REPT1L3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Σας ευχαριστω ολους για τα λογια σας. Τιποτε αλλο δεν ειναι αρκετο απο ενα τεραστιο ευχαριστω για μια ακομα φορα που βλεπω οτι παντου τριγυρω εχω φιλους που νοιαζονται, σκεφτονται οπως εγω, νοιωθουν οπως εγω. Τελικα ειμαστε πολλοι και αυτο με κανει να χαιρομαι παρα πολυ... :) Οσο για το τι μπορουμε να κανουμε, επιτρεψτε μου να κανω την αρχη. Βρηκα ενα site που μας δινει ακριβως αυτο που θελουμε: ενα χαρτη οπου μπορουμε να βαλουμε μια καρφιτσα στη τοποθεσια μας ωστε να μαζεψουμε ολους οσους εχουν διαθεση και μπορουν να φιλοξενησουν ενα απο τα αδερφια μας στην Ιρλανδια αν ερθουν εδω. Αφου τιγκαρουμε το χαρτη της Ελλαδας με καρφιτσες τοτε μπορουμε να τους στειλουμε το link μαζι με ενα μεγαλο ευχαριστω η οτιδηποτε αλλο. Και για να ξεκινησω οριστε το link: http://bit.ly/1lyJQfc Η διαδικασια για να βαλετε μια διευθυνση ειναι πολυ απλη. 1. Επιλεξτε Additions και μετα Add Marker - Simple. 2. Στο Entry name αν θελετε βαζετε ενα ονομα/nickname η απλα τη περιοχη σας. 3. Στο Location μπορειτε να βαλετε απλα τη περιοχη σας (πχ Nea Ionia, Attiki, Greece) και μετα πατατε Submit. Προφανως μπορειτε να βαλετε πληρη διευθυνση, φωτο η οτιδηποτε αλλο αλλα φανταζομαι οτι ως προσωπικα δεδομενα κατι τετοιο δεν ειναι επιθυμητο... Ακομα και με την διευθυνση της περιοχης νομιζω οτι θα ειναι υπεραρκετο στους φιλους που θελουν να ερθουν στα μερη μας. :) Αντε να δουμε λοιπον... Ενα απειροελαχιστο λυθαρακι και απο εμενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Παιδια ειστε ολοι καταπληκτικοι! Θα ηθελα να μπορεσω να σας βρω ολους εναν εναν και να σας σφιξω το χερι και να σας πω ενα μεγαλο Ευχαριστω απο καρδιας! :) Με τιμα αφανταστα το οτι τοσο πολλοι επιλεγετε να συμμετασχετε σ' αυτο το θεμα και να βαλετε το λιθαρακι σας για να ευχαριστησετε μαζι μου αυτους τους ανθρωπους. Ομως εδω θελω να πω και κατι ακομα πολυ σημαντικο που δεν ειπωθηκε και πρεπει να ειπωθει just to set the record straight. Οταν εγραψα το αρχικο θεμα αναφερθηκα στην ιστορια καθ' αυτη απο τη κλοπη της μηχανης και μετα χωρις να μιλησω για τα οσα ειχαν γινει πριν στο ταξιδι η και μετα. Στο κομματι της Ιρλανδιας προφανως το πρωτο λογο τον ειχαν τα παιδια του biker.ie και δικαιως. ΟΜΩΣ... πριν απο αυτο υπηρξαν και καποιοι αλλοι ανθρωποι που βοηθησαν με τη καρδια τους τοσο στο προβλημα των πηνειων, οσο και με υπεροχα κερασματα και καλοσωρισματα, οσο και τελικα στην αφιξη μας στην Ελλαδα ξημερωματα, κουρελιασμενοι απο τη κουραση... Και ναι, ολοι μοτοσυκλετιστες, ολοι Ελληνες και ολοι μελη του Mybike... Να γινω λιγο πιο σαφης; Θα γινω αν και αυτα θα ειπωθουν σε μια αναλυτικη ιστορια για αυτο το "ταξιδι που δεν ηταν ταξιδι" εν ευθετω χρονο: - Μια υπεροχη ομαδα ανθρωπων στη Πατρα που με υποδεχτηκε με τεραστια χαμογελα, μου χαρισαν παρεα, κερασματα και ευχες για το δρομο... - Ενας αγαπημενος αδερφικος φιλος που προτιμα να κραταει χαμηλο προφιλ και στεκει χρονια τωρα αγρυπνος φρουρος στα μετοπισθεν (που ξερω καλα ποσο θα ηθελε να ταξιδευει παρεα μου ομως η ζωη τον κραταει εδω) και που καθε φορα που εχω καποιο προβλημα η ανησυχια σπευδει, κινει γη και ουρανο, γνωστους και αγνωστους για να βοηθησει αποτελεσματικα, μεθοδικα, σιωπηλα. Και ναι, ειναι μελος εδω του ΜΒ και ξερω οτι θα διαφωνησει με το οτι γραφω αυτες τις γραμμες αλλα εγω πρεπει να το πω -του ειπα οτι ολα θα γραφτουν στην ωρα τους οπως πρεπει, ομως για τωρα η βοηθεια του οφειλεται να σημειωθει. - Ο ευγενεστατος, χαμογελαστος, ζεστος και υπεροχος ανθρωπος Γιωργος VFR που χωρις να με εχει γνωρισει ποτε απο κοντα εγινε χιλια κομματια ψαχνοντας λυση στο προβλημα του ανορθωτη/πηνειων/whatever, και που μετα εφαγε κυριολεκτικα τον κοσμο ψαχνοντας λυση στη μεταφορα της μηχανης για Ελλαδα μεχρι που τελικα ο αθεοφοβος τη βρηκε μεσα σε ελαχιστο χρονο και με τις καλυτερες δυνατες προυποθεσεις για την μεταφορα! - Ο γνωστος και μη εξαιρετεος Χαρουλιζας που με τον ξαδερφο του εχασαν τον υπνο τους και σηκωθηκαν χαραματα μονο και μονο για να ειναι 4 το πρωι στο αεροδρομιο για να παραλαβουν τα ...κομματια μας και να τα αφησουν μπροστα στο σπιτι μας... Μια βοηθεια πολυτιμη οσο δεν παει καθως εκεινη την ωρα ειμασταν σε φαση αποσυνθεσης! Η ευγενεια Ψυχης δεν διακρινει εθνικοτητες, δεν εχει σημαιες και πατριδες αλλα πηγαζει απο τα σωθικα των ανθρωπων, απο μεγαλες καρδιες που σε πεισμα των καιρων που μας θελουν ρομποτακια εχουν να δωσουν ακομα απειρη καλοσυνη, αμμεριστη φιλοξενια και ανιδιοτελη βοηθεια... Σας ευχαριστουμε ΟΛΟΥΣ. 26 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Η πινέζα μου έπεσε πάνω στον χάρτη για να κάνω και UP και για τους υπόλοιπους! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Moλις διαβασα ολη την ιστορια απο motomagazine και απο εδω πιο αναλυτικα και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο, ειλικρινα! Νομιζω οτι τα λογια ειναι περιττα για την περιπτωση σου Νικολα! Χαιρομαι που υπαρχουν τετοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και αναμεσα μας και σε ολο τον κοσμο και νιωθω περιφανος βλεποντας οτι η εννοια "μοτοσυκλετισμος" οπως την εχω στο μυαλο μου υπαρχει ακομη και περνει σαρκα και οστα μεσα απο την ιστορια σου.. Γεροι να ειναι ολοι αυτοι οι υπεροχοι ανθρωποι που βρεθηκαν στον δρομο σας και σας βοηθησαν να λαβει η ιστορια ενα τετοιο εξαιρετικο τελος! Γερος να εισαι και συ Νικολα και η κοπελα σου να ξανα παρετε την Αυρα στα χερια σας και να ταξιδευετε οπου βαζει ο νους σας.. Παντα τετοια ομορφα να ακουμε (για την ευχαριστη πλευρα των πραγματων) Και εις αλλα με υγεια! (Θελω αν μπορει καποιος να με κανει pin στον χαρτη γιατι το σαραβαλο μου τα εχει παιξει και δεν με αφηνει.. Γιαννης απο Ξανθη για φιλοξενια, χωρο για την μηχανη και ο,τι αλλο χρειαστει) Να εισαι καλα Γιαννη μου για τις ευχες και ανταποδιδω -να εισαι και εσυ παντα γερος, ορθιος και με ομορφα χιλιομετρα στις ροδες σου. :) (Η καρφιτσα σου μπηκε εδω: http://www.zeemaps.com/edit/JyFd_FwYuQEyBox3cuIfyQ ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Πινεζιάστηκα και γω.,. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Παρων και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κάρφωσα και γω την αγριο-πινέζα μου!!! Wild-pinned λέμε!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 από τον wildbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnkar 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Κομπλέ στον χάρτη κι εγώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Φιλε νικο ειμαι μολις 16 ετων δεν εχω μηχανη δικια μου καν αλλα διαβαζω τα ταξιδια που κανεις και παντα με συναρπαζουν καθως θελω να ακολουθησω τον δρομο σου! , σημερα αποφασησα να κανω εναν λογαριασμο ετσι για να βρησκεται και επεσα επανω σε αυτο το θεμα και πραγματικα συμπασχω μαζι σου, τις καλυτερες ευχες μου για γρηγορη αποκατασταση τις αυρας ! και με το καλο να μας ανεβασεις κι'αλλα απο υπεροχα ταξιδιωτικα σου! Ζητω συγνωμη για συντακτικα και ορθογραφικα λαθη. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2014 :shock: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Σας ευχαριστω ολους για τα λογια σας. Τιποτε αλλο δεν ειναι αρκετο απο ενα τεραστιο ευχαριστω για μια ακομα φορα που βλεπω οτι παντου τριγυρω εχω φιλους που νοιαζονται, σκεφτονται οπως εγω, νοιωθουν οπως εγω. Τελικα ειμαστε πολλοι και αυτο με κανει να χαιρομαι παρα πολυ... :) Οσο για το τι μπορουμε να κανουμε, επιτρεψτε μου να κανω την αρχη. Βρηκα ενα site που μας δινει ακριβως αυτο που θελουμε: ενα χαρτη οπου μπορουμε να βαλουμε μια καρφιτσα στη τοποθεσια μας ωστε να μαζεψουμε ολους οσους εχουν διαθεση και μπορουν να φιλοξενησουν ενα απο τα αδερφια μας στην Ιρλανδια αν ερθουν εδω. Αφου τιγκαρουμε το χαρτη της Ελλαδας με καρφιτσες τοτε μπορουμε να τους στειλουμε το link μαζι με ενα μεγαλο ευχαριστω η οτιδηποτε αλλο. Και για να ξεκινησω οριστε το link: http://bit.ly/1lyJQfc Η διαδικασια για να βαλετε μια διευθυνση ειναι πολυ απλη. 1. Επιλεξτε Additions και μετα Add Marker - Simple. 2. Στο Entry name αν θελετε βαζετε ενα ονομα/nickname η απλα τη περιοχη σας. 3. Στο Location μπορειτε να βαλετε απλα τη περιοχη σας (πχ Nea Ionia, Attiki, Greece) και μετα πατατε Submit. Προφανως μπορειτε να βαλετε πληρη διευθυνση, φωτο η οτιδηποτε αλλο αλλα φανταζομαι οτι ως προσωπικα δεδομενα κατι τετοιο δεν ειναι επιθυμητο... Ακομα και με την διευθυνση της περιοχης νομιζω οτι θα ειναι υπεραρκετο στους φιλους που θελουν να ερθουν στα μερη μας. :) Αντε να δουμε λοιπον... UP! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 πραγματικα δε ξερω τι να πω...Στην αρχη του θεματος τα χα παρει , ειχα φουντωσει.. μετα δε ξερω.. μου φαινοταν σαν αυτες τις αμερικανικες ταινιες με teenagers που κανουν κατι και στο τελος μαζευονται καναλια στο front yard , γκισε με μπλουζακια , κοσμος με τροχοσπιτα... ο χαμος ο ιδιος.... Καλα εννοειται πως η κουκλαρα δεν θα εχει παθει κατι και οτι θα ξαναπας οδικως εκει παλι ετσι?Τι να παθει?γιατι να παθει?Πραγματικα αυτα τα κωλοπαιδια θελανε να τα δεσεις πισω απο τη μηχανη και να τα φερεις σερνοντας οδικως στην ελλαδα...Ε θα τους σενιαρανε οι τυποι εκει... Εννοειται οτι αμφιβαλω οτι θα γινοταν αυτο το πραγμα εδω στην ελλαδα.. ισως υπηρχε η καλη διαθεση αλλα δε νομιζω να υπηρχαν τα μεσα. Νομιζω οτι με την παραλαβη πρεπει να κανουμε τελετη υποδοχης ετσι? Αρε και αν ειχε στομα η αυρα να μιλισει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αρε και αν ειχε στομα η αυρα να μιλισει.. Αχ και να ειχε στομα τι θα ειχε να πει... Πιστευετε οτι καμια φορα τα μεταλλα και τα πλαστικα μπορουν να "μεταμορφωθουν" σε κατι αλλο, κατι εμψυχο, κατι ζωντανο; Εχω μια εικονα στο μυαλο μου που θα μου μεινει αξεχαστη. Ειχαμε βγαλει τη μηχανη απο το βρωμονερο, το σοου ειχε τελειωσει και ολοι οι περαστικοι και τουριστες ειχαν αναχωρησει προς αναζητηση αλλων αξιοθεατων να ασχοληθουν. Ο φιλος με το γερανο με χαιρετησε, μαζεψε τον εξοπλισμο και εφυγε και τελικα απεμεινα μονος εγω, μαζι με την καλη μου Αυρα που εστεκε τσαλακωμενη και ανημπορη, ακουμπισμενη στο μικρο τοιχο του παρκου. Το θεαμα ηταν σπαρακτικο. Μερικες ωρες πριν ταξιδευε αγερωχη, γυαλιζοντας στο σουρουπο, χωρις κανενα προβλημα πλεον και τωρα ηταν εδω γεματη πληγες, με ολα τα συστηματα νεκρα... Θα μπορουσα να ορκιστω οτι αν ακουγες προσεκτικα θα την ακουγες να λεει "γιατι μου το εκαναν αυτο;"... Την πηρα στοργικα αγκαλια, επιασα τα grips και ξεκινησα να την σπρωχνω μονος μου πισω προς το ξενωνα καθως ηταν δεν ηταν 350 μετρα παραπανω... Με τα παντα γεματα νερο η μηχανη ηταν απιστευτα βαρια και με δυσκολια μπορουσα να τη σπρωχνω και ετσι καθε τρεις και λιγο σταματουσα για να παρω ανασσα. Σε καποιο σημειο οι δυναμεις μου με εγκατελλειψαν και ηξερα οτι δεν θα μπορουσα να συνεχισω. Την εβαλα στο stand, χαιδεψα το ντεποζιτο και ψυθιρισα: Ολα θα πανε καλα μωρο μου... Η μηχανη θα ερθει εδω και θα γινει καλυτερη απο ποτε, ομως εχουμε δρομο ακομα μακρυ... Μπορει τοσο οι Ιρλανδοι οσο και οι Ελληνες φιλοι να βοηθησαν απιστευτα σε καθε επιπεδο, ομως we are not out of the woods just yet.... Σημερα ειχα μια νεα ενημερωση για τη καλη μου και τα νεα δεν ηταν και τοσο καλα. Οταν λυθηκαν τα carbs για να καθαριστουν, κατα λαθος επεσε καθαριστικο σπρευ πανω στα διαφραγματα με αποτελεσμα τα δυο απο τα τεσσερα να καταστραφουν εντελως και τα αλλα δυο να ειναι επιφοβα. Αυτο ειναι πολυ ασχημα νεα διοτι η Honda χρεωνει 200 ευρω το ενα (!) οποτε αν παιρναμε καινουργια διαφραγματα μιλαμε για κοστος 800 ευρω -ενα κοστος απιστευτα εξωφρενικο! Οι εναλλακτικες ειναι περιορισμενες -αγορα μεταχειρισμενων carb με διαφραγματα που δεν μπορει κανεις σε τι κατασταση ειναι, ειτε αποστολη των carbs σε ενα μαγαζι στην Αγγλια που ειδικευεται σε αλλαγες μεμβρανων με πολυ μικροτερο κοστος. Ειτε ετσι ειτε αλλιως ομως στεναχωριεμαι γιατι τωρα αναγκαζομαι να βαζω διαφορα μεταχειρισμενα ανταλλακτικα στη μηχανη, τη στιγμη που πριν περηφανευομουν για την αριστη κατασταση που ειχαν τα παντα στη μηχανη παρα τα χρονακια της... Απο εκει και περα τα παιδια δοκιμασαν να βαλουν μπροστα τη μηχανη. Ακομα και χωρις τα καρμπυρατερ επανω το μοτερ θα επρεπε να γυρισει, ομως δεν εκανε ουτε κιχ. Φταιει το starter; Φταιει το κομπλερ; Θα λυθουν ολα και θα δουμε. Αγορασαμε νεο starter και περιμενουμε... Το μονο καλο ειναι οτι ξεκινησα τις διαδικασιες επαναπατρισμου της μηχανης στην Ελλαδα και η εταιρια θα καλυψει και τα εξοδα μας για αεροπορικα εισιτηρια επιστροφης κλπ. Μας εδωσαν ενα χρονικο οριζοντα 15-20 ημερων για να ερθει αφου τελειωσουμε με τα διαδικαστικα οποτε αναμενουμε. Υπομονη... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 από τον Ταξιδευτής 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 καλα μεμβρανες υποθετω μπορεις να βαλεις τις original και αργοτερα παντως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Πιάνεται η καρδιά μου...ένα σφίξιμο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 Α ρε Νικολα! Ευχομαι να γινει πολυ καλυτερη η Αυρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Πραγματικά απίστευτη ιστορία! Συγκλονιστική... Ειλικρινά στεναχωρέθηκα πολύ με την ιστορία και το σκηνικό που έζησες, αλλά τελικά στο τέλος πήρα λίγο τα πάνω μου με την ανθρώπινη αντιμετώπιση που έτυχες απ' τον κόσμο εκεί. Ελπίζω να ξαναδιαβάσουμε στο μέλλον νέα εκπληκτικά ταξιδιωτικά θέματα σου με την Αύρα και φυσικά να γυρίσεις να τελειώσεις το ταξίδι σου! Κουράγιο και επειδή έχω ταξιδέψει για περίπου 10 μέρες(όχι με μοτό δυστυχώς) στην Ιρλανδία, η γενική εντύπωση που έχω γι' αυτόν τον λαό είναι οι καλύτερη, όπως προκύπτει απ' τις τελικές τους αντιδράσεις και όχι των καθαρμάτων που σου προκάλεσαν την ζημιά. Να 'σαι καλά Νικόλα και υπομονή! Όλα θα γίνουν με τον καιρό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αντιο Αυρα Η Αυρα (η αλλιως το VFR του Νικου) εφυγε απο το κτηριο. (* "Avra has left the building" γραφει στα αγγλικα δανειζομενος τη διασημη φραση που ελεγαν καποτε στο κοινο που παραληρουσε για τον Πρισλευ οταν τελειωνε καποια συναυλια του). Σημερα το πρωι η Αυρα ξεκινησε το μεγαλο ταξιδι της για την Ελλαδα. Δεθηκε στη καροτσα ενος Transit και εφυγε για το λιμανι του Ringaskiddy, θα περασει στη Γαλλια οπου θα τη συναντησει ενας Ιταλος μεταφορεας για την κατεβασει στο νοτιο ακρο της Ιταλιας και μετα θα μπει στο φερυ για Πειραια και τον τελικο προορισμο της. [...] Αληθινα ευχομαι αυτη η μηχανη να ζωντανεψει ξανα. Προτου δυο εγωιστες, ανεγκεφαλοι, κοπανοι του Cork την πιασουν στα χερια τους, αυτη ειχε γραψει ενα σωρο χιλιομετρα. Ειχε δει ολη την Ευρωπη απο τη Μεσογειο μεχρι τη Βαλτικη. Ειχε διασχισει τον Αρκτικο κυκλο φτανοντας μεχρι τα βορειοτερα σημεια και χωριουδακια της Ευρωπης. Ο Νικος της το ανταπεδιδε με αναβαθμισεις στις αναρτησεις, στα φρενα, στις ζαντες, στα ηλεκτρικα, στις βαλιτσες. Οπως και για πολλους απο εμας, η μηχανη του ηταν μια και μοναδικη, αναντικαταστατη και αδυνατον να επαναληφθει. Ελπιζω ο Νικος να μας κρατησει ενημενους για την προοδο της και ευχομαι να ξαναδει ακομα περισσοτερους δρομους στο διαβα της. Καθε συννεφο εχει μια ασημενια ακρη και το συναδελφικο πνευμα της κοινοτητας που προεκυψε αποτελεσε αληθινα μια μεγαλη εμπνευση για ολους. Σας ευχαριστουμε για τη βοηθεια και την υποστηριξη. Long live Avra. Γραμμενο απ' τον Μαρτιν, τον ενα εκ των δυο παιδιων (και βασικου μηχανικου) του πανεπιστημιου του Cork που ειχαν ανελαβει να δουλεψουν πανω στη μηχανη. YΓ. Η Αυρα ανακυρηχθηκε νικητρια του μηνιαιου διαγωνισμου φωτογραφιας του Biker.ie αναμεσα σε πολλες και εξαιρετικες συμμετοχες μ' αυτη τη φωτογραφια. Honda VFR750 "Avra", Norway 2012 http://www.biker.ie/...ght=photo+month Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 από τον Ταξιδευτής 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Είχε μια τάση και στην φωτογραφία πάντως να κοιτάει προς το νερό... :P 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agamoi-thytai 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Άντε με το καλό να έρθει πάλι στα χέρια σου να δουλέψει σωστά και να ταξιδεψεις μαζί της όπου ποθείς. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 από τον agamoi-thytai Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Άντε με το καλό να την πάρεις στα χέρια σου και να τη φροντίσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις...και καπάκι, να γυρίσεις και τον υπόλοιπο πλανήτη και να μας τα πεις όπως μόνο εσύ ξέρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Χαμπάρι δεν είχα πάρει για το όλο σκηνικό!!! Εύχομαι πραγματικα να την παραλάβεις καλύτερη απο οτι ήταν! Οσο για τους Ιρλανδούς, ό,τι και αν πει κανείς ειναι λιγο... Δεν ξέρω αν στείλατε ήδη κάποιο δείγμα ευγνωμοσύνης και αλληλεγγύης αλλά αν δεν το κάνατε ακόμα θα ήθελα να συμβάλω και εγώ με κουραμπιέδες Καρβάλης και καρυδάκι Θάσου. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Με το καλο να την πάρεις πίσω! Πως εξελίχθηκε η επισκευή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Εεεεμ... τους έχει στείλει κανένας τον χάρτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες