Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Aμα θες γκαζι παρε το κοκκινο. Αμα δεν σε ενδιαφερουν οι επιδοσεις και θες κατι να σε μεταφερει απο το σημειο Α στο Β παρε race blue.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν ήταν το πρωί ο τρεησεράς στον Άγιο Νικόλαο στον Πειραιά που μου είπε για το πίσω λάστιχο από το φόρουμ ευχαριστώ αγορίνα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες. Έχω σοβαρό θέμα με το Tracer! Θέλω τη βοήθειά σας! Lava red? Ή race blue? δεν ξέρω σε ποιο από τα δύο να καταλήξω! :_devil:

race blue ψηφίζω... αν σου αρεσει να βαζεις και μπολικα aftermarket καλουδια ειναι το ιδανικο για χωσιμο χρηματων να γίνει ακόμα πιο sport :_devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες. Έχω σοβαρό θέμα με το Tracer! Θέλω τη βοήθειά σας! Lava red? Ή race blue? δεν ξέρω σε ποιο από τα δύο να καταλήξω! :_devil:

Καταλαβαίνω το Γολγοθά που περνάς... αλλά είναι ένα πικρό ποτήρι που πρέπει να πιεις μόνος... κάνε την καρδιά σου πέτρα και αποφάσισε... η σκέψη όλων μας μαζί σου.... :cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aμα θες γκαζι παρε το κοκκινο. Αμα δεν σε ενδιαφερουν οι επιδοσεις και θες κατι να σε μεταφερει απο το σημειο Α στο Β παρε race blue.

(Μπορει να κανεις πλακα και εγω σαν χ@ζος να μην το καταλαβα)

Εγω στο site της Yamaha δεν βλέπω διαφορες σε τεχνικα χαρακτιριστικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(Μπορει να κανεις πλακα και εγω σαν χ@ζος να μην το καταλαβα)

Εγω στο site της Yamaha δεν βλέπω διαφορες σε τεχνικα χαρακτιριστικα...

Φιλε ειναι παγκοσμιως γνωστο οτι το κοκκινο εχειι 1.36 hp παραπανω απο ολα τα αλλα χρωματα. Το κοκκινο παρε!!!

Δες εδω στην βολτα μας απο τα 8, τα 5 ηταν κοκκινα... τυχαιο??

ng9u6gp6p

IMG_6577.jpg

g6BCg3WQKMHbzivJ9

Τροποποιήθηκε από τον kosTracer
.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χα χαχαχα Το κοκκινο ειναι το μονο που έχω αποκλεισει!! Δεν μου αρεσει το χρωμα ουτε μπλουζα κοκκινη δεν εχω θα παρω μηχανη?? 1.36 hp ??? νομιζω οτι δεν θα το καταλαβω καν !!!  εχω ψηθει για το mistral grey.. το βιντεο που εβαλες δεν μπορω να το δω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε ειναι παγκοσμιως γνωστο οτι το κοκκινο εχειι 1.36 hp παραπανω απο ολα τα αλλα χρωματα. Το κοκκινο παρε!!!

https://goo.gl/photos/g6BCg3WQKMHbzivJ9

g6BCg3WQKMHbzivJ9

g6BCg3WQKMHbzivJ9

Ρε συ "πανε" παρε οτι σου αρεσει... αστειευομαστε (για το πιο ειναι πιο γρηγορο) χαχαχαχα. Μην μπαινεις στην διαδικασια να ψαχνεις γνωμες για τα χρωματα, γιατι αν εβγαινε σε ροζ χρωμα, καποιοι θα σου προτειναν το ροζ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι μ'αρεσει θα παρω ετσι και αλλιως απλα στον γραπτο λογο πολλες φορες δεν διακρίνω το χαβαλε και υπαρχει μπερδεμα..

Γαματα ειναι ολα μαζι στην φωτο!  Αντε να περασοθν οι μερες να παω να παραγγειλω.

mistral grey παντώς δεν ειδα κανενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γκρι ειναι το πιο σπανιο γιατι δεν υπηρχαν κομματια... Κατα την γνωμη μου τα πιο πολλα γκρι θα ηταν αν υπηρχε διαθεσιμο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι μ'αρεσει θα παρω ετσι και αλλιως απλα στον γραπτο λογο πολλες φορες δεν διακρίνω το χαβαλε και υπαρχει μπερδεμα..

Γαματα ειναι ολα μαζι στην φωτο!  Αντε να περασοθν οι μερες να παω να παραγγειλω.

mistral grey παντώς δεν ειδα κανενα.

δεν ειναι χρωμα 2015 για αυτο δεν ειδες. τα περισσοτερα παιδια το εχουν παρει τοτε. το μιστραλ γκρι ειναι 2016 κωδικος και στην παρεα τα περισσοτερα ηταν κοκκινα, 2 ασημομπλε και 1 ματ γκρι. το πιο ωραιο βεβαια ηταν το δευτερο ασημομπλε! χαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γκρι ειναι το πιο σπανιο γιατι δεν υπηρχαν κομματια... Κατα την γνωμη μου τα πιο πολλα γκρι θα ηταν αν υπηρχε διαθεσιμο...

Ναι αλλά μήπως δεν υπήρχαν κομμάτια επειδή όλοι παίρνουν αυτό?........:think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν τρολάρω,ούτε κοροιδεύω ούτε τίποτα,απλά το αναφέρω έτσι για την ιστορία

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα από το κατάστημα της μοτοκίνησης στην καλλιρόης και είδα το tracer απο κοντά. Εννοείται μου άρεσε πολύ αλλά δεν έγραψα να σας πω ότι μου άρεσε  αλλά για το εξής:

Σε κάποια φάση ρωτάω τον κύριο εκεί "κάτι που ακούγεται ότι γύρω στα 180 κουνάει?βρήκαν τι είναι? φτιάχτηκε? "
Και μου απαντάει: "φήμες είναι,μην τα πιστεύεις"

και τώρα άσχετα με αυτό,θέλω να ρωτήσω εσάς το εξής.
πες πως πάω και αγοράζω το tracer,είναι τελικά θέμα τύχης και πολλών άλλων παραγόντων αν θα κουνάει? ή όντως "κάτι" συμβαίνει με την μηχανή(μεταξόνιο-αεροδυναμική κλπ) και αναλόγως τον σωματότυπο-βάρος του καθενός εμφανίζεται άλλου πολύ,άλλου λίγο  και άλλου καθόλου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Δαμιανέ , θα σου κάνω μία σούμα αν και έχουν γραφτεί απο πολλούς εδώ μέσα.

¨Εχω γνωρίσει πολλούς που δεν τους κουνάει, έχω γνωρίσει και πολλούς που λένε οτι κουνάει

Εγώ ο ίδιος το έχω τελικιάσει αρκετές φορές χωρίς επικίνδυνο κούνημα και άλλες φορές ξεκινάει ακόμα και κάτω απο τα 180

¨Οσα βελτιωμένα Tracer σε αναρτήσεις έχω δοκιμάσει είναι μέρα με νύχτα

Είναι μόνο η προσωπική μου γνώμη αλλά πιστεύω οτι πρέπει να υπολογίζεις και μία αναβάθμιση σε αυτόν τον τομέα   (Εξαρτάται βέβαια το προσωπικό σου στυλ και τρόπος οδήγησης)

Πάντως δεν είναι επικίνδυνο, σε προειδοποιεί, δες π.χ. αυτό το βιντεάκι μου που κούναγε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστώ φίλε freediver73  για τον χρόνο σου. Ρωτάω γιατί ένας φίλος μου (δεν ασχολείται τόσο με φόρουμ)είναι στο παρα 5 να την αγοράσει και μου είπε να ρωτήσω. Θα του δείξω την απάντηση σου και το βιντεάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αδελφε βαλε fj-09 mt-09 tracer wobbling και θα δεις διαφορα. ποιος στο ειπε στο μοτοδικτυο ο μελαχροινος ή ο ξανθος? το μηχανακι εχει μια ευαισθησια. οχι δεν εχουν φτιαξει κατι... το κανει υπο προυποθεσεις.

αερας, φορτιο, αναβατης (θεση-βαρος-διαστασεις), αφτερμαρκετ (ζελατινα), ελαστικα (κυριως πιεση) και ρυθμιση αναρτησης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιος στο ειπε στο μοτοδικτυο ο μελαχροινος ή ο ξανθος? 

Σώθηκες,είχα δύο tracer μπροστά μου και χαλβάδιαζα,που να δώσω σημασία στον τύπο.

Αν δεν κάνω λάλος(δεν θυμάμαι γενικά χρώμα μαλλιών) πρέπει να ήταν ο ξανθός.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν τρολάρω,ούτε κοροιδεύω ούτε τίποτα,απλά το αναφέρω έτσι για την ιστορία

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα από το κατάστημα της μοτοκίνησης στην καλλιρόης και είδα το tracer απο κοντά. Εννοείται μου άρεσε πολύ αλλά δεν έγραψα να σας πω ότι μου άρεσε  αλλά για το εξής:

Σε κάποια φάση ρωτάω τον κύριο εκεί "κάτι που ακούγεται ότι γύρω στα 180 κουνάει?βρήκαν τι είναι? φτιάχτηκε? "
Και μου απαντάει: "φήμες είναι,μην τα πιστεύεις"

και τώρα άσχετα με αυτό,θέλω να ρωτήσω εσάς το εξής.
πες πως πάω και αγοράζω το tracer,είναι τελικά θέμα τύχης και πολλών άλλων παραγόντων αν θα κουνάει? ή όντως "κάτι" συμβαίνει με την μηχανή(μεταξόνιο-αεροδυναμική κλπ) και αναλόγως τον σωματότυπο-βάρος του καθενός εμφανίζεται άλλου πολύ,άλλου λίγο  και άλλου καθόλου?

φιλε επειδη τα χουμε πει και τα χουμε ξαναπει και ο καθενας θα λεει παλι τα μακρυ του και το κοντο του απο επιστημονικες αναλυσεις μεχρι τι μας λεει ο καθε εμπορας/μηχανικος ειδικος των forum τεχνικος διευθυντης σχιστοματης απο το  iwata κτλ δεν θα βρεις ακρη.

Εγω θα σου πω το εξης σαν ευτυχισμενος κατοχος τοσο καιρο. το σημαντικοτερο που πρεπει να αναρωτηθει ο φιλος σου δεν ειναι αν θα του κανει wobbling ειναι τι μηχανη θελει.

Αν θελει μια μηχανη για ταξιδια το tracer θα το κανει(και ειδικα σε επαρχιακους θα τρελαθει μαζι του στα στροφιλικια)αλλα υπαρχουν πολλες αλλες μηχανες που θα το κανουν καλυτερα με τα ωραια μαλακα σελακια τους με πολυ καλη προστασια απο τον αερα και με μια θεση οδηγησης μεσα στη μηχανη και οχι απο πανω της οπως το tracer.

Αν θελει μια μηχανη για καθημερινη μετακινηση το tracer θα το κανει πολυ καλυτερα απο πολλες αλλες μιας και μεσα στη πολη ειναι σαν scooter , παναλαφρη και μανιτζεβελη που ξεχνας να αλλαξεις ταχυτητα γιατι εχει ροπη παντου!

Επανερχομενος στη θεση οδηγησης πρεπει επειδη θα τη ζει καθε μερα να σκεφτει αν του αρεσει να οδηγαει σε στυλ hypermotard η αν προτιμαει κατι καναπεδατο με τη θεση χαμηλα και τα χερια πιο ψηλα. Εκει ενα vstorm, versys, africa θα τον βολεψει καλυτερα.

Αν θελει να εχει την αισθηση ενος supersport οταν το ανοιγει και το οδηγαει τοτε να παρει tracer με οτι αυτο συνεπαγεται, για τις παραχωρησεις που θα κανει στην ανεση για να φερει στα μετρα του τις μετριες αναρτησεις και να βρει το στυλ που τον βολευει.

Αν το βαρος σε ενα μηχανακι αυτου του στυλ τον νοιαζει οπως και η γωνια καστερ & το ιχνος και θελει να ειναι ποδηλατο και ευελικτο να παρει tracer καταλαβαινοντας τι συνεπαγεται τα + και τα - 

Τελος αν μαθει τα χουγια του και πως οδηγιεται βαζοντας τον ποπο του πιο πισω στο καθισμα στις υψηλες ταχυτητες, σκυβοντας ελαχιστα πισω απο τη ζελατινα, έλαφρα χερακια στο τιμονι και αλλαγες ταχυτητων με ενα ανεπαισθητο πατημα του συμπλεκτη δεν θα ασχοληθει με τη λεξη wobbling ποτε, ακομα και οταν του το κανει θα ειναι συνεπεια της αγριας επιταχυνσης οπως σε ενα supersport απλα σε λιγοτερα χιλιομετρα λογω το οτι δεν εχει ουτε το υψος ουτε την αεροδυναμικη ενος supersport.

Εχει καλη τιμη αλλα δεν ταιριαζει σε ολους μην το παρει λογο τιμης η επειδη ακουει σουζες και γκαζια και τελικα οι προτεραιοτητες του ειναι αλλες και πιο σημαντικες απο τις επιδοσεις. για εμενα αυτο πρεπει να τον απασχολει το wobbling λυνεται

Τροποποιήθηκε από τον babaman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Είναι ακριβώς αυτό που ζητάει καθώς για 6 χρόνια είχε gsxr-600 και ήθελε κάτι λίγο πιο άνετο και πιο όρθιο,αλλά από την άλλη να έχει και γκάζι και αμεσότητα στην οδήγηση. Οπότε δεν ήθελε με τπτ v-strom κλπ.  Θα του κάτσει γάντι πιστεύω. Σήμερα μου είπε πως την επόμενη βδομάδα θα κατέβει Αθήνα να το δει από κοντά και αν του αρέσει θα το κλείσει.

Μία ερώτηση. Ξέρουμε σε ποιόν μπορεί να το βρεί για test ride στην Αθήνα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Είναι ακριβώς αυτό που ζητάει καθώς για 6 χρόνια είχε gsxr-600 και ήθελε κάτι λίγο πιο άνετο και πιο όρθιο,αλλά από την άλλη να έχει και γκάζι και αμεσότητα στην οδήγηση. Οπότε δεν ήθελε με τπτ v-strom κλπ.  Θα του κάτσει γάντι πιστεύω. Σήμερα μου είπε πως την επόμενη βδομάδα θα κατέβει Αθήνα να το δει από κοντά και αν του αρέσει θα το κλείσει.

Μία ερώτηση. Ξέρουμε σε ποιόν μπορεί να το βρεί για test ride στην Αθήνα?

Πιερρακο 

το εκανα εγω πριν απο δυο εβδομαδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια, υπαρχει περιπτωση να βρω για αγορα καινουριου το παλιο γκρι (να εχει μεινει στην Αθηνα σε κανενα τελωνειο κτλ), ή θα πρεπει να παω στο γληγορο κοκκινο ή στο racing blue;
Το καινουριο μαυρο-μπλε ειναι στα ματια μου απαισιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια, υπαρχει περιπτωση να βρω για αγορα καινουριου το παλιο γκρι (να εχει μεινει στην Αθηνα σε κανενα τελωνειο κτλ), ή θα πρεπει να παω στο γληγορο κοκκινο ή στο racing blue;
Το καινουριο μαυρο-μπλε ειναι στα ματια μου απαισιο...

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχώς που έχω εγώ το γκρι κ είναι το ποιο γρήγορο από τα άλλα χρώματα γιατί είναι κ το ποιο σπάνιο χρώμα :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα