damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) από το ebay το πήρε. Έχω την εντύπωση ότι γράφει "powerbronze" επάνω αν δεν κάνω λάθος.ωραιος μην βαλει τα aftermarket yamaha, ειναι τερατα (sw motech - μοντελο hawk), ειναι τεραστια και πανακριβα.εχει επιλογες απο επωνυμα με κιτ ετοιμο (ασφαλεια, διακοπτη, ρελε) αλλα και απο τον αγιο ebay με 30 ευρεους....καγκελα αν δεν θελει να το κανει διαστημικο με κανα full touratech ας βαλει της givi (110 euro και κατι ψηλα).Της givi έχει παραγγείλει κάγκελα και προβόλια από το άγιο ebay,τα νέα που έχουν κυκλοφορήσει με κυκλικό φωτισμένο περίγραμα κιόλας.Ζελατίνα θέλει να αλλάξει και δεν ξέρει πια. Κάπου είχα διαβάσει μερικές σελίδες πριν που είχε γράψει ένας κάτοχος "γατόνι" για μία ζελατίνα αλλά δεν θυμάμαι,θα κάτσω να το ψάξω. Ίσως να ήσουν και εσύ που το είχες γράψει δεν θυμάμαι. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2016 από τον damianos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 οι βασεις στη φοτο δεν ειναι για σαμαρια αλλα για βαλιτσες...και αυτες ειναι πολυ πιο ακριβες,αλλες να περιμενεις...λαθος το λινκ λεει για σχαραΑυτο το ξέρω αλλα πόσο χάλια να είναι Kappa λέει οτι είναι. Μια βάση θελω να κατσουν τα σαμάρια αν είναι τοσο μ@λ@κια θα τις στείλω πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Αυτο το ξέρω αλλα πόσο χάλια να είναι Kappa λέει οτι είναι. Μια βάση θελω να κατσουν τα σαμάρια αν είναι τοσο μ@λ@κια θα τις στείλω πίσω.κατι τετοιο θα ειναι...https://www.motorparts.com.gr/eshop/exoplismos-motosikletas/vaseis-plaines-soft-bags/te1111-βάσεις-πλαϊνές-givi-για-σαμάρια-και-για-σαμάρια-easylock-nc-700-x-12-13-nc-750-x-14-detail.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazaros173 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 Καλησπέρα.είμαι νέος στο forum και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις εάν κάποιος μπορεί.παρά τα οσα διαβασα περι "κοσκινισματος" στα 180+ παρήγγειλα το tracer πριν κάποιες μέρες και περιμένω να το πάρω στα χέρια μου.υπάρχει κάνεις που να έχει λύσει το πρόβλημα αυτό επισημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 καλοριζικο και καλοταξιδο,, με το καλο να το παραλαβεις. τι να σου πω φιλε. αλλοι δεν το χαν καθολου, αλλοι υπο προυποθεσεις αλλοι εντελως. εχει να κανει με πολλα πραγματα τα εχουμε πει πολλες φορες. η πραγματικοτητα ειναι οτι εχει μια ταση το μηχανακι μια ευαισθησια που αναλογα με τον τροπο που οδηγεις και τον εξοπλισμο που εχεις πανω (χουφτες ζελατινα, λαστιχα, αναρτησεις) το κρυβει ή το κανει εντονοτερο. ελπιζω να σε καλυψα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazaros173 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 Καλησπέρα.είμαι νέος στο forum και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις εάν κάποιος μπορεί.παρά τα οσα διαβασα περι "κοσκινισματος" στα 180+ παρήγγειλα το tracer πριν κάποιες μέρες και περιμένω να το πάρω στα χέρια μου.υπάρχει κάνεις που να έχει λύσει το πρόβλημα αυτό επισημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 καλοριζικο και καλοταξιδο,, με το καλο να το παραλαβεις. τι να σου πω φιλε. αλλοι δεν το χαν καθολου, αλλοι υπο προυποθεσεις αλλοι εντελως. εχει να κανει με πολλα πραγματα τα εχουμε πει πολλες φορες. η πραγματικοτητα ειναι οτι εχει μια ταση το μηχανακι μια ευαισθησια που αναλογα με τον τροπο που οδηγεις και τον εξοπλισμο που εχεις πανω (χουφτες ζελατινα, λαστιχα, αναρτησεις) το κρυβει ή το κανει εντονοτερο. ελπιζω να σε καλυψα.Mπράβο ρε Γιώργο, ξεκίνησα να γράψω σεντόνια , αλλά με κάλυψες με 2 αράδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazaros173 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 καλοριζικο και καλοταξιδο,, με το καλο να το παραλαβεις. τι να σου πω φιλε. αλλοι δεν το χαν καθολου, αλλοι υπο προυποθεσεις αλλοι εντελως. εχει να κανει με πολλα πραγματα τα εχουμε πει πολλες φορες. η πραγματικοτητα ειναι οτι εχει μια ταση το μηχανακι μια ευαισθησια που αναλογα με τον τροπο που οδηγεις και τον εξοπλισμο που εχεις πανω (χουφτες ζελατινα, λαστιχα, αναρτησεις) το κρυβει ή το κανει εντονοτερο. ελπιζω να σε καλυψα.ευχαριστω πολύ σε ότι forum και να διάβασα όλοι πάνω κάτω έχουν την ίδια εικόνα.και πάλι ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 κατι τετοιο θα ειναι...https://www.motorparts.com.gr/eshop/exoplismos-motosikletas/vaseis-plaines-soft-bags/te1111-βάσεις-πλαϊνές-givi-για-σαμάρια-και-για-σαμάρια-easylock-nc-700-x-12-13-nc-750-x-14-detail.html Μια χαρα είναι για 50€. Δεν έχουν ερθει ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 τα σαμάρια, χωρίς κάγκελα, μπαίνουν?το έχει δοκιμάσει κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 τα σαμάρια, χωρίς κάγκελα, μπαίνουν?το έχει δοκιμάσει κανεις?δεν νομιζω να ειναι καλη ιδεα. Εμενα δεν μου φαίνεται οτι μπορεις να τα επιστευτεις για ταξιδι όπως τα δοκιμασα και ειδικα καν οι βαση εχει μονο 50€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 τα σαμάρια, χωρίς κάγκελα, μπαίνουν?το έχει δοκιμάσει κανεις?Δες εδω τι ειπαμε για να παρεις μια γενικη εικονα, και ειναι και πολυ προσφατο αυτο το θεμα. http://www.mybike.gr/forums/topic/81536-σαμαρια-χωρις-βασεις/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 δεν νομιζω να ειναι καλη ιδεα. Εμενα δεν μου φαίνεται οτι μπορεις να τα επιστευτεις για ταξιδι όπως τα δοκιμασα και ειδικα καν οι βαση εχει μονο 50€.σου έχουν έρθει τα δικά σου??? θα βάλεις καποια φωτο να δούμε ποια είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 είναι κανείς που έχει τις GIVI 3d600 να πει εντυπώσεις??αν είναι σταθερές, και ειδικά αν οι βάσεις μπαίνουν και αφαιρούνται ευκολα κατα περίπτωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 είναι κανείς που έχει τις GIVI 3d600 να πει εντυπώσεις??αν είναι σταθερές, και ειδικά αν οι βάσεις μπαίνουν και αφαιρούνται ευκολα κατα περίπτωση.Εγώ τις εχω απο πέρυσι. Όλο το καλοκαίρι έκανα αρκετά χιλιόμετρα σε όλες τις ταχύτητες, απροβλημάτιστα. Ευκολία στο βάλε-βγάλε, ασφάλεια γιατί κλειδώνουν στα κάγκελα και σταθερές σε υψηλές ταχύτητες. Θα τις ήθελα λίγο μεγαλύτερες αλλα μετα πας σε άλλη κατηγορία. Για μένα είναι οτι καλύτερο απο σαμάρια αν και δεν είναι ακριβώς σαμάρια αλλα κάτι ενδιάμεσο σε σχέση με τις πλαϊνές βαλίτσες. τα κάγκελα δεν τα εχω βγάλει απο τότε που τα πρώτο έβαλα, αλλα δεν είναι και τίποτα δύσκολο εάν θες να τα βγάζεις. Σε 15 λεπτά θεωρώ οτι βγαίνουν 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angel79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 εγω μετα απο 300χλμ με τον καινουριο παλι ακουγεται και δεν ξερω τι να κανω,..να βαλω τον ΑΡΕ που τον εχω εδω σπιτι η να βαλω τον καινουργιο με την νεα οδηγια για να μην χασω εγγυηση...και το αλλο που με αγχωνει ειναι ποιος θα μου βαλει το ΑΡΕ και αν θα τον ρυθμισει καλα.....!!ακουω γνωμες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 αγγελε, κανε οτι καταλαβαινεις. εγω θα εβαζα τον καινουργιο βελτιωμενο με το κιτ λιπανσης που ειμαι σε εγγυηση και μετα το περας και αν το ξανακανε (αυτο κανεις δεν το ξερει) θα εβαζα τον απε... δεν ειναι πυρηνικη φυσικη, τοσοι και τοσοι το εχουν βαλει εδω και στο εξωτερικο. μπορεις να ρωτησεις τον @elprimerozen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Triofilos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Εγώ τις εχω απο πέρυσι. Όλο το καλοκαίρι έκανα αρκετά χιλιόμετρα σε όλες τις ταχύτητες, απροβλημάτιστα. Ευκολία στο βάλε-βγάλε, ασφάλεια γιατί κλειδώνουν στα κάγκελα και σταθερές σε υψηλές ταχύτητες. Θα τις ήθελα λίγο μεγαλύτερες αλλα μετα πας σε άλλη κατηγορία. Για μένα είναι οτι καλύτερο απο σαμάρια αν και δεν είναι ακριβώς σαμάρια αλλα κάτι ενδιάμεσο σε σχέση με τις πλαϊνές βαλίτσες. τα κάγκελα δεν τα εχω βγάλει απο τότε που τα πρώτο έβαλα, αλλα δεν είναι και τίποτα δύσκολο εάν θες να τα βγάζεις. Σε 15 λεπτά θεωρώ οτι βγαίνουν Συμφωνω με τον κυριο απο πανω 100%. Να προσθεσω οτι ειναι σχεδον ιδια με τα σαμαρια που δινει η yamaha αλλα αρκετα πιο φθηνα. Τα καγκελα τα εχω κι εγω πανω συνεχεια, δειχνουν σαν να ειναι εργοστασιακα και οχι σαν ξενο σωμα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazaros173 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Καλησπέρα!μάγκες θέλω να βάλω συναγερμό και αν μπορούσατε θα ήθελα προτάσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfugki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Καλησπέρα καινούργιος στην παρέα με tracer θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος από εσάς γνωρίζει που μπορώ να βρω το service manual για το tracer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shazam 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Καλησπέρα καινούργιος στην παρέα με tracer θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος από εσάς γνωρίζει που μπορώ να βρω το service manual για το tracerhttps://ownersmanuals2.com/get/yamaha-mt09-tracer-2015-owner-s-manual-56904Περίπου 4 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, να το εκτυπώσεις σε βιβλιοπωλείο. Στα Ελληνικά δεν κατάφερα να στο βρω οnline Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfugki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 https://ownersmanuals2.com/get/yamaha-mt09-tracer-2015-owner-s-manual-56904Περίπου 4 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, να το εκτυπώσεις σε βιβλιοπωλείο. Στα Ελληνικά δεν κατάφερα να στο βρω οnlineευχαριστώ για την πληροφορία αλλά ψαχνω για το service manual οχι το owners manual αυτό το εχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Καλησπερα, επειδη θα παω μαλλον για τεντωτηρα, εκτος απο τον ηχο πως μπορουμε να δουμε, ακομα και στο συνεργειο, αν θελει αλλαγη;Δλδ υπαρχει καποιο σημαδι που αφηνει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Καλησπερα, επειδη θα παω μαλλον για τεντωτηρα, εκτος απο τον ηχο πως μπορουμε να δουμε, ακομα και στο συνεργειο, αν θελει αλλαγη;Δλδ υπαρχει καποιο σημαδι που αφηνει;ηχητικη ειναι η διαγνωση, ειδικα οταν ειναι κρυο. αν φτασει να κανει συνεχη θορυβο ακομα και εν κινησει οταν εχει ανεβασει θερμοκρασια το λιπαντικο κλπ τοτε ειναι στανταρακι για αλλαγη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Οκ θα το πάω σήμερα να δω τι θα μου πουν. Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες