Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 ρε Σαββα τι ωρα φτασατε??? περιμενα οτι θα πειναμε ενα καφε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 καλύτερα που δεν ήπιες! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 ρε Σαββα τι ωρα φτασατε??? περιμενα οτι θα πειναμε ενα καφε.. Μητσάκο μου δυστυχώς αργήσαμε, φτάσαμε κατά τις 14.20 αν θυμάμαι καλά, αφήσαμε τα πράγματα αφού βρήκαμε το δωμάτιο και σφαίρα για φαγητό....κάναμε μακακία έπρεπε από Παρασκευή νάρθουμε αλλά δεν ήξερα αν θάβγαζα το δρομολόγιο του Θωμά οπότε αναγκαστική προσγείωση...και εγώ στενοχωρήθηκα που δε σε είδα....... Είσαι θηρίο πάντως αδερφέ και εύχομαι πάντα έτσι νάσαι ! Αυθημερόν Λάρισα -Πάλαιρο-Λάρισα .....ούτε στα ποιο τρελά μου όνειρα πλέον..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 τον δικο μου τον πετυχε παντως Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Υ.Γ. Έφαγα στη μάπα τα στριγκοσουτιενάκια αντί για κανά σοβαρό μοτοσακό Μήτσο μου, άστα δράμα ...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μητσάκο μου δυστυχώς αργήσαμε, φτάσαμε κατά τις 14.20 αν θυμάμαι καλά, αφήσαμε τα πράγματα αφού βρήκαμε το δωμάτιο και σφαίρα για φαγητό....κάναμε μακακία έπρεπε από Παρασκευή νάρθουμε αλλά δεν ήξερα αν θάβγαζα το δρομολόγιο του Θωμά οπότε αναγκαστική προσγείωση...και εγώ στενοχωρήθηκα που δε σε είδα....... Είσαι θηρίο πάντως αδερφέ και εύχομαι πάντα έτσι νάσαι ! Αυθημερόν Λάρισα -Πάλαιρο-Λάρισα .....ούτε στα ποιο τρελά μου όνειρα πλέον..... 4 φυγαμε απο λευκαδα, αλλα δεν μπορουσα να ακολουθησω για φαι. Νταξει εισασταν και απ τον δρομο, οποτε λογικο που αραξατε. δεν πειραζει, θα τα πουμε καμια αθηνα τωρα ;) :rotfl: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 από τον jimbakis Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 4 φυγαμε απο λευκαδα, αλλα δεν μπορουσα να ακολουθησω για φαι. Νταξει εισασταν και απ τον δρομο, οποτε λογικο που αραξατε. δεν πειραζει, θα τα πουμε καμια αθηνα τωρα ;) :rotfl: αρκεί νάρθουν και οι άλλοι με μοτοσακά μη σκάσουν μύτη τίποτα κυλοτάκια και γΚανΤεΜόσαυροι ...... φοβάμαι μη μου λερώσουν το μοτοσακό μου με τίποτα ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ξαφνικα γεμιζει το παρκινγκ με μοτοσυκλετες και εμφανιζονται κατι υποχθονιοι τυποι που ελεγαν κατι πραγματα μηχανολογικης φυσεως που δεν καταλαβα Χριστο. Ξεσηκωσαν ολο το ξενοδοχειο στο ποδι, μαλιστα καποιος Πατρινος ξεταπωσε και την εξατμιση και ετερος μαλιας πηγαινε πανω - κατω το δρομο ξεβρακωτος.........ξεταπωτος ηθελα να πω κυριε προεδρε......... Εκεινος ο καθιστος ο χοντρουλης με το κοκκινο μπλουζακι πρεπει να ηταν ο αρχηγος της σπειρας...... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 από τον nikolas fmx 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Πωπωωωω και αλλο χοντρουλη βλεπω με κοκκινο μπλουζακι. Παλι καλα που ειπες "καθιστος" γιατι θα μπερδευομουν 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Εχω κι αλλες φωτογραφιες απο δαύτους. Οριστε οι φατσες τους, να δοθουν στη δημοσιοτητα να μαθει η κοινη γνωμη με ποιους εχει να κανει. Να καταδικαστουν κυριε προεδρε, γιατι απ οπου περναγαν εσπερναν τον πανικο με τα διαβολομηχανακια τους........ Αυτος στα δεξια, ξεσηκωνει τον κοσμακη και τον ωθει σε ακολασιες και βολτες ατελειωτων χιλιομετρων...... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) "Ατελειωτων χιλιομετρων" πφφφφ. 1100χλμ για ενα ΠΣΚ. ........μια πατουσιά δρομος Ωχ νατο. Κολλησα οξεια χιλιομετροφαγια....ποοοοοτε ξαναφευγουμε? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 από τον peterpan Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αυτος εκει στ αριστερα ειναι αναρχικος - αντιστασιακος. Σχεδον ολος ο κοσμος εχει γιαπωνεζικο μηχανακι, ενω εκεινος τολμαει να κυκλοφορει ευρωπαϊκο, μαρκας εσωρουχων μαλιστα..... Αυτος στο κεντρο εχω μαθει οτι ειναι νεκροφιλος, κυκλοφορει μηχανακι 35ετιας και παρ ολ αυτα τη βρισκει...... Αυτος στα δεξια μου σπαει τα νευρα γιατι ολο γελαει και γιατι εχει πιο ανετο μηχανακι απ το δικο μου..... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 από τον nikolas fmx 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 :rotfl: :rotfl: :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Αυτος εκει στ αριστερα ειναι αναρχικος - αντιστασιακος. Σχεδον ολος ο κοσμος εχει γιαπωνεζικο μηχανακι, ενω εκεινος τολμαει να κυκλοφορει ευρωπαϊκο, μαρκας εσωρουχων μαλιστα..... Αυτος στο κεντρο εχω μαθει οτι ειναι νεκροφιλος, κυκλοφορει μηχανακι 35ετιας και παρ ολ αυτα τη βρισκει...... Αυτος στα δεξια μου σπαει τα νευρα γιατι ολο γελαει και γιατι εχει πιο ανετο μηχανακι απ το δικο μου..... Εκεί σκέφτομαι... αχ που είναι το ΚΤΜ μου!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 :tooth: :tooth: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Ravendark μήπως πριν απο 8 χρόνια είχες μαλλιά και CBR600RR ? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 μαλλιά είχα, CBR ποτέ! :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Κι εγω, μαλλια και FMX..... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Εισαι φτυστός ένας συμφοιτητής μου με το ίδιο σκουλαρίκι και μάλιστα είχε και nickname raven. Αλλα αυτός είχε CBR600RR + μαλλιά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Ανταλάσσεται honda cbr400rr με africa twin λόγω "οικογένειας" 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εισαι φτυστός ένας συμφοιτητής μου με το ίδιο σκουλαρίκι και μάλιστα είχε και nickname raven. Αλλα αυτός είχε CBR600RR + μαλλιά βασικά μου το λένε πολλοί ότι μοιάζω με κάποιον... αλλά η αλήθεια είναι ότι οι άλλοι μοιάζουν με μένα! Εδιτ: το σκουλαρίκι που φαίνεται; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 από τον Ravendark 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 εδώ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Ανταλάσσεται honda cbr400rr με africa twin λόγω "οικογένειας" :rotfl: :rotfl: :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Κλαμπ επί τω έργω! Ε, ας τσιμπίσουμε κάτι! Στιγμές χαλάρωσης! Με το που φτάσαμε... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Αυτός με τα μπλε δίπλα σου, τι ωραίος άντρας Δεν φταίω εγώ που ζήτησα 1 κοκακόλα και αυτός έφερε 6 χαχααχ 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες