι ειναι ακομα πανω στο ξυλοκοπτικο, το καρυδακι πε... Υ.Γ. Επειδη καποιοι μου λενε οτι απ τα γραπτα μου φαινομαι ειρωνικος, πρεπει να δηλωσω οτι απανταω φιλικα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Τα καρυδάκια που είναι για αερόκλειδο, είναι ειδικά! οπότε το αποτέλεσμά σου το βροισκω λογικο... Τα chrome vanadium και γενικά τα εργαλεία χειρός, δεν κάνουν για αερόκλειδα. Εκτός εάν αυτό το επαθες με κλειδί αερόκλειδου... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Τα καρυδάκια που είναι για αερόκλειδο, είναι ειδικά! οπότε το αποτέλεσμά σου το βροισκω λογικο... Τα chrome vanadium και γενικά τα εργαλεία χειρός, δεν κάνουν για αερόκλειδα. Εκτός εάν αυτό το επαθες με κλειδί αερόκλειδου... Τα μαυρα καρυδια ειναι για αεροκλειδο. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Οχι, δεν ειχα 13αρι καρυδακι αεροκλειδου. Ενα απλο 13αρι καρυδακι καστανιας εβαλα στο αεροκλειδο και το καρυδακι διαλυσε ενω το παξιμαδι ειναι ακομα στη θεση του. Αλλα ας μη χαλαμε το θεμα του παιδιου. Αλλωστε ισως κανω κι εγω τα λαθη μου και καταστρεφω τα ψευτοεργαλεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Το αερόκλειδο μπορεί να σπάσει τα καρυδάκια χειρός, από την κρούση, διότι τα καρυδάκια χειρός υφίστανται σκλήρυνση, ενώ τα καρυδακια αέρος είναι λίγο πιο "εύκαμπτα" στην εσωτερική δομή τους, για να αντέχουν τις κρούσεις από τα αερόκλειδα, δεν είναι τόσο ψαθυρά. Τέλοσπάντων άλλωστε και εγώ είπα ότι ξέρω ότι δεν αγόρασα τοπ εργαλείο, αλλά κάτι σε ευκαιριακή τιμή για να κάνω τη δουλειά μου. Σε δοκιμαστικές εφαρμογές σήμερα έχω να πω το εξής: καλή λειτουργία από τις καστάνιες, ικανοποιητική εφαρμογή στα καρυδάκια. Υπάρχει μια ανοχή της τάξης των 2-3 χιλιοστών σε περιστροφική κίνηση όταν εφάρμοσα τη βίδα στο καρυδάκι (δοκίμασα τα 7 και 10 σήμερα), αλλά μεταφέρει καλά την κίνηση. Σε μεγάλη σύσφιξη δεν το έκανα ακόμη, αλλα γενικά μου άρεσε.και με το καλο μόλις τα δοκιμάσω στα σκληρά, μπορεί το θέμα να ξαναγίνει tool review! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Το αερόκλειδο μπορεί να σπάσει τα καρυδάκια χειρός, από την κρούση, διότι τα καρυδάκια χειρός υφίστανται σκλήρυνση, ενώ τα καρυδακια αέρος είναι λίγο πιο "εύκαμπτα" στην εσωτερική δομή τους, για να αντέχουν τις κρούσεις από τα αερόκλειδα, δεν είναι τόσο ψαθυρά. ...και αρκετά πιο χοντρά από τα απλά! Τέλοσπάντων άλλωστε και εγώ είπα ότι ξέρω ότι δεν αγόρασα τοπ εργαλείο, αλλά κάτι σε ευκαιριακή τιμή για να κάνω τη δουλειά μου. Σε δοκιμαστικές εφαρμογές σήμερα έχω να πω το εξής: καλή λειτουργία από τις καστάνιες, ικανοποιητική εφαρμογή στα καρυδάκια. Υπάρχει μια ανοχή της τάξης των 2-3 χιλιοστών σε περιστροφική κίνηση όταν εφάρμοσα τη βίδα στο καρυδάκι (δοκίμασα τα 7 και 10 σήμερα), αλλά μεταφέρει καλά την κίνηση. Σε μεγάλη σύσφιξη δεν το έκανα ακόμη, αλλα γενικά μου άρεσε. και με το καλο μόλις τα δοκιμάσω στα σκληρά, μπορεί το θέμα να ξαναγίνει tool review! Πόσα δόντια έχει η καστάνια; Αν θυμάμαι καλά αυτή στη δουλειά είχε 24 ή 30 δόντια. Αν ακούγεται πολύ κουδουνιστό το δούλεμά της ανοιξέ τη και βάλε λίγο γράσο. Καλό θα της κάνει και ας είναι καινούργια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 24 δόντια και οι δυο οι καστάνιες αγαπητέ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 τωρα αν σας πω εγω οτι προσφατα ανακαλυψα (ουτε καν το θυμομουνα ποτε το ειχα αγορασει) ενα εργαλειο μεσα στην αποθηκη μου πασιγνωστης γερμανικης εταιρειας που απο την αχρηστια και τα νερα που μαζεψε μετα απο ενα ατυχες συμβαν που ειχα,να εχει κοκκαλωσει και να μην θελει με τιποτα να επανελθει στα ισια του ακομα και μετα απο μισο μπουκαλι wd 40 που του εχω ψεκασει.και το εργαλειο ειναι σχεδον αχρησιμοποιητο αφου το ειχα ξεχασμενο. τελοσπαντων μπαινω για να κανω μια ερωτηση με την ευκαιρια που ανοιχτηκε αυτο το θεμα και για να μην ανοιγω καινουργιο (χλαπατσα δεν σε πειραζει ετσι?) η πενσα μου η unior εχει αρχισει σιγα-σιγα και μας αφηνει χρονους οποτε μαλλον προσανατολιζομαι προς αγορα καινουργιας.ποια μου προτεινεται? εννοειται οτι μιλαμε για καλη επαγγελματικη πενσα,εγω προς το παρον κλινω προς την κνιπεξ αν και εχω καποιες αμφιβολιες οτι ισως να μην μπορεσει να ανταπεξελθει σε λιγο πιο σκληρη χρηση απο το "απλα κοβω καλωδιακια" συν οτι θα ειναι μεσα σε νερα αρκετα συχνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 Μιχάλη (πωωω ρε σε είδα και ούτε Χρόνια Πολλά δεν σούπα ρε αδερφέ...συμπάθα με ε?) σε νερά ακόμα και τα FACOM πάνε καλιά τους δυστυχώς. Σε νιώθω και την έχω φάει σε εξωλέμβιες όχι με θαλασσινό αλλά με νερό βρύσης κανονικά σε αλλαγές ιμπέλερ κλπ και ανακάτωμα μετά με νερά για ξέπλυμα και τέτοια. Μια λύση έχω βρεί....όταν τελειώνω, σκούπισμα και μετά ένα ψέκασμα απαλό με βου ντου 40 και ζούνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες