Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Κάτσε περίμενε, δεν κατάλαβα δηλαδή. Θα έχω σκάσει λεφτά, για να παραγγείλω ένα συγκεκριμένο χρώμα, αυτοί θα το γνώριζαν και θα ερχόταν μια μέρα που θα μου έλεγαν ότι δεν θα ξαναβγεί και θα πρέπει να παραγγείλω άλλο χρώμα κι εγώ δεν θα μπορούσα να τους πω φέρτε μου πίσω τα λεφτά μου;Τι λέτε ρε; Θα τους έπαιρνε ο διάολος. Εκτός αν συναινούν και παίρνουν άλλο χρώμα στην τελική. Αν εγώ είχα παραγγείλει το μαύρο πχ και μου λεγαν ή παίρνεις άλλο χρώμα ή κρατάμε την προκαταβολή, θα πήγαινα με καμιά 10 άτομα εκεί και θα γινόταν πόλεμος.

Κι αν η προκαταβολή μου ήταν 2-3 χιλιάρικα δηλαδή τι;

Οδυσσέα, εγώ υπόθεση έκανα με βάση ό,τι κατάλαβα απ' τους "γρίφους" του Lari.

Μπορεί να κατάλαβα λάθος. Ας μπει ο ίδιος να το διευκρινίσει.

Όσο για το εάν γίνονται τέτοια πράγματα edo sto Ellada, ελπίζω να μην έχεις αυταπάτες. Γενικώς γίνονται απίστευτα πράγματα παντού και ευθύνες δεν αναλαμβάνει, ούτε πληρώνει κανείς. Μακάρι να κατάλαβα λάθος εννοείται, το ξαναλέω.

Αν κάνει πίσω το κατάστημα, υποχρεούται να επιστρέψει την προκαταβολή διπλασιασμένη!!!! Το κατάστημα δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να δηλώσει υπαναχώρηση, μην έχεις αυταπάτες. Θα δηλώσει μέχρι και Νεφελίμ το αφεντικό προκειμένου να τους βγάλει όλους τρελούς και την πάρτη του λάδι. Ξέρουν αυτοί, έννοια σου...... εμπορευάμενοι είναι......

Και η ΜΗ παράδοση στο χρώμα της παραγγελίας, είναι ευθύνη του καταστήματος

- Γιάννη, κάλλιστα ο μαγαζάτορας μπορεί να δηλώσει άγνοια για την μη ύπαρξη του χρώματος μέχρι την ημερομηνία των παραγγελιών και να ρίξει την ευθύνη στη μαμά εταιρεία που δεν τους ενημέρωσε. Όχι ότι το αποκλείω φυσικά να έχουν και δίκιο. Ευκολάκι να παίζει κι αυτό. Άντε τρέχα να βρεις άκρη μετά.......... εκεί είναι το θέμα ΑΝ προκύψει πρόβλημα. Το αγγούρι δυστυχώς το τραβάει πάντα αυτός που δεν φταίει.

- Απ' την άλλη φυσικά, μπορεί όντως να επιστραφεί η όποια προκαταβολή, ΑΛΛΑ για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει γραφτεί στο δελτίο παραγγελίας το χρώμα ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ και με κωδικό. Όχι αόριστα "χρώματος γκρι" πχ, γιατί αν απλά αλλάξει το γκρι και γίνει πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό, άντε εσύ ν' αποδείξεις ότι δεν είναι αυτό που ήξερες. Σου υποδεικνύω απλά έναν τρόπο που θα μπορούσαν άνετα να το παίξουν τρελίτσα και χωρίς να μπορείς να τους κάνεις τίποτα, δεδομένου ότι ένα μόνο γκρι υπήρχε, οπότε ο πελάτης δεν θα υποψιαζόταν ότι η παραγγελία είναι ουσιαστικά ελλειπής και αίολη.

- Και να στη γυρίσουν - άτοκα και χωρίς πρόστιμα εννοείται - θα έχουν στο μεταξύ εκμεταλλευτεί επί πολλούς μήνες ξένα λεφτά, τζιράροντας ουσιαστικά με ξένα μαρούλια.... διόλου άσχημα. Να η έννοια "χρηματοδότηση των μαγαζιών" που έγραψε ο lari πώς παίρνει σάρκα και οστά. 

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οποίος ενδιαφέρεται για γκρι υπαρχει διαθέσιμο ετοιμοπαράδοτο . Καλημέρα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώς τα γράφεις έτσι απότομα ρε φίλε? Βλέπω ορδές να καταφθάνουν στην Αλεξανδρούπολη..... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ήρθε η πρώτη φουρνιά ε;μη μας τρελαίνεις τώρα και κρατιόμαστε πως και πως μερικοί να μην παίρνουμε κάθε 2 ώρες τηλέφωνο να μαθαίνουμε νεότερα.Ελπίζω να έρθει 21 και όχι 31,η δεύτερη φουρνιά.Άνθρωποι τα έχουν χάσει για λιγότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει ενα στην Ξάνθη παιδιά.  Πήρα ρώτησα για εμένα αλλά έφαγα άκυρο από χρηματοδοτηση. Χτες μίλησα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταπληκτικό !!! Μπορείς να δώσεις ενα λινκ για το gps σου ;

Τροποποιήθηκε από τον bolek7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταπληκτικό !!! Μπορείς να δώσεις ενα λινκ για το gps σου ;

Δεν εχει λινκ το εφτιαξα μόνος μου. μεσα στην επόμενη εβδομάδα θα πάω να το ΞΑΝΑ εκτυπώσω σε CNC μηχάνημα για όσους ενδιαφέροντε να τους στείλω απο ένα. το μόνο που θα χρειαστείς θα είναι ένα τσαντάκι - βάση - θήκη για το όποιο κινητο - GPS συσκευή έχεις.

αρκετά ωραίο!!!αυτοκόλλητα ή μεράκι στο βάψιμο?

αυτοκόλλητο δεν εμπιστεύομαι κανέναν αρκετά να μου κάνει κάτι ανάλογο στο Ελλάδα μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρει κανείς εάν τα μαρσπιέ οδηγού π.χ του Kawasaki versys, honda crossrunner κτλ. κάνουν στο tracer?

Ή ο κάθε κατασκευαστής έχει τα δικά του, δική του βάση κτλ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας αλλάξω θέμα... :baby:

Σας αρεσει το αποτέλεσμα? 

1557424_10156005740610263_71951859670558

:wub::wub:

Αν μπορεις ανεβασε μας καμια φοτο ακομα περιμετρικη και πες μας καμια πληροφορια για τα tattoo  :) ειναι πολυ πολυ ομορφο !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρει κανείς εάν τα μαρσπιέ οδηγού π.χ του Kawasaki versys, honda crossrunner κτλ. κάνουν στο tracer?

Ή ο κάθε κατασκευαστής έχει τα δικά του, δική του βάση κτλ....

Νομίζω θες Yamaha

Κάτι πάιζει με το σπέιρωμα όπως με τους καθρέφτες

2 Δεξιά ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι

Εγώ έβαλα fazer χωρίς πρόβλημα

Πολύ ωραίο Τάσο, εγώ ίσως θα ήθελα κάτι πιο διακριτικό

Κάνε κάτι να μας δείξεις και έκδοση στα γρήγορα κόκκινα !  :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια καλησπερα και παλι. Μετα απο αρκετη σκεψη και ολα αυτα τα κουλα που σημβαινουν στο μηχανακι αυτο {tracer} εχω αποφασισει να το πουλησω το πιθανοτερο.

Σκεφτομαι το fazer 8 μιας και ειναι αυτο που θα μου τεριαζει περισσοτερο απο το tracer και ειναι αυτο που μου αρεσε αρχικα αλλα κατελιξα στο αλλο και καλα σαν ποιο ολοκληρομενο πακετο.

Για δωστε καμια βοηθεια , να το πρωχωρησω η θα ειναι μακακια ??? Κανεις που να το εχει η να το ειχε ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπορεις ανεβασε μας καμια φοτο ακομα περιμετρικη και πες μας καμια πληροφορια για τα tattoo  :) ειναι πολυ πολυ ομορφο !!!

Αλλες δεν εχω χααχχαχααχχα
Πήγα στο φίλο μου που είναι  γραφίστας και το εφτιαξε όπως το γούσταρα στα μέτρα μου.
Αλλαγές αν ενδιαφέρεται κάποιος γίνονται όπως κατόπιν επικοινωνίας. ειναι αυτοκόλλητα πληρες σετ. εκατσαν ΑΨΟΓΑ 

11953515_10156005936630263_8307893887394

11988755_10156005740710263_4150117375657

11954831_10156005945885263_3707775258240

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλες δεν εχω χααχχαχααχχαΠήγα στο φίλο μου που είναι  γραφίστας και το εφτιαξε όπως το γούσταρα στα μέτρα μου.
Αλλαγές αν ενδιαφέρεται κάποιος γίνονται όπως κατόπιν επικοινωνίας. ειναι αυτοκόλλητα πληρες σετ. εκατσαν ΑΨΟΓΑ 

11953515_10156005936630263_8307893887394

11988755_10156005740710263_4150117375657

11954831_10156005945885263_3707775258240

καταπληκτικο ! φοβερη δουλεια. που τον βρησκουμε και ποσο κοστιζει ? 

Tα κουλα δεν μας ειπες----

Ε απο το τρεμουλο στα πολλα χιλιομετρα μεχρι τα σπασμενα πλαστικα κατς απο την σελα  και διαφορεσ αλλες ποιοτικες ανωμαλιες που δεν δικαιολογουνται για 10000ευρο ... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις να ειμαι καν κατοχος

1. Απο οτι διαβαζω το τρεμουλο διορθωνεται με μια ρυθμιση στις αναρτησεις,

2.Τα σπασμενα πλαστικα τα καλυπτει η εγγυηση.

3. Τις διαφορες ποιοτικες ανωμαλιες δεν τις ξερω για να σου πω αν δικαιολογουνται....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταπληκτικο ! φοβερη δουλεια. που τον βρησκουμε και ποσο κοστιζει ? 

Ε απο το τρεμουλο στα πολλα χιλιομετρα μεχρι τα σπασμενα πλαστικα κατς απο την σελα  και διαφορεσ αλλες ποιοτικες ανωμαλιες που δεν δικαιολογουνται για 10000ευρο ... 

Το τρέμουλο το καταλαβαίνω αν θελεις να το πηγαίνεις ταπα... τωρα τα σπασμενα πλαστικα τι να σου πω... εμένα σε φαζερ 600 είχα 3 TPS αλλαγή, 2 ρουλεμάν τιμονιού, 1 όργανο, και το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.... σπασμένο πλαίσιο αλουμινίου χωρίς οποιαδήποτε πτώση ή ατυχημα ή οτιδίποτε αλλο που θα το καταπονούσε... οσο για το 800 εχει το μοτερ απο 1000 που βγαζει ενα σωρο κουσούρια πηνία σε 2 φίλους και τεντοτήρες αλυσίδας και πίνει και τον άμπακο σε συγκριση με οποιοδήποτε αλλο 800αρι μηχανακι...
πάνε πάρε ένα τιγρη 1050 καλύτερα που βγαίνει απο του χρόνου με προγράμματα esp ktl ktl

Just saying my opinion

Τροποποιήθηκε από τον tamis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα η τοποθέτηση με φοβίζει

Δεν έχω υπομονή και αποκλέιεται να τα αλφαδιάσω έτσι :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώς τα γράφεις έτσι απότομα ρε φίλε? Βλέπω ορδές να καταφθάνουν στην Αλεξανδρούπολη..... :tooth:

στην ξανθη έχει. Δεν είπα για αλεξπολη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην ξανθη έχει. Δεν είπα για αλεξπολη

Α, οκ. Είδα από πού είσαι και νόμισα ότι έχει εκεί.

Δε θα σπεύσω πάντως, το χαρίζω σε φιλαράκια. :biggrin: Θα περιμένω να το βγάλει σε κίτρινο και βλέπουμε. :tooth:

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πάντως.:_hi:Για κάποιον μπορεί να είναι πολύτιμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχει λινκ το εφτιαξα μόνος μου. μεσα στην επόμενη εβδομάδα θα πάω να το ΞΑΝΑ εκτυπώσω σε CNC μηχάνημα για όσους ενδιαφέροντε να τους στείλω απο ένα. το μόνο που θα χρειαστείς θα είναι ένα τσαντάκι - βάση - θήκη για το όποιο κινητο - GPS συσκευή έχεις.

αυτοκόλλητο δεν εμπιστεύομαι κανέναν αρκετά να μου κάνει κάτι ανάλογο στο Ελλάδα μας...

πολύ ωραία!ιδίως ο κυματισμός της σημαίας. αρχικά δεν φαινόταν με τις φωτό που ανέβασες μετά το είδα.. να σε ρωτήσω η errmax που φοράς κάνει δουλειά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ ωραία!ιδίως ο κυματισμός της σημαίας. αρχικά δεν φαινόταν με τις φωτό που ανέβασες μετά το είδα.. να σε ρωτήσω η errmax που φοράς κάνει δουλειά?

Χαίρομαι που σ αρεσε! :wub:

κοίτα ήμουνα 2 βδομάδες ταξίδι ευρώπη και έκανα κατι λιγότερο απο 6.000 κμ. είμαι 1.93 και το κράνος μου είναι SHOEI xr-1100. O αέρας μου έρχεται με σωστή στάση σώματος χωρίς καμπουριάσματα κτλ στο στήθο κανα 15 cm κάτω απο τους όμους μου. Η ροή του αέρα είναι καθαρή και δεν έχω κουνήματα μπαφ μπαφ κτλ. αν σκίψω και την σηκώσω στην ψηλή της θέση που όμως το τιμόνι ΔΕΝ κλεινει τελειως γτ ακουμπάει στην ζελατίνα η χούφτα δεν εχω καθόλου αερα στο κράνος. Προσώπικά δεν μου αρέσει να έχω μπαμπρίζ αυτοκινήτου μπροστά μου και να εχω 100% ορατότητα και καθαρή ροή αέρα. γίνεται λίγο κουραστηκό όταν ταξιδεύεις απο 150 και πάνω για ΠΟΛΥ ώρα σε αυτοκινητόδρομο ( πχ εγω Λίμνη Garda εως Ανκόνα 350κμ) είχα πονοκέφαλο οταν εφτασα. αλλα η καθημερινή μετακίνηση μεχρι μια ώρα διαδρομές κτλ ειμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ικανοποιημένος. και είναι και όμορφη :laugh::winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα