Jump to content
Ηρώ

Έρχεται σύντομα σε κινηματογράφους.....

Recommended Posts

(Θεέεεε :giljotiini: μου ας γίνει μια επεξεργασία στον τίτλο.... στην λέξη "σύντομα" και στο "κινηματογράφους ")))) :help:

Όχι όχι δεν πρόκειται για ταινίαααα !!!!

Απλά το είπα για σας μπερδέψω γιατί ξέρω, ότι είσαστε περίεργοι και θα μπείτε να το δείτε<3 :mB_kalo_e:

Λοιπόν αδελφάκια και αδελφούλες..... η επόμενη αγάπη της ζωής μου είναι .........................

Τι έχετε να πείτε;

ohog0n.jpg

2ihqzp2.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Ηρώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πείτε μου ειλικρινά είμαι ο μόνος που το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε είναι το "@#!@#!@$#@$@#%$%$^%"= αν το πω ban αυτόματα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βλεπω κ μαλιστα σε ασπρο καθε μερα παρκαρισμενο σε φαστ φουντ.Φυσικα και να το παρεις γιατι θα σου φανει οτι ανεβηκες 50κλικ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπίζω μόνο να μην είναι μόνιμη η θέση εκείνη, κρίμα είναι για οποιαδήποτε μηχανή!

---------------

Ναι είναι 300, το άσπρο χρώμα στις μηχανές μου αρέσει πάρα πολύ!!!

Βέβαια το τι πο***α τρώω όταν πάω βόλτες και μαζεύω έντομα, είναι άλλη ιστορία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο μηχανάκι αλλά το άσπρο προσωπικά δεν μου αρέσει τόσο πάνω του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To πήρες ή θα το πάρεις;

Θα το πάρω μόλις πουλήσω το μικρό.....

Ωραίο μηχανάκι αλλά το άσπρο προσωπικά δεν μου αρέσει τόσο πάνω του.

Ε...πφφ γούστα.... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βέβαια το τι πο***α τρώω όταν πάω βόλτες και μαζεύω έντομα, είναι άλλη ιστορία...

Ηρω ---> :worthy: ...

Αντε λοιπον να το παρεις και να σου ευχηθουμε καλοριζικο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το καλο Ηρω....

Αλλα η γνωμη μου θα ηταν αφου εχεις ηδη ενα ss (το μεγαλο) το δευτερο μηχανακι να ειναι κατι πιο βολευτικο και οχι παλι ss......

Βεβαια γουστα ειναι αυτα........οποτε παω πασο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βλεπω κ μαλιστα σε ασπρο καθε μερα παρκαρισμενο σε φαστ φουντ.Φυσικα και να το παρεις γιατι θα σου φανει οτι ανεβηκες 50κλικ.

Μπροστά στο GSX-R θα της φανεί ότι ανέβηκε σε ποδήλατο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το καλο Ηρω....

Αλλα η γνωμη μου θα ηταν αφου εχεις ηδη ενα ss (το μεγαλο) το δευτερο μηχανακι να ειναι κατι πιο βολευτικο και οχι παλι ss......

Βεβαια γουστα ειναι αυτα........οποτε παω πασο.

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, μου είπε παρόμοια κουβέντα και ένας φίλος μου...

Αλλά δεν έχω πρόβλημα =Ρ μου αρέσει και το θέλω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Hρω εχω την εντυπωση οτι οδηγας καλυτερα απο αυτην.

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα που μαθαμε και το ρελαντι!!!...

αντε με το καλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://youtu.be/LU2TlpeR4BI

Hρω εχω την εντυπωση οτι οδηγας καλυτερα απο αυτην.

Η μηχανή απίθανη!

Τώρα για το πως οδηγάει ο καθένας... είναι δικό του κομμάτι.

Θα ψωνιστώ λίγο...

Συγκριτικά με αυτήν τη κοπέλα δεν μπορώ να πω καλύτερα χειρότερα, απλά την χειρίζομαι διαφορετικά και πιο άνετα. (Γενικότερα μιλάω)

Συγχωρέστε με, άλλα δεν ξέρω άπιαστα Ελληνικά όπως εσείς τα αλάνια εδώ πέρα. Οπότε ναι δεν ήξερα την λέξη "ρελαντί"....

Τροποποιήθηκε από τον Ηρώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχωρέστε με, άλλα δεν ξέρω άπιαστα Ελληνικά όπως εσείς τα αλάνια εδώ πέρα. Οπότε ναι δεν ήξερα την λέξη "ρελαντί"....

Πάντως γράφεις καλύτερα από πολλούς! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μηχανή απίθανη!

Τώρα για το πως οδηγάει ο καθένας... είναι δικό του κομμάτι.

Θα ψωνιστώ λίγο...

Συγκριτικά με αυτήν τη κοπέλα δεν μπορώ να πω καλύτερα χειρότερα, απλά την χειρίζομαι διαφορετικά και πιο άνετα. (Γενικότερα μιλάω)

Εγώ προσωπικά σε συγχωρώ.

Μικρή είσαι θα μάθεις. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην συνεχιζεις την ειρωνια με ειρωνια γιατι πρωτον δεν χρειαζεται να ξερεις ελληνικα, δευτερον δεν χρειαζεται να εισαι αλανι και τριτον αν την ξερει η πχ μανα μου που δεν εχει καμια σχεση με 2 η 4 ροδες εσυ που εχεις και δεν εισαι και 50 φευγα μαλλον δεν εχεις δικαιολογια.

051112131037_7626.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Zappa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηρώ τρολάρεις ασύστολα έτσι(;) Σε λίγο που δε θα σε πιστεύει άνθρωπος μην έχεις παράπονο. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοί που έχουν πρόθεση να βοηθήσουν, το κάνουν και τους ξανά ευχαριστώ πολύ.

Φαν κλαμπ να κάνω και να ρίξω γκόμενους δεν ήρθα! Προφανώς ούτε να το παίξω έξυπνη!

Ήρθα να μάθω και να πάρω απόψεις ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα ελπίζοντας ότι θα βρεις πιο ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ και ΠΑΙΔΕΜΕΝΑ άτομα. Που ξέρουν να σέβονται τους εαυτούς τους και τις μηχανές τους και με την πείρα που έχουν θα βοηθήσουν και άλλα άτομα.

Κάθεστε και κοροϊδεύεται εμένα; Που προφανώς να σας είμαι σαν κόρη στην ηλικία;

Που αύριο μεθαύριο αν με συναντήσετε στο δρόμο πάνω στην μηχανή με τις φόρμες, (χωρίς βέβαια να το έχετε πάρει χαμπάρι ότι είμαι εγώ) θα σηκώσετε το χέρι να "χαιρετήσετε", τάχα ότι είσαστε οι σωστοί οδηγοί και σέβεστε τα "αδέλφια" σας τους μηχανόβιους. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Λυσσάρες είσαστε να φάτε οποιονδήποτε και πρώτοι στο να δουλέψετε έναν άνθρωπο, πάτημα θέλετε. Είδα πολύ λίγους ανθρώπους που πραγματικά αξίζει να αποκαλούν τον εαυτό τους ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ.

Να αποδείξω κάτι δεν έχω σε κανέναν σας, πέρα το ότι δεν αξίζετε όχι γενικά, αλλά έτσι όπως τα κάνατε για μένα δεν αξίζετε ούτε μια, για άλλους μπορεί να είσαστε οι καλύτεροι (και αναφέρομαι σε συγκεκριμένα άτομα)...

Και είσαστε πολύ δυνατά αρσενικά να το ξέρετε, δείχνετε την αξία σας. :clapping:

Ξέρω τι είδους αντιδράσεις θα προκαλέσει το μήνυμα αυτό, τα κοράκια είναι έτοιμα ήδη το γνωρίζω.

Απλά αν δεν μιλήσω εγώ για τον εαυτό μου, δεν θα το κάνει κανείς, εδώ μια απορία είχα και με ....

Ζητώ συγνώμη από τους συντονιστές μιας και ξέρω ότι γενικότερα προσέχουν το φόρουμ από εντάσεις (ήμουνα συντονίστρια σε άλλο φόρουμ και γνωρίζω την δουλειά...) . Οπότε θα δεχτώ κάθε είδους απόφαση που θα παρθεί για μένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα