CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Οι συγκρισεις γινονται με την ιδια/παρομοια χρηση.. Παμε παλι λοιπον.. Απλο carb+σκισιμο= μικροτερη καταναλωση απο fcr+σκισιμο. Απλο carb+normal οδηγηση= ιση/μεγαλυτερη/μικροτερη αναλογα με την περιπτωση, καταναλωση απο fcr+normal οδηγηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Απλο carb+normal οδηγηση= ιση/μεγαλυτερη/μικροτερη αναλογα με την περιπτωση, καταναλωση απο fcr+normal οδηγηση. καταλαβαίνεις ότι δεν βγάζει νόημα η πρότασή σου έτσι; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 συμφωνα με το car τωρα πιο αξιζει να κοιταξω με βαση τα λεγομενα σας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 συμφωνα με το car τωρα πιο αξιζει να κοιταξω με βαση τα λεγομενα σας? σου ζητησε 3600 για xt660 και ηταν και φιλος σου; κοιτα και κανενα ΚΤΜ SMC 660 :baby: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 απο καταναλωση και προβληματα το 660 που λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 αν σε απασχολεί τόσο η κατανάλωση πάρε παπάκι... Δεν γίνεται να έχεις άλογα και να σκας για την κατανάλωση. Αν είναι σε καλή κατάσταση, 640-660 όσο το προσέχεις, θα σε προσέχει και αυτό... Αλλά δύσκολο να βρεις καλό 640-660... Για μένα, κάνε λίγο καιρό υπομονή, μάζεψε ένα χιλιάρικο ακόμα και πήγαινε στο 690, και καλύτερη κατανάλωση που αγχώνεσαι και απροβλημάτιστο μοτέρ και σαφώς πιο δυνατό... το δυνατότερο μονοκύλινδρο στην αγορά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 καλυτερα να μιλησει καποιος που το εχει ζησει το μηχανακι,εγω εχω ζησει μονο το 690 οποτε δε θελω να κανω εικασιες-υποθεσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 οποτε 690 αλλα κοντα στα 3000 δυσκολο ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αλλά δύσκολο να βρεις καλό 640-660... Ισχυει αυτο που λεει ο Raven. Αν σε ενδιαφερει το 660 δες αυτο. http://www.car.gr/cl...s/view/5495728/ Το μηχανακι ειναι αστερι μολις βγηκε απο ανακατασκευη το μοτερ και στρωθηκε(ειναι φιλου μου). Αν το προσεξεις δεν θα εχεις θεμα! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 από τον dEvilKinG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 ποσα αλογακια βγαζει αυτο?γτ εγινε ανακατασκευη?θα εχει προβληματα στην πορεια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Υποψιν το 660 ειναι μονο μανιβελα. Αλογα βγαζει.. πολλα... Δεν ειναι η δυναμη το προβλημα σου πιστεψε με :P Εγω παντως θα εψαχνα για καλο 625/640 στη θεση σου με το budget σου(οπως και εκανα δηλαδη καποτε). Φιλος ειχε παρει το 690 με λιγοτερα απο 3000 καποτε(believe it or not). Πλεον ειναι αρκετα ακριβα. Ισως με λιγη υπομονη βρεις κατι καπως κοντα στο budget σου και με παζαρι το χτυπησεις. Δεν πουλανε οσο θα επρεπε ουτως ή αλλως, ειδικα τα sm. Με αλλη μασκα/εξατμισεις το κανεις και πανεμορφο και εισαι comple. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) ποσα αλογακια βγαζει αυτο?γτ εγινε ανακατασκευη?θα εχει προβληματα στην πορεια? http://www.mybike.gr...%CE%B5-660-smc/ Απο δυναμη αλλο τιποτα.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 από τον dEvilKinG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 την καταναλωση την εχει υπολογισει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οχι, δεν εχει υπολογισει καταναλωση το μηχανακι μεχρι κ πριν 5 μερες στρωνωταν οποτε να υπολογισεις τι; να πηγαινεις με 70 max? Ο stiffler που εχει το ιδιο μηχανακι παντως ειναι απο 5.5 εως 6.5 στα 100. Υποψιν οτι το fcr του εγινε και αυτο rebuild, και ρυθμισμα στον Αλεξιου στην KTM (Paddock 512). Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 από τον dEvilKinG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 αν καταληξω σε 660 η 690 απο σερβις λογικες τιμες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5035413/ και αυτο δεν αξιζει με βαση τα χμ του..λογικα καινουριο ειναι και αθικτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Προσπαθησε να βγαλεις απο το κεφαλι σου το κοματι ''καταναλωση'' κοιτοντας την κατηγορια ''μεγαλο μονοκυλινδρο καρμπυρατερατο''. Σαφεστατα δεν ειναι και τραγικα τα πραγματα αλλα θα επρεπε να ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτεσαι αν οχι καθολου. Στο ειπαν και τα παιδια ποιο πανω! φιλικα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μην κοιτας τα χιλιομετρα που γραφουν. Σιγα μην εχει 3000 χλμ απο την μερα που αγοραστηκε. Λογικα (και εφοσων ειναι αληθεια)εννοει απο την ανακατασκευη. Αλλα δεν το ξερεις αν λεει αληθεια. Αυτος ειναι ο Μπαμπης απο τις αχαρνες που οταν πουλησει χαθηκε. Εγω κοβω τον πο@@ο μου για το μηχανακι που προτεινα επειδη το ξερω και εχω ασχοληθει και ο ιδιος. Υπαρχουν ολα τα τιμολογια παρεπιπτοντος. Το θεμα ειναι να δεις τι θες εσυ σαν μηχανακι. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 από τον dEvilKinG 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Αυτος ειναι ο Μπαμπης απο τις αχαρνες που οταν πουλησει χαθηκε. Εγω κοβω τον πο@@ο μου για το μηχανακι που προτεινα επειδη το ξερω και εχω ασχοληθει και ο ιδιος. Τι εννοεις, δεν εχει after sales support ο Μπαμπης???? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 660 h 690 θα καταληξω..ισως περιμενω καποια ευκαιρια για να αρπαξω ενα 690....θα περιμενω λιγο ακομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) 660 h 690 θα καταληξω..ισως περιμενω καποια ευκαιρια για να αρπαξω ενα 690....θα περιμενω λιγο ακομα Μην περιμενεις να βρεις κατω απο 4000~€ 690 που να ειναι σωστο (smc/duke). Ισως βρεις απο 3500-4000 κανα SM αλλα και αυτο ειναι με ερωτηματικο. Ευκαιριες δεν υπαρχουν, ο κοσμος δεν χαριζει. (Ειδικα στην Αθηνα) Αν ηταν ετσι θα επρεπε να περιμενω κανα SMR 990 στα 5000 να το χτυπησω. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 από τον dEvilKinG 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5268285/ αυτο τι λεει?λιγα χμ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 από τον nikdes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Απο το Internet δεν γινονται διαγνωσεις φιλε μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 εχεις δικιο αλλα να ταξιδεψω για να τα βλεπω απο κοντα λογο δουλειας δεν μπορω....οποτε δυσκολα θα δω κατι να αξιζει..εξαλλου δεν εχω εμπειρια να το κρινω αν αξιζει η οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Εσυ δεν ειπες οτι εχεις μεχρι 3 χιλιαρικα budget? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες