konstantinos.st 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Ονομαζομαι Κωστας και οδηγω ενα Cruiser 500 (09).Λογω δουλειας κανω 20.000 χλμ. το χρονο και μεχρι στιγμης το Beverly τα καταφερνει μια χαρα.Επειδη ομως 1)δεν το βλεπω αμεσα να αλλαζω δουλεια και 2)δεν μπορω να δινω καθε 2-3 χρονια καποιες χιλ.ευρω για νεα μηχανη,σκεπτομαι να αλλαξω το Scooter με καποιο On-Off με την προοπτικη να το κρατησω για αρκετα χρονια.Στο μυαλο μου φανταζει πως ενα On-Off εχει αρκετα μεγαλυτερο ωφελιμο αριθμο χιλιομετρων απο ενα Scooter.Ο ενδοιασμος που εχω αφορα την συντηρηση και τα καυσιμα,γιατι η αληθεια ειναι πως το Beverly ειναι αρκετα οικονομικο,σε συνδυασμο παντα με την οικονομικη οδηγηση οου κανω και το οτι κινουμαι αποκλειστικα σε Ε.Ο.Τελος ,οδηγω Scooter απο το 2007 και δεν θα με χαλαγε μια αλλαγη. Τι λετε να κανω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 gs 650 kle 500 το νεο μοντελο σχετικα η vstrom 650 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexan2dros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 οικονομικο on/off v strom 650 εγω εχω το v stromaki και σε θεμα καταναλωσης καιει απο 4 - 5,5 λιτρα τα 100 χιλιομετρα. απο συντηρηση σερβις καθε 5 χιλιαδες και εισαι κομπλε.. αξιοπιστια στο φουλ.. απο εκει το αν εμφανησιακα δε σου κανει κλικ πας αλλου.. εγω ειμαι κατα ευχαριστημενος με το εργαλειο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 βερσους θα σου ερχετε κ ποιο οικονομικα απο το μπεβερλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Versys, vstrom, kle500,ΤΑ700, g650gs,tdm900 Με τα παραπανω "on-off" εχεις καταναλωση κοντα στο 5 (με εξαιρεση το 4 του bmw) και αρκετα αραια διαστηματα σερβις. Ζημιες μηδαμινες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Καλως ηρθες. Για ποσα χρηματα μιλαμε οτι εχεις να διαθεσεις? και μεχρι ποσα κυβικα θελεις να παιξεις. σου αρεσουν τα γκαζια και τα παιχνιδια στον δρομο? Πας συντηρητικα? Πας δικαβαλος? Πας κουστουματος στην δουλεια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantinos.st 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Καλησπερα και παλι. Δυστυχως στην δουλεια πηγαινω με κοστουμι.Σαν οδηγος ειμαι ησυχος καθοτι και "μπαμπας" οποτε τα γκαζια δεν με απασχολουν.Γενικα η ταχυτητα μου στην Εθνικη Οδο ειναι 100-120 και αντε στο "τσακιρ κεφι" 140. Με το Beverly εχω καταναλωση περιπου 3.8/100 και δεν θελω να ξεφυγω πολυ.Το κοστος των service πιστευω πως ειναι παρομοιο σε οτι και αν επιλεξω. Αν μπορουσα να δωσω αρκετα χρηματα θα επερνα ενα NC 700,αλλα για την ωρα ειναι αδυνατο.Υπολογιζω max €4500 πως θα μπορεσωνα δωσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 μαλλον θες scooterhttp://www.gorgolis.gr/nea160914c.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) μαλλον θες scooter http://www.gorgolis.gr/nea160914c.html Πολύ μπανικη η αυτοκινούμενη πολυθρόνα τελικά τα βελτιώσανε αρκετά τα sym. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2014 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 μαλλον θες scooter http://www.gorgolis.gr/nea160914c.html Μου τραβάει έντονα το βλέμμα αυτή η εμπορική πολιτική των εταιρειών που διαφημίζουν scooters.Θέλοντας να διαφημίσουν το ατσαλάκωτο(συγκριτικά με τη χρήση μοτοσικλέτας)του αναβάτη,προβάλλουν έναν οδηγό με μοντέρνο κοστούμι και μοναδικό προστατευτικό εξοπλισμό το κράνος και τα γάντια.Δεν το λέω με αρνητική χροιά απαραίτητα,απλά μου μένει στο μάτι δεδομένων και των ''αστακών''αναβατών που έχω συνηθίσει να βλέπω πάνω στις μοτο. Φίλε μου προσπάθησε να οδηγήσεις ή έστω να καβαλήσεις 3-4 μοντέλα που σου αρέσουν περισσότερο και πάρε όποιο σε γοητεύσει πιο πολύ και όποιο βρεις στην καλύτερη κατάσταση.Όλα είναι εμπορικά μοντέλα,αποτελούν μια πολύ διαδεδομένη κατηγορία στη χώρα μας,μια χαρά εργαλεία είναι για τη δουλειά που τα θέλεις και λογικά δε θα σε απογοητεύσουν.Ακόμα όμως κι αν συμβεί αυτό,αποκλείεται με ένα vstrom για παράδειγμα να χάσεις τα λεφτά σου διότι κρατάει ικανοποιητική μεταπωλητική αξία.Καλό είναι να βρεις κάποιο με abs. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Με τα λεφτά που διαθέτει πιστεύω βρίσκει σχετικά εύκολα μηχανάκι με abs. Νομίζω όμως πως τις καταναλώσεις του beverly θα πρέπει να τις ξεχάσεις ε... Τουλάχιστον 1 lt παραπάνω στα 100 και βλέπουμε, ανάλογα και τι θα πάρεις. Κι από εμένα bmw 650 ή το 800, transalp, versys...βέβαια καλά θα ήταν να οδηγήσεις και κανένα. Το nc όντως θα ήταν super επιλογή αλλά και μεταχειρισμένο απ'ότι είδα ξεκινά από 5800, θα πρέπει να ανέβεις αρκετά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantinos.st 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Παιδια,αλλο scooter δεν προκειτε να παρω,αν ειναι μενω με το beverly το οποιο με ικανοποιει απολυτα.Με ενα Versys η V Strom δεν μπορω να εχω καταναλωσεις εως 4,5/100;Δυστυχως αλλο 100 ευρω ανα μηνα για βενζινη & αλλο 130. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Εντος πολης λιγο παραπανω. Εκτος πολη ναι. Με το f650gs μπορεις να εχεις και λιγοτερο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 μάλλον το β-στρομ θα σου ταιριάζει περισσότερο, τα τριάντα ευρώ βενζίνες παραπάνω που λές τα χαλαλίζεις για την αίσθηση του "πατήματος" της μοτοσυκλέτας σε σχέση με το σκούτερ μη αυταπατάσαι όμως overall μάλλον θα έχεις λιγο περισσότερα έξοδα συντήρησης σε σχέση με του beverly που και αυτουνού δε θα είναι αμελητέα *γενικώς να ξέρεις όπως έχει χιλιοειπωθεί εάν θέλεις οικονομία μόνο ένα παπί ή μοτοσυκλετάκι (max)125cc μπορεί να σου δώσει **αυτό με το κοστούμι τώρα που παίζει βροχές πως γίνεται, και κατόπιν Δεκέμβρης-Ιανουάριος κοστούμι + παλτό και κράνος? δύσκολο εγχείρημα φίλε διάλεξες.... ***αυτό που προτείνει ο gkourmoul είναι η χρυσή τομή εάν σου αρέσει G650GS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Το GS650f έχει 3.5-4.5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantinos.st 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Μονοκυλινδρο δεν θελω να παρω.Αναμεσα σε VERSYS-V STROM & F650 θα κινηθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 το f650 ειναι μονοκυλινδρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 τι δε καταλαβαίννσσσ? υπάρχουν τα μονοκύλινδρα f650 funduro έως '99 f650gs εώς '08 g650gs renew απο 08 εώς σήμερα δικύλινδρα f650gs (το οποίο είναι 800cc) f700gs (το οποιο είναι 800cc) μαμω την σεξομπομπα την μέργκελ σας αχτουνγκκκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantinos.st 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Εννοω το F650 δικυλινδρο , το οποιο βεβαια δεν υπαρχει σε αφθονια στα χρηματα που διαθετω.Εχω ακουσει ομως πως ειναι ιδιαιτερως οικονομικο,ειδικα στους χαλαρους ρυθμους που κινουμαι εγω.Την BMW την εμπιστευομαι και ως προς την αξιοπιστια της στο βαθος του χρονου.Μην ξεχνατε πως οτι παρω θελω να το κρατησω για αρκετα χρονια ,πολυ πανω απο 100.000 χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες