Jump to content
ksino1100

KTM 1290 Super Adventure

Recommended Posts

δε νομίζω ότι η κτμ θέλει να βγάλει μ@κακες όσους πήραν το 1190...απλά θέλει να μαζέψει και άλλο κόσμο! νομίζω κάποιος που έχει κούτα το 1190 και κλαίει πάνω από τις ανακοινώσεις για το 1290, είναι τουλάχιστον αχάριστος!...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε παιδιά...

οι γιαπωνέζοι βρίζουν τα ΚΤΜ (ναι μεν ότι χαλάνε) επειδή βγάζει ένα μοντέλο και τέλος...

Είναι ήδη ο δεύτερος χρόνος κυκλοφορίας του 1190, και μετά από 2 χρόνια θα βγάλει ένα ανανεωμένο μοντέλο.

Δεν βλέπω το κακό πουθενά...

Δεν είναι όπως στην περίπτωση του RC που μετά τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας από 17.500 έπεσε στα 13.000...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά...

οι γιαπωνέζοι βρίζουν τα ΚΤΜ (ναι μεν ότι χαλάνε) επειδή βγάζει ένα μοντέλο και τέλος...

Είναι ήδη ο δεύτερος χρόνος κυκλοφορίας του 1190, και μετά από 2 χρόνια θα βγάλει ένα ανανεωμένο μοντέλο.

Δεν βλέπω το κακό πουθενά...

Δεν είναι όπως στην περίπτωση του RC που μετά τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας από 17.500 έπεσε στα 13.000...

Το αυτο. Και τα Ιαπωνικα συνηθως καθε 2-3 χρονια βγαινουν νεα φουρνια. Φαινονται μαλακες δηλαδη οι αγοραστες προηγουμενων ετων ?

Δηλαδη το σκεπτικο ειναι να μην εξεληξουν μια μηχανη για να μην δισαρεστησουν τους προκατοχους ?

Περαν τουτου, οποιος εχει 1190 δεν νομιζω να τον νιαξει και τοσο για το 1290 απο θεμα περιφεριακων. Καθως αν θελει τοσο πολυ τα εξτρα περιφεριακα μπορει να τα βαλει ευκολα και στο 1190. Εκτος απο τον κινητηρα. Που πρεπει να εισαι καμενος για να μην σου φτανουν 130 αλογα σε Ον οφφ μηχανη και να θες 140-150 ροδα.

Ξαναλεω, μιλαμε για την ιδια ακριβως μηχανη, οποτε τεποζιτα, φαιρινγκ, ζελατινες μπαινουν ευκολα στο 2013 και 2014 μοντελο :_thumbsup:

Μεγαλη ανατροπη θα ειναι αν αλλαξουν το φιλτροκουτι στο 2015 που λογικα θα γινει της πουτανας και θα αναγκαστουνε να το περασουν σαν ανακληση στα παλαιοτερα μοντελα.

Εκτος αν το κανουν γαργαρα (καθολου απιθανο) οπως στο υποπλαισιο στο SMT 2009-2010

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή αν ήταν κάποιος να αγοράσει το 1190 τώρα που βλέπει έτοιμο το 1290 υπάρχει περίπτωση να το πάρει...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή αν ήταν κάποιος να αγοράσει το 1190 τώρα που βλέπει έτοιμο το 1290 υπάρχει περίπτωση να το πάρει...?

εγώ πάντως δεν θα το έπαιρνα

έντιτ: άκυρο... κατάλαβα λάθος

αναλόγως την τιμή, κατανάλωση... αναλόγως...

γιατί κάποιοι επιλέγουν πχ απλό GS δλδ και κάποιοι άλλοι το adv?

Τροποποιήθηκε από τον Ravendark

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ, ειναι ακριβως το ιδιο ερωτημα "Εχει βγει το νεο Τιger 1050. θα αγορασει κανεις το παλιο ? " . Προφανως καποιος που θελει να παρει κουτα και να δωσει κατι παραπανω (γιατι σιγουρα δεν θα εχει την ιδια τιμη) θα παρει το 1290. Αλλιως αν θεωρει αχριστα τα κυβικα δεν εχει λογο να παει στο 1290. Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, εδω εχει ακομα ατομα που αγοραζουν 990 και ας υπαρχει το 1190.

Εκτος αυτου θα πεσει η τιμη στα μεταχειρισμενα 1190, οποτε ναι, καποιοι θα το παρουν.

Γιατι γινεται αναφορα σαν να ειναι η πρωτη φορα που μια εταιρια βγαζει ενα νεα μοντελο μιας μηχανης. Δεν καταλαβαινω.

εγώ πάντως δεν θα το έπαιρνα

έντιτ: άκυρο... κατάλαβα λάθος

αναλόγως την τιμή, κατανάλωση... αναλόγως...

γιατί κάποιοι επιλέγουν πχ απλό GS δλδ και κάποιοι άλλοι το adv?

Γιωργη, οταν θα πας στην ΚΤΜ και θα σου πει οτι παιρνεις το παλιο με 14.000 και το νεο με 17.000 ... μαλλον θα το ξανασκεφτεις.

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε γιαυτό λέω αναλόγως...

αν δεν με ένοιαζαν τα φράγκα θα πήγαινα για το 1290, διαφορετικά μια χαρά ειναι και το 1190!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μου πει καποιος σε ποια κατηγορια κατατασεται?

Θελουν ας πουμε να χτυπησουν το multistrada και το νεο bmw s1000f που θα βγει ?

Καπου δεν τους πιανω τους αυστριακους απο τη στιγμη που θα πωλειται παραλληλα με το 1190 adve...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μου πει καποιος σε ποια κατηγορια κατατασεται?

Θελουν ας πουμε να χτυπησουν το multistrada και το νεο bmw s1000f που θα βγει ?

Καπου δεν τους πιανω τους αυστριακους απο τη στιγμη που θα πωλειται παραλληλα με το 1190 adve...

Οταν εβγαλε η BMW το 1200 GS Αdventure ενω ειχει παραλληλα την απλη εκδοση, ποιους πηγε να χτυπησει ?. Ξαναρωταω αλλα δεν απαντα κανεις. Η λογικη θα ηταν ποια? Να βγαλει μια μηχανη και να την συντηρει 10 χρονια ? Εκανε ποσα χρονια να βγαλει μετα το 990 , λεγανε ολοι ποτε θα βγαλει ποτε θα βγαλει. Τωρα βγαζει, ρωτανε γιατι βγαζει, γιατι βγαζει.

Περαν τουτου η ΚΤΜ φαινεται να αφηνει τον κινητηρα των 1190 κυβικων και να θελει πολυ να στυριξει τον 1290 σε μηχανες που ξερει οτι θα πουλησουν.

Οποτε βλεπει μαλλον περισσοτερο μελλον εκει.

Ξαναλεω, αν ο προσανατολισμος ειναι λαθος , αυτο ειναι αλλο θεμα. Αλλα το να φρεσκαρει μια μηχανη 2 ετων ειναι κατι που κανουν ολες οι εταιριες και δεν καταλαβαινω τι σας φαινεται περιεργο. :_boredom:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη οσοι εσκασαν 17000 σχεδον για το 1190 πριν κανα χρονο ειναι μ@λακες..???και βγαζει η ΚΤΜ μοντελο με εντελως αλλον κινητηρα?

οχι μ@λακες

μακακες

https://www.youtube.com/watch?v=vLDBQbhDV9I

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντος και χθες και σημερα και αυριο 950/990 θα αγοραζα!:)

Οχι οτι δεν μου αρεσει το 1190 (κ@υλα ειναι) αλλα δεν μπορω να ''ξεπερασω'' τα απο πανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φρεσκαρισμα θεωρειται αλλαγη κινητηρα στο ιδιο ακριβως μοντελο μεσα σε 1.5 χρονο...?

ποια αλλαγή κινητήρα;

ο κινητήρας είναι ο ίδιος από το 2008 που τον πρωτοφόρεσε το RC...

To 2009 βγήκε το RC8-R με 47 κυβικά παραπάνω

1148 το απλό (το δικό μου) 1195 το R.

To 11, διαφοροποιήθηκε η κεφαλή του R (γιατί το απλό σταμάτησε) και έγινε twin-spark (2 μπουζί ανά κύλινδρο)

Αυτό το μοτέρ του 11 φοράει το 1190 adv με ψιλοαλλαγές...άλλη χαρτογράφιση κτλ κτλ...

Το Superduke 1290 φοράει ξανά το ίδιο μοτέρ υπερκυβισμένο στα 1301 κυβικά...

Δεν είναι άλλο μοτέρ...αλλαγή μοτέρ έγινε στην μετάβαση από 990...

απλά είναι μια υπερκυβισμένη έκδοση του 1190...

ούτε άλλο μοτέρ, ούτε τίποτα.

το ίδιο μοντέλο με δυνατότερο μοτέρ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν εβγαλε η BMW το 1200 GS Αdventure...

....ειναι κατι που κανουν ολες οι εταιριες και δεν καταλαβαινω τι σας φαινεται περιεργο.:_boredom:

Προσπαθω ρε συ να καταλαβω την κινηση της εταιριας. Εχει βγαλει ενα ολοκαινουργιο μοντελο. Υπερκιβυζει τον κινητηρα και θα διαθετει παραλληλα και τα δυο μοντελα.

Δεν λεω οτι ειναι κακο να αναβαθμιζει τα μοντελα της. Αλλα θα το παρουσιασει σαν αναβαθμιση ή σαν άλλο μοντελο ? Αν το παρουσιασει σαν αλλο μοντελο, ποιες μηχανες παει να χτυπησει ? Αν το παρουσιασει σαν αναβαθμιση, ποσο θα αξιζουν τα παραπανω χρηματα που θα κοστιζει ?

Τελος, οι αυστριακοι βολιδοσκοπησαν την αγορα και ειδαν οτι δεν εφτανε σε αρκετους η δυναμη του τωρινου 1190 adve, οποτε ειπαν να το δυναμωσουν κι αλλο ? Μετα απο ακομη δυο χρονια, τί αναβαθμιση θα κανουν ? Θελω να πω οτι την κινηση της αναβαθμισης (αν ειναι αναβαθμιση), ενδεχομενως την εκαναν νωρις. Εκτος κι αν εχουν κανα κρυμμενο ασσο στο μανικι τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσπαθω ρε συ να καταλαβω την κινηση της εταιριας. Εχει βγαλει ενα ολοκαινουργιο μοντελο. Υπερκιβυζει τον κινητηρα και θα διαθετει παραλληλα και τα δυο μοντελα.

Δεν λεω οτι ειναι κακο να αναβαθμιζει τα μοντελα της. Αλλα θα το παρουσιασει σαν αναβαθμιση ή σαν άλλο μοντελο ? Αν το παρουσιασει σαν αλλο μοντελο, ποιες μηχανες παει να χτυπησει ? Αν το παρουσιασει σαν αναβαθμιση, ποσο θα αξιζουν τα παραπανω χρηματα που θα κοστιζει ?

Τελος, οι αυστριακοι βολιδοσκοπησαν την αγορα και ειδαν οτι δεν εφτανε σε αρκετους η δυναμη του τωρινου 1190 adve, οποτε ειπαν να το δυναμωσουν κι αλλο ? Μετα απο ακομη δυο χρονια, τί αναβαθμιση θα κανουν ? Θελω να πω οτι την κινηση της αναβαθμισης (αν ειναι αναβαθμιση), ενδεχομενως την εκαναν νωρις. Εκτος κι αν εχουν κανα κρυμμενο ασσο στο μανικι τους

Δεν προκειται για αλλη μηχανη/αλλο μοντελο, αλλα αναβαθμιση. Οπως ειναι το GS 1200 και το GS1200 adventure. Ουτε αλλο πλαισιο εχει, ουτε αλλο κινητηρα.

Τωρα για το ποσο θα αξιζει, αυτο ειναι στην κριση του καθενως. Καποιοι πιστευουν οτι το GS 1200 LC αξιζει τα 3-4000 ευρω παραπανω απο το 1190 και το αγοραζουν. Τι λεμε τωρα ? :tooth::rotfl:

Οσο για τα 1200 , 1300 και 1800 κυβικα σουπερ ον/οφ ειμαι μαζι σου και συμφωνω πως εχει χαθει η μπαλα. Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως πιο σωστο παραδειγμα θα ηταν το R1150GS με το R1200GS ?

απλα πιστευω οτι αυτο που ενοχλει ειναι οτι το κανει πολυ γρηγορα και δεν αφηνει καποια χρονια στην αγορα το 1190

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον το πρόβλημα είναι καθαρά Ελληνικό: "εγώ φιλαράκι πέρυσι αγόρασα ναυαρχίδα, γιατί τώρα να είμαι δεύτερος; τον δεύτερο δεν τον ξέρει κανένας, έχουμε ένα πρόσωπο στην κοινωνία"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μάλλον το πρόβλημα είναι καθαρά Ελληνικό: "εγώ φιλαράκι πέρυσι αγόρασα ναυαρχίδα, γιατί τώρα να είμαι δεύτερος; τον δεύτερο δεν τον ξέρει κανένας, έχουμε ένα πρόσωπο στην κοινωνία"

να ΑΓΙΑΣΕΙ το στόμα σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως πιο σωστο παραδειγμα θα ηταν το R1150GS με το R1200GS ?

απλα πιστευω οτι αυτο που ενοχλει ειναι οτι το κανει πολυ γρηγορα και δεν αφηνει καποια χρονια στην αγορα το 1190

Μητσο, θα κυκλοφορουν παραλληλα. Δεν καταργει τα αλλα μοντελα. Παραπανω επιλογες σου δινει. Απλο :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μητσο, θα κυκλοφορουν παραλληλα. Δεν καταργει τα αλλα μοντελα. Παραπανω επιλογες σου δινει. Απλο :_thumbsup:

Το μόνο που θα με χάλαγε ειναί οτι ρίχνει τη μεταπωλητική αξία του δικού μου.

Αν εγώ μεσα στο 15 μπορουσα να το δωσω μια τιμή χ τώρα ο άλλος θα μπορει στην ιδια τιμη να το π'αρει καινούργιο με 0 και όχι 10.000 χλμ.

Υ.Γ. Όχι δεν ενδιαφέρομαι προς το παρόν να το δώσω

ας το παρει πρωτα καποιος το 1190 κ μετα βλεπουμε :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αννα γεια σου ! :grin:

Το μόνο που θα με χάλαγε ειναί οτι ρίχνει τη μεταπωλητική αξία του δικού μου.

Αν εγώ μεσα στο 15 μπορουσα να το δωσω μια τιμή χ τώρα ο άλλος θα μπορει στην ιδια τιμη να το π'αρει καινούργιο με 0 και όχι 10.000 χλμ.

Υ.Γ. Όχι δεν ενδιαφέρομαι προς το παρόν να το δώσω

http://www.mybike.gr.../page__st__3345

Δεν πειραζει, να πεσουν και λιγο τα ΚΤΜ σε τιμες (μεταχειρισμενα), γιατι την εχουν δει καπως οι κατεμαδες. Πλεον αγοραζεις τουμπανα μηχανακια με 4-5000 ευρω, αλλα οοοοοχι τα ΚΤΜ ξεκινανε απο 7-8000. :uglystupid2:

Τα παραδειγματα ειναι πολλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα