kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2015 https://drive.google.com/file/d/0BzOEOquk9w8XQmpTcVpzZm5WMEE/view?usp=docslist_api Αυτη ειναι η ντιζα του συμπλεκτη απο το δικο μου tracer Με το να βαλουν αυτες τις απαραδεκτες χουφτες το συρματοσκοινο κανει μια γωνια και ειναι επομενο να κοψει Βαλτε ολοι ενα συρματοσκοινο και ενα σφυκτηρα κατω απο τη σελα για να μη ψαχνεστε στο τερμα του πουθενα που θα βρισκεστε οταν κοψειΑλλαζει σε τρια λεπτα Χρειαζεται κοφτης και κατσαβιδι μονο Ο αλλος τροπος ειναι να εχεις με 10€ περιπου μια ντιζα γνησια κατω απο την σελα. Αυτο εκανα κι εγω μετα το κοψιμο στις 8000χλμ. Θα ηταν καλο να βρισκαμε μακρυτερη ντιζα η ακομα καλυτερα με μεγαλυτερη διατομη που να ταιριαζει για να το λυναμε μια και καλη το θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leone 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Καλησπερα παιδες , εχει κανενας κανενας σας αγορασει μανιταρια τροχου της sw-motech?Σκεφτομαι να τα αγορασω αλλα ειπα να κανω μια ερωτηση πρωτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Έβαλα μανιτάρια τροχών και σίτα ψυγείου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 ^ ζήλεψέ από μένα που ζήλεψα από τον kemotar, αλλά τα έχουμε βάλει γενικός 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Αρχίσαν τα κλαρίνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousnak 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7212675/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saint 203 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι να βάλω βαλίτσα πίσω πείτε γνώμες αν κ δεν μου αρέσει γενικά η βαλίτσα στο πίσω μέρος αλλά λόγο υποχρεώσεων πρέπει να βάλω έχω δει κάνα δυο Tracer εδώ στην Θεσσαλονίκη που έχουν βαλίτσα τετράγωνη τύπου Bmw gs οποιός ξέρει η έχει δέκτη η βοήθεια του Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 από τον Saint Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι να βάλω βαλίτσα πίσω πείτε γνώμες αν κ δεν μου αρέσει γενικά η βαλίτσα στο πίσω μέρος αλλά λόγο υποχρεώσεων πρέπει να βάλω έχω δει κάνα δυο Tracer εδώ στην Θεσσαλονίκη που έχουν βαλίτσα τετράγωνη τύπου Bmw gs οποιός ξέρει η έχει δέκτη η βοήθεια του Δες την αγγελια πανω που εβαλε ο bousnak, αυτη φοραω και εγω ιδια με το παιδι που πουλαει το μηχανακι και εχω βάψει με plastidip το ασημι πλαστικο γυρω γυρω σε μαυρο και ειναι πολυ ωραια. εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτη και δένει καλα με το μηχανακι. Εχει και ωραια βαση που αμα βγαζεις τη βαλιτσα δειχνει τελεια! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 από τον babaman 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θέλει την Trekker που είναι τετράγωνη και αλουμίνιο . Προσωπικά πιστεύω οτι δεν ταιριάζει στο Tracer αλλά περί ορέξεως ....Στην ίδια βάση κουμπώνουν Ά είναι και διπλή τιμή ! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 από τον freediver73 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iordaniss 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 δεν ειχα ανεβαση φωτογραφια η βαλιτσα μου απλα δεν πεζετε δεν μας τα λες καλα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saint 203 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Δεν είπα ότι θέλω την τετράγωνη είπα ότι είδα την τετράγωνη πάνω στο Tracer κ μου άρεσε αλλά κάθε γνώμη την ακούω κ την δέχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Γράψε λάθος τότεΈχω την ιδια την V47 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Χωράει δυο κράνη ή κράνος και δερμάτινο ή λίγα ψώνια supermarketΔεν θεωρώ οτι δημιουργεί πρόβλημα αστάθειας, εκτός 160+¨Ενα μικρό μειονέκτημα οτι κρύβει το πίσω φώς, αλλά ζήλεψα απο τον Kenmotar και έβαλα και τα ledακια της και ίσιωσα !Και εγώ δεν είχα ποτέ βαλίτσα και την θεωρούσα <<κάπως>> αλλά τώρα πρέπει να παραδεχτώ οτι είναι πολύ πρακτική 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν ειμαι κατοχος αλλα προσωπικα πιστευω πως η Givi v47 που προαναφερθηκε ειναι οτι ομορφοτερο υπαρχει σε μπαγκαζιερα.Υπαρχει και η αναλογου σχεδιασμου και ακομα μεγαλυτερη v56 maxia56 λιτρα παιρνει 2 κρανη ανετα και ταιριαζει πολυ περισσοτερο με τον σχεδιασμο της μηχανης απ'οτι η τετραγωνη. Προσωπικη αποψη και χωρις να θελω να προσβαλω την επιλογη κανενος. Ο καθενας ο,τι του αρεσει. Απλως βλεπω αυτες οι τετραγωνες τυπου trekker να μπαινουν κυριολεκτικα παντου σαν μοδα ενω σπανια δειχνουν ομορφες (gs ας πουμε) και δεν ξερω κατα ποσο δικαιολογειται η τιμη τους σε σχεση με ο,τι προσφερουν για αστικη και νορμαλ ταξιδιωτικη χρηση. Επισης με την προιστορια του tracer στο κοσκινισμα ισως να ηταν καλο κατι με περισσοτερες καμπυλες σαν μπαγκαζιερα παρα το κουτι με την μηδεν αεροδυναμικη.Επισης εχε στα υποψιν πως το κουτι κρυβει απο τον οδηγο ενος ψηλου οχηματος που θα βρισκεται κολλημενο πισω σου το φως του στοπ. Στις αλλες υπαρχουν οι ανακλαστηρες αλλα και κιτ φωτισμου αν θελεις που συνδεεται με την μηχανη και τους κανει να λειτουργουν σαν φλας και φωτα στοπ. Ισως ακουγεται υπερβολικο αλλα ειναι κι αυτο ενα θεμα ασφαλειας.(φιλε freediver μαζι ποσταραμε) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 από τον Χ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γράψε λάθος τότεΈχω την ιδια την V47 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Χωράει δυο κράνη ή κράνος και δερμάτινο ή λίγα ψώνια supermarketΔεν θεωρώ οτι δημιουργεί πρόβλημα αστάθειας, εκτός 160+¨Ενα μικρό μειονέκτημα οτι κρύβει το πίσω φώς, αλλά ζήλεψα απο τον Kenmotar και έβαλα και τα ledακια της και ίσιωσα !Και εγώ δεν είχα ποτέ βαλίτσα και την θεωρούσα <<κάπως>> αλλά τώρα πρέπει να παραδεχτώ οτι είναι πολύ πρακτικήαπο που τα βάλατε τα led και πόσο? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 από τον mariostrapo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 http://www.motoraid.eu/givi-v47-topcase-stoplights Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αρχίσαν τα κλαρίνα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 από τον sakis gp800 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 http://www.motoraid.eu/givi-v47-topcase-stoplightsτοποθέτηση? ευκολη? η σε μάστορα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Έυκολο φαινόταν, ο Γιώργος (Kenmotar) την τοποθέτησε μόνος τουΕγώ ενώ ξεκίνησα καλά , έσπασα τα πτερυγιάκια στο εσωτερικό της βαλίτσας που στηρίζεται ο μεταλλικός σύνδεσμος και τελικά πήγα σε συνεργείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Έυκολο φαινόταν, ο Γιώργος (Kenmotar) την τοποθέτησε μόνος τουΕγώ ενώ ξεκίνησα καλά , έσπασα τα πτερυγιάκια στο εσωτερικό της βαλίτσας που στηρίζεται ο μεταλλικός σύνδεσμος και τελικά πήγα σε συνεργείο Για την τοποθετηση των led μιλαμε ή για την τοποθετηση της βαλιτσας; Γιατι ο φιλος νομιζω για τα led ρωταει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) για τα led του απαντάωΈχει 2 μεταλλικούς ακροδέκτες που γίνεται η επαφήΈνας στη βαλίτσα και ένα στη σχάραΣτην βαλίτσα μπαίνει χωνευτός σε μία πλαστική υποδοχή Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 από τον freediver73 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dmsn 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2015 Καλησπερα σε όλους.Ειμαι και γω σε διαδικασία αγοράς tracer και θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ορισμένα θέματα.1. Ισχυει πως τα μοντέλα του 2016 έρχονται σωστά ρυθμισμένα απο το εργοστάσιο και δεν κάνουν το ενοχλητικό κοσκινισμα;;; 2. Τελικά ο αντικαταστάτης του Matt gray ειναι το γυαλιστερό σκούρο γκρι με μπλε;;; (Ποιος φωστήρας το σκέφτηκε...)3. Επειδη οι πλαινες βαλιτσες δεν ειναι και οτι καλυτερο (σε αντίθεση με τις αμερικανικές) ξερει κανεις που μπορω να βρω βασεις απο βαλιτσες fjr ή καποιο μάστορα που να κατασκευάζει ιδιες;;4. Ξέρουμε αν οι λαιμοι της ακραπας κατεβαίνουν χαμηλότερα απο την μαμά με κίνδυνο επαφής με πεζοδρομιο ;;;Ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας, και... Καλώς σας βρηκα !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonio tracer 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2015 Καλησπερα σε όλους.Ειμαι και γω σε διαδικασία αγοράς tracer και θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ορισμένα θέματα.1. Ισχυει πως τα μοντέλα του 2016 έρχονται σωστά ρυθμισμένα απο το εργοστάσιο και δεν κάνουν το ενοχλητικό κοσκινισμα;;; 2. Τελικά ο αντικαταστάτης του Matt gray ειναι το γυαλιστερό σκούρο γκρι με μπλε;;; (Ποιος φωστήρας το σκέφτηκε...)3. Επειδη οι πλαινες βαλιτσες δεν ειναι και οτι καλυτερο (σε αντίθεση με τις αμερικανικές) ξερει κανεις που μπορω να βρω βασεις απο βαλιτσες fjr ή καποιο μάστορα που να κατασκευάζει ιδιες;;4. Ξέρουμε αν οι λαιμοι της ακραπας κατεβαίνουν χαμηλότερα απο την μαμά με κίνδυνο επαφής με πεζοδρομιο ;;;Ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας, και... Καλώς σας βρηκα !!!!Καλησπερα φιλε μου.Αντε με το καλο να γίνεις και εσυ κάτοχος ενός tracer! Οσο για τις ερωτήσεις σου θα σου απαντήσω σε όσες γνωρίζω. Για το χρώμα κατα 99% ναι θα ειναι αυτο το μπλε γιατι εκτός απο την σελίδα yamaha Ελλαδος που εχει ακομα το γκρι ματ όλες οι άλλες ευρωπαϊκές έχουν το μπλε! Για τις βάσεις τις εχω φτιάξει εγω μαζι με εναν μάστορα εδω Θεσσαλονικη και αν χρειαστείς θα σου στειλω το τηλ του να πάρεις. Ειχε κανει και ζευγάρια εχτρα οποτε λογικα θα εχει στοκ! Για τις υπόλοιπες δεν γνωρίζω κατι απλα το λογικό λέει οτι μετα απο τοσο κράξιμο θα πρόσεξαν το σεταρισμα λιγο περισσότερο! Η δοκιμή στο δρόμο ομως θα το αποδείξει!Ελπιζω να σε κάλυψα, αντε με το καλο η αγορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 Καλησπερα σε όλους.4. Ξέρουμε αν οι λαιμοι της ακραπας κατεβαίνουν χαμηλότερα απο την μαμά με κίνδυνο επαφής με πεζοδρομιο ;;;Ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας, και... Καλώς σας βρηκα !!!!Καλησπερα,4. Οχι, αλλα και οι μαμα λαιμοι παρα είναι χαμηλά και το πεζοδρομιο είναι επικίνδυνο, επίσης λόγο κράματος θεωρητικα η ακραπα θα κάνει κρακ και όχι βαθουλομα όπως η μαμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 Καλησπερα σε όλους.Ειμαι και γω σε διαδικασία αγοράς tracer και θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ορισμένα θέματα.1. Ισχυει πως τα μοντέλα του 2016 έρχονται σωστά ρυθμισμένα απο το εργοστάσιο και δεν κάνουν το ενοχλητικό κοσκινισμα;;; 2. Τελικά ο αντικαταστάτης του Matt gray ειναι το γυαλιστερό σκούρο γκρι με μπλε;;; (Ποιος φωστήρας το σκέφτηκε...)3. Επειδη οι πλαινες βαλιτσες δεν ειναι και οτι καλυτερο (σε αντίθεση με τις αμερικανικές) ξερει κανεις που μπορω να βρω βασεις απο βαλιτσες fjr ή καποιο μάστορα που να κατασκευάζει ιδιες;;4. Ξέρουμε αν οι λαιμοι της ακραπας κατεβαίνουν χαμηλότερα απο την μαμά με κίνδυνο επαφής με πεζοδρομιο ;;;Ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας, και... Καλώς σας βρηκα !!!!1 Όχι απο όσο ξέρω, τα ίδια είναι2 Ναι3 http://www.accessdesign.fr/epages/box2212.sf/en_GB/?ObjectPath=%2FShops%2Fbox2212%2FProducts%2FFVY022 αν θες ebay4 το ίδιο είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dmsn 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 Καλησπερα,4. Οχι, αλλα και οι μαμα λαιμοι παρα είναι χαμηλά και το πεζοδρομιο είναι επικίνδυνο, επίσης λόγο κράματος θεωρητικα η ακραπα θα κάνει κρακ και όχι βαθουλομα όπως η μαμαΑυτο ήθελα να επιβεβαιώσω, πως η ακραπα ειναι πιο μαζεμένη και πιο ψηλά απο την μαμά. Εχεις απολυτο δίκιο για το μέταλλο πως θελει προσοχή.Ενα tip που μου είπαν απο γιαμαχα ειναι πως ολοι την πατάνε οταν πανε φυλαγμένα και σιγα σιγα να κατεβούν το πεζοδρομιο...ενω αν το κατεβεις πιο γρήγορα δεν θα βρει. Ισως και να ισχύει αλλα δεν μου είπαν πως θα ανεβώ αρχικά χωρις να βρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες