sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 η εγω ειμαι παραξενος ρε πουστη μου τοσο πολυ ή οι αλλοι ειναι οτι του φανει του λολοστεφανη!!!! αμα ειναι να ειναι να το ψειριζεις ρε παλικαρι μου, ψειριζε το σωστα!!!! εκτος κι αν βαριεσαι να διαβασεις καλα αυτα που γραφονται κατα καιρους..αλλο θεμα αυτο.. ενα ενα τωρα επειδη εχω ορεξη.. η μαμα ζελατινα εχει την Χ σχεδιαση..καλη κακη αυτη ειναι..την βλεπεις πρωτου την αγορασεις..παντως δε μπαζει απο πουθενα που ΔΕΝ το περιμενεις!! Μονο η Puig σου λεει να βγαλεις ενα ΑΧΡΗΣΤΟ εντελως κομματι της χουφτας..καμια αλλη μαρκα ζελατινας.. εχουν βγει 2 ειδων εξατμισεις της ακραποβιτς. Αν βαλεις την τιτανιου δε καταργεις τιποτε..Αν βαλεις την ανθρακονηματινη τοτε ναι, καταργεις το διπλο σταντ.. αυτο που λες για το πλαινο σταντ ειναι θεμα εργονομιας και ειναι υποκειμενικο το ποσο βολευει τον καθενα τα τανκμπαγκ της givi μια χαρα ταιριαζουν.. για τα λεντοφλας ασε πρωτα το παιδι να δει τι εγινε.. Αν αυτα ειναι προβληματα τοτε πραγματικα τι να πω και εχεις και dream bike το μουλτι...χαιρετισματα...! lari ποίο απο τα 2 κομμάτια της χούφτας σου λέει? Το εξωτερικό το μυτερό-χρωματιστό ή το απο μέσα το μαύρο την βάση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 κι εμενα το ασπρο μου φαινεται πιο ωραιο αλλα αυτες μπλε ζαντες του χαλανε ολη την ομορφια πιστευω :( κοιτα εμενα μου αρεσει αλλα επειδή με ξέρω... θα το κάνω πάλι τσίρκο όπως ένα σκουτερακι που ειχα περυσι... :blush2: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/11160070_10155577607665263_3208903682865201967_o.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Πουλάω μανιτάρια τροχών, εμπρός-πίσω sw-motech καινούρια στην ζελατίνα. Οποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει pm. http://shop.sw-motec...typid=177367920 http://shop.sw-motec...typid=177367918 Ευχαριστώωωωω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Καταρχας οι ζαντες δεν ειναι μπλε αλλα μωβομπλε. το ειχα δει σε φωτο με μαυρες ζαντες και τα εσπαγε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Καταρχας οι ζαντες δεν ειναι μπλε αλλα μωβομπλε. το ειχα δει σε φωτο με μαυρες ζαντες και τα εσπαγε. Μήπως λες αυτο? Γτ αυτό έχει και χρυσά καλάμια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Πουλάω μανιτάρια τροχών, εμπρός-πίσω sw-motech καινούρια στην ζελατίνα. Οποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει pm. http://shop.sw-motec...typid=177367920 http://shop.sw-motec...typid=177367918 Ευχαριστώωωωω... Στο sw όντως απαντάνε έλληνες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Nαι, το motoraid κατάστημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Συγνώμη... Αυγουστο? πφφφ χαράς στην υπομονή σου... εγω πάντως πολύ χαίρομαι που ολοι ΔΕΝ γουστάρετε το μπλε το γλήγολο για να το πάρω εγωωω!!! :D :D :D Παιδιά υπάρχει τρόπος να ανάβουν ΜΟΝΟ οι 2 λωρίδες LED και ΟΧΙ το φανάρι πορείας έστω και με πατέντα? το έχει κανει κανένας? για διαδρομές εντός τις "γειτονιάς" Μόλις πήρα εξιτήριο από χειρουργείο προσθιου χιαστου οπότε δεν μπορώ να καβαλησω για 3 μήνες.Αν ήταν επιλογή μου θα ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικά τα πράγματα.Πίστεψε με.Τόση υπομονή δεν έχω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Μόλις πήρα εξιτήριο από χειρουργείο προσθιου χιαστου οπότε δεν μπορώ να καβαλησω για 3 μήνες.Αν ήταν επιλογή μου θα ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικά τα πράγματα.Πίστεψε με.Τόση υπομονή δεν έχω. Oooo Περαστικά!!! Σε νοιώθω εγω ήμουνα με 8πλα καταγματα στην σπονδυλικη μετά από ατύχημα πριν 3 χρονια οπότε σε νοιώθω... Εκμεταλευσου το χρονο για φίλους και πράγματα αλλα σημαντικά ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Μόλις πήρα εξιτήριο από χειρουργείο προσθιου χιαστου οπότε δεν μπορώ να καβαλησω για 3 μήνες.Αν ήταν επιλογή μου θα ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικά τα πράγματα.Πίστεψε με.Τόση υπομονή δεν έχω. Περαστικα ρε φιλε και να εισαι σιγουρος οτι θα περασουν γρηγορα αυτοι οι μηνες!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Περαστικα ρε φιλε και να εισαι σιγουρος οτι θα περασουν γρηγορα αυτοι οι μηνες!!! Φουλαρε εσύ το μηχανάκι που μου "πουλησες" να τα βρω όλα έτοιμα τα εξτρά όπως έχουμε πει γιατί περνάνε γρήγορα οι μήνες. Εκτός από top case(και λογικά ίδιες πλαϊνές στο πρώτο μεγάλο δικάβαλο ταξίδι) που έχω ξαταληξει και παραγγείλει ήδη. http://www.motorcycleplanet.co.uk/images_products/givi/boxes/givi_trekker_outback_58_black-line_top_case_03.jpg http://www.motorcycleplanet.co.uk/images_products/givi/boxes/givi_trekker_outback_58_black-line_top_case_05.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Φουλαρε εσύ το μηχανάκι που μου "πουλησες" να τα βρω όλα έτοιμα τα εξτρά όπως έχουμε πει γιατί περνάνε γρήγορα οι μήνες. Κατσε γιατι τα αποθεματικα στερεψαν. Απο ιδεες και επιλογες να φανε και οι κοτες, αλλα ως γνωστον No money, no honey... Εκτός από top case(και λογικά ίδιες πλαϊνές στο πρώτο μεγάλο δικάβαλο ταξίδι) που έχω ξαταληξει και παραγγείλει ήδη. http://www.motorcycl...top_case_03.jpg http://www.motorcycl...top_case_05.jpg Με το μαλάκο το φορτωμα... Θα καταληξεις να ανοιγεις για να κανεις προσπεραση και θα πιανει αερα η μπροστινη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Με το μαλάκο το φορτωμα... Θα καταληξεις να ανοιγεις για να κανεις προσπεραση και θα πιανει αερα η μπροστινη... Με το που είδα ότι χωράει το κράνος μου,το μηχάνημα φυσικοθεραπείας για τη δουλειά μου και μένει και χώρος για αδιάβροχα γάντια κτλ,I knew it was a keeper.Ελπίζω να κάνει τη δουλειά του το reaction control Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Ελπίζω να κάνει τη δουλειά του το traction control ������ Την κανει την δουλεια του και με το παραπανω... Ειναι δοκιμασμενο στο επακρο απο εμενα. Κοιτα μονο μην το εχεις στο off καμια μερα και ξεχαστεις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Μόλις πήρα εξιτήριο από χειρουργείο προσθιου χιαστου οπότε δεν μπορώ να καβαλησω για 3 μήνες.Αν ήταν επιλογή μου θα ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικά τα πράγματα.Πίστεψε με.Τόση υπομονή δεν έχω. O Ηλιας που δουλευει στα γουρουνια εισαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Παιδιά για tankbag ποιο βολεύει καλύτερα. Της γιαμαχα ή κάποιο της givi της σειρας xstream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 εγώ πήρα αυτό ---> http://www.ebay.com/itm/191541513759 Δεν έχει έρθει ακόμα αλλά θα ενημερώσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Αν θες κατι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Αν θες κατι Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης tracer 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 εγω περιμενω της givi xs308, το εχει βαλει παλικαρι που γνωρισα στο f/b μια χαρα μου ειπε καθεται πανω με tank lock bf23 χωρις πατεντες,μπαινει λεει κατευθειαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Δεν ξερω αλλά με μαγνητάκια θα το απεφευγα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Δεν ξερω αλλά με μαγνητάκια θα το απεφευγα. Sent from my iPhone using Tapatalk Τώρα μου το λες ρε Σάκη ? :P Γιατί αν επιτρέπεται ? Δεν είχα ξανά μαγνητικό , μόνο Bagster, αλλά έχει επίπεδη επιφάνεια το ρεζερβουάρ και μου φαίνεται οτι θα κάνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saint 203 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτά το ένα είναι 5 λίτρα κ το αλλο 5 με 9 λίτρα 70€ κ 110€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τώρα μου το λες ρε Σάκη ? :P Γιατί αν επιτρέπεται ? Δεν είχα ξανά μαγνητικό , μόνο Bagster, αλλά έχει επίπεδη επιφάνεια το ρεζερβουάρ και μου φαίνεται οτι θα κάνει απλα φοβαμαι για το ρεζερβουαρ. θα ηθελα πιο σιγουρα πραγματα εκει πανω γιατι ειμαι και λιγο ινδιανος.... εγω ειμαι μεταξυ της givi το μίνι , και αυτο που έβαλε φωτογραφία ο Δημητρης απο πάνω το micro. το προτιμω κατι μικρο εκει μπροστα για να βαζω πορτοφολια , γυαλιά , κλειδια κτλ ούτως ή άλλως πλαινές τις έχω . και στο κατω κατω και μια εβδομαδα ταξιδι να πας ειναι υπερ αρκετα σαν χώρος. Υ.Γ. όσο για τα πραγματα της γυναικας ......εκεινα τα στέλνεις με κούριερ εκει που ειναι να πας ή κοτσάρεις τρέιλορ!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2015 από τον sakis gp800 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonio tracer 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Καλησπερα σας κ απο μενα! Εγω πηρα της yamaha το tour το όποιο ειναι 16 λίτρα κ μεγαλωνει στα 22! Ο λόγος ειναι οτι επειδή στο tracer εχει τα πλαστικά μπροστά η βάση στο ντεπόζιτο σηκώνεται λίγο πιο ψηλά για για κουμπώνει! Και φοβήθηκα να πάρω givi για αυτο το λόγο! Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Μόλις πήρα εξιτήριο από χειρουργείο προσθιου χιαστου οπότε δεν μπορώ να καβαλησω για 3 μήνες.Αν ήταν επιλογή μου θα ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικά τα πράγματα.Πίστεψε με.Τόση υπομονή δεν έχω. Περαστικά και απο μενα απο εδω και πέρα σιδερένιος σου ευχομαι! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες