kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 KosTracer ερώτηση, γιατί έχω μπερδευτεί, τι παίζει με το nick σου: a) Σε λένε Kosta B) Είσαι από τo island of Kos c) Παντρεύτηκες την μηχανή σου και πείρες το επώνυμο της οπότε Κύριος Tracer κύκλωσε ένα από τα παραπάνω στο monitor σου Το a! οχι ομως οτι δεν ειμαι κυριος.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonio tracer 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Δηλαδη λες οτι στην δεξια πλευρα εκει που τωρα δεν εχει πριζα, υπαρχει μια ταπα που απο κατω εχει καλωδια για να κουμπωσει η πριζα?? μαλλον κατι δεν καταλαβαινω... ισως θα βοηθουσε μια φωτογραφια... Σε ευχαριστω και αναμενω αναμενος.... Η yamaha δίνει σαν ανταλλακτικό την μπριζα μαζι με τα καλώδια γιαυτο δεν βλέπεις κατι! Φωτο δυστυχώς δεν το κατέχω καλα κ απαντάω απο τηλέφωνο οποτε δεν μπορω να σου στείλω!σε λίγο όμως θα σου στείλω τον κωδικό ανταλακτικου για να μπορέσεις να την δεις! Η yamaha δίνει σαν ανταλλακτικό την μπριζα μαζι με τα καλώδια γιαυτο δεν βλέπεις κατι! Φωτο δυστυχώς δεν το κατέχω καλα κ απαντάω απο τηλέφωνο οποτε δεν μπορω να σου στείλω!σε λίγο όμως θα σου στείλω τον κωδικό ανταλακτικου για να μπορέσεις να την δεις! Πρίζα 12 V DC Plus 2PP-855A0-00-00 - Black Λίστα επιθυμιών Επίσης, διατίθενται σε Black Μια πρόσθετη πρίζα εκτός της υπάρχουσας στη Yamaha σας. Κατάλληλη για φόρτιση ηλεκτρονικού εξοπλισμού, όπως κινητά τηλέφωνα ή συσκευές αναπαραγωγής MP3 Γνήσιο βύσμα Yamaha που ταιριάζει με την υφιστάμενη καλωδίωση της Yamaha σας Μέγιστο φορτίο: 2 Amp Ενσωματωμένη ασφάλεια για την αποφυγή ζημιάς στη Yamaha σας σε περίπτωση βραχυκυκλώματος Συμβατή με τον προαιρετικά διαθέσιμο προσαρμογέα USB Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonio tracer 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Η yamaha δίνει σαν ανταλλακτικό την μπριζα μαζι με τα καλώδια γιαυτο δεν βλέπεις κατι! Φωτο δυστυχώς δεν το κατέχω καλα κ απαντάω απο τηλέφωνο οποτε δεν μπορω να σου στείλω!σε λίγο όμως θα σου στείλω τον κωδικό ανταλακτικου για να μπορέσεις να την δεις! Πρίζα 12 V DC Plus 2PP-855A0-00-00 - Black Λίστα επιθυμιών Επίσης, διατίθενται σε Black Μια πρόσθετη πρίζα εκτός της υπάρχουσας στη Yamaha σας. Κατάλληλη για φόρτιση ηλεκτρονικού εξοπλισμού, όπως κινητά τηλέφωνα ή συσκευές αναπαραγωγής MP3 Γνήσιο βύσμα Yamaha που ταιριάζει με την υφιστάμενη καλωδίωση της Yamaha σας Μέγιστο φορτίο: 2 Amp Ενσωματωμένη ασφάλεια για την αποφυγή ζημιάς στη Yamaha σας σε περίπτωση βραχυκυκλώματος Συμβατή με τον προαιρετικά διαθέσιμο προσαρμογέα USB Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Η yamaha δίνει σαν ανταλλακτικό την μπριζα μαζι με τα καλώδια γιαυτο δεν βλέπεις κατι! Φωτο δυστυχώς δεν το κατέχω καλα κ απαντάω απο τηλέφωνο οποτε δεν μπορω να σου στείλω!σε λίγο όμως θα σου στείλω τον κωδικό ανταλακτικου για να μπορέσεις να την δεις! Για να καταλαβεις, δεν θελω το ανταλακτικο, αλλα που κουμπωνουν τα καλωδια του ανταλακτικου. Την επαφη που δινει 12v. Το ανταλακτικο θα εχει σιγουρα δυο καλωδιακια +- πιθανοτατα αρσενικα τα οποια θα κουμπωνουν σε καποιο θηλυκο βυσμα που υπαρχει καπου πισω απο το μουτρο της μηχανης. Αυτο το βυσμα ψαχνω... που ειναι οεο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonio tracer 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Για να καταλαβεις, δεν θελω το ανταλακτικο, αλλα που κουμπωνουν τα καλωδια του ανταλακτικου. Την επαφη που δινει 12v. Το ανταλακτικο θα εχει σιγουρα δυο καλωδιακια +- πιθανοτατα αρσενικα τα οποια θα κουμπωνουν σε καποιο θηλυκο βυσμα που υπαρχει καπου πισω απο το μουτρο της μηχανης. Αυτο το βυσμα ψαχνω... που ειναι οεο?? Αυτο η αλήθεια ειναι οτι δεν το ξερω αλλα όπως βλέπω την εικόνα του ανταλακτικου και αφου λέει οτι συνδέετε στην εργοστασιακή πλεξούδα τοτε κάτω απο τα πλαστικά και πολυ κοντα στην μπριζα θα εχει σε αναμονή ενα φις! Αλλα σίγουρα πρέπει να ξηλωθει το μούτρο η τα πλαστικά κάτω απο το καντράν για να το δεις! Σε λίγες μέρες θα παω για αλλαγή λαδιών στην yamaha οποτε θα ρωτησω μήπως μάθω κατι πιο συγκεκριμένο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Αυτο η αλήθεια ειναι οτι δεν το ξερω αλλα όπως βλέπω την εικόνα του ανταλακτικου και αφου λέει οτι συνδέετε στην εργοστασιακή πλεξούδα τοτε κάτω απο τα πλαστικά και πολυ κοντα στην μπριζα θα εχει σε αναμονή ενα φις! Αλλα σίγουρα πρέπει να ξηλωθει το μούτρο η τα πλαστικά κάτω απο το καντράν για να το δεις! Σε λίγες μέρες θα παω για αλλαγή λαδιών στην yamaha οποτε θα ρωτησω μήπως μάθω κατι πιο συγκεκριμένο! Ωραια... αν θυμηθεις να ρωτησεις γιατι εγω θα αργησω να παω. Εκτος και εαν βρεθει καποιος αλλος και μου λυσει την απορια... Ευχαριστω και παλι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saint 203 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Μας εβαλες στην πριζα αλλά δεν μας λές τι θα κάνεις για να περνουμε ιδέες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 εγω!!! κι εγώ !!!!! Χθες στον δρόμο χαλκιδικής μαζι με την γυναίκα μου τελικη 220χλμ κιλα εγω 95 η γυναίκα μου 48 κ εχω 1560χλμ πιστεύω να μην ειναι αυτη η τελικη οχι οτι με νοιάζει κ πολλη αλλα για να ξερουμε τι γίνεται 224 με 6η πιανει κοφτη στις 9000στρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 225 κοντέρ 210 η πραγματική γράφει το τεστ του μοτο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 ως γνωστόν εχει κόφτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rekla 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 αντικοφτης δεν εχει βγει ακομα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) αντικοφτης δεν εχει βγει ακομα? εχει βγει δες και πιο πριν, 260-270 κοντερ νομιζω μετα Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2015 από τον babaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rekla 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 κοφτη γιατι του εβαλαν?στα 210?αν και τα 250 με αυτο το μηχανακι τι να τα κανεις?θα πας 250 ορθιος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι & να μου πείτε εάν είναι φυσιολογικό. Το βεντιλατέρ μου έχω παρατηρήσει ότι παίρνει μπροστά σε θερμοκρασία 96 με 102 βαθμούς κελσίου. Ολα ο.κ μέχρι εδώ. Αυτό που δεν μ.αρέσει είναι ότι όταν είμαι σταματημένος αυτή την θερμοκρασία την πιάνει στα 4-5λεπτά το πολύ. Είναι φυσιολογικό...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Εξωτερικη θερμοκρασια οταν συμβαινει αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 το βεντιλατερ παιρνει στους 105 ρωτα καλυτερα στο συνεργειο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 άγχωσαι με τώρα sakis gp800. εξωτερική θερμοκρασία, 20-25βαθμούς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Αυτό που δεν μ.αρέσει είναι ότι όταν είμαι σταματημένος αυτή την θερμοκρασία την πιάνει στα 4-5λεπτά το πολύ. Είναι φυσιολογικό...? Έτσι κάνει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 αγχωσαι με τώρα sakis gp800, εξωτερική θερμοκρασία normal 20-25βαθμούς...ελπίζω, ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Δεν υπαρχει κανένα θεμα. Ειδικά εάν εισαι σε κίνηση και μετά σταματήσεις λίγο έτσι κάνει. Απο ενα γνωστό που είχε το γυμνό έμαθα οτι όσο γράφει χλμ τόσο θα μειώνεται αυτο το φαινόμενο. Ειναι επειδή ειναι πολυ σφιχτός ακόμα ο κινητήρας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Δεν υπαρχει κανένα θεμα. Ειδικά εάν εισαι σε κίνηση και μετά σταματήσεις λίγο έτσι κάνει. Απο ενα γνωστό που είχε το γυμνό έμαθα οτι όσο γράφει χλμ τόσο θα μειώνεται αυτο το φαινόμενο. Ειναι επειδή ειναι πολυ σφιχτός ακόμα ο κινητήρας. Και εγω ετσι διάβασα σε forum του εξωτερικού. Παραπονιοντουσαν και κάποιοι για έντονη ζέστη στα πόδια απο τον κινητήρα. Μετα οσο γράφει χιλιόμετρα καμια σχέση με πριν Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angel007 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) παιδια αν ενδιαφερεται κανεις για την ermax touring ας μου πει γιατι μαλον θα την δωσω για μεγαλυτερη......ειμαι 1,90 και νομιζω θελω πιο μεγαλη.δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια οτι οντως χρειαζομαι πιο μεγαλη...αλλα...αν δε δοκιμασω δε θα μαθω.....χαχααχαχ συγνωμη που το εβαλα εδω αλλα δεν ηξερα που αλλου οσον αφορα το tracer Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2015 από τον angel007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Ωραια... αν θυμηθεις να ρωτησεις γιατι εγω θα αργησω να παω. Εκτος και εαν βρεθει καποιος αλλος και μου λυσει την απορια... Ευχαριστω και παλι!! Ψάχνοντας βρήκα και τις αναμονές... Ιδού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
punkabbestia 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 αρσενικό πλαστικό για την παραπάνω 2A φίσα για όποιον θέλει να αποφύγει την μονοτική έχει εδώ http://www.cycleterminal.com/mt-series-090.html θέλει λίγη προσοχή στο tracer αν είναι με ή χωρίς αυλάκια αλλά λογικά κάνουν, το γυμνό είναι με αυλάκια άρα κάνει το Male half only has 2 Bottom Ribs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonio tracer 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Ψάχνοντας βρήκα και τις αναμονές... Ιδού Ειμαι πολυ περίεργος να δω τι ετοιμάζεις!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες