Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

σου έχουν έρθει τα δικά σου??? θα βάλεις καποια φωτο να δούμε ποια είναι?

Ηρθαν τις εβαλα φωτο δεν ξερω να ανεβαζω. Μπορω να πω οτι μετα απο ταξιδι περιπου 1200 χλμ με τα σαμαρια πολυ ικανοποιημενος. ειδικα στην τιμή που τα πήρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ηρθαν τις εβαλα φωτο δεν ξερω να ανεβαζω. Μπορω να πω οτι μετα απο ταξιδι περιπου 1200 χλμ με τα σαμαρια πολυ ικανοποιημενος. ειδικα στην τιμή που τα πήρα.

και εγώ το ιδιο, 50 ευρώ απο εδω και κάθονται μια χαρα τα σαμάρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα.είμαι νέος στο forum και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις εάν κάποιος μπορεί.παρά τα οσα διαβασα περι "κοσκινισματος" στα 180+ παρήγγειλα το tracer πριν κάποιες μέρες και περιμένω να το πάρω στα χέρια μου.υπάρχει κάνεις που να έχει λύσει το πρόβλημα αυτό επισημα;

καλημερα η αληθεια ειναι οτι και εγω αντιμετωπισα αυτο το προβλημα εντονα οταν τοποθετησα πισω βαλιτσα και πλαινα σαμαρια αυτο που εκανα και σχεδον εξαφανισε το προβλημα ηταν να χαμηλωσω τις μπουκαλες μπροστα κατα 4-5 χιλιοστα και ρυθμιζοντας την σκληροτητα στην προτελευταια σκαλα και με γρηγορη επαναφορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά απο 1.5+ μήνα, αλλάχθηκε προχθές ο τεντωτήρας με τον καινούργιο του κίτ 1. Δεν ακούω να υπάρχει κάποιο θέμα μέχρις στιγμής, ας ελπίσουμε ότι και έτσι θα παραμείνει... ( αν και πρέπει να πώ ότι απο την επόμενη μέρα της διάγνωσης του τεντωτήρα, δεν τον είχα ξανακούσει... ) .Τέλοσπαντων, θα δείξει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από αρκετό καιρό κατάφερα να μαζέψω κάποια χρήματα ως προκαταβολή για αγορά καινούργιας μηχανής. Ήμουν ανάμεσα στο νέο versys και το tracer. Δείχνοντας στη γυναίκα μου το tracer της άρεσε και θέλει να πάρουμε αυτό, οπότε και εγώ δε μπορώ να της χαλάσω χατίρι.

Σκοπός της μηχανής είναι σχεδόν πάντα δικάβαλες διαδρομές, καθημερινή μετακίνηση στη δουλειά μου και ταξιδάκια φορτωμένος. Έχω ύψος 1.88 και 80 κιλά. Ελπίζω το yamaha να με καλύψει.

Αρχές του μήνα θα πάω να κάνω τα χαρτιά μου για το δάνειο και σε χρώμα καταλήξαμε στο mystral grey.

Ελπίζω να έρθω και εγώ στην παρέα σας και από ότι μου είπε ο αντιπρόσωπος κατά 95% θα εκκριθεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήμουν ανάμεσα στο νέο versys και το tracer.

Ανάμεσα στα δύο θα έλεγα ότι πας στο Tracer με κλειστά μάτια! Καλώς να το πάρεις και καλές βόλτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γυναίκα σου έχει γούστο ! Καλώς να μας έρθεις    :laugh:

Γι'αυτό με παντρεύτηκε :biggrin:.

Ήδη μετράω τις μέρες να βγει ο μήνας να πληρωθώ. Μετά από σχεδόν 4 χρόνια απουσίας από μηχανές καταλαβαίνεις τι απωθημένα έχω χαχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη διαβασα να γραφει ο φιλος το "δικαβαλο, φορτωμενος", τελικα η yamaha επιτρεπει, εκτος ή εντος εισαγωγικων, την τοποιετηση top case;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι γατόνια τα γαλλάκια , snatchy throttle δεν καταλαβαίνουν  :blush:

...φαντάσου τελικιασμένο ΜΤ09 και από πίσω επίσης τελικιασμένο ΜΤ09 της Ζενταρμερή να κυνηγιούνται στην Ωτορούτ με το πίσω ΜΤ να μην κουνάει από το αεροδυναμικό φορτίο των φάρων αλλά και να μην φτάνει τον παραβάτη από την εξτρά οπισθέλκουσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη διαβασα να γραφει ο φιλος το "δικαβαλο, φορτωμενος", τελικα η yamaha επιτρεπει, εκτος ή εντος εισαγωγικων, την τοποιετηση top case;

χωρις εισαγωγικα, εχει βγαλει νεα βαση βαλιτσας η οποια επιτρεπει την τοποθετηση top case. η μελετη της δειχνει λιγο περιεργη, και συνθετη μιας και πιανει και τουλαχιστον 6 σημεια και μαλιστα κουνιεται και καποια χιλιοστα για να παιρνει τους κραδασμους και να μην φορτιζεται το πλαισιο υποπλαισιο εξτρα. την εχει βαλει φιλος και μελος μας.

η προηγουμενη ηταν σχαρα αποσκευων (βλεπε σακος) και η γιαμαχα ΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ την τοποθετηση σχαρας top case, ασχετα αν πολλοι το καναν απο μονοι τους, εκτος του οτι φαινεται ψιλοαθλιο εμφανισιακα δεν ειναι σωστο τεχνικα οπως φαινεται εκ των πραγματων.

5_zpsj8mv0stc.jpg4_zpsrhygtscc.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η 39αρα είναι αυτή ε;
Μπορεις να μοιυ δωσεις το κωδικο της βασης γιατι δεν τη βλεπω στο site τους;

Τροποποιήθηκε από τον rtifosi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η 39αρα είναι αυτή ε;
Μπορεις να μοιυ δωσεις το κωδικο της βασης γιατι δεν τη βλεπω στο site τους;

υπαρχει στο σαιτ κανονικα φατσα καρτα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΙΣΩ ΒΑΣΗΣ 2PP-248D0-10-00 

ΒΑΛΙΤΣΑ 50ΑΡΑ CITY 34B-F84A8-10-00

ENIAIO ΣΕΤ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ 59C-281C0-00-00

https://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/sport-touring/tracer-900.aspx?view=accessories&partcode=34B-F84A8-10-00&year=2016

Τροποποιήθηκε από τον kemmotar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχει στο σαιτ κανονικα φατσα καρτα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΙΣΩ ΒΑΣΗΣ 2PP-248D0-10-00 

ΒΑΛΙΤΣΑ 50ΑΡΑ CITY 34B-F84A8-10-00

ENIAIO ΣΕΤ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ 59C-281C0-00-00

https://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/sport-touring/tracer-900.aspx?view=accessories&partcode=34B-F84A8-10-00&year=2016

Ναι τωρα ειδα πως πισω απο τις χειρολαβες ειναι τα στηριγματα της βασης. Νομιζα οτι ηταν κατι καινουριο. Thanks.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν σε καταλαβα τι εννοεις. αυτη η βαση παντως ειναι εντελως καινουργια. καμια σχεση με την προηγουμενη που καταργουσε τις μαμα χειρολαβες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα ενημερώθηκα από τη Yamaha ότι η αίτηση του δανείου για τη μηχανή εγκρίθηκε. Εγγύηση ευτυχώς δε μου ζήτησαν.

Από τη νέα εβδομάδα λοιπόν θα έχω στα χέρια μου ένα tracer σε mistral grey.

Τέτοια χαρά έχω να νιώσω πολύ πολύ καιρό άντε τώρα να περάσουν οι μέρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα ενημερώθηκα από τη Yamaha ότι η αίτηση του δανείου για τη μηχανή εγκρίθηκε. Εγγύηση ευτυχώς δε μου ζήτησαν.

Από τη νέα εβδομάδα λοιπόν θα έχω στα χέρια μου ένα tracer σε mistral grey.

Τέτοια χαρά έχω να νιώσω πολύ πολύ καιρό άντε τώρα να περάσουν οι μέρες.

Που και να το πάρεις την πρωτη του βόλτα!!Με το καλό, πάντα όρθιοι και αγρατζούνιστοι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα