St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Χαιρετω ολο το forum.Εχω να μπω καιρο λογο δουλειας αλλα σε λιγες μερες γυριζω στη σχολη και θα εχω χρονο να μπαινω. Το λοιπον.Αρχες καλοκαιριου ξεκινησα να ψαχνω μηχανη.Βασικα κριτηρια για επιλογη ηταν να ειναι on/off,αξιοπιστο,οικονομικο και πανω απο ολα να μου αρεσει... Αρχες Ιουνιου κατεβηκα Λουτρακι να κοιταξω ενα bmw g650gs dakar του 2002 αν θυμαμαι καλα αλλα οπως αποδειχθηκε τα χιλιομετρα ειχαν γυρισει στα 22.000 ,δισκοπλακες ειεικως απαραδεκτες,ξεραμενα λαστιχα,ειχε φυγει το χρωμα απο τα καπακια του κινητηρα και με τα πολλα μου σκαει στο τελος οτι το ειχε φερει και απο Γερμανια..Ακυρο το μηχανακι. -Πεμπτη απογευμα πεφτω πανω σε μια αγγελια για ενα μαυρο Yamaha xt660-r.Εδω ειμαστε λεω.19.000 χλμ,με μπολικα extra(οσα θα εβαζα και εγω ακριβως τα ιδια με την διαφορα οτι του λειπουν μονο οι χουφτες).Μιλαμε τηλεφωνικα και κανονιζουμε ραντεβου.Παρεα μου ειχα τον γειτονα μου,σοβαρος ανθρωπος,οδηγει ενα Varkadero και εχει κανει μονος του ανακατασκευη μια ducati και ενα Honda.Μερακλης ο ανθρωπος και με πολυ μερακι. -Για να μην τα πολυλογω το μηχανακι ειναι καινουργιο,πεντακαθαρο,ατρακαριστο και με τα γνησια χιλιομετρα του..Τον Μαιο του 13 που περασε κτεο ειχε 18,400 και τωρα που το εχω στα χερια μου εχει 19,700. -Συμπερασματα δεν μπορω να βγαλω ακομα για το μηχανακι γιατι το εχω μονο 2 μερες και επειδη θα φυγω για την αλλη πολη τρεχω να μπαλωσω κατι γραφειοκρατικες δουλειες που εχω να κανω. -Αυριο το βαζω μεσα στο γκαραζ του γειτονα για να αλλαξουμε λαδακια,φιλτρα,μπουζι και να περασουμε και το bugster που μου εκανε δωρο ο αλλος. -Δυο μερες που το κυκλοφορω εχω καταφερει να πηγαινω αρκετα καλα και να φρεναρω εξισου καλα.Τελικα ειναι σαν μεγαλο παπι. Να την και η Black Mamba. Η φωτογραφια ειναι απαραδεκτη αλλα ελπιζω συντομα να την βγαλω με φοντο καταπρασινα βουνα και μεσα σε μικρους χωματοδρομους.. 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Καλοταξιδο και καλα χιλιομετρα να γραψετε..... Παντα ορθιοι και να την ευχαριστηθεις οπως θες. Καπου θα σε παρει το ματι μου......αν δε σε δω χαιρετα εσυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Ευχαριστω πολυ φιλε..Μολις γυρισει και ο Γιαννακης να πιουμε κανενα γκαιφε στο Εξαντας.. P.s.Το δεξι αυτοκολλητο εφυγε στο πλυσιμο..Το αριστερο καλα κρατει ακομα. Το λαδι κατω απο την μηχανη ειναι ξεμπαρκο.Μολις το ειδα στη φωτο εψαξα ολη τη μηχανη για διαρροη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 μπορει να μην ειναι λαδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Λαδι ειναι..Ο δρομος ειναι γεματος απο τετοια..Εχω σκυψει παμπολλες φορες να τσεκαρω και το αμαξι και τη gilera και παντα ειναι απο αλλον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Καλορίζικο το όχημα Στάθη, καλές βόλτες! Σου εύχομαι πάντα όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Ευχαριστω πολυ φιλε μου..Και εσυ με το καλο το εργαλειο των ονειρων σου να βρεθει στα χερια σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Καλοριζικο Σταθη!Ποσο πηγε το μαλλι αν επιτρεπεται?Πρεπει να ηταν καλη ευκαιρια και με τετοια χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Να μην αναφερουμε τιμες τωρα δεν λεει.. Πανω εχει. -Συναγερμο meta -Ζελατινα givi -Καρινα -Bugster -Μπαγκαζιερα givi -Καινουργια λαστιχα. Μαζι με την μεταβιβαση στοιχισε αρκετα κατω απο τα 3000.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Μην το πεις πουθενα.Εχω δει αρκετα 3χιλιαρα για τετοια κατασταση και για να μη σου πω και αρκετα χειροτερη.Να το χαρεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Ο κυριος που το ειχε ηταν πολυ σωστος ιδιοκτητης... 50αρης που πλεον κοιταζει για bmw 800 st.. Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spikri79 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Καλορίζικο φίλε μου και καλοτάξιδο! Ως πρώην κάτοχος ίδιου μοτο μπορώ να σου πω οτι είναι όντως παπί με ότι + & - μπορεί να έχει. Συμβουλή....βάλε ένα σετ ελατήρια μπροστά και θα πάθεις την πλάκα σου με τη διαφορά.Επίσης με ένα κοντίτερο φτερό από Χ θα μιώσεις τα φαινόμενα .....ιστιοπλοίας που έχει το μεγάλο μαμά φτερό. Πάντα όρθιος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 καλοταξιδος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Καλορίζικη, πιστεύω μία από τις ιδανικότερες μηχανές για να οργώσεις την ελλάδα, εννοώντας τα αναρίθμητα βουνά της με τα χωριουδάκια καθώς και τα αναρίθμητα νησιά. Και επειδή το χαζεύω καιρό πάρε μια δυο σελίδες που θα σε ενδιαφέρουν http://www.off-the-road.de/en/XT-660R-X/ για διάφορες αγορές και εδώ http://advrider.com/forums/showthread.php?t=188142 για το πόσο μάχιμο μπορεί να γίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Καλορίζικο! Βάλε καμια φωτό να το δούμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 καλοριζικο και απεφτο να ειναι! να το χαρεις στο επακρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές μάγκες. Να είστε όλοι καλά και να είμαστε όλοι πάντα όρθιοι. Φωτογραφίες θα ανεβάσω σύντομα καλύτερες να φαίνονται και τα πλαστικά που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ελπίζω μέχρι Τρίτη -Τέταρτη να έχω τελειώσει και να αρχίσω να κατηφοριζω προς Πελοπόννησο. Την καημένη την μάνα μου σκέφτομαι που θα μένει ξαγρυπνη.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Πολυ ομορφη. Ευχομαι καλοριζικη με πολλα χαρουμενα κ ξεγνοιαστα χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες