abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 σου έχουν έρθει τα δικά σου??? θα βάλεις καποια φωτο να δούμε ποια είναι?Ηρθαν τις εβαλα φωτο δεν ξερω να ανεβαζω. Μπορω να πω οτι μετα απο ταξιδι περιπου 1200 χλμ με τα σαμαρια πολυ ικανοποιημενος. ειδικα στην τιμή που τα πήρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Ηρθαν τις εβαλα φωτο δεν ξερω να ανεβαζω. Μπορω να πω οτι μετα απο ταξιδι περιπου 1200 χλμ με τα σαμαρια πολυ ικανοποιημενος. ειδικα στην τιμή που τα πήρα.και εγώ το ιδιο, 50 ευρώ απο εδω και κάθονται μια χαρα τα σαμάρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2016 Ναι ειναι μια χαρα δεν κουνανε καθολου μεχρι 170-180 που πηγα εγω ηταν κομπλε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 Πωλειται Tracer πρωτης κυκλοφοριας Φλεβαρης 2016... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfugki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Καλησπέρα.είμαι νέος στο forum και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις εάν κάποιος μπορεί.παρά τα οσα διαβασα περι "κοσκινισματος" στα 180+ παρήγγειλα το tracer πριν κάποιες μέρες και περιμένω να το πάρω στα χέρια μου.υπάρχει κάνεις που να έχει λύσει το πρόβλημα αυτό επισημα;καλημερα η αληθεια ειναι οτι και εγω αντιμετωπισα αυτο το προβλημα εντονα οταν τοποθετησα πισω βαλιτσα και πλαινα σαμαρια αυτο που εκανα και σχεδον εξαφανισε το προβλημα ηταν να χαμηλωσω τις μπουκαλες μπροστα κατα 4-5 χιλιοστα και ρυθμιζοντας την σκληροτητα στην προτελευταια σκαλα και με γρηγορη επαναφορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgosv78 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Μετά απο 1.5+ μήνα, αλλάχθηκε προχθές ο τεντωτήρας με τον καινούργιο του κίτ 1. Δεν ακούω να υπάρχει κάποιο θέμα μέχρις στιγμής, ας ελπίσουμε ότι και έτσι θα παραμείνει... ( αν και πρέπει να πώ ότι απο την επόμενη μέρα της διάγνωσης του τεντωτήρα, δεν τον είχα ξανακούσει... ) .Τέλοσπαντων, θα δείξει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 ΤΟ ΞΕΡΑΑΑΑΑ, ΤΟ ΞΕΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Kαι γατόνια τα γαλλάκια , snatchy throttle δεν καταλαβαίνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Το εχουν στο "B" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EvilEyes 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2016 Μετά από αρκετό καιρό κατάφερα να μαζέψω κάποια χρήματα ως προκαταβολή για αγορά καινούργιας μηχανής. Ήμουν ανάμεσα στο νέο versys και το tracer. Δείχνοντας στη γυναίκα μου το tracer της άρεσε και θέλει να πάρουμε αυτό, οπότε και εγώ δε μπορώ να της χαλάσω χατίρι.Σκοπός της μηχανής είναι σχεδόν πάντα δικάβαλες διαδρομές, καθημερινή μετακίνηση στη δουλειά μου και ταξιδάκια φορτωμένος. Έχω ύψος 1.88 και 80 κιλά. Ελπίζω το yamaha να με καλύψει.Αρχές του μήνα θα πάω να κάνω τα χαρτιά μου για το δάνειο και σε χρώμα καταλήξαμε στο mystral grey.Ελπίζω να έρθω και εγώ στην παρέα σας και από ότι μου είπε ο αντιπρόσωπος κατά 95% θα εκκριθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2016 Η γυναίκα σου έχει γούστο ! Καλώς να μας έρθεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n0i2 103 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2016 Ήμουν ανάμεσα στο νέο versys και το tracer.Ανάμεσα στα δύο θα έλεγα ότι πας στο Tracer με κλειστά μάτια! Καλώς να το πάρεις και καλές βόλτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EvilEyes 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2016 Η γυναίκα σου έχει γούστο ! Καλώς να μας έρθεις Γι'αυτό με παντρεύτηκε .Ήδη μετράω τις μέρες να βγει ο μήνας να πληρωθώ. Μετά από σχεδόν 4 χρόνια απουσίας από μηχανές καταλαβαίνεις τι απωθημένα έχω χαχα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2016 Επειδη διαβασα να γραφει ο φιλος το "δικαβαλο, φορτωμενος", τελικα η yamaha επιτρεπει, εκτος ή εντος εισαγωγικων, την τοποιετηση top case; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2016 Kαι γατόνια τα γαλλάκια , snatchy throttle δεν καταλαβαίνουν ...φαντάσου τελικιασμένο ΜΤ09 και από πίσω επίσης τελικιασμένο ΜΤ09 της Ζενταρμερή να κυνηγιούνται στην Ωτορούτ με το πίσω ΜΤ να μην κουνάει από το αεροδυναμικό φορτίο των φάρων αλλά και να μην φτάνει τον παραβάτη από την εξτρά οπισθέλκουσα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Επειδη διαβασα να γραφει ο φιλος το "δικαβαλο, φορτωμενος", τελικα η yamaha επιτρεπει, εκτος ή εντος εισαγωγικων, την τοποιετηση top case;χωρις εισαγωγικα, εχει βγαλει νεα βαση βαλιτσας η οποια επιτρεπει την τοποθετηση top case. η μελετη της δειχνει λιγο περιεργη, και συνθετη μιας και πιανει και τουλαχιστον 6 σημεια και μαλιστα κουνιεται και καποια χιλιοστα για να παιρνει τους κραδασμους και να μην φορτιζεται το πλαισιο υποπλαισιο εξτρα. την εχει βαλει φιλος και μελος μας.η προηγουμενη ηταν σχαρα αποσκευων (βλεπε σακος) και η γιαμαχα ΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ την τοποθετηση σχαρας top case, ασχετα αν πολλοι το καναν απο μονοι τους, εκτος του οτι φαινεται ψιλοαθλιο εμφανισιακα δεν ειναι σωστο τεχνικα οπως φαινεται εκ των πραγματων. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 (τροποποιήθηκε) Η 39αρα είναι αυτή ε;Μπορεις να μοιυ δωσεις το κωδικο της βασης γιατι δεν τη βλεπω στο site τους; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 26 , 2016 από τον rtifosi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) Η 39αρα είναι αυτή ε;Μπορεις να μοιυ δωσεις το κωδικο της βασης γιατι δεν τη βλεπω στο site τους;υπαρχει στο σαιτ κανονικα φατσα καρτα.ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΙΣΩ ΒΑΣΗΣ 2PP-248D0-10-00 ΒΑΛΙΤΣΑ 50ΑΡΑ CITY 34B-F84A8-10-00ENIAIO ΣΕΤ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ 59C-281C0-00-00https://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/sport-touring/tracer-900.aspx?view=accessories&partcode=34B-F84A8-10-00&year=2016 Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2016 από τον kemmotar 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 υπαρχει στο σαιτ κανονικα φατσα καρτα.ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΙΣΩ ΒΑΣΗΣ 2PP-248D0-10-00 ΒΑΛΙΤΣΑ 50ΑΡΑ CITY 34B-F84A8-10-00ENIAIO ΣΕΤ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ 59C-281C0-00-00https://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/sport-touring/tracer-900.aspx?view=accessories&partcode=34B-F84A8-10-00&year=2016Ναι τωρα ειδα πως πισω απο τις χειρολαβες ειναι τα στηριγματα της βασης. Νομιζα οτι ηταν κατι καινουριο. Thanks. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 δεν σε καταλαβα τι εννοεις. αυτη η βαση παντως ειναι εντελως καινουργια. καμια σχεση με την προηγουμενη που καταργουσε τις μαμα χειρολαβες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EvilEyes 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Σήμερα ενημερώθηκα από τη Yamaha ότι η αίτηση του δανείου για τη μηχανή εγκρίθηκε. Εγγύηση ευτυχώς δε μου ζήτησαν.Από τη νέα εβδομάδα λοιπόν θα έχω στα χέρια μου ένα tracer σε mistral grey.Τέτοια χαρά έχω να νιώσω πολύ πολύ καιρό άντε τώρα να περάσουν οι μέρες. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgosv78 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Σήμερα ενημερώθηκα από τη Yamaha ότι η αίτηση του δανείου για τη μηχανή εγκρίθηκε. Εγγύηση ευτυχώς δε μου ζήτησαν.Από τη νέα εβδομάδα λοιπόν θα έχω στα χέρια μου ένα tracer σε mistral grey.Τέτοια χαρά έχω να νιώσω πολύ πολύ καιρό άντε τώρα να περάσουν οι μέρες. Που και να το πάρεις την πρωτη του βόλτα!!Με το καλό, πάντα όρθιοι και αγρατζούνιστοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες