panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιο μέλος στην παρέα και θα ήθελα να μου δώσετε λίγο τα φώτα σας αν μπορείτε εγώ είχα μια Kawasaki ZZR 400 όλα ωραία όλα καλά μέχρι που κόλλησε και πάπαλα.... μετά απο καιρό αποφάσισα να ξανα-αγοράσω μια μηχανούλα ε με τα πολλα μετά απο κόπο και ιδρώτα έχω μαζέψει 2500ευρώ και αποφάσισα να αγοράσω την Hornet 600F την θεωρώ πολύ καλό μοντέλο και ότι πρέπει για ταξιδάκια αλλά σε αυτά τα λεφτά ένας φίλος μου πρότειναι την TDM τι να διαλέξω ? γιατί πραγματικά και τα 2 μηχανάκια είναι πανέμορφα (δική μου άποψη) οπότε τι να κάνω ? θέλω τις γνώμες σας περι αξιοπιστίας περισσοτερο. ευχαριστώ εκ των προτέρων. (η Hornet είναι του 05 μοντέλο αυτη που έχω βρεί.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 καλύτερα τη hornet απο εμένα. Γιατί: η οικονομική σου κατάσταση σε τι φάση είναι; το tdm είναι 900άρι, με ότι αυτό συνεπάγεται σε τέλη-ασφάλειες-κατανάλωση, συν ότι έχει ένα δύσκολο 18άρη μπροστινό τροχό για να βρείς λάστιχα. Επιπλέον, με τόσους σκίστηδες στα tdm, νομίζω θα βρείς πιο εύκολα ένα hornet μη καγκουρεμένο και με περισσότερη σιγουριά για την κατάστασή του. Μια ακόμα πρόταση: αν όπως λες μάζεψες τα 2500 με νύχια και με δόντια, σκέψου και κάτι μικρότερου κυβισμού και όχι τετρακύλινδρο...κανα er ας πούμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 Η οικονομική μου κατάσταση.....δεν την λες και σούπερ με μισθό 650Ε αλλά όντως επείδη τα έχω σκεφτεί και αυτά που είπες αγαπητέ χλαπάτσα τήνω προς την Hornet και εγώ με σιγουριά γιατί βλέπωντας απο τις φωτό της συγκεκριμένης Hornet φένεται πολύ καθαρή τώρα από την άλλη εσύ τη προτείνεις για χαμηλώτερου κυβισμού γιατί υπάρχει και γυναίκα από πίσω να μπορούμε να πάμε κάπου άνετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 το er που σου είπα είναι χαρακτηριστικό της οικονομίας του, όπως όλοι το συζητάνε. 600 είναι αλλά δικύλινδρο, και βολικότατο για 2 άτομα. Για λιγότερα κυβικά...δεν ξέρω που θα σε πήγαινα. Μη σου πω ότι αφού μιλάς για δικάβαλο και να μπορείς να πας άνετα κάπου, μείνε στα 600, εκεί έχεις πολλες επιλογές. Fazer ένα πολύ δυνατό χαρτί, μαζί με τη hornet. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 μάλιστα θα ρίξω ένα βλέφαρο άλλωστε το να κοιτάς είναι ακόμα τζάμπα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 Να προσθέσω απλά ότι το TDM είναι και νούμερο 1 στόχος των διάφορων κλεφταράδων οπότε σκέψου και αυτό. Από κατανάλωση νομίζω ότι είναι οικονομικότερο του Hornet πάντως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) για δες και αυτα τα 3 fazer (ενδεικτικα) http://www.car.gr/cl...s/view/5663309/ http://www.car.gr/cl...s/view/5636165/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5445391/ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2014 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrakoc 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 Το μόνο σίγουρο είναι οτι σε κατανάλωση το tdm θα είναι αισθητα οικονομικότερο απο το hornet :D. Την μηχανή γιατι χρήση τι θες? Αν την θες για εργαλείο δουλείας μέσα σε πόλη, πιστεύω δεν θα σε βολέψει το hornet λόγω 4κ, θα έχεις ανεβασμένη κατανάλωση κλπ. Το er6n/er6f που προτείνανε απο πάνω είναι καλή εναλλακτική. Πάντως αυτό το άτιμο το hornet με το στρογγυλο φανάρι, είναι έρωτας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 είναι 2 πολύ διαφορετικές μηχανές.Οπότε πρέπει αν μας πεις τι χρήση θες.Ταξίδι κάνεις και με τα 2 άνετα πάντως,και με μπαγκάζια και δικάβαλος. Απροβλημάτιστα και τα 2 αλλά το ΤDM πιο οικονομικό σε καύσιμο,αλλα και διπλάσια τέλη κυκλοφορίας. Ασφάλειες το ίδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 χμμμ αγαπητέ τσιε το τρίτο Fazer μπορώ να πώ οτί είναι το πιο καλό σε σύγκριση με τα άλλα δύο που δείχνεις. Spyrakoc φίλε μου έχεις δίκαιο το άτιμο είναι ερωτεύσιμο και μάλιστα πολύ τώρα η χρήση που θα κάνω θα είναι δουλειά σπίτι κανά ταξίδι για ξέσκασμα εδώ να προσθέσω ότι είμαι επαρχία και έχουμε "άπλα" άσε που η δουλειά μου έιναι 16 χλμ πήγαινε 16 έλα. Gen.Markus φίλε μου καλή ώρα η φωτό του Hornet σου είναι πολύ ωραία αλλά φυσικά με τέτοιον έργαλο τι περιμένεις αλήθεια το σήμα της Hornet σε τι ποσό ανέρχετε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Tdm ή er για οικονομια στο καυσιμο και στα σερβις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Αν θέλεις οικονομία, πάρε V-Strom ή BMW F650GS μονοκύλινδρο. Το TDM έχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση από αυτά τα δύο αλλά πολύ μικρότερη κατανάλωση από το Hornet. Έχω TDM και καίει 6 λίτρα με 90% χρήση στην πόλη (σκουτεράκι το έκανα) και είχα CBF600 με καρμπυτατέρ (το οποίο έχει ίδιο μοτέρ με το Hornet αλλά με 77 άλογα αντί των 98 του hornet) και μου έκαιγε με την ίδια χρήση 8+ λίτρα. Και για να μη βγουν κάποιοι και πούνε ότι κάτι δεν έκανα καλά, να ενημερώσω ότι είναι άψογα συντηρημένα και τα δύο και άψογα ρυθμισμένο καρμπυρατέρ για το CBF. Το ΤDM χρειάζεται και ρύθμιση βαλβίδων. Το μόνο παραπάνω που πληρώνεις στο 900άρι είναι 65€ (επιπλέον) στο σήμα. Έτσι, διαλέγεις και παίρνεις:Οικονομία φουλ? Στρώμα ή μπέμπαΑνεμοκάλυψη, ταξίδι και σχετική οικονομία? TDMΓκάζι, ήχο τετρακύλινδρου και τη φάση του γυμνού? Hornet Το μόνο κακό που έχει το TDM κατά τη γνώμη μου, είναι ο 18 ιντσών τροχός μπροστά. Αν θέλεις να δεις ένα συγκριτικό, έχω συγκρίνει το TDM με το CBF. Η διαφορά του CBF με το Hornet είναι 25 άλογα υπέρ της σφίκας και το μισό φέριγκ. Κλικ εδώ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 τα τέλη είναι στα 55 ευρώ και η ασφάλεια 125 ευρώ το 6μηνο με οδική βοήθεια και νομική κάλυψη. το Hornet τσιμπάει λίγο σε καύσιμο,αλλά αυτό είναι και στο χέρι σου.οκ μέση στην πόλη θα κάψει και 8 λίτρα στα 100. όσο για οικονομία που λέτε στο σέρβις,να ενημερώσω ότι είναι από τα πιο φτηνά 4κύλινδρα σε συντήρηση το Hornet. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 χμμμ αγαπητέ τσιε το τρίτο Fazer μπορώ να πώ οτί είναι το πιο καλό σε σύγκριση με τα άλλα δύο που δείχνεις. Spyrakoc φίλε μου έχεις δίκαιο το άτιμο είναι ερωτεύσιμο και μάλιστα πολύ τώρα η χρήση που θα κάνω θα είναι δουλειά σπίτι κανά ταξίδι για ξέσκασμα εδώ να προσθέσω ότι είμαι επαρχία και έχουμε "άπλα" άσε που η δουλειά μου έιναι 16 χλμ πήγαινε 16 έλα. Gen.Markus φίλε μου καλή ώρα η φωτό του Hornet σου είναι πολύ ωραία αλλά φυσικά με τέτοιον έργαλο τι περιμένεις αλήθεια το σήμα της Hornet σε τι ποσό ανέρχετε?? τυχαία τα έπιασα αυτα τα 3. απλα σου εβαλα με κριτηριο τα χιλιομετρα και τα λεφτά. δες εδω και το στρογγυλοφάναρο fazer, το οποιο λατρευω. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5085836/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5317640/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Αντικειμενικά πάντως το Hornet είναι το ομορφότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 το στρογγυλοφάναρο fazer, το οποιο λατρευω. Τσιε, στην γεωμετρία δεν πρόσεχες πολύ έ; :P (προφανώς αστειεύομαι, ελπίζω να μην παρεξηγηθείς Και εγώ συμπαθώ το συγκεκριμένο μηχανάκι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 έέέέέέέέλαααα μωρέ τώρα :Ρ εδω ολόκληρο πολυτεχνείο πέρασα, και δεν μπορώ να σκεφτώ τα ρέστα σωστά στην δουλειά μου, πως περιμενεις να βγάλω άκρη με τα σχήματα :Ρ :Ρ πάντως απο πίσω μου αρέσει πιο πολύ το fazer. μου αρέσουν τα εξατμισιόνια του. αλητεία. γενικα το fazer μου φαινεται σαν να βάζει μαζι τα όμορφα στοιχεια του παλιου hornet και του νεου hornet( εμφανησιακά μονο). δεν μπορω να το εξηγήσω ακριβώς αλλά τα πράγματα που δεν μου αρεσουν στο νεο χορνετ δεν τα εχει το φειζερ, αλλα κραταει τον κλασικο χαρακτηρα του παλιου χορνετ με τις νεοτεριστικες πινελιες του νεου χορνετ. χαος :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Γιαυτό παίρνεις παλιό Hornet κ καθάρισες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Γιαυτό παίρνεις παλιό Hornet κ καθάρισες. Έτσι ακριβώς τα τέλη είναι στα 55 ευρώ και η ασφάλεια 125 ευρώ το 6μηνο με οδική βοήθεια και νομική κάλυψη. το Hornet τσιμπάει λίγο σε καύσιμο,αλλά αυτό είναι και στο χέρι σου.οκ μέση στην πόλη θα κάψει και 8 λίτρα στα 100. όσο για οικονομία που λέτε στο σέρβις,να ενημερώσω ότι είναι από τα πιο φτηνά 4κύλινδρα σε συντήρηση το Hornet. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Δε κάνει τίποτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Μάλλον με το καλό με βλέπω για Hornet ωραίο και το Fazer και TDM αλλά η καρδιά μου παει προς το στρογγυλό τώρα πιστεύω ότι δεν έχει και την τρελή κατανάλωση άλλωστε δεν είμαι αθήνα να πεις σταμάτα-ξεκίνα φανάρι-στοπ και τα σχετικά πάντως άμα το χτυπήσω θα ανεβάσω φωτό και πρώτες μέρες καφές στο Stork Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 το καλύτερο είναι να καβαλήσεις και τα 3 και να δεις τι σου ταιριάζει πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 ναι συμφωνώ αλλά εδω σου λέω μιλάει η καρδιά.. :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Πλάκα μου κάνεις;δες την υπογραφή μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Καλές οι κα$λες, οκ, αλλά αν δεν μπορείς να συντηρήσεις τη μηχανή αφού την αποκτήσεις δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να την έχεις και να την κοιτάς. Βάλ'τα κάτω πολύ ψυχρά και υπολόγισε τα έξοδα (αρχικό σέρβις, πιθανές βλάβες, ανταλλακτικά, μετέπειτα συντήρηση, κατανάλωση, τέλη, ασφάλειες) και μετά επέλεξε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες