FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Ωχ Χρήστο τώρα το είδα φίλε!! Περαστικά σου και ποτέ ξανά φίλε και βέβαια δώσε μεγάλη προσοχή στην αποθεραπεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 περαστικα γιαμαχακια!!καλη και γρηγορη αναρρωση ευχομαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Τώρα το είδα κι εγώ φίλε!.... Περαστικά όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται φίλε! Άλλο κακό να μη σε βρει! Ότι χρειαστείς, μη διστάσεις! Τα τηλέφωνα μου τα έχεις! Ευτυχώς δεν είναι κεφάλι! Το πόδι θα σε παιδέψει αλλά εν τω μεταξύ θα βλέπεις τα παιδάκια σου και θα παίζεις μαζί τους! Αξία ανεκτίμητη! Να το θυμάσαι αυτό για να καταλάβεις γιατί θα σε χτυπάω αν σε ξαναδώ χωρίς κράνος! Στο ξαναλέω, ότι χρειαστείς, χτύπα τηλέφωνο! Βρε μπας και έβαλες το σώμα σου για να προστατέψεις το νέο Γιαμάπα;.... (Σε έχω ικανό!... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Περαστικα ρε αγορι,και ποτε ξανα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Βρε μπας και έβαλες το σώμα σου για να προστατέψεις το νέο Γιαμάπα;.... (Σε έχω ικανό!... ) Χαχαχαχα με το παλιο χτυπησα το νεο δεν το ειχα καν παραλαβει ακομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 ΧΤες πηγα και την πρωτη μου εκδρομη. Ηρθαν με φορτωσανε ο a.r.o.stakhs και ο shadow και πηγαμε μεχρι Πολυκαστρο. Μια χαρα τα καταφερα κι ας ειχα τον αλλο να καραδοκει να με βγαλει φωτο στις πιο δυσκολες στιγμες :P 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Περαστικά σου χρήστο. Σιδερένιος γρήγορα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Ωραίος Χρηστάρα, δεν μασάμε τα ΑΜΕάκια ρε σύ ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 ΧΤες πηγα και την πρωτη μου εκδρομη. Ηρθαν με φορτωσανε ο a.r.o.stakhs και ο shadow και πηγαμε μεχρι Πολυκαστρο. Μια χαρα τα καταφερα κι ας ειχα τον αλλο να καραδοκει να με βγαλει φωτο στις πιο δυσκολες στιγμες :P Xρηστο χάλια εισαι...δεν το περιμενα ποτέ απο σενα!!! τιποτα λιγοτερο απο αυτα τα δεκανικια... :P γιατι σαν τη yamaha δεν εχει ρεεεεε... Μη μασας και καλη αποθεραπεια...θα περασει κ θα ειναι μονο αναμνηση και εμπειρια να θυμασαι :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Είμαι σε χειρότερη θέση. Ακινητοποιημένος από 21 Αυγούστου και συνεχίζω.. Κουράγιο... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Αντε γερα Χρησταρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Χρήστο, στη φωτογραφία βρίζεις τον stakh που πάει μπροστά γελώντας? Είμαι σε χειρότερη θέση. Ακινητοποιημένος από 21 Αυγούστου και συνεχίζω.. Κουράγιο... Τί έπαθες εσύ? Έπεσε πάνω σου το μεκανάκι την ώρα που τό 'πλενες? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τί έπαθες εσύ? Έπεσε πάνω σου το μεκανάκι την ώρα που τό 'πλενες? :P Ειχε ενα αρκετα σοβαρο ατυχημα...χωρις να φταει. Αν θελει ας τπει ο ιδιος τι εγινε...... Υπομονη John....τα δυσκολα περασαν. Χρηστο καλη αποκατασταση και σε σενα......ελπιζω συντομα να πεταξεις τα δεκανικια. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2014 από τον GeorStrat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Είμαι σε χειρότερη θέση. Ακινητοποιημένος από 21 Αυγούστου και συνεχίζω.. Κουράγιο... Παλικαρε, να γινεις γρηγορα καλα και οτι κι αν επαθες, να αποκατασταθει σωστα και να μεινει μια μακρυνη αναμνηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Είμαι σε χειρότερη θέση. Ακινητοποιημένος από 21 Αυγούστου και συνεχίζω.. Κουράγιο... Περαστικα και υπομονη φιλε μου! Χρήστο, στη φωτογραφία βρίζεις τον stakh που πάει μπροστά γελώντας? Τον βριζω γιατι παρκαρε δυο τετραγωνα μακρια απο την ταβερνα και λαχανιασα ο δυστυχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Περαστικα και υπομονη φιλε μου! Τον βριζω γιατι παρκαρε δυο τετραγωνα μακρια απο την ταβερνα και λαχανιασα ο δυστυχος Ορίστε βλέπεις τι παλιοχαρακτήρες είναι οι Γιαμαχάκιδες ? Ε ε ε? Ενώ οι Χονδάκηδες εύρισκαν για τον συνχονδάκια σαβουρδιασμένο, καφετέρια με 299 σκαλιά, χώρο πάρκιν κουτιού που έπρεπε να ανεβοκατέβεις ανήφορο με κλίση 60% με τις πατερίτσες φυσικά κλπ κλπ. :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Τί έπαθες εσύ? Έπεσε πάνω σου το μεκανάκι την ώρα που τό 'πλενες? :P Μακάρι να έπεφτε το μηχανάκι στην ώρα του καθήκοντος.. :P Έχεις PM.. Παλικαρε, να γινεις γρηγορα καλα και οτι κι αν επαθες, να αποκατασταθει σωστα και να μεινει μια μακρυνη αναμνηση! Ευχαριστώ, να'σαι καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες