Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

KosTracer ερώτηση, γιατί έχω μπερδευτεί, τι παίζει με το nick σου:

a) Σε λένε Kosta

B) Είσαι από τo island of Kos

c) Παντρεύτηκες την μηχανή σου και πείρες το επώνυμο της οπότε Κύριος Tracer

κύκλωσε ένα από τα παραπάνω στο monitor σου

Το a! οχι ομως οτι δεν ειμαι κυριος.... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δηλαδη λες οτι στην δεξια πλευρα εκει που τωρα δεν εχει πριζα, υπαρχει μια ταπα που απο κατω εχει καλωδια για να κουμπωσει η πριζα?? μαλλον κατι δεν καταλαβαινω... ισως θα βοηθουσε μια φωτογραφια...

Σε ευχαριστω και αναμενω αναμενος....

Η yamaha δίνει σαν ανταλλακτικό την μπριζα μαζι με τα καλώδια γιαυτο δεν βλέπεις κατι! Φωτο δυστυχώς δεν το κατέχω καλα κ απαντάω απο τηλέφωνο οποτε δεν μπορω να σου στείλω!σε λίγο όμως θα σου στείλω τον κωδικό ανταλακτικου για να μπορέσεις να την δεις!

Η yamaha δίνει σαν ανταλλακτικό την μπριζα μαζι με τα καλώδια γιαυτο δεν βλέπεις κατι! Φωτο δυστυχώς δεν το κατέχω καλα κ απαντάω απο τηλέφωνο οποτε δεν μπορω να σου στείλω!σε λίγο όμως θα σου στείλω τον κωδικό ανταλακτικου για να μπορέσεις να την δεις!

Πρίζα 12 V DC Plus

2PP-855A0-00-00 - Black

Λίστα επιθυμιών

Επίσης, διατίθενται σε

Black

Μια πρόσθετη πρίζα εκτός της υπάρχουσας στη Yamaha σας.

Κατάλληλη για φόρτιση ηλεκτρονικού εξοπλισμού, όπως κινητά τηλέφωνα ή συσκευές αναπαραγωγής MP3

Γνήσιο βύσμα Yamaha που ταιριάζει με την υφιστάμενη καλωδίωση της Yamaha σας

Μέγιστο φορτίο: 2 Amp

Ενσωματωμένη ασφάλεια για την αποφυγή ζημιάς στη Yamaha σας σε περίπτωση βραχυκυκλώματος

Συμβατή με τον προαιρετικά διαθέσιμο προσαρμογέα USB

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρίζα 12 V DC Plus

2PP-855A0-00-00 - Black

Λίστα επιθυμιών

Επίσης, διατίθενται σε

Black

Μια πρόσθετη πρίζα εκτός της υπάρχουσας στη Yamaha σας.

Κατάλληλη για φόρτιση ηλεκτρονικού εξοπλισμού, όπως κινητά τηλέφωνα ή συσκευές αναπαραγωγής MP3

Γνήσιο βύσμα Yamaha που ταιριάζει με την υφιστάμενη καλωδίωση της Yamaha σας

Μέγιστο φορτίο: 2 Amp

Ενσωματωμένη ασφάλεια για την αποφυγή ζημιάς στη Yamaha σας σε περίπτωση βραχυκυκλώματος

Συμβατή με τον προαιρετικά διαθέσιμο προσαρμογέα USB

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να καταλαβεις, δεν θελω το ανταλακτικο, αλλα που κουμπωνουν τα καλωδια του ανταλακτικου. Την επαφη που δινει 12v. Το ανταλακτικο θα εχει σιγουρα δυο καλωδιακια +- πιθανοτατα αρσενικα τα οποια θα κουμπωνουν σε καποιο θηλυκο βυσμα που υπαρχει καπου πισω απο το μουτρο της μηχανης. Αυτο το βυσμα ψαχνω... που ειναι οεο??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να καταλαβεις, δεν θελω το ανταλακτικο, αλλα που κουμπωνουν τα καλωδια του ανταλακτικου. Την επαφη που δινει 12v. Το ανταλακτικο θα εχει σιγουρα δυο καλωδιακια +- πιθανοτατα αρσενικα τα οποια θα κουμπωνουν σε καποιο θηλυκο βυσμα που υπαρχει καπου πισω απο το μουτρο της μηχανης. Αυτο το βυσμα ψαχνω... που ειναι οεο??

Αυτο η αλήθεια ειναι οτι δεν το ξερω αλλα όπως βλέπω την εικόνα του ανταλακτικου και αφου λέει οτι συνδέετε στην εργοστασιακή πλεξούδα τοτε κάτω απο τα πλαστικά και πολυ κοντα στην μπριζα θα εχει σε αναμονή ενα φις! Αλλα σίγουρα πρέπει να ξηλωθει το μούτρο η τα πλαστικά κάτω απο το καντράν για να το δεις!

Σε λίγες μέρες θα παω για αλλαγή λαδιών στην yamaha οποτε θα ρωτησω μήπως μάθω κατι πιο συγκεκριμένο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο η αλήθεια ειναι οτι δεν το ξερω αλλα όπως βλέπω την εικόνα του ανταλακτικου και αφου λέει οτι συνδέετε στην εργοστασιακή πλεξούδα τοτε κάτω απο τα πλαστικά και πολυ κοντα στην μπριζα θα εχει σε αναμονή ενα φις! Αλλα σίγουρα πρέπει να ξηλωθει το μούτρο η τα πλαστικά κάτω απο το καντράν για να το δεις!

Σε λίγες μέρες θα παω για αλλαγή λαδιών στην yamaha οποτε θα ρωτησω μήπως μάθω κατι πιο συγκεκριμένο!

Ωραια... αν θυμηθεις να ρωτησεις γιατι εγω θα αργησω να παω. Εκτος και εαν βρεθει καποιος αλλος και μου λυσει την απορια... Ευχαριστω και παλι!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω!!!

κι εγώ !!!!!

Χθες στον δρόμο χαλκιδικής μαζι με την γυναίκα μου τελικη 220χλμ κιλα εγω 95 η γυναίκα μου 48 κ εχω 1560χλμ πιστεύω να μην ειναι αυτη η τελικη οχι οτι με νοιάζει κ πολλη αλλα για να ξερουμε τι γίνεται

224 με 6η πιανει κοφτη στις 9000στρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντικοφτης δεν εχει βγει ακομα?

εχει βγει δες και πιο πριν, 260-270 κοντερ νομιζω μετα

Τροποποιήθηκε από τον babaman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοφτη γιατι του εβαλαν?στα 210?αν και τα 250 με αυτο το μηχανακι τι να τα κανεις?θα πας 250 ορθιος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι & να μου πείτε εάν είναι φυσιολογικό. Το βεντιλατέρ μου έχω παρατηρήσει ότι παίρνει μπροστά σε θερμοκρασία 96 με 102 βαθμούς κελσίου. Ολα ο.κ μέχρι εδώ. Αυτό που δεν μ.αρέσει είναι ότι όταν είμαι σταματημένος αυτή την θερμοκρασία την πιάνει στα 4-5λεπτά το πολύ. Είναι φυσιολογικό...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που δεν μ.αρέσει είναι ότι όταν είμαι σταματημένος αυτή την θερμοκρασία την πιάνει στα 4-5λεπτά το πολύ. Είναι φυσιολογικό...?

Έτσι κάνει, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αγχωσαι με τώρα sakis gp800, εξωτερική θερμοκρασία normal 20-25βαθμούς...

ελπίζω, ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπαρχει κανένα θεμα. Ειδικά εάν εισαι σε κίνηση και μετά σταματήσεις λίγο έτσι κάνει. Απο ενα γνωστό που είχε το γυμνό έμαθα οτι όσο γράφει χλμ τόσο θα μειώνεται αυτο το φαινόμενο. Ειναι επειδή ειναι πολυ σφιχτός ακόμα ο κινητήρας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν υπαρχει κανένα θεμα. Ειδικά εάν εισαι σε κίνηση και μετά σταματήσεις λίγο έτσι κάνει. Απο ενα γνωστό που είχε το γυμνό έμαθα οτι όσο γράφει χλμ τόσο θα μειώνεται αυτο το φαινόμενο. Ειναι επειδή ειναι πολυ σφιχτός ακόμα ο κινητήρας.

Και εγω ετσι διάβασα σε forum του εξωτερικού. Παραπονιοντουσαν και κάποιοι για έντονη ζέστη στα πόδια απο τον κινητήρα. Μετα οσο γράφει χιλιόμετρα καμια σχέση με πριν

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια αν ενδιαφερεται κανεις για την ermax touring ας μου πει γιατι μαλον θα την δωσω για μεγαλυτερη......ειμαι 1,90 και νομιζω θελω πιο μεγαλη.δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια οτι οντως χρειαζομαι πιο μεγαλη...αλλα...αν δε δοκιμασω δε θα μαθω.....χαχααχαχ

συγνωμη που το εβαλα εδω αλλα δεν ηξερα που αλλου οσον αφορα το tracer

Τροποποιήθηκε από τον angel007

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια... αν θυμηθεις να ρωτησεις γιατι εγω θα αργησω να παω. Εκτος και εαν βρεθει καποιος αλλος και μου λυσει την απορια... Ευχαριστω και παλι!!

Ψάχνοντας βρήκα και τις αναμονές... Ιδού

2757b2888da3c23ea836db5734898126.jpg

cd463f873ba13544709af512f1708605.jpg

d275875a6e4716174c42ed8e33c64486.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρσενικό πλαστικό για την παραπάνω 2A φίσα για όποιον θέλει να αποφύγει την μονοτική έχει εδώ

http://www.cycleterminal.com/mt-series-090.html

θέλει λίγη προσοχή στο tracer αν είναι με ή χωρίς αυλάκια αλλά λογικά κάνουν, το γυμνό είναι με αυλάκια άρα κάνει το Male half only has 2 Bottom Ribs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψάχνοντας βρήκα και τις αναμονές... Ιδού

2757b2888da3c23ea836db5734898126.jpg

cd463f873ba13544709af512f1708605.jpg

d275875a6e4716174c42ed8e33c64486.jpg

Ειμαι πολυ περίεργος να δω τι ετοιμάζεις!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα