JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Για τι ταχύτητες μιλάμε; Αν η κοπέλα έχει κουράγια από την δουλειά, θα έρθουμε, ειδάλλος, ύπνος.. Αν και ένα ταξίδι ψάθα - αλεποχώρι το χρωστάω.. **Για τις ταχύτητες ρωτάω για να έρθει και ένας φίλος με 125cc.. Βέβαια μπορούμε απλά να σας βρούμε εκε.. (Θα φύγουμε από τις 9 το πρωί εμείς, για να σας προλάβουμε ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 εχουν γινει απειρες βολτες στις οποιες υπαρχουν απο παπια μεχρι ss1000, παντα την βρισκουμε την ακρη, μην σε αγχωνει αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Κάποτε ήμουν και εγώ με παπί ;) Απλά ρωτάω διότι μπορεί πχ όλοι να πάνε με 1000αρες και να θέλουν να κάνουνε Ομόνοια-Ψάθα 15' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 δεν το ήξερα την πρώτη φορά αλλά οκ..ο καθένας με τον ρυθμό του,μένεις πάνω στον δρόμο και στις διασταυρώσεις ανασυγκρώτηση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 μέσα εγώ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Πιστευω να μπορεσω να ερθω..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πήγε Πεμπτη,οποτε ας κανουμε και μια λιστα να δουμε ποιοι θα ειμαστε στο περιπου,να ξερουμε και ποιους θα περιμενουμε. 1.Κονανγερος. 2.Μπιλ7Χ. 3.Αλεξ_ο_ενας. 4.Δαντης3. 5.Βιλ_Φειζερ. 6. Χλαπατσερ Εντιτ. Και ελεγα καποιον ξεχασα απο χθες χαχα!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 από τον Konangera 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 6. χλαπατσερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 7.χρηστοςζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 1.Κονανγερος. 2.Μπιλ7Χ. 3.Αλεξ_ο_ενας. 4.Δαντης3. 5.Βιλ_Φειζερ. 6. Χλαπατσερ 7.ChristosZ 8.Gee 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 1.Κονανγερος. 2.Μπιλ7Χ. 3.Αλεξ_ο_ενας. 4.Δαντης3. 5.Βιλ_Φειζερ. 6. Χλαπατσερ 7.ChristosZ 8.Gee 9. Renegade 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Εβαλα καινουργιο λαστιχο πισω,κανονιστε Λουλου ραφο τωρα δεν εχει δικαιολογιες δεν εχω λαστιχα οταν θα τρως ξυλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Καταδρομικη μυριζει............................................................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Νταξει εγω δεν θα εχω ουτε λαστιχα σε καλη κατασταση, και εχω την εντυπωση πως θελω κ τακακια... οποτε θα παω πιο κυριλε απο αλλες φορες... Αλλα δεν θα εχετε το αγχος να με περιμενετε, τον δρομο τον ξερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Καταδρομικη μυριζει............................................................ Εσυ κοιτα να μου παραγγειλεις τα φλας μπας και φτασουν καποτε και θα σε κανονισουμε και σενα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Με το παππι? Μην μας περιμενεις εσυ να λες...... Εσυ κοιτα να μου παραγγειλεις τα φλας μπας και φτασουν καποτε και θα σε κανονισουμε και σενα. Καλα που μου το ειπες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Καλα στο κλειστο στροφιλικι ετοιμαστειτε για πολυ σουβλακι!! Αν δεν μεινω απο φρενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Αρα θα κανεις παρεα στο γερασιμο που ετσι και αλλιως δεν εχει φρενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Αν ερθει αλλος με Χονδα ΣΑΣ ΓΑΜ&^&^%$$ΣΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Konangera Τελευταία ανάγνωση: Δεν έχει αναγνωσθεί ακόμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Αν ερθει αλλος με Χονδα ΣΑΣ ΓΑΜ&^&^%$$ΣΑ!!! ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Πρεπει να εχω την πρωτια στο χειροτερο μηχανακι!! Και επειδη μυριζομαι ρενεγειντ-ζαβολια απλα ενημερωνω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Ιδωμεν... γτ ρε ελα να κανουμε και μπανακι... tuning θα πας? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 γτ ρε ελα να κανουμε και μπανακι... tuning θα πας? δεν ξερω ρε φιλε ακομα εχω κατι υποχρεωσεις και προσπαθω να το βολεψω για να τα κανω και τα δυο ξερουμε ωρα επιστροφης???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Ρωτα τον θεματοανοιξαντα<wtf?>! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες