Jump to content
dEvilKinG

Στα ΚΕΠ και παλι οι μεταβιβασεις Ι.Χ - Μοτο

Recommended Posts

Πρέπει να πάρεις βεβαίωση ότι δεν χρωστάς κανένα τέλος, όχι το φετινό...

Ναι δεν σου δίνουν κάτι προσωρινό γιαυτό και γω πήγα στο υπουργείο για να ξεμπερδεύω

:aggressive: Ευχαριστω πολυ ... Ποση ωρα εφαγες στο Υπουργειο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σου δίνουν κανονικά προσωρινή άδεια. Φωτοτυπία την άδεια δηλαδή. Έκανα μεταβίβαση πριν λίγες μέρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sorry βιαστικα .... Ο υπαλληλος ομως ειπε οτι δεν δινουμε τιποτα προφανως θα κανει λαθος ... Σε πιο ΚΕΠ πηγες?

Τροποποιήθηκε από τον mick77

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου δίνουν κανονικά προσωρινή άδεια. Φωτοτυπία την άδεια δηλαδή. Έκανα μεταβίβαση πριν λίγες μέρες.

Εμένα αυτό μου το είπαν την προηγούμενη Παρασκευή.

Βέβαια τότε ήταν ακόμα ρευστά τα πράγματα, μου είπαν ότι ακόμη περιμένουν τις τελευταίες οδηγίες.

Μπορεί κάτι να άλλαξε.

Στο υπουργείο ανάλογα με τον κόσμο... κανά τεταρτάκι έκανε η όλη υπόθεση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα αυτό μου το είπαν την προηγούμενη Παρασκευή.

Βέβαια τότε ήταν ακόμα ρευστά τα πράγματα, μου είπαν ότι ακόμη περιμένουν τις τελευταίες οδηγίες.

Μπορεί κάτι να άλλαξε.

Στο υπουργείο ανάλογα με τον κόσμο... κανά τεταρτάκι έκανε η όλη υπόθεση

Εχουν φερει πρασινοχαρτα ή ακομα με Α4 την βγαζουν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν έχω ιδέα, μου είπαν να πάω προχθές για την καινούρια άδεια, δεν μπόρεσα, μάλλον δευτέρα τώρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω παρα πολυ παιδια για τιε απαντησεις .Θα ενημερωσω την Δευτερα για το πως πηγε :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια σημερα εκανα στα ΚΕΠ μεταβιβαση ολα κομπλε. Σου δινουν 2 χαρτια το ενα ειναι η αδεια φωτο οπου γραφει στο πισω μερος το ονομα του αγοραστη και ενα με αριθμο πρωτ/λου και τα χαρτια γενικα που εδωσες. Με αυτα τα δυο ο αγοραστης το κυκλοφορει κανονικα και σε 50 μερες βγαινει η κανονικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια σημερα εκανα στα ΚΕΠ μεταβιβαση ολα κομπλε. Σου δινουν 2 χαρτια το ενα ειναι η αδεια φωτο οπου γραφει στο πισω μερος το ονομα του αγοραστη και ενα με αριθμο πρωτ/λου και τα χαρτια γενικα που εδωσες. Με αυτα τα δυο ο αγοραστης το κυκλοφορει κανονικα και σε 50 μερες βγαινει η κανονικη.

50 μερες? Παναθεμα τους δεν pezonte me tipota!!! :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή αυτές τις μέρες παίζει να πάρω μηχανάκι,η μεταβίβαση πως ακριβώς γίνεται?

Τί χαρτιά πρέπει να έχω εγώ και ο πωλητής και τι χαρτιά παίρνω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον αριθμο του ΑΦΜ σου να ξερεις και την ταυτοτητα σου.

Ο πωλητης μονο την ταυτοτητα του.

Αυτα απο χαρτια, θα σου ζητησουν και ενα παραβολο αναλογα με τα κυβικα, που το παιρνεις απο την τραπεζα.

Τροποποιήθηκε από τον dEvilKinG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον αριθμο του ΑΦΜ σου να ξερεις και την ταυτοτητα σου.

Ο πωλητης μονο την ταυτοτητα του.

Αυτα απο χαρτια, θα σου ζητησουν και ενα παραβολο αναλογα με τα κυβικα, που το παιρνεις απο την τραπεζα.

για μεταχειρισμένα χρειάζεται και βεβαίωση από την εφορία ότι όλα τα τέλη έιναι πληρωμένα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη τη βεβαιωση μπορω να την παρω απο οποιαδηποτε εφορια ή μονο σε αυτη που ανηκω, ανηκει το αφμ μου δηλαδη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη τη βεβαιωση μπορω να την παρω απο οποιαδηποτε εφορια ή μονο σε αυτη που ανηκω, ανηκει το αφμ μου δηλαδη.

Ναι ,δινεις τον αριθμο κυκλοφοριας και μπαινει στο συτημα και το βρισκει ,κανει ενα print screen και στο σφραγιζει...5 λεπτα ολη η διαδικασια

Τα παράβολα τα πληρώνουμε στο ΚΕΠ ή πάμε τράπεζα?

θα πας στο ΚΕΠ και θα σου δωσουν ενα χαρτι που λεει ποσα λεφτα θα πληρωσεις για τα αντιστοιχα κυβικα και σε ποιες τραπεζες μπορεις να πας.

Επειδή αυτές τις μέρες παίζει να πάρω μηχανάκι,η μεταβίβαση πως ακριβώς γίνεται?

Τί χαρτιά πρέπει να έχω εγώ και ο πωλητής και τι χαρτιά παίρνω?

ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ :Παραβολο μεταβιβασης ,παραβολο απο την εφορια (νομιζω) 9 ευρω αν δεν κανω λαθος, ΑΦΜ ,ταυτοτητα .

ΠΩΛΗΤΗΣ: Αδεια ,ταυτοτητα ,βεβαιωση για τα τελη κυκλοφοριας απο εφορια

Οταν τα καταθεσετε σα ΚΕΠ δινει στον αγοραστη την αδεια φωτο οπου στο πισω μερος γραφει την μεταβιβαση και ενα αλλο χαρτι οπου γραφει τα χαρτια που καταθεσετα καθως και τον αριθμο πρωτοκολλου. Με αυτα τα 2 μπορεις να κυκλοφορεις το μηχανακι . Αν θελει ο πωλητης βγαζει μια φωτοτυπια να την εχει και αυτος για παν ενδεχομενο.

Τροποποιήθηκε από τον mick77

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικη ενημερωση :

Η αδεια ηρθε στα ΚΕΠ μετα απο μια εβδομαδα !! λογικα σου λενε 50 μερες για να μην αγχωθεις !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετε παιδια. Κανω μια ερωτηση και οποιος ξερει απανταει. Βλεπω οτι στα χαρτια που αναφερετε δεν αναγραφετε πουθενα το ΚΤΕΟ για οσες μηχανες το εχουν.Τελικα τι ισχυει χρειαζεται ή οχι?Απο εκει και περα εχω ενα θεμα με το ΚΤΕΟ το οποιο επιζητει λυση.Τα τελευταια 5 χρονια κατοικω μονιμα στην Σαντορινη (εχω μεταφερει και ΔΟΥ εδω) και τα 3 εχω στην κατοχη μου και ενα Suzuki Sv 1000. Οταν ηρθε ο καιρος να περασει ΚΤΕΟ πηγα στην Διευθυνση συγκοινωνιων του νησιου να δω τι γινεται.Ο εκει υπαλληλος μου ειπε οτι απο την στιγμη που στην Σαντορινη ΔΕΝ υπαρχει ΚΤΕΟ (οντως δεν υπαρχει) και ο ιδιοκτητης της μηχανης ή αυτοκινητου ειναι μονιμος κατοικος του νησιου και η αδεια κυκλοφοριας αναγραφει σαν περιοχη συγκοινωνιας το νησι (οπως στην περιπτωση μου) δεν ειναι υποχρεωμενος ο ιδιοκτητης να περασει ΚΤΕΟ το οχημα του.Ολα καλα μεχρι εδω αφου ουτε ραβασακι μου εχει ερθει ηλεκτρονικα και καλα ουτε ειχα ποτε θεμα με ελεγχο αστυνομιας στην Ηπειρωτικη Ελλαδα. Το θεμα ειναι τι γινεται με την μεταβιβαση αφου εχω κανονισει να την δωσω και φοβαμαι μην εχω θεμα. Οποιος γνωριζει κατι θα του ειμαι ευγνωμων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε μακαρι.Τωρα μιλησα με υπαλληλο ενος Κτεο ο οποιος με διαβεβαιωσε και αυτος οτι οντως εξαιρουμαι απο το ΚΤΕΟ.Απλα σε περιπτωση μεταβιβασης στην Αττικη μπορει να μου ζητησουν λεει απο τα ΚΕΠ να περασω εμπροθεσμα ΚΤΕΟ για να γινει η μεταβιβαση.Βεβαια εγω το βρισκω λιγο κουλο αυτο απο τη στιγμη που δεν υποχρεουμαι να περασω κτεο για να κινηθω θα το περασω για την μεταβιβαση?Ας το περασει ο αγοραστης που θα ειναι σε περιοχη που θα υποχρεουται για ΚΤΕΟ.Κανω καπου λαθος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αττική έκανα την μεταβίβαση, πριν (πόσο πάει;; ) 2 μήνες χοντρικά;

δεν μου έιπαν κάτι. Πήγα και σε ΚΕΠ όπου δεν ανέφεραν τπτ για κτεο, και τελικά η μεταβίβαση έγινε στο υπουργείο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ έκανα την μεταβίβαση με εκπρόθεσμο κτεο και δεν μου είπαν τπτ

Εμ βέβαια δεν σε ειπαν τίποτα. Αφού το κάθε παράρτημα του Υπουργείο κανει οτι θέλει. Έτσι την πατησα και εγώ. Ο τύπος που μου πουλισε τον Τίγρη δεν τον είχε περασει ΚΤΕΟ ενω έπρεπε (μοντελο του 09 ) . Εγώ απο λάθος μου δεν έδωσα σημασία σε ΚΤΕΟ και τελικά έγινε η μεταβίβαση. Μετα απο λίγο καιρό ήρθε η ωρα να πουλισω εγώ τον τίγρη και δεν μπορουσα να κάνω μεταβίβαση αφού τα γατονια του υπουργείου εδώ σε εμας (Θεσσαλονίκη) είδαν πως δεν υπήρχε ΚΤΕΟ . Έτσι την πλήρωσαν εγώ την νύφη. Πέρασα ΚΤΕΟ ληξηπροθεσμο με πρόστιμο κτλπ. Οτι να ναι κανουν ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάτσε ρε χάμπο, τα 09 έχουν προθεσμία μέχρι τέλος του έτους...

του '13.... :grin:

4 ετη, μετα την πρωτη ημερα άδειας κυκλοφορίας, πας για 1η φορά ΚΤΕΟ. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

του '13.... :grin:

4 ετη, μετα την πρωτη ημερα άδειας κυκλοφορίας, πας για 1η φορά ΚΤΕΟ. :afro:

όχι αυτό ισχύει για τα δεκάρια... από του δέκα και μετά είναι τετραετία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα