mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) καλησπέρα σας, καινούργιος στο forun και καινούργιος κάτοχος ενός γκρι ματ Tracer. Το μηχανάκι είρθε σήμερα, αλλα καθώς λεέιπω εξωτερικό θα το παραλάβω αρχές αυγούστου. Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με topbox. Είναι ανάμεσα σε 2 στην 47 http://www.accessori...oducts_id=17726 και στην 56 http://www.accessori...oducts_id=20164 ποια κατά την άποψη σας λόγου μεγέθους θα το ταίριαζε καλύτερα,, Συγνώμη για ενδεχόμενα λάθη αλλά δεν ξερω καλα την λειτουργία του forum. ευχαριστώ εκ των προτέρων Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2015 από τον mariostrapo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 ... ΥΓ.το σκριπ τι ειναι?μηπως επρεπε να λεει γκριπ? Σκριπ γκαζιού είναι ο μηχανισμός, δηλαδή αυτό: Γκριπ είναι οι χειρολαβές: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 καλησπέρα σας, καινούργιος στο forun και καινούργιος κάτοχος ενός γκρι ματ Tracer. Το μηχανάκι είρθε σήμερα, αλλα καθώς λεέιπω εξωτερικό θα το παραλάβω αρχές αυγούστου. Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με topbox. Είναι ανάμεσα σε 2 στην 47 http://www.accessori...oducts_id=17726 και στην 56 http://www.accessori...oducts_id=20164 ποια κατά την άποψη σας λόγου μεγέθους θα το ταίριαζε καλύτερα,, Συγνώμη για ενδεχόμενα λάθη αλλά δεν ξερω καλα την λειτουργία του forum. ευχαριστώ εκ των προτέρων Μάριε, καλώς ήρθες στο mybike.gr. Καλή συνέχεια, καλό διάβασμα αλλά και συμμετοχή στις κουβέντες! Και βεβαίως καλή επιστροφή, ώστε να παραλάβεις το πιστόλι! :) Προσωπικά, θεωρώ πως είναι καλύτερη η 47άρα. Για αρκετούς λόγουςτο μηχανάκι έχει στενή ουρά και μια μεγάλη βαλίτσα δε θα φαίνεται ωραίατα παραπάνω λίτρα σημαίνουν παραπάνω κιλά σε λάθος θέση (πίσω από τον πίσω άξονα, σε μεγάλο ύψος)η αύξηση μάζας ψηλά θα δημιουργήσει επιπλέον θέμα σταθερότητας σε υψηλές ταχύτητες μεγεθύνοντας ένα πρόβλημα που υπάρχει ήδητα παραπάνω λίτρα έχουν μεγαλύτερο όγκο και αύξηση αεροδυναμικού φορτίου, επίσης σε λάθος θέση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Μάριε, καλώς ήρθες στο mybike.gr. Καλή συνέχεια, καλό διάβασμα αλλά και συμμετοχή στις κουβέντες! Και βεβαίως καλή επιστροφή, ώστε να παραλάβεις το πιστόλι! :) Προσωπικά, θεωρώ πως είναι καλύτερη η 47άρα. Για αρκετούς λόγουςτο μηχανάκι έχει στενή ουρά και μια μεγάλη βαλίτσα δε θα φαίνεται ωραίατα παραπάνω λίτρα σημαίνουν παραπάνω κιλά σε λάθος θέση (πίσω από τον πίσω άξονα, σε μεγάλο ύψος)η αύξηση μάζας ψηλά θα δημιουργήσει επιπλέον θέμα σταθερότητας σε υψηλές ταχύτητες μεγεθύνοντας ένα πρόβλημα που υπάρχει ήδητα παραπάνω λίτρα έχουν μεγαλύτερο όγκο και αύξηση αεροδυναμικού φορτίου, επίσης σε λάθος θέση. Ευχαριστώ για την απάντηση.. Στο μυαλό μου κάπως έτσι το είχα όσο αφορα το θέμα εμφάνισης.. Οπως είπα εξερευνώντας ακόμα το forum , υπαρχουν φωτο απο κατόχους ώστε να μπορέσω να έχω μια καλύτερη εικόνα; moto g Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 δες αυτό και αυτό ενδεικτικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 δες αυτό και αυτό ενδεικτικά Σε ευχαριστω,,μάλλον για την 47αρα θα γίνει η παραγγελία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Σε ευχαριστω,,μάλλον για την 47αρα θα γίνει η παραγγελία Και εγώ αυτήν έχω και αν μένεις Αθήνα μπορείς να την δεις απο κοντά ! Είναι μια χαρά για τον όγκο της μοτοσυκέτας , μεγαλύτερη θα ήταν παράταιρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Και εγώ αυτήν έχω και αν μένεις Αθήνα μπορείς να την δεις απο κοντά ! Είναι μια χαρά για τον όγκο της μοτοσυκέτας , μεγαλύτερη θα ήταν παράταιρη την συγκεκριμένη την ξέρω γιατι την ειχα στο integra.. τωρα είμαι κυπρο,, 2 αυγ ανεβαίνω αθηνα και πηγαινω να το παραλάβω. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2015 από τον mariostrapo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 v47nnt και εισαι αρχοντας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 v47nnt και εισαι αρχοντας. μιλας για αυτην? http://www.accessorimotostore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1537_761_4725&products_id=17726 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Triofilos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Αυτη νομιζω οτι ειναι ειναι η πιο καλη για το tracer. Κι εγω αυτη εχω βαλει σε γκρι tracer και ειναι κουκλα! Αν ειναι να ψωνισετε απο το συγκεκριμενο μαγαζι πριν την αγορα στειλτε ενα email-παζαρι... Ριχνει κι αλλο τις τιμες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Κατά την προσωπική μου άποψη οι βαλίτσες χαλάνε την μόστρα, σακίδιο πλάτης ταλιμπαν Να με σήμερα το πρωί ετοιμαζόμενος να καβαλήσω για την δουλειά: 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Πως είναι οι εργασιακές συνθήκες στην Ινδία fenrir? :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Ααα με πρόλαβες στην γωνία, ότι θα του έλεγα πότε έπιασε δουλειά στο Πακιστάν. :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Εργασιακές συνθήκες στην Ινδία Ελλάδα Γιάννη μου: Πεντι καταπιεσμενο ντουλευι αππροξ 11 ορες ιμερα, αφεντικο φοναξι χορις λογο, και ντιο μερε αφτι βντομαντα ιχε ερτι βαρκα βραντι, και πεντι ντε κιμιτικε κατολου και προι παλι πιγκε γραφιο σερι. “Και όλα αυτά για 100 ψωροχιλιάδες, να τραβάω αυτό το λούκι” ~Ημισκούμπρια --------------------------- Θα κάνουμε κάνα Tracer meet μέσα στο SK ? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 http://www.quora.com...y/What-is-eKart :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Ααα με πρόλαβες στην γωνία, ότι θα του έλεγα πότε έπιασε δουλειά στο Πακιστάν. :grin: Πακιστάν έχω πάει μόνο στο COD MW2 (Karachi) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Αυτη νομιζω οτι ειναι ειναι η πιο καλη για το tracer. Κι εγω αυτη εχω βαλει σε γκρι tracer και ειναι κουκλα! Αν ειναι να ψωνισετε απο το συγκεκριμενο μαγαζι πριν την αγορα στειλτε ενα email-παζαρι... Ριχνει κι αλλο τις τιμες!!! Φιλέ το έχω κανει ηδει αυτό..αλλά ο ιταλός είπε οτι μπορεί να κανει μονο φρεε παραδώση..κάτι είναι και αυτο moto g Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Παιδιά δευτέρα πάω να παρω ενδοενδοεπικοινωνία. Λέω να πάω για Sena 20s έχει κανενας άποψη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Triofilos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Φιλέ το έχω κανει ηδει αυτό..αλλά ο ιταλός είπε οτι μπορεί να κανει μονο φρεε παραδώση..κάτι είναι και αυτο moto g Εγω ειχα παραγγειλει βαση, πιατο m7, v47 top case με το μαξιλαρακι μαζι, πλαινες βασεις και σκληρα σαμαρια 3d600 και απο 570 χωρις μεταφορικα μου τα αφησε 500 με τα μεταφορικα! Οποτε τσεκαρε μηπως παραγγειλεις κατι αλλο μαζι και παρεις καμια καλυτερη τιμη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Κατά την προσωπική μου άποψη οι βαλίτσες χαλάνε την μόστρα, σακίδιο πλάτης ταλιμπαν Να με σήμερα το πρωί ετοιμαζόμενος να καβαλήσω για την δουλειά: Από τα τρία (της φωτογραφίας), το μεσαίο καβαλάς?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iordaniss 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2015 καλημερα σε ολου απο χτες ειμαι ενας χαρουμενος κατοχος μτ-9 γκρι 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2015 καλημερα σε ολου απο χτες ειμαι ενας χαρουμενος κατοχος μτ-9 γκρι Καλοριζικο φίλος... moto g Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonio tracer 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2015 Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iordaniss 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2015 πρωτο πραγμα πανω στην μηχανη συναγερμος sr-i900 scorpio full Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες