c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Δλδ κ το γυμνό θέλει τις βελτιώσεις του για να ειναι οκ;ρωτάω επειδή με ενδιαφέρει σαν μοντέλο...(μαζι με αλλά 3 στην ίδια κατηγορία τιμής) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εμενα παντως -θα το ξαναπω - δεν κουνάει ουτε στα 220 Αν εχεις χαλαρα τα χέρια στο τιμονι προβλημα μηδέν . Αν όμως την ώρα της επιτάχυνσης δεν σφιξεις πόδια και κορμο και τραβιέσαι απο το τιμόνι σαν τα μαιμούνια απο τα κλαδιά , τότε ξεκινάει και παει σαν κόσκινο Και ξηλωστε χούφτες εστω και για μια βολτα για να δειτε την διαφορα Για τα λαστιχα δεν λεω τίποτα ................απλως πέταμα στα σκουπίδια (τουλαχιστον για το συγκεκριμένο μηχανακι) Tapatalk σε λέω!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2015 από τον sakis gp800 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Εμενα παντως -θα το ξαναπω - δεν κουνάει ουτε στα 220 Αν εχεις χαλαρα τα χέρια στο τιμονι προβλημε μηδέν . Αν όμως την ώρα της επιτάχυνσης δεν σφιξεις πόδια και κορμο και τραβιέσαι απο το τιμόνι σαν τα μαιμούνια απο τα κλαδιά , τότε ξεκινάει και παει σαν κόσκινο Και ξηλωστε χούφτες εστω και για μια βολτα για να δειτε την διαφορα Tapatalk σε λέω!!! Ομαδικό Mail θα στείλουμε; Η παμε εξω απο τη μοτοδυναμικη ολοι μαζι να κορναρουμε; :) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Ομαδικό Mail θα στείλουμε; Η παμε εξω απο τη μοτοδυναμικη ολοι μαζι να κορναρουμε; :) Sent from my iPhone using Tapatalk Χαχααχχαχαχαχαχα Κόρνα !!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Μπουρλοτοοοοοο χαχαχαχαχχ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Χωρις πλάκα τώρα . Αν ειναι να κάνουμε κάτι , ας το κάνουμε . Εγω παρόλο που το ελυσα το προβλημα σχεδον ολοκληροτικά , ειμαι μεσα για μια ομαδικη επιστολή Tapatalk σε λέω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Και εγω μεσα ειμαι. Σηκωθείτε απο τον καναπέ... Ε τις σέλες ηθελα να πω! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Δλδ κ το γυμνό θέλει τις βελτιώσεις του για να ειναι οκ;ρωτάω επειδή με ενδιαφέρει σαν μοντέλο...(μαζι με αλλά 3 στην ίδια κατηγορία τιμής) Τι να σου πω... Το γυμνό θέλει συνέχεια να κάνει σούζα. Όταν ένα μηχανάκι θέλει να κάνει σούζα το σύνηθες είναι να σηκώνει το μπροστινό με ότι αυτό συνεπάγεται. Όταν δεν κάνει σούζα δίνει μπάντα. Η φιλοσοφία του είναι αυτή και μπορείς εύκολα να του κάνεις μια δυο ρυθμίσεις να το φέρεις εκεί που αρέσκεσαι εσύ. Είναι όμως και πολύ ικανό σε μέτριο-κλειστό στροφιλίκι. Σε ένα πολύ καλο κυνηγητό με την ταυτότητα στο στόμα που κάναμε τις προάλλες με multi 1200-1100, tuono, GSXR1000 ακουλουθούσε άνετα, να μην σου πω είχε και παραπάνω να δώσει. Δυο φορές μέχρι σήμερα θέλησε να με σκοτώσει, η μια ήταν στην προηγούμενη βόλτα που σε έξοδο στροφής με τρίτη σηκώθηκε σούζα χωρίς να το περιμένω, γλίστρησα στο κάθισμα και δεν έφτανα να κλείσω την γκαζιέρα... Και μια άλλη φορα που νόμιζα ότι είμαι ο Μαρκεζ και έδινα μπάντες με 140+, βρήκε πρόσφυση και με πέταξε μισό μετρο στον αέρα. Και τις δυο φορες η οδηγική μου ανικανότητα και όχι η μηχανή. Πρέπει κάποιος να ξέρει γιατί αγοράζει το συγκεκριμένο και τι θέλει να κάνει με αυτό και όχι γιατί απλά του φτάνουν τα λεφτά. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veteranos 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Και εγω αν και δν εχω προβλημα και φορτωμενος 3 βαλιτσος με συνεπιβατη και με χιλιομετρα 160-180 αν μια στιγμη φοβηθηκα ειναι στα 210 μονος αλλα και παλι το θεωρω φυσιολογικο σε αυτες τις ταχυτητες με αυτο το μηχανάκιΚαι να σημειώσω οτι εχω 4000χλμ και το ταξιδι που εκανα φορτωμενος ηταν γυρω στα 700 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis_trevor 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 να ρωτησω τους κατοχους γιατι ειχα μια κουβεντα με ενα παλικαρι στο ποδι και μου πε κατι για την καταναλωση που πηγα να βαλω τα κλαματα και να πεταξω το στρωμα απτην γεφυρα κατω.... ποσο σας καιει.ειτε βολτα ειτε πολη ειτε μικτο,οτι εχετε μετρησει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Συγνώμη ρε παιδιά που έχετε δει ταξίδι τριβάλιτσος δικάβαλο με 170++....εδώ όλοι οι κατασκευαστές βαλιτσών προτείνουν max speed 120.... αυτο που λες φιλε δεν ειναι απολυτο. εγω στο προηγουμενο με σταθερες βαλιτσες πλαινες (givi 3d600 easylock) πηγαινα και 210 αλλα η givi προτεινει 160 μαξ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Αν σε ταξίδια πηγαίνετε με 200,σε καταδρομικά με ποσά πηγαίνετε;μόνο εγω ταξιδεύω με 130 οταν παω ταξιδάκι; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 να ρωτησω τους κατοχους γιατι ειχα μια κουβεντα με ενα παλικαρι στο ποδι και μου πε κατι για την καταναλωση που πηγα να βαλω τα κλαματα και να πεταξω το στρωμα απτην γεφυρα κατω.... ποσο σας καιει.ειτε βολτα ειτε πολη ειτε μικτο,οτι εχετε μετρησει.... Tapatalk σε λέω!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Tapatalk σε λέω!!! ρε Σάκη μην τους βάζεις τις χαμηλές τιμές κατανάλωσης θα μας κράζουν ΝCάκηδες και τέτοια Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2015 από τον freediver73 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Έχω και αυτήν , αλλα δεν φαίνεται η κατανάλωση ..... Tapatalk σε λέω!!! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Βαλε βιντεοοοοοο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Υπολογισμένο με την αντλία στο βενζινάδικο και όχι απο τα όργανα της μηχανής, που για εμένα στο θεμα της κατανάλωσης έχουν υποκειμενικές μετρήσεις, στις τελευταίες 5 μετρήσεις εντός Αθηνών εχω δει απο 5-5,5. Σε βόλτα με ανοιχτό δρόμο απο 4-4,3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Αυτή ειναι ένδειξη απο στιγμιαία κατανάλωση.απο μέση τι λεει;σε ρυθμούς γύρω στα 130χμλ/ω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Δεν μπορω να το ανεβάσω ρε γμτ.... Πρεπει να το ανεβασω στο youtube και μετα εδω Tapatalk σε λέω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 μέση εννοεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veteranos 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 5.9 με 6.5 εκει παιζει ο ιχνιλατης μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Υπολογισμένο με την αντλία στο βενζινάδικο και όχι απο τα όργανα της μηχανής, που για εμένα στο θεμα της κατανάλωσης έχουν υποκειμενικές μετρήσεις, στις τελευταίες 5 μετρήσεις εντός Αθηνών εχω δει απο 5-5,5. Σε βόλτα με ανοιχτό δρόμο απο 4-4,3 Ετσι όπως τα λεει ο κος tracer . Εγω ειμαι στο 5,7 γιατι ειμαι λιγο ζωηρος ..... Tapatalk σε λέω!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saint 203 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Σάκη αν μπορείς βγαλε μια δυο φωτογραφίες της βασεις της βαλίτσας θέλω κ από πάνω όμως από την σελα θέλω να δω το κενό που έχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Μολις παω σπιτι μητσο , γιατι ειμαι δρομολογιο Tapatalk σε λέω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Tapatalk σε λέω!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες