UpToDate_ 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Φιλε μου ειπες εχεις το cbraki, και εισαι 22 ετων. Αρα, ποτε εβγαλες το διπλωμα σου ; Μηπως μπορεις να το κανεις απεριοριστο τωρα στα 22... το νιντζακι ειναι μεγαλο σχολειο και στο λεω εγω που εχω πεσει και 2 φορες μαζι του απο μαλακιες γκαζια κλπ. Αν δεν ηταν αυτο και ηταν αλλο θα ειχα πεσει καποιες παραπανω. Βεβαια τωρα 5 μηνες με εχει κανει στολιδι. Βεβαια για πανω απο 6 μηνες δεν κανει... θα βαρεθεις οτι του λειπει η δυναμη μετα απο 6 μηνες. Δες μηπως μπορεις να εχεις απεριοριστο διπλωμα για να παρεις κατι πολυ καλυτερο.. Η καταναλωση σε εμενα στην πολη ειναι κοντα στο 5αρακι. Ταξιδι 4 και κατω απο 4 συνηθως. Αλλα κουραζει πανω απο τα 120. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Και εγω XTX θα σου ελεγα, πιστευω αξιζει τα παραπανω εξοδα γιαυτα που προσφερει, βεβαια κανενας απο εμας δεν θα πληρωνει τα εξοδα του παρα μονο εσυ, οποτε εσυ βλεπεις αν μπορεις να το συντηρεις το παιρνεις, αν οχι πας για το νιντζα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Απο αυτα τα 2 δεν γινεται συγκριση.. το ενα ειναι μοτοσικλετα, το αλλο ειναι μικρο μοτοσικλετακι... Ισως σε ζορισει το ΧΤ στα ασφαλιστρα, αλλα τωρα στα 23 που θα φυγει και το επασφαλιστρο δεν ειναι και τοσο δυσβασταχτα... Ποσο πληρωνεις το εξαμηνο για το CBR? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Απο αυτα τα 2 δεν γινεται συγκριση.. το ενα ειναι μοτοσικλετα, το αλλο ειναι μικρο μοτοσικλετακι... Ισως σε ζορισει το ΧΤ στα ασφαλιστρα, αλλα τωρα στα 23 που θα φυγει και το επασφαλιστρο δεν ειναι και τοσο δυσβασταχτα... Ποσο πληρωνεις το εξαμηνο για το CBR? Γιατί ρε αγορίνα μου μοτοσυκλετάκι; :P διαφωνώ καθέτως...το cbrάκι τι είναι τότε;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Γιατί ρε αγορίνα μου μοτοσυκλετάκι; :P διαφωνώ καθέτως...το cbrάκι τι είναι τότε;; Οταν λες γιατι, ρωτας σοβαρα; Γιατι οταν το συγκρινεις με το ΧΤΧ, το ΧΤΧ ειναι κλασεις ανωτερο και πιο ολοκληρωμενο σαν μοτοσικλετα... Μοτοσικλετακι ειναι και το Ninja μοτοσικλετακι ειναι και το Cbr... ανωτερο το πρωτο βεβαια, αλλα και τα δυο ειναι για να σε εισαγουν στον κοσμο της μοτοσικλετας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 σαφώς και δεν αντιλέφω, αλλά... Κάποτε με μηχανάκια 250 κυβικών, κάναμε το γύρο του κόσμου. Δεν νομίζω να έλεγε κάποιος για το κλε 250 ή το gpx/gpz ότι ήταν μοτοσικλετάκια πίσω στη δεκαετία του 80. το νιντζα 250 το τωρινό έχει εκείνο τον κινητήρα, με βάρος και διαστάσεις ενός 600. και είναι σαφώς περισσότερο, αν όχι άπειρα πιο πολύ, μοτοσυκλέτα από το cbr 125. Δε λέω ότι το χτχ δεν είναι ανώτερο από το 250, αλλά είναι ποκύ διαφορετικά μηχανάκια. Το καθένα έχει να σου δώσει κάτι άλλο. Αλλά μοτοσυκλετάκι δε θα το λεγα, όχι. Το αδικεί ΠΑΡΑ πολύ αυτός ο χαρακτηρισμός... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Βρε Τολη, δεν εννοω γενικα σαν μηχανη.. Συγκριτικα αναμεσα στα 2 αυτα, και σαν μεταβαση απο το 125... Του εχω αλλωστε ιδιαιτερη αδυναμια του ninja, αλλα να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.. Το τι γινοταν τοτε ειναι μεγαλη κουβεντα, και δεν εχει να κανει μονο με το αν μπορει ή δεν μπορει το καθε οχημα.. Ο Gee κατεβηκε στην αλλη ακρη της χωρας, στο τερμα της πελοποννησου με το παπι.. Το ιδιο και ο Denzo.. Τι σημαινει; οτι ειναι μοτοσικλετες; Νομιζω καταλαβαινεις τι εννοω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 καλα ναι σαφώς! απλά ένιωσα την ανάγκη να εκφραστώ... Μιά και μπήκα λοιπόν στο τόπικ, θα πώ ότι ανάμεσα στα δύο, το χτχ θα είναι πιό μακροχρόνια επένδυση, καθώς θα το βαρεθείς πολύ αργότερα. Το νίντζα, είναι πιο σπόρ αλλα όντως του λείπει δύναμη σε σχέση με το χτχ. Είναι ανάλογα τι ζητάς!... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Ακριβως.. Και αν ψαχνεις μια μοτο να κανει τα παντα (πολη/στριψιμο/ταξιδι/βολτα χαλαρα κλπ) το ΧΤΧ θα σε γεμισει περισσοτερο... Τολη, τι ασφαλιστρα εχει το 250? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Δίνω ετησίως 150 ευρώ, με πακέτο με τις βασικές καλύψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν το μηχανακι θελεςι αν το κρατησεις για χρονια παρε το xt.Το αλλο θα το βαρεθεις[εκτος απο λιγες εξαιρεσεις].Ειδικα στην περιπτωση σου που εχεις μια ιδεα απο μηχανακια[cbr 125 ]δεν υπαρχει λογος να κανεις μια τοσο μικρη μεταβαση[οχι οτι απο cbr 125 δεν θα δεις διαφορα αν πας σε ninja 250].Το xt δεν ειναι δα και κανα επικυνδινο μηχανακι,ειναι πανευκολο.Ερχομενος απο ninja 250 πιστευα οτι θα ειναι πολυ δυσκολο,ομως το βρηκα πολυ πολυ ευκολο,σε ολα πολυ πιο δυνατο.Σε σερβις ειναι περιπου το ιδιο ,ασφαλιστρα λιγο πιο κατω το 250. Αν θελεις μπορεις να ερθεις απο αγιαλεω να το παρεις μια βολτα ,σιγουρα θα σου αρεσει,ειδικα το οτι θα εισαι τοσο ψηλα θα το εκτιμησεις. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2014 από τον socratis13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jonny1984 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Φίλε και γω xt660 προτείνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 xtx κι απο μενα το ninja δεν θα σου δωσει κατι πολυ παραπανω απ το cbr ενω αμα παρεις το xtx μετα θα περνεις και το tdm του πατερα πιο ανετα!! ασε που εχει και πολυ καλη μεταπωλητικη αξια το χτχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δίνω ετησίως 150 ευρώ, με πακέτο με τις βασικές καλύψεις. Το ΧΤ μού κοστίζει 180€ (90 το εξάμηνο ΜΕ οδική). Τροποποιήθηκε Αύγουστος 8 , 2014 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 στο cbr δινω 64 ευρω το εξαμηνο. χωρις οδικη. μονο τις βασικες. ο ασφαλιστης ειναι φιλος και μου εχει κανει εκπτωση. στα 64/6μηνο ειναι και το επασφαλιστρο μεσα. το οποιο φευγει στα 3 χρονια σωστα;αν ειναι να παω σε 660 κοιταω και το mt-03.το ψαχνω λιγο με τα ασφαλιστρα και θα αποφασισω συντομα. ακριβως το ιδιο δεν ειναι; το κοιταω μετα το 08' αρα δεν θα εχει τα θεματα με το tps ετσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Η διαφορα δηλαδη στα ασφαλιστρα ειναι 60-80 ευρω τον χρονο;;; Μιλαμε δηλαδη για ~6 ευρω τον μηνα διαφορα... Δεν ειναι και τοσο μεγαλη διαφορα. Ειδικα αν καλεισαι ετσι και αλλιως να πληρωνεις βενζινες, σερβις, λαστιχα, αλυσιδογραναζα, κλπ κλπ, τα 30 ευρω το 6μηνο δεν ειναι καν θεμα... Βαλ'τα κατω και θα δεις οτι ναι μεν υπαρχει διαφορα στα κοστη, αλλα οχι τοσο βαρια. Ειδικα στα ασφαλισρα. Να μου ελεγες στα λαστιχα ή τα αλυσιδογραναζα, να σου πω οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 στα 64/6μηνο ειναι και το επασφαλιστρο μεσα. το οποιο φευγει στα 3 χρονια σωστα; Μετά τον πρώτο χρόνο βγαίνει το επασφάλιστρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Μετά τον πρώτο χρόνο βγαίνει το επασφάλιστρο... 1 χρονο απο οταν εβγαλες το διπλωμα, ή μετα τα 23... Για μενα δηλαδη εφυγε στα 5 χρονια που ειχα διπλωμα, οταν συμπληρωσα τα 23 μου.. Αν ειχα βγαλει διπλωμα μετα τα 23, φευγει με το που συμπληρωσεις 1 χρονο διπλωματος. Με το που παψεις δηλαδη να θεωρεισαι νεος οδηγος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Η διαφορα δηλαδη στα ασφαλιστρα ειναι 60-80 ευρω τον χρονο;;; Μιλαμε δηλαδη για ~6 ευρω τον μηνα διαφορα... Δεν ειναι και τοσο μεγαλη διαφορα. Ειδικα αν καλεισαι ετσι και αλλιως να πληρωνεις βενζινες, σερβις, λαστιχα, αλυσιδογραναζα, κλπ κλπ, τα 30 ευρω το 6μηνο δεν ειναι καν θεμα... Βαλ'τα κατω και θα δεις οτι ναι μεν υπαρχει διαφορα στα κοστη, αλλα οχι τοσο βαρια. Ειδικα στα ασφαλισρα. Να μου ελεγες στα λαστιχα ή τα αλυσιδογραναζα, να σου πω οκ. Λιγότερα είναι Παναγιώτη. 10-15 το εξάμηνο ή 20-30 το χρόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες