Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

από το ebay το πήρε. Έχω την εντύπωση ότι γράφει "powerbronze" επάνω αν δεν κάνω λάθος.

ωραιος μην βαλει τα aftermarket yamaha, ειναι τερατα (sw motech - μοντελο hawk), ειναι τεραστια και πανακριβα.

εχει επιλογες απο επωνυμα με κιτ ετοιμο (ασφαλεια, διακοπτη, ρελε) αλλα και απο τον αγιο ebay με 30 ευρεους....καγκελα αν δεν θελει να το κανει διαστημικο με κανα full touratech ας βαλει της givi (110 euro και κατι ψηλα).

Της givi έχει παραγγείλει κάγκελα και προβόλια από το  άγιο ebay,τα νέα που έχουν κυκλοφορήσει με κυκλικό φωτισμένο περίγραμα κιόλας.

Ζελατίνα θέλει να αλλάξει και δεν ξέρει πια. Κάπου είχα διαβάσει μερικές σελίδες πριν που είχε γράψει ένας κάτοχος "γατόνι" για μία ζελατίνα αλλά δεν θυμάμαι,θα κάτσω να το ψάξω. Ίσως να ήσουν και εσύ που το είχες γράψει δεν θυμάμαι.

Τροποποιήθηκε από τον damianos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οι βασεις στη φοτο δεν ειναι για σαμαρια αλλα για βαλιτσες...και αυτες ειναι πολυ πιο ακριβες,αλλες να περιμενεις...

λαθος το λινκ λεει για σχαρα

Αυτο το ξέρω αλλα πόσο χάλια να είναι Kappa λέει οτι είναι. Μια βάση θελω να κατσουν τα σαμάρια αν είναι τοσο μ@λ@κια θα τις στείλω πίσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το ξέρω αλλα πόσο χάλια να είναι Kappa λέει οτι είναι. Μια βάση θελω να κατσουν τα σαμάρια αν είναι τοσο μ@λ@κια θα τις στείλω πίσω.

κατι τετοιο θα ειναι...

https://www.motorparts.com.gr/eshop/exoplismos-motosikletas/vaseis-plaines-soft-bags/te1111-βάσεις-πλαϊνές-givi-για-σαμάρια-και-για-σαμάρια-easylock-nc-700-x-12-13-nc-750-x-14-detail.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα.είμαι νέος στο forum και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις εάν κάποιος μπορεί.παρά τα οσα διαβασα περι "κοσκινισματος" στα 180+ παρήγγειλα το tracer πριν κάποιες μέρες και περιμένω να το πάρω στα χέρια μου.υπάρχει κάνεις που να έχει λύσει το πρόβλημα αυτό επισημα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο και καλοταξιδο,, με το καλο να το παραλαβεις. τι να σου πω φιλε. αλλοι δεν το χαν καθολου, αλλοι υπο προυποθεσεις αλλοι εντελως. εχει να κανει με πολλα πραγματα τα εχουμε πει πολλες φορες. η πραγματικοτητα ειναι οτι εχει μια ταση το μηχανακι μια ευαισθησια που αναλογα με τον τροπο που οδηγεις και τον εξοπλισμο που εχεις πανω (χουφτες ζελατινα, λαστιχα, αναρτησεις) το κρυβει ή το κανει εντονοτερο. ελπιζω να σε καλυψα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα.είμαι νέος στο forum και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις εάν κάποιος μπορεί.παρά τα οσα διαβασα περι "κοσκινισματος" στα 180+ παρήγγειλα το tracer πριν κάποιες μέρες και περιμένω να το πάρω στα χέρια μου.υπάρχει κάνεις που να έχει λύσει το πρόβλημα αυτό επισημα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο και καλοταξιδο,, με το καλο να το παραλαβεις. τι να σου πω φιλε. αλλοι δεν το χαν καθολου, αλλοι υπο προυποθεσεις αλλοι εντελως. εχει να κανει με πολλα πραγματα τα εχουμε πει πολλες φορες. η πραγματικοτητα ειναι οτι εχει μια ταση το μηχανακι μια ευαισθησια που αναλογα με τον τροπο που οδηγεις και τον εξοπλισμο που εχεις πανω (χουφτες ζελατινα, λαστιχα, αναρτησεις) το κρυβει ή το κανει εντονοτερο. ελπιζω να σε καλυψα.

Mπράβο ρε Γιώργο, ξεκίνησα να γράψω σεντόνια , αλλά με κάλυψες με 2 αράδες  :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολύ σε ότι forum και να διάβασα όλοι πάνω κάτω έχουν την ίδια εικόνα.και πάλι ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα σαμάρια, χωρίς κάγκελα, μπαίνουν?το έχει δοκιμάσει κανεις?

δεν νομιζω να ειναι καλη ιδεα. Εμενα δεν μου φαίνεται οτι μπορεις να τα επιστευτεις για ταξιδι όπως τα δοκιμασα και ειδικα καν οι βαση εχει μονο 50€.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα σαμάρια, χωρίς κάγκελα, μπαίνουν?το έχει δοκιμάσει κανεις?

Δες εδω τι ειπαμε για να παρεις μια γενικη εικονα, και ειναι και πολυ προσφατο αυτο το θεμα.

http://www.mybike.gr/forums/topic/81536-σαμαρια-χωρις-βασεις/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν νομιζω να ειναι καλη ιδεα. Εμενα δεν μου φαίνεται οτι μπορεις να τα επιστευτεις για ταξιδι όπως τα δοκιμασα και ειδικα καν οι βαση εχει μονο 50€.

σου έχουν έρθει τα δικά σου??? θα βάλεις καποια φωτο να δούμε ποια είναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι κανείς που έχει τις GIVI 3d600 να πει εντυπώσεις??

αν είναι σταθερές, και ειδικά αν οι βάσεις μπαίνουν και αφαιρούνται ευκολα κατα περίπτωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι κανείς που έχει τις GIVI 3d600 να πει εντυπώσεις??

αν είναι σταθερές, και ειδικά αν οι βάσεις μπαίνουν και αφαιρούνται ευκολα κατα περίπτωση.

Εγώ τις εχω απο πέρυσι. Όλο το καλοκαίρι έκανα αρκετά χιλιόμετρα σε όλες τις ταχύτητες, απροβλημάτιστα. Ευκολία στο βάλε-βγάλε, ασφάλεια γιατί κλειδώνουν στα κάγκελα  και σταθερές σε υψηλές ταχύτητες. Θα τις ήθελα λίγο μεγαλύτερες αλλα μετα πας σε άλλη κατηγορία. Για μένα είναι οτι καλύτερο απο σαμάρια αν και δεν είναι ακριβώς σαμάρια αλλα κάτι ενδιάμεσο σε σχέση με τις πλαϊνές βαλίτσες.

τα κάγκελα δεν τα εχω βγάλει απο τότε που τα πρώτο έβαλα, αλλα δεν είναι και τίποτα δύσκολο εάν θες να τα βγάζεις. Σε 15 λεπτά θεωρώ οτι βγαίνουν 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω μετα απο 300χλμ με τον καινουριο παλι ακουγεται και δεν ξερω τι να κανω,..να βαλω τον ΑΡΕ που τον εχω εδω σπιτι η να βαλω τον καινουργιο με την νεα οδηγια για να μην χασω εγγυηση...και το αλλο που με αγχωνει ειναι ποιος θα μου βαλει το ΑΡΕ και αν θα τον ρυθμισει καλα.....!!ακουω γνωμες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αγγελε, κανε οτι καταλαβαινεις. εγω θα εβαζα τον καινουργιο βελτιωμενο με το κιτ λιπανσης που ειμαι σε εγγυηση και μετα το περας και αν το ξανακανε (αυτο κανεις δεν το ξερει) θα εβαζα τον απε... δεν ειναι πυρηνικη φυσικη, τοσοι και τοσοι το εχουν βαλει εδω και στο εξωτερικο. μπορεις να ρωτησεις τον @elprimerozen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ τις εχω απο πέρυσι. Όλο το καλοκαίρι έκανα αρκετά χιλιόμετρα σε όλες τις ταχύτητες, απροβλημάτιστα. Ευκολία στο βάλε-βγάλε, ασφάλεια γιατί κλειδώνουν στα κάγκελα  και σταθερές σε υψηλές ταχύτητες. Θα τις ήθελα λίγο μεγαλύτερες αλλα μετα πας σε άλλη κατηγορία. Για μένα είναι οτι καλύτερο απο σαμάρια αν και δεν είναι ακριβώς σαμάρια αλλα κάτι ενδιάμεσο σε σχέση με τις πλαϊνές βαλίτσες.

τα κάγκελα δεν τα εχω βγάλει απο τότε που τα πρώτο έβαλα, αλλα δεν είναι και τίποτα δύσκολο εάν θες να τα βγάζεις. Σε 15 λεπτά θεωρώ οτι βγαίνουν 

Συμφωνω με τον κυριο απο πανω 100%. Να προσθεσω οτι ειναι σχεδον ιδια με τα σαμαρια που δινει η yamaha αλλα αρκετα πιο φθηνα. Τα καγκελα τα εχω κι εγω πανω συνεχεια, δειχνουν σαν να ειναι εργοστασιακα και οχι σαν ξενο σωμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα καινούργιος στην παρέα με tracer θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος από εσάς γνωρίζει που μπορώ να βρω το service manual για το tracer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα καινούργιος στην παρέα με tracer θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος από εσάς γνωρίζει που μπορώ να βρω το service manual για το tracer

https://ownersmanuals2.com/get/yamaha-mt09-tracer-2015-owner-s-manual-56904

Περίπου 4 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, να το εκτυπώσεις σε βιβλιοπωλείο. Στα Ελληνικά δεν κατάφερα να στο βρω οnline

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://ownersmanuals2.com/get/yamaha-mt09-tracer-2015-owner-s-manual-56904

Περίπου 4 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, να το εκτυπώσεις σε βιβλιοπωλείο. Στα Ελληνικά δεν κατάφερα να στο βρω οnline

ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά  ψαχνω για το service manual οχι το owners manual αυτό το εχω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα, επειδη θα παω μαλλον για τεντωτηρα, εκτος απο τον ηχο πως μπορουμε να δουμε, ακομα και στο συνεργειο, αν θελει αλλαγη;
Δλδ υπαρχει καποιο σημαδι που αφηνει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα, επειδη θα παω μαλλον για τεντωτηρα, εκτος απο τον ηχο πως μπορουμε να δουμε, ακομα και στο συνεργειο, αν θελει αλλαγη;
Δλδ υπαρχει καποιο σημαδι που αφηνει;

ηχητικη ειναι η διαγνωση, ειδικα οταν ειναι κρυο. αν φτασει να κανει συνεχη θορυβο ακομα και εν κινησει οταν εχει ανεβασει θερμοκρασια το λιπαντικο κλπ τοτε ειναι στανταρακι για αλλαγη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα