Jump to content
τσιε

απορια περι ηλεκτρικων της μιζας.

Recommended Posts

ε τελικα εγινε το ανάποδο :Ρ ειχε δικιο μια ψυχη που ελεγε οτι παιζει να εχω καψει και το ρελε :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ε τελικα εγινε το ανάποδο :Ρ ειχε δικιο μια ψυχη που ελεγε οτι παιζει να εχω καψει και το ρελε :Ρ

Γκαντεμης θα ειναι σιγουρα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Μιχαλης φαγωθηκε με το ρελε το ενα, το ρελε το αλλο... ε στο τελος σ'το μιατιασε. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ρελε ο μηχανικος ειπε οτι η μαμα χοντα το δινει 140 (ΓΟΥΑΤ Α ΦΑΚ ?) και οτι αυτος εχει ενα μαμα(τελευταιο κομματι?παλιο και δεν φευγει? δεν ξερω τι σκατα) και το δινει 65. μετα παιζει το ιμιτασιον στα 35.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αύριο ανεβαίνω Λούτσα, θες να δω μήπως έχω δεύτερο στην προνομιακή τιμή των 8.000 μηδενικών;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιζει να εχεις δευτερο ρελε σπιτι σου? :Ρ μηπως σου βρισκεται και καμια γλιστρα καδενας? κανα βολαν ? ;ρ

ναι μικρε θεούλη, αν δεν βαριέσαι δες !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιζει να εχεις δευτερο ρελε σπιτι σου? :Ρ μηπως σου βρισκεται και καμια γλιστρα καδενας? κανα βολαν ? ;ρ

αυτος εχει μαντρα αποκλειστικα με ax-1 ρε... ανενημερωτος εισαι τελειως?? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παραδοξως με πολυ λιγη προσπάθεια και με το χερι. λιγο νυχι. ειχε λασκαρει οταν εσπασε προφανως.

απλα μεσα στα νευρα και την απελπισια μου τις τελευταιες μερες, δεν ασχολήθηκα καν με το θεμα αυτο. απλα κατέβαινα, την έβλεπα και ξανανέβαινα στο σπιτι. :pray:

Τροποποιήθηκε από τον τσιε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιζει να εχεις δευτερο ρελε σπιτι σου? Ναι

:Ρ μηπως σου βρισκεται και καμια γλιστρα καδενας? Ναι

κανα βολαν ? ;ρ Την καμπάνα ή τον πηνιοφόρο;

Κάτι θα κάνουμε

Christmas came early this year :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δειξ'του και το πως να το σηκώνει λαμπαδα για το πάσκα, πεφτει νωρις εφετο... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη την χρειαζομαι την μηχανη αυτον τον καιρο, αποφασισα να παω στου διαολου επιτελους να παρω τις βιδες, να την δεσω ξανα και να την κυκκλοφορησω λιγο για να δρομολογηθουν τα πραγματα να τελειωνουμε. καμια δυο βολτες σκεφτομουν να δω τι παιζει με τα τακακια βασικα. και θα την βαζω μπροστα με καλωδιο βραχυκυκλώνοντας την μιζα στο σημειο του ρελε που ειναι χαλασμενο.

τελος παντων την εδεσα ολα οκ, αλλα δεν παιρνει μπροστα με τιποτα. δινει η μιζα κανονικα, υπάρχει συμπίεση αλλα δεν παιρνει.

τι μπορει να εχει παει στραβα? το μηχανακι καθεται αρκετες μερες. το δεσιμο το εκανα καλα. το χερι που το εβαλα στην εξατμιση υπαρχει αερας. αρα κουνιεται το εμβολο μεσα. αρα η μιζα δινει κανονικα στην μηχανη. τα μερη που εχουν πειραχθει ειναι η εξατμιση ο τεντωτηρας και η μιζα. αυτα.

δοκιμασα να το βαλω με κλειστη την παροχη καυσιμου, αλλα δεν εβλεπα να τραβαει απο το φιλτρο καθολου.

για πειτε καμια ιδεα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μιζα δινει με βραχυκυκλωμα στο ρελε ή με το κομπι? μηπως με τες δοκιμες εφαγες καμια ασφαλεια? το υπολοιπο μεκανακι εχει ρευμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελεγξα ολες τις ασφαλειες. το βραχυκυκλωμα αν καταλαβα τι ρωτας, το εκανα ως εξης. απλα ανοιξα τον διακοπτη με το κλειδι της μηχανης, εβαλα νεκρα, πηρα ενα καλωδιο και ενωσα το πριν και το μετα του ρελε(στην γραμμη της μπαταριας οχι του μιζοκουμπιου). απλα παρεκαμψα το ρελε τελοςπαντων. το εκανα πολλες φορες.

ινοβα : το καυσιμο τι ακριβως εννοεις? αν πηγαινει καυσιμο στο καρμπ? ε δεν εχω πειραξει κατι. οπως πηγαινε, ετσι θα πηγαινει φανταζομαι. για εξηγα λιγο παραπανω.

το τσοκ επισης δοκιμασα και με ανοιχτο και με κλειστο. (αν και παλι δεν καταλαβα αν εννοεις αυτο που εκανα, ή αν εχει καποιο προβλημα το τσοκ)

και το κιλ σουιτζ στο μηχανακι μου δεν αφηνει καν την μιζα να δωσει. οποτε θα ηταν νεκρο τελειως αν ειχε θεμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώσε μιζιες με το τσοκ ανοιχτο μεχρι να τραβηξει καυσιμο.

Οσο περισσοτερο καιρο ειναι σταματημενο τοσο περισσοτερη προσπαθεια θελει.

Προσεχε μην ξελιγωσεις την μπαταρια απο τις μιζιες μόνο, δοκιμασε κανα λεπτο και δοκιμασε μετα απο λιγο ξανα, οχι συνεχομενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την εβγαλα και την φορτιζω την μπαταρια. δεν ξελιγωθηκε ακομα. εδινε καργα. αλλα την εβγαλα για να την γεμισω για τις επομενες προσπαθειες.

οταν λες μεχρι να τραβηξει καυσιμο? να τσεκαρω το φιλτρακι βενζινης που ειναι διαφανο αν υπαρχει κινητικοτητα?

να δινω μιζες για ποσα δευτερολεπτα περιπου? εγω εδινα γεματα 5 δευτερολεπτα σιγουρα. και παραπανω μπορει.

περιττο να πω πως η βιδα της μιζας που εσπασε ηταν σκληροτητας 4.6. ποιο εξυπνοπουλι την ειχε βαλει δεν ξερω. εβαλα της μητέρας χοντα που ειναι 10ρες. γιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πατα μιζα συνεχομενα για μισο λεπτο περιπου.

Αν δεν παιρνει, σταματα για λιγο, σβησε το διακοπτη και ξαναδοκιμασε.

Με ανοιχτο τσοκ συνηθως μεχρι να πάρει.

Θελει λιγο ζορι μεχρι να επανελθει η ροη καυσιμου μετα απο ακινησια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαστε σίγουροι ότι έχουμε σπινθήρα; Μήπως ξεκούμπωσε η πίπα; Μήπως κάηκε το μπουζί;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μη ξεχάσεις (εγω το χα ξεχάσει μια φορά που έλεγξα), για αν δεις αν δουλεύει το μπουζί πρέπει να το ακουμπάς κάπου σε μέταλλο...μην πας να ελέγξεις και δεις ότι δε βαράει και αρχίσεις τα αντικαταθλιπτικά και τις επισκέψεις στο δρομοκαϊτειο προληπτικα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δούλεψε μαγκες ! εκανα και βολτουλα. ολα ρολοι. (μεχρι να επιβαιβεωθεί ο μηχανικος ο γκαντέμης και μου καρφωθεί καμια βαλβίδα. φτου φτου φτου)

αλλα χιούστον εχουμε πρόβλημα με τα φρένα. εκανα το τετράγωνο και οι δισκοπλακες έκαιγαν.

σε αλλο ποστ που μου απαντησε καποιος για ενα εξαρτημα της δαγκανας, δεν το είχα πειράξει ποτε. οποτε δεν ξερω τι σκατα φταίει.

ανθρωπο που ρωτησα ειπε οτι θα στρωσουν μετα απο λιγα χλμ. αλλα εδω εκανα 2-3 τετραγωνα και οι δισκοι ειχανε καψει :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα 2. και μαλιστα την πισω δεν την πηρα στο χερι οταν αλλαξα τα τακακια. ενω την μπροστα την πηρα στο χερι για να τα αλλαξω. θελω να πω οτι δεν εκανα την ιδια διαδικασια μπρος πισω. και ομως καψανε μπρος πισω..

υπενθυμιζω οτι ο μηχανικος υποστηριζει οτι δεν την καθαρισα καλα και οταν τα πιεσα μεσα τα εμβολα πηραν την μακα μαζι τους. και τωρα θελουν καθαρισμα και λυσιμο ολοκληρες οι δαγκανες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα