Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2014 Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες. :D Να τη χαίρεσαι. Κειμήλιο πραγματικό. :) Απ' την 1η φωτογραφία αντιλήφθηκα ότι είναι στην Καβάλα, αλλά αδυνατούσα να πιστέψω ότι ο ΠαναγιώτηςΚ πήρε και κάτι άλλο εκτός Honda....... :lol: ε, κι εκεί μπερδεύτηκα ολίγον τι. :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2014 Νομιζω εκει στην Ηρακλειτσα είναι το αγαπημενο σημειο σας για φωτογραφιες ετσι;; :) :) Με την σειρα μου να πω και εγω , καλοταξιδη με πολλα και ευχαριστα χιλιόμετρα η κουκλα σας!! :D Πραγματικα μπραβο για ολη την δουλεια που εχει γινει! Τωρα αν δεις κανεναν να τρεχει αφηνιασμένος από πισω σου για να σε σταματησει να σε ρωτησει και να πουλαει μουρη ότι και καλα εχει γνωση για το ποιο μοντελο είναι..... μαντεψε ποιοοοος θα είναι αυτος :D :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2014 Απλά πανέμορφη !!! Να την χαρείς όσο δεν πάει άλλο φίλε μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2014 Καλά χιλιόμετρα και από μένα. Διαχρονικό μηχανάκι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
this_is_was 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Να είστε καλά!! :_thumbsup: Θα την κρατήσω σε εργοστασιακή κατάσταση, αφού κι εμένα έτσι μου αρέσει! Σήμερα έγινε και η πρώτη καλή βόλτα μαζί της, με κάτι φιλαράκια από Καβάλα, γράφοντας 330 χιλιόμετρα. Η διαδρομή περιελάμβανε εθνική, επαρχιακό ανοιχτό δρόμο και επαρχιακό με κλειστά ανηφορικά και κατηφορικά κομμάτια. Η μηχανή αυτή είναι πολύ απολαυστική σε ανοιχτές στροφές, στα πολύ κλειστά κομμάτια κάνει την εμφάνισή του το βάρος της και νομίζεις ότι θα πέσεις. Στις όχι πολύ κλειστές στροφές, απλά έχεις δευτέρα στο κιβώτιο και πας...τραβάει από πολύ χαμηλά, είναι και μακριές οι ταχύτητές της, όλες κι όλες 4..Το τιμόνι της είναι πολύ στενό, με αποτέλεσμα να πιάνονται τα μπράτσα, και η σέλα της, αν και πολύ μαλακή με μπόλικο αφρώδες, μετά από κάποια ώρα σε πιάνει ο κώλος σου. Πού θα πάει, όμως, θα τα συνηθίσω!! Κατά τα άλλα, κλείδωσε στα 100-110 χαω και την απολαμβάνεις...cruising... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες