Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Κούκλα, κούκλα.............

Recommended Posts

Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες. :D

Να τη χαίρεσαι. Κειμήλιο πραγματικό. :)

Απ' την 1η φωτογραφία αντιλήφθηκα ότι είναι στην Καβάλα, αλλά αδυνατούσα να πιστέψω ότι ο ΠαναγιώτηςΚ πήρε και κάτι άλλο εκτός Honda....... :lol: ε, κι εκεί μπερδεύτηκα ολίγον τι. :unsure: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Νομιζω εκει στην Ηρακλειτσα είναι το αγαπημενο σημειο σας για φωτογραφιες ετσι;; :) :)

Με την σειρα μου να πω και εγω , καλοταξιδη με πολλα και ευχαριστα χιλιόμετρα η κουκλα σας!! :D Πραγματικα μπραβο για ολη την δουλεια που εχει γινει!

Τωρα αν δεις κανεναν να τρεχει αφηνιασμένος από πισω σου για να σε σταματησει να σε ρωτησει και να πουλαει μουρη ότι και καλα εχει γνωση για το ποιο μοντελο είναι..... μαντεψε ποιοοοος θα είναι αυτος :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Να είστε καλά!! :_thumbsup: :_thumbsup:

Θα την κρατήσω σε εργοστασιακή κατάσταση, αφού κι εμένα έτσι μου αρέσει!

Σήμερα έγινε και η πρώτη καλή βόλτα μαζί της, με κάτι φιλαράκια από Καβάλα, γράφοντας 330 χιλιόμετρα. Η διαδρομή περιελάμβανε εθνική, επαρχιακό ανοιχτό δρόμο και επαρχιακό με κλειστά ανηφορικά και κατηφορικά κομμάτια. Η μηχανή αυτή είναι πολύ απολαυστική σε ανοιχτές στροφές, στα πολύ κλειστά κομμάτια κάνει την εμφάνισή του το βάρος της και νομίζεις ότι θα πέσεις. Στις όχι πολύ κλειστές στροφές, απλά έχεις δευτέρα στο κιβώτιο και πας...τραβάει από πολύ χαμηλά, είναι και μακριές οι ταχύτητές της, όλες κι όλες 4..Το τιμόνι της είναι πολύ στενό, με αποτέλεσμα να πιάνονται τα μπράτσα, και η σέλα της, αν και πολύ μαλακή με μπόλικο αφρώδες, μετά από κάποια ώρα σε πιάνει ο κώλος σου. Πού θα πάει, όμως, θα τα συνηθίσω!! Κατά τα άλλα, κλείδωσε στα 100-110 χαω και την απολαμβάνεις...cruising...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα